Sony A6400 E-mount camera with APS-C Sensor

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

90546 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 10 darba dienas

37674
ILCE6400B.CEC
4548736092105
Sony

Jauns

02.05 - 16.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
03.05 - 17.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
03.05 - 17.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
02.05 - 16.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
905.46
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 
Nepārtraukta uzņemšana ar ātrumu 11 kadri sekundē ar 24,2 MP RAW ar izteiksmīgām, skaidrām dabiskām krāsām Pasaulē ātrākais 0,02 s AF ar reāllaika AF un objektu izsekošanu
Plati 425 fāzes / 425 kontrasta noteikšanas punkti vairāk nekā 84% sensora Izveidojiet laika intervāla filmas vai lēnas/ātrās kustības video bez pēcapstrādes
Pielāgojams video emuāru veidošanai, nekustīgai fotografēšanai vai profesionālas filmas ierakstīšanai

Uzlabota APS-C kamera ar 24,2 MP Exmor CMOS sensoru, pasaulē ātrākais autofokusa (AF) ātrums1 ar 0,02 sek., uzlabots reāllaika acu AF un reāllaika objektu izsekošanas AF ar platu 425 fāzu/425 fāzu kontrasta noteikšanas AF punkti vairāk nekā 84% sensora, nepārtraukta uzņemšana līdz 11 kadriem/s3 ar nepārtrauktu autofokusu un automātisko ekspozīciju, 4K HDR video2, 180 grādos noliecams skārienekrāna LCD un Wi-Fi ērtai failu pārsūtīšanai un tālvadībai. Pieejams tikai korpusam un korpusam + objektīvam.

A6400 APS-C attēla sensors ar aptuveni 24,2 efektīvajiem megapikseļiem izmanto vara vadus un ļoti efektīvu ķēdes procesu, kas nodrošina efektīvu gaismas savākšanu, kas nodrošina plašu jutības diapazonu (paplašināms ISO 100–102400) un izcilu zemu trokšņa līmeni pat pie augsts ISO. Dizains ievērojami palielina nolasīšanas ātrumu, nodrošinot funkcionalitāti, tostarp 11 kadri sekundē nepārtrauktu uzņemšanu3, 4K ierakstīšanu2 ar pilnu pikseļu nolasīšanu bez pikseļu sadalīšanas un Full HD 120 kadri sekundē liela ātruma uzņemšanu. Priekšgala LSI atbalsta jaunās paaudzes BIONZ X attēlu apstrādes dzinēja attēlu apstrādi. Attēlu apstrādes algoritmu sasniegumi ir vēl vairāk uzlabojuši izcilo attēla skaidrību, tekstūras reproducēšanu un attēla kvalitāti.

Sistēmas α6400 nepārspējamā 4D FOCUS™ sistēma var lepoties ar pasaulē ātrāko autofokusa (AF) iegūšanas laiku1, kas spēj fiksēt fokusu pat uz visstraujāk kustīgo objektu tikai 0,02 sekundēs1. Tam ir arī neticami 425 fāžu noteikšanas un 425 kontrasta noteikšanas AF punkti, kas ir blīvi izvietoti vairāk nekā 84% attēla laukuma, efektīvi izsekojot objektiem, kad tie pārvietojas pa kadru. Turklāt α6400 pilnībā izmanto uzlabotā ātrā hibrīda AF priekšrocības filmām gan HD, gan 4K2 izšķirtspējā. Ar optimizēto jaunās paaudzes objekta kustības prognozēšanas algoritmu no α9. Ir uzlabota gan AF noteikšanas precizitāte, gan izsekošanas veiktspēja.
Uzlabotā “Real-time Eye AF” izmanto mākslīgo intelektu, lai noteiktu un apstrādātu acu datus reāllaikā, tādējādi uzlabojot Eye AF precizitāti, ātrumu un izsekošanas veiktspēju. Nospiežot slēdža pogu līdz pusei, kamera var automātiski noteikt objekta acis un aktivizēt Eye AF visos autofokusa režīmos, un AF-C vai AF-A režīmā acu tveršana tiek nepārtraukti uzturēta. Turklāt kā fokusa punktu var atlasīt objekta vēlamo aci (kreiso vai labo). Izvēlēs ietilpst automātiskā/labā acs/kreisā acs, un pielāgotai funkcijai ir iespējams piešķirt arī labās/kreisās acs slēdža funkciju.

“Reāllaika izsekošana” izmanto īpašu objektu atpazīšanas algoritmu, kas apstrādā krāsu, objekta attālumu (dziļumu), spilgtumu (rakstu) kā telpisko informāciju, kā arī AI informāciju, tostarp sejas un acu atrašanās vietu, nodrošinot, ka visus objektus var uzņemt, izmantojot ārkārtēja precizitāte un precizitāte. To var aktivizēt, vienkārši nospiežot slēdža pogu līdz pusei, vai arī to var piešķirt pielāgotai funkcijai.

Kamera α6400 ir izstrādāta, lai nodrošinātu augstas izšķirtspējas, nepārtrauktu fotografēšanu ar lielu kadru ātrumu. Tam ir priekšējais LSI, kas darbojas ar attēla sensoru, BIONZ X attēlu apstrādes dzinējs un jaunizveidots slēdža mehānisms ar "bremzēšanas funkciju", lai nodrošinātu nepārtrauktu uzņemšanu ar iespaidīgu ātrumu līdz 11 kadriem/s3 ar nepārtrauktu autofokusu un automātiskās ekspozīcijas izsekošanu pilnā apjomā. 24,2 MP izšķirtspēja, izmantojot mehānisko aizvaru, un līdz 8 kadri/s3 ar pilnu AF/AE izsekošanu klusas uzņemšanas laikā. Pateicoties lielajam buferim, α6400 var arī nepārtraukti uzņemt līdz pat 116 JPEG un 46 saspiestiem RAW kadriem4. Šos kadrus var skatīt uzreiz pēc uzņemšanas, pat ja ir liela ātruma nepārtrauktās uzņemšanas režīms.
α6400 piedāvā iekšējo 4K (QFHD: 3840 x 2160) ierakstīšanu2 Super 35 mm formātā ar pilnu pikseļu nolasīšanu un bez pikseļu sadalīšanas ar 2,4 reižu pārmērīgu iztveršanu4 (6K ekvivalents), lai iegūtu izcilu 4K materiālu ar izcilu detalizāciju un dziļumu. Papildu profesionālās video funkcijas ietver; HDR (HLG), S-Gamut3/S-Log3 un 3, kā arī Gamma Display Assist, iespēja ierakstīt Full HD ar ātrumu 120 kadri/s līdz pat 5x palēninātas kustības HD video7, gan mikrofona ligzda, gan XLR saderība, izmantojot MI pieslēgvietu, uzlabota Zebra funkcionalitāte, fokusa maksimums, attēla profila iestatījumi, kā arī laika kods / lietotāja bits, tīra HDMI izeja un daudz kas cits.

Efektīva fokusa plaknes fāzes noteikšanas sistēmas izmantošana padara fokusēšanu video uzņemšanas laikā ātru un stabilu. Uzlabotā Fast Hybrid AF tehnoloģija nodrošina jūsu objekta vienmērīgu fokusu neatkarīgi no ainas. Šī uzlabotā AF un pieskāriena fokusa funkcionalitāte 180 grādu LCD ekrānā padara to par ideālu kameras izvēli daudziem video. lietotājus un video veidotājus, kuri regulāri veido un augšupielādē saturu tiešsaistē. Pieskaroties ekrānam objektam, kuru vēlaties fokusēt, tiek uzsākta precīza un vienmērīga nepārtraukta fokusa izsekošana, vienlaikus analizējot krāsu, spilgtuma modeli, attālumu (dziļumu) un informāciju par seju. AF braukšanas ātrums un AF izsekošanas jutība ir arī regulējami, lai atbalstītu radošu filmu veidošanu.

Pilnībā noliecamais (180 grādu), 3 collu (3,0 tipa) LCD pārvēršamais ekrāns ar 921 000 punktu augstas izšķirtspējas iespēju ļauj vienkārši un efektīvi uzņemt pašbildes stilu gan nekustīgu attēlu, gan video uzņemšanai. Izmantojot šo iespēju, video emuāru autori varēs pārbaudīt un pārraudzīt kompozīciju visa radošā procesa laikā. LCD ekrāns ir aprīkots arī ar skārienjūtīgu funkcionalitāti, ar skārienpaliktņa, skārienfokusa, skārienpaliktņa un jaunās skārienjutīgās izsekošanas opcijām, kas ātri aktivizē “reāllaika izsekošanu”, izmantojot skārienekrānu.

LCD piedāvā plašu pieskāriena darbību klāstu, kas nodrošina intuitīvu fotografēšanu un ātru fokusa darbību. Skārienfokusa funkcija ļauj uzreiz norādīt vajadzīgo fokusa punktu, pieskaroties objektam monitorā. Touch Shutter funkcija acumirklī fokusējas uz objektu, kuram pieskārās monitorā, un atbrīvo aizvaru, lai vēlamo objektu varētu uzņemt ar vienu pieskārienu. Skārienpaliktņa funkcija nodrošina vienmērīgu fokusa pozīcijas regulēšanu skatu meklētāja lietošanas laikā. Pārvietojot pirkstu pa monitoru, tiek pārvietota fokusa apgabala pozīcija, un to var vienmērīgi pārvietot, skatoties caur skatu meklētāju. Pieskaršanās izsekošanas funkcija darbojas, ekrānā pieskaroties objektam, kuru vēlaties fokusēt, un pēc tam līdz pusei nospiežot slēdža pogu, tiek aktivizēta reāllaika izsekošana. Filmējot, pieskaroties objektam, tiek uzsākta izsekošana, kas saglabā fokusu uz objektu.
Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisSony A6400
Kameras komplektācijabez objektīva (body)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse