Mikrofoni - Hollyland Lark M2 fotoaparāts (Duo, kokogles spīdums) - perc šodien veikalā un ar piegādi

LARK M2 ir viegls bezvadu mikrofons, kas sver tikai 9 gramus. Tas ir ideāli piemērots vlogeriem, podkāsteru veidotājiem, filmu veidotājiem un citiem, kas vēlas bez piepūles ierakstīt profesionālu skaņu saviem video.

Hollyland Lark M2 fotoaparāts (Duo, kokogles spīdums)

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

16945 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

55004
LARKM2CAMERA
6976068112662
Hollyland

Jauns

iespējams pēc 02.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 03.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 03.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 02.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

LARK M2 ir viegls bezvadu mikrofons, kas sver tikai 9 gramus. Tas ir ideāli piemērots vlogeriem, podkāsteru veidotājiem, filmu veidotājiem un citiem, kas vēlas bez piepūles ierakstīt profesionālu skaņu saviem video. Pateicoties bezzaudējumu skaņas atskaņošanai un 40 stundu[1] akumulatora darbības laikam, tas vienmēr nodrošina augstas kvalitātes nepārtrauktu audio ierakstīšanu.

Neticami mazs

Tikai 9 g smagais raidītājs (TX) ir pietiekami mazs, lai droši piestiprinātos pie apģērba un nekļūtu piekļauts vai noslīdētu. Tā pogas izmēra konstrukcija ir praktiska, ērta un nemazina skaņas kvalitāti.

Daudzpusīgas valkāšanas iespējas

LARK M2 valkāšana ir ļoti vienkārša! Jūs varat to piestiprināt ar magnētu, piespraust vai izmēģināt jauno, foršo kaklarotu.

  • Magnētiskā piestiprināšana
  • Kaklarota
  • Piestiprināms uz

Dziļums

24 bitu
LARK M2 piedāvā 24 bitu dziļumu niansētu skaņas detaļu uztveršanai.

Augsts SNR

70 dB
Ar augstu signāla un trokšņa attiecību (SNR) 70 dB, LARK M2 var radīt skaidrākus, izsmalcinātus ierakstus ar zemu trokšņu līmeni.

Maksimālais skaņas spiediena līmenis

115 dB SPL
LARK M2 spēj apstrādāt skaņas spiediena līmeni līdz 115 dB, un tas ir lieliski piemērots skaņas ierakstīšanai dažādās vidēs.

Precīza trokšņu slāpēšana Uzņemiet patieso skaņu

LARK M2 izmanto vides trokšņu slāpēšanas (ENC) tehnoloģiju, lai precīzi samazinātu trokšņus dažādās frekvencēs, saglabājot oriģinālās balsis ar kristāldzidru tīrību un bagātīgu toni.

Atbrīvojiet savu radošumu Radiet vairāk

Ierakstiet līdz pat 10 stundām ar vienu TX uzlādi. Pārnēsājamā korpusā viss komplekts tiek efektīvi uzlādēts mazāk nekā 1,5 stundās, nodrošinot iespaidīgu kopējo akumulatora darbības laiku - aptuveni 40 stundas.

LARK M2 ir aprīkots ar modernu augstas izšķirtspējas LDS (Laser Direct Structuring) antenu, kas nodrošina stabilu audio pārraidi bez cilvēka ķermeņa traucējumiem. Ar iespaidīgo diapazonu līdz pat 300 m (1000 pēdu)[2], vairs nav grūti skaļi un skaidri uztvert savu balsi sarežģītā, tālu ieraksta vidē.

Beztrokšņa un stabila bezvadu pārraide

LARK M2 ir izstrādāts, lai nodrošinātu izcilu audio veiktspēju. Tam ir īpaši izstrādāts metāla siets, kas efektīvi aizsargā pret putekļiem un dažādiem traucējumiem, tostarp 2,4G bezvadu, infrasarkano staru un radiofrekvenču traucējumiem (RFI). Tā rezultātā jūsu audio vienmēr ir nevainojams un brīvs no jebkādām nevēlamām skaņām.

Viegli darbojas ar visām jūsu ierīcēm

LARK M2 ir saderīgs ar plašu ierīču klāstu. Lightning spraudnim ir MFi sertificēta Apple mikroshēma, savukārt USB-C spraudnis ir savienojams ar Android tālruņiem, Apple 15, darbības kamerām un datoriem. Ar 3,5 mm TRS uz TRS kabeli LARK M2 var savienot ar DSLR vai bezspoguļa kamerām.

LarkSound lietotne

Viegli atjauniniet programmaparatūru, pielāgojiet skaļuma un trokšņu slāpēšanas iestatījumus un pārbaudiet audio statusu reālajā laikā - viss ar vienkāršu pieskārienu.

Tūlītēja atskaņošana, izmantojot tālruņa skaļruni

Kad RX ir savienots ar tālruni, varat atskaņot savus ierakstus tieši, neatvienojot ierīci no tīkla.

Vienkārša video ierakstu vadība

Divreiz nospiežot trokšņu slāpēšanas pogu uz TX, varat attālināti vadīt tālruni, lai sāktu vai pārtrauktu video ierakstīšanu vai fotografēšanu. Šī funkcija ļauj iemūžināt svarīgus mirkļus laikā.

Datora savienojums

LARK M2 RX atbalsta USB audio klasi (UAC), kas ļauj to pievienot tieši datoram bez ārējās skaņas kartes.

Produkta veidsPiespraužamie mikrofoni
MikrofoniPiespraužamie mikrofoni
Mikrofonu savienojumsbezvadu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība