Bezspoguļa kameras - Sony A7S III Body Alpha bezspoguļa digitālā kamera 4K | α7S III | Alpha 7S - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • 12 MP pilna kadra Exmor R BSI CMOS sensors
  • UHD 4K 120p video, 10 bitu 4:2:2:2 iekšējais attēls
  • 16 bitu neapstrādāts izejas signāls, HLG & S-Cinetone
  • 759 punktu ātrais hibrīdais AF
  • Jaunais BIONZ XR apstrādes dzinējs nodrošina 8x lielāku apstrādes jaudu
  • Attēli ar zemu trokšņa līmeni un ISO līdz 409 6003 un 15 pieturzīmju dinamisko diapazonu
  • Līdz 4K 120p5 formātā XAVC S (AVC), XAVC HS (HEVC) un XAVC S-I (All-I)

Sony A7S III Body Alpha bezspoguļa digitālā kamera 4K | α7S III | Alpha 7S

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

347945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 2 - 5 darba dienas

41146
ILCE7SM3/B
4548736119154
Sony

Jauns

23.04 - 30.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
24.04 - 01.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
24.04 - 01.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
23.04 - 30.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
3479.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Ar ekstrēmu pilna kadra video veiktspēju, tostarp augstu jutību (paplašināts ISO līdz 409600), 15 pieturas punktu plašu dinamisko diapazonu, 4K 120p1, ātru un uzticamu automātisko fokusēšanu un īpaši spēcīgu attēla stabilizāciju, α7S III atkal paaugstina filmu veidotāju latiņu.

Jaunais pilnkadra 12,1 megapikseļa aizmugures izgaismotais Exmor RTM CMOS attēla sensors ietver būtiskas inovācijas gaismas savākšanas, vadu un izejas optimizācijas jomā. Tie nodrošina dubultu nolasīšanas ātrumu, izcilu attēla kvalitāti visā jutības diapazonā, 15 soļu plašu dinamisko diapazonu un samazinātu slīdošo slēdžu skaitu, turklāt sensors nodrošina arī fokusa plaknes fāzes noteikšanas AF.

Līdztekus jaunajam sensoram un tā vēl nebijušajam ātrumam no jauna ir izstrādāts arī BIONZ XR attēlu apstrādes dzinējs, kas nodrošina līdz pat 8 reizes lielāku apstrādes jaudu. Pateicoties uz nākotni orientētai arhitektūrai, tas nodrošina ātrāku augstas kvalitātes attēlu uzņemšanu izciliem fotoattēliem un video, kā arī ievērojami uzlabotu kameras saskarnes reaģēšanas spēju.

Jaunais Exmor R pilnkadra attēla sensors un revolucionārais BIONZ XR attēlu apstrādes dzinējs nodrošina vienmēr aktīvu precīzu autofokusu, kas nodrošina pārsteidzošu detalizāciju gan telpā, gan laikā, un satriecošus 4K video pat ar 120 kadriem sekundē vai palēninātā režīmā. Ar izšķirtspēju un lauka dziļumu, ko spēj nodrošināt tikai pilnkadra sensors, rezultāti ir iespaidīgi.

Ierakstiet tieši kamerā, izmantojot pārsteidzoši bagātīgo 10 bitu dziļumu un 4:2:2 krāsu izlasi, kas nodrošina daudz lielāku elastību attēlu gradēšanā, pēcapstrādē un kompozīcijā.

Tagad ir pieejama ne tikai Long GOP, bet arī All-Intra kodēšana. Tā kodē katru kadru neatkarīgi ar bitreitu līdz 600 Mb/s, lai precīzāk fiksētu sarežģītas kustības ierakstīšanai iekšējos vai ārējos datu nesējos un nodrošinātu efektīvāku rediģēšanas darba plūsmu.
[1] All-Intra (All-I) [2] Long GoP [3] Attēlu grupa

Jaunajā XAVC HS ierakstīšanas formātā tiek izmantota HEVC/H.265 kodēšana, lai sasniegtu divreiz lielāku saspiešanas efektivitāti nekā AVC/H.264 kodēšanā, nodrošinot augstāku attēla kvalitāti un mazāku failu izmēru.

Slavenā sērijas jutība sasniedz jaunas virsotnes, paplašinot ISO diapazonu filmām no 80 līdz ievērojamajam 409600 (standarta diapazons 80-102400). Pateicoties uzlabotai gaismas savākšanas un izejas optimizācijai, 12,1 megapikseļa3 pilna kadra sensors nodrošina zemu trokšņu līmeni visā jutības diapazonā un spēj uzņemt lietojamus attēlus gandrīz pilnīgā tumsā.

Sony atzītā S-Cinetone izskata iekļaušana, kas mantota no Cinema Line FX9 un CineAlta kameru, piemēram, VENICE, izstrādes, ļauj sasniegt kinematogrāfiskas krāsas tieši kamerā. S-Cinetone ir optimizēts dabiskiem ādas toņiem un vidējā diapazona krāsām ar maigu izgaismojumu izkliedi, lai nodrošinātu iespaidīgu objektu atveidi bez gradācijas pēcapstrādes procesā.

S-Log3 gamma līkne un S-Gamut3.Cine krāsu gamma, kas ir kopīga ar profesionālajām videokamerām, nodrošina plašāku dinamisko diapazonu un vieglāku krāsu saskaņošanu, lai nodrošinātu vienmērīgāku pēcapstrādes darba plūsmu.

HLG (Hybrid Log Gamma) atvieglo HDR veidošanu, ļaujot veidot kadrus ar HLG saderīgiem BRAVIA televizoriem kamerā bez sarežģītas pēcapstrādes, un nodrošina vienmērīgu gradāciju no 10 bitu krāsu dziļuma.
[1] Liela elastība, lai pēc vajadzības precizētu attēlus (nepieciešama krāsu gradācija)
[2] Tūlītējs augstas kvalitātes attēls (krāsu gradācija nav nepieciešama)

Jaunais BIONZ XR attēlu apstrādes dzinējs nodrošina uzlabojumus krāsu atveidē, stabilitāti pret dažādiem gaismas avotiem, dabisku toņu gradāciju un izkliedi, kā arī samazina slīdošo slēdžu skaitu.

Prasīgām pēcapstrādes darbplūsmām 16 bitu RAW izvade ir pieejama, izmantojot HDMI savienojumu ar saderīgiem ārējiem ierakstītājiem (ar Atomos Ninja V atbalstu), bet kamerā vienlaikus tiek uzņemti XAVC HS 4K, XAVC S 4K vai XAVC S-I 4K un proxy faili. RAW video izvade ir pilna kadra 4264 x 2408 [16:9] dati no attēla sensora ar 59,94p/50p/29,97p/25p/23,98p kadru ātrumu un krāsu telpām.

Ierakstot augstas izšķirtspējas 4K filmas, kamerā var ģenerēt HD proxy (8 vai 10 bitu dziļumā)10. Mazāku proxy failu rediģēšana samazina datora slodzi un paātrina darba procesu pirms galīgās 4K piegādes.

Plaša apgabala AF izmanto inteliģentu izsekošanu un fāzes noteikšanu uz sensora, kas aptver lielāko daļu kadra. Rezultātā kopā ar augstas kvalitātes E-mount objektīviem tiek iegūts katrs ārkārtīgi precīzas un neatlaidīgas AF veiktspējas elements, pat ja tiek fotografēti kustīgi objekti ar nelielu lauka dziļumu 4K formātā un ar 120p kadru uzņemšanas ātrumu.

AF pārejas ātrums, ko var izvēlēties 7 līmeņos, un AF objekta nobīdes jutība 5 līmeņos ļauj labāk atspoguļot jūsu radošos nodomus, mainot objektus vai, piemēram, fokusējot uz statīva. Vienkāršs pieskāriens var uz laiku aktivizēt AF pat manuālās fokusēšanas laikā.

Reāllaika acu AF izmanto mākslīgo intelektu, lai nodrošinātu precīzu acu fokusēšanu, un tagad veiktspēja ir uzlabota par 30 % attiecībā uz profilētām vai daļēji aizsegtām sejām. Neatlaidīga acu izsekošana ļauj koncentrēties uz kompozīciju pat tad, ja fokusa dziļums ir neliels.

Reāllaika izsekošana analizē objekta krāsu, rakstu, dziļumu un informāciju par seju, lai izsekotu objektu. Skārienu izsekošana intuitīvi un automātiski izseko objektu, kam pieskaras LCD ekrāns.

Ir nodrošināts ļoti precīzs attēla stabilizācijas bloks un žiro sensors, kas nodrošina 5 asu optisko attēla stabilizāciju.
[1] Novirze [2] Pagrieziens [3] Slīpums

Jaunais aktīvais režīms nodrošina uzlabotu stabilizāciju filmēšanas laikā. Lai saglabātu attēla kvalitāti, BIONZ XR procesors precīzi mēra kameras drebēšanu un optiski to kompensē. Tas nodrošina stabilu video uzņemšanu pat tad, kad filmēšana notiek no rokas, kad vietas ierobežojumi neļauj izmantot kardānu, staigājot un 4K izšķirtspējā.

Multiinterfeisa (MI) nodalījumam pievienots digitālais audio interfeiss, kas ļauj veikt tiešu 24 bitu ievadi. Pieejamie iestatījumi ir 48 kHz/16 bitu 2-kanālu un, izmantojot papildu XLR-K3M adaptera komplektu, 48 kHz/24 bitu 2-kanālu un 48 kHz/24 bitu 4-kanālu.

Ar pārsteidzoši plašu standarta ISO diapazonu 80-102400 (fotoattēliem to var paplašināt līdz 40-409600) α7S III piedāvā neticamas radošās iespējas. Jaunizveidotais attēla sensors un attēla apstrādes algoritmi nodrošina vēl tīrākus attēlus un dabiskākas tekstūras nekā iepriekšējais α7S II modelis, pat fotografējot gandrīz pilnīgā tumsā.

Ātrā hibrīda AF sistēma apvieno ātrumu un precizitāti. Ar 759 fokusa plaknes fāzes noteikšanas sensoriem un 425 kontrasta noteikšanas punktiem, kas izvietoti lielākajā daļā attēla laukuma, α7S III ātri atrod un seko objektam visā kadrā.

Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisSony A7 S
Kameras komplektācijabez objektīva (body)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Sony A7S III Body...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Sony A7S III Body...
Šo nomas Sony A7S III Body... vari iegādāties ar atlaidi par: € 4 099.64 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.