Bezspoguļa kameras - Sony A7C II Body Black ILCE-7CM2/B α7C Alpha 7C II - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 33 MP pilna kadra Exmor R BSI sensors
  • BIONZ XR attēlu procesors
  • Fotografēšana līdz 10 kadriem sekundē, ISO 50-204800
  • 10 bitu pilnkadra 4K30p video
  • S-Log3, S-Gamut3, S-Cinetone, lietotāja LUT
  • 7 stops Iekšējā attēla stabilizācija
  • 759 punktu fāzes noteikšana, 94% pārklājums
  • 2,36 m punkta OLED elektroniskais skatu meklētājs
  • 3" 1,03 m punkta mainīga leņķa LCD skārienjūtīgais ekrāns
  • Iekšējās mikrofonu ieejas, USB straumēšana
Product Video
 
 

Sony A7C II Body Black ILCE-7CM2/B α7C Alpha 7C II

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

224545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 2 - 4 darba dienas

ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

57260
0027242928152
Sony

Jauns

31.07 - 06.08.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
01.08 - 07.08.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
01.08 - 07.08.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
31.07 - 06.08.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
2245.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

a7C II, uzlabots hibrīds

Balstoties uz pirmās paaudzes priekšgājēja glītā profila un pilnkadra sensora kombināciju, melnais Sony a7C II piedāvā uzlabotu izšķirtspēju, autofokusu, korpusā iebūvētu attēla stabilizāciju un video iespējas tajā pašā kompaktajā, ikdienā lietojamajā kompaktajā formātā.

33,0 MP Exmor R CMOS sensors un BIONZ XR procesors

Sony a7C II uzlaboto attēlveidošanas sistēmu nodrošina 33 MP pilnkadra Exmor R CMOS sensors un BIONZ XR procesors - kombinācija, kas spēj nodrošināt 10 bitu 4K attēlu uzņemšanu ar ātrumu līdz 30 kadriem sekundē vai maksimālo nepārtrauktās uzņemšanas ātrumu 10 kadri sekundē ar AF un AE, izmantojot mehānisko vai elektronisko shutter, Kameras sensora aizmugures apgaismojuma struktūras ieviešana nodrošina augstāku izšķirtspēju, nezaudējot jutību. Ar ISO diapazonu 100-51200, kas ir paplašināms līdz ISO 50-204800, kamera var lepoties ar veiktspēju vājā apgaismojumā ar minimālu troksni un plašu dinamisko diapazonu.

Video ierakstīšana

Kopā ar jaudīgo sensoru un procesoru Sony a7C piedāvā spēcīgu video funkciju komplektu ikdienas satura veidotājiem un videogrāfiem.
  • Ierakstiet 10 bitu 4:2:2, izmantojot uzlabotu XAVC S-I formātu, kas nodrošina nemainīgu veiktspēju un kvalitāti ar datu pārraides ātrumu līdz pat 600 Mb/s.
  • Iespējama pilnkadra 4K ierakstīšana ar kadru uzņemšanas ātrumu līdz 30p, līdz 60p 4K formātā ar Super35 apgriezienu un pilnkadra HD ierakstīšana līdz 120p, izmantojot pilnu 1:1 pikseļu nolasīšanu bez binninga.
  • Ātrgaitas, 120 kadru/s ierakstīšana nodrošina arī 4x un 5x palēninātas kustības video ierakstīšanu ar kadru ātrumu 30p vai 24p.
  • Lēnais & ātrais (S& Q) režīms ļauj filmētājiem ierakstīt 4K video ar noteiktiem soļiem no 1 līdz 60 kadriem sekundē un Full HD no 1 līdz 120 kadriem sekundē atkarībā no formāta. Šie iestatījumi ļauj palēnināt darbību, kā arī paātrināt lēni kustīgu ainu.
  • S-Log3 un S-Gamut3.Cine gamma līknes nodrošina vairāk nekā 15 stops dinamisko diapazonu un lielāku pēcapstrādes elastību, tostarp saskaņojot video no citām Sony Cinema Line kamerām.
  • S-Cinetone var izmantot, lai nodrošinātu izteiksmīgas krāsas un veselīgu ādas toņu atveidi, kas balstīta uz profesionālo Cinema Line kameru, piem., VENICE, tehnoloģiju. Šis krāsu profils nodrošina dabiskus vidējos toņus, maigas krāsas un īpaši labi kontrolētus izgaismojumus.
  • Ierakstītajos kadros var iestrādāt "Creative Looks", lai ieraksta laikā radītu īpašu noskaņu un līdz minimumam samazinātu nepieciešamību veikt montāžu.
  • Var iestatīt lietotāja izveidotos LUT un priekšnoteikumus, lai precīzi uzraudzītu uzņemto materiālu vai priekšskatītu konkrētu izskatu uzņemšanas laikā, un tos var izmantot kameras monitorā, EVF vai HDMI izejā.

Mākslīgā intelekta darbināma autofokusa funkcija un attēla stabilizācija

Sony a7C II mākslīgā intelekta procesors sniedz virkni uzlabotu iespēju kameras autofokusa un attēla stabilizācijas sistēmām, nodrošinot vienmērīgu darbību un skaidrību neatkarīgi no uzņemšanas apstākļiem. Kameras 759 fāzes noteikšanas punkti fotoattēlu režīmā un 495 punkti video režīmā, kas aptver 94% attēla laukuma, ir uzlaboti ar mākslīgā intelekta darbināmu objektu atpazīšanas veiktspēju un izsekošanu reālajā laikā. AI procesors izmanto arī jaunu automātiskās ekspozīcijas algoritmu - cilvēka pozas novērtēšanu, lai noteiktu prioritātes ekspozīcijas zonām, tādējādi par 20 % uzlabojot kopējo ekspozīcijas precizitāti. Arī automātiskais baltās krāsas balanss gūst labumu no uzlabota AI procesora, palīdzot sarežģītos apgaismojuma apstākļos. Citas autofokusa funkcijas ietver fokusa bracketing līdz pat 299 attēliem ar secīgi novietotiem fokusa punktiem, fokusa precizitāti vājā apgaismojumā līdz pat EV -4,0, fokusa elpas kompensāciju, autofokusa palīgsistēmu, fokusa kartēšanu un fokusa peaking autofokusa laikā.

Vlogiem draudzīga AI uzlabota kadrēšana

Turklāt AI apstrādes bloks atpazīst un izseko objektus, ierakstot videoklipu, vienmērīgi veicot automātisko kadrēšanu, lai objekts saglabātu redzamu vietu kadrā un atvieglotu citādi sarežģītu darbu ar kameru. Šo izsekošanu var pielāgot kadrā un pielāgot ātrumu un jutību, un to visu var izdarīt, tikai pieskaras ar pirkstu.

Attēla stabilizēšana

Tagad kameras 5 ass optiskā attēla stabilizācijas sistēma pikseļu līmenī, kas novērš piecus dažādus kameras drebēšanas veidus, kas rodas, fotografējot no rokas un uzņemot video, ir algoritmiski optimizēta, lai precīzi noteiktu un kontrolētu attēlu līdz pat vienam pikselim. stops. Mākslīgā intelekta apstrādes bloks uzlabo arī saziņu starp korpusu un objektīvu, nodrošinot stabilāku kadrēšanu pirms uzņemšanas. Tas ļauj lietotājiem droši izmantot jebkuru objektīvu, pat pielāgotus objektīvus, lai uzņemtu svarīgus attēlus, nesaskaroties ar kameras drebēšanas radīto izplūšanu.

Uzlabota attēla atveidošana

Fotoattēlu uzņemšanas operatoriem a7C II piedāvā plašu krāsu atveidošanas un saspiešanas iespēju klāstu optimālai attēla kvalitātei un uzglabāšanas pārvaldībai, ieviešot augstas efektivitātes attēlu failu (HEIF) formātu. Lietotājiem ir arī iespēja izvēlēties starp saspiestu un bezzaudējumu saspiestu opciju, fotografējot neapstrādātus attēlus. AI apstrādes bloks arī palīdz sasniegt labākus ekspozīcijas rezultātus automātiskajā režīmā ar piemērojamiem algoritmiskiem pielāgojumiem, kas veikti ādas tonim, aizmugures apgaismojuma situācijām un baltā balansam. Tie paši Creative Looks priekšnoteikumi, kas pieejami video uzņemšanas režīmā, ir pieejami arī fotografējot, papildus ļaujot lietotāja noteiktās konfigurācijas ar astoņiem regulējamiem parametriem. Optimālai kadru skatīšanai, kad tie ir piesaistīti izvēlētiem monitoriem un televizoriem, kamera a7C II tagad piedāvā kadru uzņemšanai izstrādātu hibrīda Log-Gamma režīmu, kas nodrošina precīzu dinamisko diapazonu 10 bitu HEIF formātā.

Korpusa dizains un savienojamība

  • Priekšējā komandu slēdža ieviešana nodrošina papildu kontroles un ātruma līmeni rādītājpirksta galā un garantē, ka jūs nebūsiet visi īkšķi darbības maksimuma brīdī.
  • Izmantojiet kameras USB izejas funkciju ar UVC/UAC vadību, izmantojot datoru, straumēšanas lietojumprogrammām un pārraidēm ar pilnkadra 4K video ar ātrumu 30 kadri sekundē.
  • Iebūvētais 802.11a/b/g/n/ac Wi-Fi nodrošina saziņu 2,4 GHz un 5 GHz frekvenču joslās, lai nekavējoties kopīgotu attēlus mobilajās ierīcēs tiešai kopīgošanai tiešsaistē sociālajos tīklos, pa e-pastu un mākoņglabāšanas vietnēs.
  • Integrētās 3,5 mm austiņas un mikrofons ports ļauj labāk kontrolēt skaņu video ierakstīšanas laikā.
  • OLED elektroniskais skatu meklētājs ar 2,36 m pikseļu OLED displeju piedāvā spilgtu, augstas izšķirtspējas, 0,70x palielinājuma līdzekli, kas nodrošina uzraudzību acu līmenī un sports, kā arī īpašu 120 kadru/s režīmu, kas nodrošina vienmērīgāku skatīšanos, sekojot kustīgiem objektiem.
  • Uz sāniem atveramais 3,0" 1,03 m pikseļu LCD skārienekrāns ar maināmu leņķi darbojas no augsta, zema un uz priekšpusi vērsta leņķa.
  • Uzņem lielas ietilpības Z akumulatora uzlādējamo litija jonu akumulatoru, un to var darbināt arī, izmantojot USB savienojumu ar datoru vai mobilo akumulatoru. Šo savienojumu var izmantot arī akumulatora uzlādei.
  • Izturīgs magnija sakausējuma korpuss nodrošina izturīgu profilu un ietver putekļu un mitruma blīvējumus, lai pasargātu no nelabvēlīgiem vides apstākļiem.
Produkta veidsBezspoguļa kamera
BajoneteSony A
Kameras komplektācijabez objektīva (body)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse