Bezspoguļa kameras - Fujifilm X-T30 II XF18-55 Kit Black (NEW) - perc šodien veikalā un ar piegādi


  • 26,1 megapixel APS-C X-Trans BSI CMOS IV sensor
  • X-Processor 4 with Quad CPU
  • 3-inch tiltable LCD display, OLED viewfinder
  • DCI 4K 4096 × 2160 30p video recording
  • WiFi and Bluetooth connection

Fujifilm X-T30 II XF18-55 Kit Black (NEW)

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

123945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 2 - 3 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

42564
16759677
4547410470994
Fujifilm

Jauns

07.05 - 10.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
08.05 - 12.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
08.05 - 12.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
07.05 - 10.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1239.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Galvenās funkcijas

  • 26,1 MP APS-C X-Trans BSI CMOS 4 sensors
  • X-Processor 4 ar četru CPU
  • DCI un UHD 4K30 video; F-Log Gamma
  • 2,36 m punktu OLED elektroniskais skatu meklētājs
  • 3,0 collu 1,04 m punktu noliecams LCD skārienekrāns
  • 425 punktu fāzes noteikšanas autofokuss
  • Paplašināts ISO 80-51200, uzņemšana ar ātrumu 30 kadri/s
  • Bluetooth un Wi-Fi; Sporta meklētāja režīms
  • XF 18-55 mm f/2,8-4 R LM OIS objektīvs

FUJIFILM X-T30 II ir daudzpusīga bezspoguļa kamera, kas piedāvā jaudīgus fotoattēlus un video funkcijas, kā arī kompaktu, funkcionālu dizainu, kas izceļas ar uzlabotiem nekustīgiem kadriem un video ierakstīšanu, kā arī gludām un intuitīvām lietošanas īpašībām. Ar pārskatītu attēla sensoru un procesoru var ierakstīt gan augstas izšķirtspējas fotoattēlus, gan 4K video, savukārt uzlabotā autofokusa sistēma nodrošina ātru un precīzu fokusēšanas veiktspēju. 26,1 MP APS-C formāta X-Trans CMOS 4 attēla sensoram ir no aizmugures apgaismots dizains, lai veicinātu labāku attēla kvalitāti visā jutības diapazonā, kā arī 425 punktu fāzes noteikšanas autofokusa sistēma ātrai, precīzai AF veiktspējai un objekta izsekošanai. . 100% fāzes noteikšanas autofokuss nodrošina spēcīgu sejas un acu noteikšanas autofokusu ar jaunu sejas atlases opciju. Attēlveidošanu un fokusēšanu papildina X-Processor 4, kas izmanto četrus procesorus ātrākai attēlu apstrādei, kā arī nepārtrauktai fotografēšanai ar ātrumu līdz 8 kadriem/s ar mehānisko slēģi, 30 kadri/s uzņemšanu ar 1,25x apgriešanu un elektronisko aizvaru, kā arī iekšējo DCI/ UHD 4K30 video ierakstīšana.

Ar FUJIFILM X sērijas kamerām pazīstamo estētiku, X-T30 II ir melnā apdare un klasiski iedvesmots izskats, tam ir pamanāmas fiziskās vadības ierīces un augstas izšķirtspējas 2,36 m punktu OLED elektroniskais skatu meklētājs. Aizmugurējo 3,0 collu 1,04 m punktu noliecamo skārienekrānu LCD var izmantot arī tiešraides uzņemšanai un lielāka attēla atskaņošanai. Turklāt X-T30 II ir arī iebūvēts Bluetooth bezvadu koplietošanai un tālvadībai.

26,1 MP APS-C X-Trans BSI CMOS 4 sensors un X procesors 4
Koplietojot sensoru ar profesionāli orientēto X-T3, X-T30 II ir APS-C formāta 26,1 MP X-Trans CMOS 4 sensors, kam ir aizmugurgaismojuma dizains, kas nodrošina vienmērīgu toņu atveidi, uzlabotu veiktspēju vājā apgaismojumā un zemu sākotnējo ISO 160 iestatījumu. Kā X-Trans sensors tas izmanto arī nejaušinātu pikseļu masīvu, kas nodrošina augstu attēla kvalitātes un asuma pakāpi, jo netiek izmantots optiskais zemas caurlaidības filtrs. Salīdzinot ar parastajiem pikseļu rakstiem, X-Trans dizains vairāk atdarina filmas organisko dabu, lai radītu niansētas krāsas un toņu pārejas, vienlaikus samazinot muarē un aliasing.

Sensora dizains ietver arī paplašinātu fāzes noteikšanas autofokusa sistēmu, kurai tagad ir 425 atlasāmi punkti, kas aptver gandrīz visu sensora laukumu. Šī AF sistēma nodrošina ātrāku, precīzāku fokusēšanas veiktspēju, kā arī vāja apgaismojuma jutību līdz pat EV -3. Papildinot attēlveidošanas un fokusēšanas iespējas, ir pieejams arī atjaunināts X-Processor 4, kas nodrošina ātrāku fokusa reakciju objekta izsekošanai, kā arī atbalsta sejas un acu noteikšanas AF, strādājot AF-C režīmā un ierakstot video.

X-Processor 4 izmanto arī četrus CPU blokus ātrākai attēlu apstrādei, un tas uzlabo vispārējo veiktspēju ar ātrāku AF un izsekošanas ātrumu. Ir iespējama ātra nepārtraukta fotografēšana — līdz 8 kadri/s ar mehānisko slēģi vai 30 kadri/s ar elektronisko aizvaru un 1,25 x apgriešana, kā arī tiek atbalstīts iekšējais UHD 4K30 video ieraksts ar F-Log.

UHD un DCI 4K video ierakstīšana
Tā X-T30, kas ir vairāk nekā nekustīguma kamera, piedāvā vilinošu video iespēju klāstu, tostarp iekšējo UHD 4K30 video ierakstīšanu ar ātrumu līdz 200 Mb/ s — un iespējama vienlaicīga ārējā un iekšējā ierakstīšana. Ir iespējama arī DCI 4K30 un Full HD 1080p120 ierakstīšana, un video failus var saglabāt, izmantojot vai nu MPEG-4 AVC/H.264 vai HEVC/H.265 kompresijas un 4K. Lieliski uzlabojot kopējo video veiktspēju, četru CPU X-Processor 4 ātrums nodrošina lielu lasīšanas ātrumu, ierakstot 4K video, kas palīdz samazināt slēdža izkropļojumus, filmējot kustīgus objektus.

X-T30 ietver arī F-Log gamma iestatījumu, kas nodrošina plakanu attēlu izmantošanai uzlabotā krāsu gradācijas programmatūrā rediģēšanas laikā. Tas palielina iespējamo dinamisko diapazonu sarežģītās ainās, un var veikt arī attēla korekcijas, lai izceltu toni, ēnu toni, krāsas un asumu. Strādājot programmā F-Log, ir pieejams atjaunināts trokšņu samazināšanas algoritms kopā ar 4K starpkadru trokšņu samazināšanu, un minimālā jutība ir pazemināta līdz ISO 640, lai tā būtu piemērota darbam ar plašāku sižetu veidu klāstu.

Uzlabots autofokuss
X-Processor 4 četrkodolu centrālais procesors X-T30 II nodrošina ātru, precīzu autofokusu tikai 0,02 sekundēs jebkuram objektam, taču ir veikti ievērojami uzlabojumi. radīts kustīgu objektu izsekošanai, opoptimizējošs autofokuss gan nekustīgajiem attēliem, gan tā jaudīgajām 4K/30p video iespējām. Fokusēšanas veiktspēja vājā apgaismojumā arī ir paplašināta no sākotnējā modeļa līdz -7EV. 425 100% fāzes noteikšanas AF visā kadrā, ar spēcīgu sejas un acu noteikšanas AF ar jaunu sejas atlases opciju.

Korpusa dizains
Spilgts un skaidrs līdzeklis skatīšanai acu līmenī — 2,36 m punktu OLED elektroniskais skatu meklētājs piedāvā 0,62 reižu palielinājumu ar ātru atsvaidzes intensitāti, plašu skata leņķi, un regulējami dioptriju iestatījumi. Skatu meklētājs paliek bez aptumšošanas, uzņemot līdz pat lielākajam uzņemšanas ātrumam 30 kadri sekundē, un var izmantot arī unikālu sporta meklētāja režīmu, kas izceļ sensora 16,6 MP apgriešanas laukumu, lai jūs varētu redzēt ārpus attēla rāmja.
Papildus EVF ir pieejams aizmugurējais 3,0 collu 1,04 m punktu LCD skārienekrāns intuitīvai uzņemšanai tiešajā skatā, atskaņošanai un apskatei, kā arī iestatījumu pielāgošanai un izvēlņu navigācijai. Ekrānam ir divvirzienu noliekšanas dizains strādājot no augsta un zema leņķa neatkarīgi no tā, vai fotografējat ar horizontālu vai vertikālu orientāciju.
Augšējā plāksnē ir iekļautas vairākas skalas un sviras ātrai, intuitīvai ekspozīcijas iestatījumu kontrolei, tostarp aizvara ātruma ciparripu, kas piedāvā tiešu aizvara ātruma regulēšanu. , režīma ciparripa un ekspozīcijas kompensācijas ciparripa, lai izvēlētos +/- 3 EV ar 1/3 soļiem, savukārt komandu ciparripas pozīcija paplašina diapazonu līdz +/- 5 EV turpmākai vadībai.
Priekšējās un aizmugurējās komandu ciparripas integrējiet push funkciju ērtākai lietošanai un iestatījumu izvēles un funkciju pogas var tikt piešķirtas, lai kontrolētu virkni iestatījumu.
Speciāla fokusa svira nodrošina ātrāku un intuitīvāku kontroli pār konkrētu fokusa punktu atlasi fotografēšanas laikā.
Integrētais Bluetooth 4.2 zemas enerģijas līmenis ļauj bezvadu režīmā kopīgojiet attēlus mobilajā ierīcē vai izmantojiet ierīci, lai attālināti vadītu kameru.

18 filmas simulācijas un graudu efektu režīmi
Izmantojot FUJIFILM plašo vēsturi tradicionālajā uz filmu balstītajā fotogrāfijā, X-T30 II ir integrēti vairāki filmu simulācijas režīmi. Šie režīmi atdarina dažu FUJIFILM klasisko filmu veidu izskatu un sajūtu, tostarp Eterna, kas kopē kinematogrāfisku filmu izskatu ar nepietiekami novērtētām krāsām un bagātīgākiem ēnu toņiem; Acros, kas piedāvā gludus toņus, dziļus melnos toņus un smalkas detaļas; un Classic Chrome, kas ir izstrādāts, lai nodrošinātu klusus toņus un dziļu krāsu atveidi, kas ir līdzīga datētai slaidu filmai. Ir pieejami arī vairāki citi efekti gan melnbaltai, gan krāsu fotografēšanai. Papildus noteiktu filmu veidu simulācijai ir pieejams arī Grain Effect režīms, lai atkārtotu vecu filmu fotoattēlu izskatu ar organisku teksturētu izskatu, kas ir īpaši pamanāms drukājot.

Bluetooth V4.2 un Wi-Fi koplietošana
Izmantojiet Bluetooth vai Wi-Fi, lai kopīgotu attēlus ar draugiem un ģimeni sociālajos saziņas līdzekļos, savienojot un lejupielādējot attēlus FUJIFILM kameras tālvadības pultī. Lietotne vai uzreiz pievienojiet un izdrukājiet savu izlasi no jebkura saderīga FUJIFILM INSTAX viedtālruņa printera.

XF 18–55 mm f/2.8-4 R LM OIS objektīvs
Kameras korpusā ir iekļauta daudzpusīga tālummaiņa, kas aptver daudzus dažādus scenārijus. XF 18–55 mm f/2.8-4 R LM OIS objektīvam ir 27–84 mm ekvivalents fokusa attālums, kas viegli aptver platleņķa un telefoto perspektīvas. F/2,8-4 maksimālās diafragmas atvēruma diapazons nodrošina gan ātrumu, gan kompaktumu dizaina ziņā, un tam ir trīs asfēriski un viens īpaši zemas dispersijas elements, lai cīnītos pret aberācijām. Turklāt lineārais autofokusa motors nodrošina ātru veiktspēju, savukārt optiskais attēla stabilizators ierobežos kameras drebēšanas ietekmi.

FUJIFILM X-T30 II Specifikācijas

Attēlveidošana
Lēcas stiprinājumsFUJIFILM X
Sensora veids23,5 x 15,6 mm (APS-C) CMOS
Sensora izšķirtspējaSpēkā: 26,1 megapikseļi (6240 x 4160)
Apgriešanas faktors1,5x
Malu attiecība1:1, 3:2, 16:9
Attēla faila formātsJPEG, neapstrādāts
Bitu dziļums14 biti
Ekspozīcijas kontrole
ISO jutībaAutomātiski, no 160 līdz 12800 (paplašināts: no 80 līdz 51200)
Aizvara ātrumsMehāniskais aizvars
1/4000 līdz 900 sekundēm programmas režīmā
1/4000 līdz 30 sekundēm diafragmas prioritātes režīmā
1/4000 līdz 900 sekundes aizvara prioritātes režīmā
1/4000 līdz 900 sekundes manuālajā režīmā
60 minūtes spuldzes režīmā
elektroniskais aizvars< /span>
1/32000 līdz 900 sekundēm programmas režīmā
1/32000 līdz 30 sekundēm diafragmas prioritātes režīmā
1/32000 līdz 900 sekundēm aizvara prioritātes režīmā
1/ 32 000 līdz 900 sekundes manuālajā režīmā
60 minūtes spuldzes režīmā
Elektroniskais priekšējā aizkara aizvars
0 līdz 60 minūtes spuldzes režīmā
Mērīšanas metodeVidējais, centrā svērtais vidējais, vairāku zonu, vietas
Ekspozīcijas režīmiApertūras prioritāte, manuāla, programma, slēdža prioritāte
Ekspozīcijas kompensācija-5 līdz +5 EV (1/3 EV soļi)
Baltās krāsas bilanceAutomātiskā ainas atpazīšana, krāsu temperatūra, pielāgota, smalka, dienasgaismas (vēsi balta), dienasgaismas (dienas gaisma), dienasgaismas (silta balta), kvēlspuldze Zemūdens
Nepārtraukta fotografēšanaMehāniskais aizvars
Līdz 8 kadriem/s pie 26,1 MP līdz 90 kadriem (JPEG)/18 kadriem ( Neapstrādāts)
Mehāniskais aizvars
Līdz 5 kadri/s pie 26,1 MP neierobežotiem kadriem (JPEG) / 19 kadriem (neapstrādāts)
Mehāniskais aizvars
Līdz 4 kadri/s ar 26,1 MP neierobežotiem kadriem (JPEG) / 20 kadriem (neapstrādāts)
Mehāniskais aizvars
Līdz 3 kadri/s pie 26,1 MP ierobežojumam Kadri (JPEG) / 21 kadri (neapstrādāti)
Elektroniskais aizvars
Līdz 20 kadriem sekundē ar 26,1 MP līdz 32 kadriem (JPEG) / 17 kadriem (neapstrādāts)
Elektroniskais aizvars
Līdz 10 kadriem/s pie 26,1 MP līdz 81 kadram (JPEG) / 17 kadriem (neapstrādāts)
Elektroniskais aizvars< br />Līdz 30 kadri/s pie 16,6 MP līdz 26 kadriem (JPEG) / 17 kadriem (neapstrādāts)
Elektroniskais aizvars
Līdz 20 kadri/s pie 16,6 MP, lai palielinātu līdz 53 kadriem (JPEG) / 17 kadriem (neapstrādāts)
Elektroniskais aizvars
Up līdz 10 kadri/s pie 16,6 MP līdz 95 kadriem (JPEG)/18 kadriem (neapstrādāts)
Intervāla ierakstīšana
Taimeris2/10 sekunžu aizkave
Video
Ierakstīšanas režīmiH.264/MOV
DCI 4K (4096 x 2160) ar 23,976p/24,00p/25p/ 29,97p [100–200 Mb/s]
UHD 4K (3840 x 2160) pie 23,976p/24,00p/25p/29,97p [100–200 Mb/s]
DCI 2K (2080) ) pie 23,976p/24,00p/25p/29,97p/50p/59,94p [100 līdz 200 Mb/s]
Full HD (1920x1080) pie 23,976p/24,00p/25p/25. 59,94p [100–200 Mb/s]
Pilna HD (1920 x 1080) pie 100p/119,88p [200 Mb/s]
Ārējie ierakstīšanas režīmi4:2:2 10 biti
DCI 4K (4096 x 2160) ar 23,976p/24,00p /25p/29,97p
UHD 4K (3840 x 2160) ar 23,976p/24,00p/25p/29,97p
DCI 2K (2048 x 1080) pie 23,976p/24,02p/7p. 50p/59,94p
Pilna HD (1920 x 1080) ar 23,976p/24,00p/25p/29,97p/50p/59,94p
Pilna HD (1920 x 1080) pie 100p/100p/1
Ierakstīšanas ierobežojumsLīdz 10 minūtēm DCI 4K (4096 x 2160)
Līdz 10 minūtēm UHD 4K (3840 x 2160)
Līdz 15 minūtēm DCI 2K (2048 x 1080)
Līdz 15 minūtēm Full HD (1920 x 1080)
Video kodējumsNTSC/PAL
Audio ierakstīšanaIebūvēts mikrofons (Stereo)
Ārējā mikrofona ieeja
Audio faila formātsLineārs PCM (Stereo)
Fokuss
Fokusa veidsAutomātisks un manuāls fokuss
Fokusa režīmsNepārtraukta servo AF (C), manuālā fokusēšana (M), viena servo AF (S)
Autofokusa punktiFāzes noteikšana: 425
Skatu meklētājs
Skatu meklētāja veidsElektroniski
Skatu meklētāja izmērs0,39"
Skatu meklētāja izšķirtspēja2 360 000 punktu
Skatu meklētāja pārklājums100%
Skatu meklētāja palielināšanaApm. 0,62 x
Monitors
Izmērs3.0"
Izšķirtspēja1 040 000 punktu
Displeja veidsNoliecams skārienekrāna LCD
Flash
Iebūvēta zibatmiņa
Flash režīmiAutomātisks, komandieris, pirmā aizkara sinhronizācija, liela ātruma sinhronizācija, manuāla, izslēgta, otrā priekškara sinhronizācija, lēnā sinhronizācija, automātiskā TTL sinhronizācija
Pamācības numurs16,4 '/5 m pie ISO 100
Maksimālais sinhronizācijas ātrums1/180 sekunde
Īpaša Flash sistēmaTTL
Ārējais zibatmiņas savienojumsHot Shoe, datora terminālis
saskarne
Multivides/atmiņas kartes slotsViens slots: SD/SDHC/SDXC (UHS-I)
Savienojamība2,5 mm sub-mini, HDMI D (mikro), datora sinhronizācijas ligzda , USB Type-C (USB 3.0)
BezvaduWi-Fi
Bluetooth
GPS
Vide
Darbības temperatūra14 līdz 104°F / -10 līdz 40°C
Darbības mitrums10–80% (nekondensējošs)
Fiziskā
Akumulators1 x NP-W126S atkārtoti uzlādējams litija jonu, 7,2 VDC, 1260 mAh
Izmēri (P x A x D)4,7x3,3x1,8"/118,4x82,8x46,8 mm
Svars13,51 oz/383 g (korpuss ar akumulatoru un atmiņu)
11,6 oz/329 g (tikai korpusam)
Komplekta objektīvs
Fokālais attālums18–55 mm (35 mm ekvivalentais fokusa attālums: 27–84 mm)
Maksimālā apertūraf/2,8 līdz 4
Minimālā apertūraf/22
Skata leņķis79,1° līdz 28,4°
Maksimālais palielinājums0,08 līdz 0,15x
Minimālais fokusa attālums11,81"/30 cm
Optiskais dizains14 elementi 10 grupās
Diafragmas asmeņi7, noapaļots
Fokusa veidsAutofokuss
Attēla stabilizācija
Filtra lielums58 mm (priekšpuse)
Izmēri (ø x L)2,56x2,8"/65x70,4 mm
Svars10,93 oz/310 g

Key Features

  • 26.1MP APS-C X-Trans BSI CMOS 4 Sensor
  • X-Processor 4 with Quad CPU
  • DCI and UHD 4K30 Video; F-Log Gamma
  • 2.36m-Dot OLED Electronic Viewfinder
  • 3.0" 1.04m-Dot Tilting LCD Touchscreen
  • 425-Point Phase-Detection Autofocus
  • Extended ISO 80-51200, 30 fps Shooting
  • Bluetooth and Wi-Fi; Sports Finder Mode
  • XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS Lens


Offering powerful stills and video features, coupled with a compact, functional design, the FUJIFILM X-T30 II is a versatile mirrorless camera distinguished by advanced stills and video recording along with sleek and intuitive handling characteristics. Featuring a revised image sensor and processor, both high-resolution stills and 4K video can be recorded while an enhanced autofocus system delivers fast and accurate focusing performance. The 26.1MP APS-C-format X-Trans CMOS 4 image sensor features a back-illuminated design to promote greater image quality throughout the sensitivity range along with a 425-point phase-detection autofocus system for quick, precise AF performance and subject tracking. The 100% phase-detect autofocus provides strong face and eye detection autofocus with a new Face Selection option. Complementing the imaging and focusing is the X-Processor 4, which uses four CPUs for faster image processing as well as continuous shooting up to 8 fps with a mechanical shutter, 30 fps shooting at a 1.25x crop and electronic shutter, and internal DCI/UHD 4K30 video recording.
Sharing a familiar aesthetic of FUJIFILM X-series cameras, the X-T30 II sports a silverfinish and classically inspired looks, has prominent physical controls, and has a high-resolution 2.36m-dot OLED electronic viewfinder. The rear 3.0" 1.04m-dot tilting touchscreen LCD can also be used for live view shooting and larger image playback. Additionally, the X-T30 II also sports built-in Bluetooth for wireless sharing and remote control.

26.1MP APS-C X-Trans BSI CMOS 4 Sensor and X-Processor 4
Sharing a sensor with the professional-oriented X-T3, the X-T30 II features an APS-C-format 26.1MP X-Trans CMOS 4 sensor, which has a back-illuminated design to afford smooth tonal rendering, improved low-light performance, and a low native ISO 160 setting. As an X-Trans sensor, it utilizes a randomized pixel array, too, which provides a high degree of image quality and sharpness due to the omission of an optical low-pass filter. Versus conventional pixel patterns, the X-Trans design more closely mimics the organic nature of film in order to produce nuanced colors and tonal transitions, while also reducing moiré and aliasing.
The sensor's design also includes an expanded phase-detection autofocus system, which now has 425 selectable points that cover nearly the entire sensor area. This AF system delivers faster, more accurate focusing performance along with low-light sensitivity down to EV -3. Complementing the imaging and focusing capabilities, an updated X-Processor 4 is also featured, and delivers faster focus response for subject tracking and also supports Face- and Eye-Detection AF when working in AF-C mode and when recording video.
The X-Processor 4 also utilizes four CPU units for faster image processing and it benefits overall performance with faster AF and tracking speeds. Quick continuous shooting is possible, up to 8 fps with a mechanical shutter or 30 fps with an electronic shutter and a 1.25x crop, and internal UHD 4K30 video recording with F-Log is also supported.

UHD and DCI 4K Video Recording
More than a stills camera, the X-T30 offers an enticing array of video capabilities, including internal UHD 4K30 video recording at up to 200 Mb/s—and simultaneous external and internal recording is possible. DCI 4K30 and Full HD 1080p120 recording is also possible, and video files can be saved using either MPEG-4 AVC/H.264 or HEVC/H.265 compressions, and 4K. Greatly benefitting overall video performance, the speed of the quad-CPU X-Processor 4 enables fast read speeds when recording 4K video, which helps to reduce rolling shutter distortion when filming moving subjects.
The X-T30 also includes the F-Log gamma setting, which provides a flat picture for use in advanced color grading software during editing. This maximizes the potential dynamic range in difficult scenes and image adjustments can be made, as well, to highlight tone, shadow tone, color, and sharpness. When working in F-Log, an updated noise reduction algorithm is available along with 4K inter-frame noise reduction, and the minimum sensitivity has been lowered to ISO 640 to suit working in a broader range of scene types.

Enhanced Autofocus
The X-Processor 4 quad-core CPU inside X-T30 II offers fast, accurate autofocusing in as little as 0.02 sec on any subject, but significant enhancements have been made to track moving subjects, optimizing autofocus for both stills and its powerful 4K/30p video capabilities. Low light focusing performance has also been expanded from the original model, down to -7EV. 425 100% phase detect AF across the frame, with strong face and eye detection AF with new Face Selection option.

Body Design

  • A bright and clear means for eye-level viewing, a 2.36m-dot OLED electronic viewfinder offers a 0.62x magnification with a fast refresh rate, wide viewing angle, and adjustable diopter settings. The viewfinder remains blackout free while shooting up to the top 30 fps shooting rate, and a unique Sports Finder Mode can also be employed, which highlights a 16.6MP crop area of the sensor in order to allow you to see outside of the image frame.
  • In addition to the EVF, a rear 3.0" 1.04m-dot LCD touchscreen is available for intuitive live view shooting, playback and review, and settings adjustment and menu navigation. The screen has a two-way tilting design to suit working from high and low angles regardless if shooting with a horizontal or vertical orientation.
  • The top plate incorporates a series of dials and levers for fast, intuitive control over exposure settings, including a shutter speed dial that offers direct shutter speed adjustment, a mode dial, and an exposure compensation dial to choose +/- 3 EV in 1/3 steps, while a command dial position expands the range to +/- 5 EV for further control.
  • Front and rear command dials integrate a push function for easier use and settings selection and function buttons can be assigned to control a range of settings.
  • A dedicated Focus Lever provides faster, more intuitive control over selecting specific focus points while shooting.
  • Integrated Bluetooth 4.2 low energy allows you to wirelessly share images to a mobile device or use the device to remotely control the camera.


18 Film Simulation and Grain Effect Modes
Taking advantage of FUJIFILM's vast history in traditional film-based photography, the X-T30 II integrates several Film Simulation modes. These modes mimic the look and feel of some of FUJIFILM's classic film types, including Eterna, which copies the look of cinematic film with understated colors and richer shadow tones; Acros, which offers smooth tones, deep blacks, and fine detail; and Classic Chrome, which is designed to deliver muted tones and a deep color reproduction, similar to that of a dated slide film. Several other effects are also available for both monochrome and color shooting. In addition to simulating specific film types, a Grain Effect mode is also available to replicate the look of old film photos with an organic textured appearance, which is especially noticeable when printing.

Bluetooth V4.2 and Wi-Fi Sharing
Use Bluetooth or Wi-Fi to share images with friends and family on social media, by connecting and downloading images to the FUJIFILM Camera Remote App, or instantly connect and print your favorites from any compatible FUJIFILM INSTAX Smartphone printer.

XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS Lens
Bundled with the camera body is a versatile zoom that covers many different scenarios. The XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS lens features a 27-84mm equivalent focal length that covers wide angle to telephoto perspectives with ease. The f/2.8-4 maximum aperture range ensures both speed and compactness in terms of design and it features three aspherical and one extra low dispersion element for combating aberrations. Also, a linear autofocus motor ensures fast performance while an optical image stabilizer will limit the effects of camera shake.

Specification:

Imaging
Lens MountFUJIFILM X
Sensor Type23.5 x 15.6 mm (APS-C) CMOS
Sensor ResolutionEffective: 26.1 Megapixel (6240 x 4160)
Crop Factor1.5x
Aspect Ratio1:1, 3:2, 16:9
Image File FormatJPEG, Raw
Bit Depth14-Bit
Image StabilizationNone
Exposure Control
ISO SensitivityAuto, 160 to 12800 (Extended: 80 to 51200)
Shutter SpeedMechanical Shutter
1/4000 to 4 Seconds in Program Mode
1/4000 to 30 Seconds in Aperture Priority Mode
1/4000 to 900 Seconds in Shutter Priority Mode
1/4000 to 900 Seconds in Manual Mode
60 Minutes in Bulb Mode
Electronic Shutter
1/32000 to 4 Seconds in Program Mode
1/32000 to 30 Seconds in Aperture Priority Mode
1/32000 to 900 Seconds in Shutter Priority Mode
1/32000 to 900 Seconds in Manual Mode
60 Minutes in Bulb Mode
Metering MethodAverage, Center-Weighted Average, Multi-Zone, Spot
Exposure ModesAperture Priority, Manual, Program, Shutter Priority
Exposure Compensation-5 to +5 EV (1/3 EV Steps)
White BalanceAutomatic Scene Recognition, Color Temperature, Custom, Fine, Fluorescent (Cool White), Fluorescent (Daylight), Fluorescent (Warm White), Incandescent, Shade, Underwater
Continuous ShootingMechanical Shutter
Up to 8 fps at 26.1 MP for up to 458 Frames (JPEG) / 18 Frames (Raw)
Mechanical Shutter
Up to 5 fps at 26.1 MP for Unlimited Frames (JPEG) / 19 Frames (Raw)
Mechanical Shutter
Up to 4 fps at 26.1 MP for Unlimited Frames (JPEG) / 20 Frames (Raw)
Mechanical Shutter
Up to 3 fps at 26.1 MP for Unlimited Frames (JPEG) / 21 Frames (Raw)
Electronic Shutter
Up to 20 fps at 26.1 MP for up to 32 Frames (JPEG) / 17 Frames (Raw)
Electronic Shutter
Up to 10 fps at 26.1 MP for up to 81 Frames (JPEG) / 17 Frames (Raw)
Electronic Shutter
Up to 30 fps at 16.6 MP for up to 29 Frames (JPEG) / 17 Frames (Raw)
Electronic Shutter
Up to 20 fps at 16.6 MP for up to 79 Frames (JPEG) / 17 Frames (Raw)
Electronic Shutter
Up to 10 fps at 16.6 MP for up to 153 Frames (JPEG) / 18 Frames (Raw)
Interval RecordingYes
Self-Timer2/10-Second Delay
Video
Recording ModesH.264/MOV
DCI 4K (4096 x 2160) at 23.976p/24.00p/25p/29.97p/59.94p [100 to 200 Mb/s]
UHD 4K (3840 x 2160) at 23.976p/24.00p/25p/29.97p [100 to 200 Mb/s]
DCI 2K (2048 x 1080) at 23.976p/24.00p/25p/29.97p/50p/59.94p [100 to 200 Mb/s]
Full HD (1920 x 1080) at 23.976p/24.00p/25p/29.97p/59.94p [100 to 200 Mb/s]
Full HD (1920 x 1080) at 100p/119.88p [200 Mb/s]
External Recording Modes4:2:2 10-Bit
DCI 4K (4096 x 2160) at 23.976p/24.00p/25p/29.97p
UHD 4K (3840 x 2160) at 23.976p/24.00p/25p/29.97p
DCI 2K (2048 x 1080) at 23.976p/24.00p/25p/29.97p/50p/59.94p
Full HD (1920 x 1080) at 23.976p/24.00p/25p/29.97p/50p/59.94p
Full HD (1920 x 1080) at 100p/120p
Recording LimitUp to 30 Minutes for DCI 4K (4096 x 2160)
Up to 30 Minutes for UHD 4K (3840 x 2160)
Up to 30 Minutes for DCI 2K (2048 x 1080)
Up to 30 Minutes for Full HD (1920 x 1080)
Video EncodingNTSC/PAL
Audio RecordingBuilt-In Microphone (Stereo)
External Microphone Input
Audio File FormatLinear PCM (Stereo)
Live StreamingYes
Webcam FunctionalityYes
Focus
Focus TypeAuto and Manual Focus
Focus ModeContinuous-Servo AF (C), Manual Focus (M), Single-Servo AF (S)
Autofocus PointsPhase Detection: 425
Viewfinder
Viewfinder TypeElectronic
Viewfinder Size0.39"
Viewfinder Resolution2,360,000 Dot
Viewfinder Coverage100%
Viewfinder MagnificationApprox. 0.62x
Diopter Adjustment-2 to +4
Monitor
Size3.0"
Resolution1,040,000 Dot
Display TypeTilting Touchscreen LCD
Flash
Built-In FlashYes
Flash ModesAuto, Commander, First-Curtain Sync, Hi-Speed Sync, Manual, Off, Second-Curtain Sync, Slow Sync, TTL Auto
Guide Number16.4' / 5 m at ISO 100
Maximum Sync Speed1/180 Second
Dedicated Flash SystemTTL
External Flash ConnectionHot Shoe, PC Terminal
Interface
Media/Memory Card SlotSingle Slot: SD/SDHC/SDXC (UHS-I)
Connectivity2.5mm Sub-Mini, HDMI D (Micro), PC Sync Socket, USB Type-C (USB 3.0)
WirelessWi-Fi
Bluetooth
GPSNo
Environmental
Operating Temperature14 to 104°F / -10 to 40°C
Operating Humidity10 to 80% (Non-Condensing)
Physical
Battery1 x NP-W126S Rechargeable Lithium-Ion, 7.2 VDC, 1260 mAh
Dimensions (W x H x D)4.7 x 3.3 x 1.8" / 118.4 x 82.8 x 46.8 mm
Weight13.3 oz / 378 g (Body with Battery and Memory)
11.6 oz / 329 g (Body Only)
Kit Lens
Focal Length18 to 55mm (35mm Equivalent Focal Length: 27 to 84mm)
Maximum Aperturef/2.8 to 4
Minimum Aperturef/22
Angle of View79.1° to 28.4°
Maximum Magnification0.08 to 0.15x
Minimum Focus Distance11.81" / 30 cm
Optical Design14 Elements in 10 Groups
Diaphragm Blades7, Rounded
Focus TypeAutofocus
Image StabilizationYes
Filter Size58 mm (Front)
Dimensions (ø x L)2.56 x 2.8" / 65 x 70.4 mm
Length at Maximum Extension2.8" / 70.4 mm
Weight10.93 oz / 310 g
Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisFujifilm X-T30 II
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse