Bezspoguļa kameras - Fujifilm X-T30 II 15-45mm Black kit mirrorless APS-C kamera (new LCD, latest software) - ātri pasūtīt no ražotāja


  • 26,1 megapixel APS-C X-Trans BSI CMOS IV sensor
  • X-Processor 4 with Quad CPU
  • 3-inch tiltable LCD display, OLED viewfinder
  • DCI 4K 4096 × 2160 30p video recording
  • WiFi and Bluetooth connection

Fujifilm X-T30 II 15-45mm Black kit mirrorless APS-C kamera (new LCD, latest software)

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

136545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 1 - 2 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

42834
16759732
4547410471021
Fujifilm

Jauns

30.04 - 02.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
01.05 - 03.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
01.05 - 03.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
30.04 - 02.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1365.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 
Galvenās funkcijas
  • 26,1 MP APS-C X-Trans BSI CMOS 4 sensors
  • X-Processor 4 ar četru CPU
  • DCI un UHD 4K30 video; F-Log Gamma
  • 2,36 m punktu OLED elektroniskais skatu meklētājs
  • 3,0 collu 1,04 m punktu noliecams LCD skārienekrāns
  • 425 punktu fāzes noteikšanas autofokuss
  • Pagarināts ISO 80-51200, 30 kadri/s fotografēšana
  • Bluetooth un Wi-Fi; Sporta meklētāja režīms
  • XC 15–45 mm objektīvs f/3,5–5,6 OIS PZ objektīvs

FUJIFILM X-T30 II ir daudzpusīga bezspoguļa kamera, kas piedāvā jaudīgus nekustīgus attēlus un video funkcijas, kā arī kompaktu, funkcionālu dizainu, un tā ir daudzpusīga bezspoguļa kamera, kas izceļas ar uzlabotiem fotoattēliem un video ierakstīšanu, kā arī gludām un intuitīvām lietošanas īpašībām. . Ar pārskatītu attēla sensoru un procesoru var ierakstīt gan augstas izšķirtspējas fotoattēlus, gan 4K video, savukārt uzlabotā autofokusa sistēma nodrošina ātru un precīzu fokusēšanas veiktspēju. 26,1 MP APS-C formāta X-Trans CMOS 4 attēla sensoram ir no aizmugures apgaismots dizains, lai veicinātu labāku attēla kvalitāti visā jutības diapazonā, kā arī 425 punktu fāzes noteikšanas autofokusa sistēma ātrai, precīzai AF veiktspējai un objekta izsekošanai. . 100% fāzes noteikšanas autofokuss nodrošina spēcīgu sejas un acu noteikšanas autofokusu ar jaunu sejas atlases opciju. Attēlveidošanu un fokusēšanu papildina X-Processor 4, kas izmanto četrus procesorus ātrākai attēlu apstrādei, kā arī nepārtrauktai fotografēšanai ar ātrumu līdz 8 kadriem/s ar mehānisko slēģi, 30 kadri/s uzņemšanu ar 1,25x apgriešanu un elektronisko aizvaru, kā arī iekšējo DCI/ UHD 4K30 video ierakstīšana.

Ar FUJIFILM X sērijas kamerām pazīstamo estētiku, X-T30 II ir melna apdare un klasiski iedvesmots izskats, tam ir pamanāmas fiziskās vadības ierīces un augstas izšķirtspējas 2,36 m punktu OLED elektroniskais skatu meklētājs. Aizmugurējo 3,0 collu 1,04 m punktu noliecamo skārienekrānu LCD var izmantot arī tiešraides uzņemšanai un lielāka attēla atskaņošanai. Turklāt X-T30 II ir arī iebūvēts Bluetooth bezvadu koplietošanai un tālvadībai.

26,1 MP APS-C X-Trans BSI CMOS 4

4 sensors un X-Process

Koplietojot sensoru ar profesionāli orientētu X-T3, X-T30 II ir aprīkots ar APS-C formāta 26,1 MP X-Trans CMOS 4 sensoru, kuram ir aizmugure. -izgaismots dizains, kas nodrošina vienmērīgu toņu atveidi, uzlabotu veiktspēju vājā apgaismojumā un zemu sākotnējo ISO 160 iestatījumu. Kā X-Trans sensors tas izmanto arī nejaušinātu pikseļu masīvu, kas nodrošina augstu attēla kvalitātes un asuma pakāpi, jo netiek izmantots optiskais zemas caurlaidības filtrs. Salīdzinot ar parastajiem pikseļu modeļiem, X-Trans dizains vairāk atdarina filmas organisko raksturu, lai radītu niansētas krāsas un toņu pārejas, vienlaikus samazinot muarē un aliasing.

Sensora dizains ietver arī paplašinātu funkciju. fāzes noteikšanas autofokusa sistēma, kurai tagad ir 425 atlasāmi punkti, kas aptver gandrīz visu sensora laukumu. Šī AF sistēma nodrošina ātrāku un precīzāku fokusēšanas veiktspēju, kā arī vāja apgaismojuma jutību līdz pat EV -3. Papildinot attēlveidošanas un fokusēšanas iespējas, ir pieejams arī atjaunināts X-Processor 4, kas nodrošina ātrāku fokusa reakciju objekta izsekošanai, kā arī atbalsta sejas un acu noteikšanas AF, strādājot AF-C režīmā un ierakstot video.

X-Processor 4 izmanto arī četrus CPU blokus ātrākai attēlu apstrādei, un tas uzlabo vispārējo veiktspēju ar ātrāku AF un izsekošanas ātrumu. Ir iespējama ātra nepārtraukta fotografēšana — līdz 8 kadri/s ar mehānisko slēģi vai 30 kadri/s ar elektronisko aizvaru un 1,25 x apgriešana, kā arī tiek atbalstīts iekšējais UHD 4K30 video ieraksts ar F-Log.

UHD un DCI 4K video ierakstīšana

Vairāk nekā fotoattēlu kamera, X-T30 piedāvā vilinošu video iespēju klāstu, tostarp iekšējo UHD 4K30 video ierakstīšanu ar ātrumu līdz 200 Mb/s, kā arī vienlaicīgu ārējo un iekšējo ierakstīšana ir iespējama. Ir iespējama arī DCI 4K30 un Full HD 1080p120 ierakstīšana, un video failus var saglabāt, izmantojot vai nu MPEG-4 AVC/H.264 vai HEVC/H.265 kompresijas un 4K. Lieliski uzlabojot kopējo video veiktspēju, četru CPU X-Processor 4 ātrums nodrošina lielu lasīšanas ātrumu, ierakstot 4K video, kas palīdz samazināt slēdža izkropļojumus, filmējot kustīgus objektus.

X-T30 ietver arī F-Log gamma iestatījumu, kas nodrošina plakanu attēlu izmantošanai uzlabotā krāsu šķirošanas programmatūrā rediģēšanas laikā. Tas palielina iespējamo dinamisko diapazonu sarežģītās ainās, un var veikt arī attēla korekcijas, lai izceltu toni, ēnu toni, krāsas un asumu. Strādājot programmā F-Log, ir pieejams atjaunināts trokšņu samazināšanas algoritms, kā arī 4K starpkadru trokšņu samazināšana, un minimālā jutība ir pazemināta līdz ISO 640, lai tā būtu piemērota darbam plašākā sižetu veidu diapazonā.

Uzlabots autofokuss

X-Processor 4 četrkodolu centrālais procesors X-T30 II nodrošina ātru, precīzu autofokusu tikai 0,02 sekundēs jebkuram objektam, taču ir veikti ievērojami uzlabojumi, lai izsekotu. kustīgus objektus, optimizējot autofokusu gan nekustīgiem fotoattēliem, gan tā jaudīgajām 4K/30p video iespējām. Fokusēšanas veiktspēja vājā apgaismojumā arī ir paplašināta no sākotnējā modeļa līdz -7EV. 425 100% fāzes noteikšanas AF visā kadrā, ar spēcīgu sejas un acu noteikšanas AF ar jaunu sejas atlases opciju.

Ķermeņa dizains

  • Spilgts un skaidrs līdzeklis skatīšanai acu līmenī — 2,36 m punktu OLED elektroniskais skatu meklētājs piedāvā 0,62 x palielinājumu ar ātru atsvaidzes intensitāti, plašu skata leņķi un regulējamu dioptriju iestatījumu. Skatu meklētājs paliek bez aptumšošanas, uzņemot līdz maksimālajam uzņemšanas ātrumam 30 kadri sekundē, un var izmantot arī unikālu sporta meklētāja režīmu, kas izceļ sensora 16,6 MP apgriešanas laukumu, lai jūs varētu redzēt ārpus attēla rāmja.
  • Papildus EVF ir pieejams aizmugurējais 3,0 collu 1,04 m punktu LCD skārienekrāns intuitīvai uzņemšanai tiešajā skatā, atskaņošanai un pārskatīšanai, kā arī iestatījumu pielāgošanai un izvēlņu navigācijai. Ekrānam ir divvirzienu noliekšanas dizains, kas piemērots darbam. no augsta un zema leņķa neatkarīgi no tā, vai fotografējat horizontāli vai vertikāli.
  • Augšējā plāksnē ir iekļautas vairākas skalas un sviras ātrai, intuitīvai ekspozīcijas iestatījumu kontrolei, tostarp aizvara ātruma ciparripa, kas nodrošina tiešu aizvara ātruma regulēšanu, režīma ciparripa un ekspozīcijas kompensācijas ciparripa, lai izvēlētos +/- 3 EV. 1/3 soļu, savukārt komandu ciparripas pozīcija paplašina diapazonu līdz +/- 5 EV tālākai kontrolei.
  • Priekšējās un aizmugurējās komandu ciparripās ir integrēta nospiešanas funkcija, lai atvieglotu lietošanu, un iestatījumu atlases un funkciju pogas var piešķirt, lai kontrolētu dažādu iestatījumu klāstu.
  • Īpaša fokusa svira nodrošina ātrāku un intuitīvāku kontroli pār konkrētu fokusa punktu atlasi fotografēšanas laikā.
  • Integrētais Bluetooth 4.2 zemas enerģijas patēriņš ļauj bezvadu režīmā koplietot attēlus mobilajā ierīcē vai izmantot ierīci, lai attālināti vadītu kameru.

18 filmas simulācijas un graudu efekta režīmi

Izmantojot FUJIFILM plašo vēsturi tradicionālajā uz filmu balstītajā fotogrāfijā, X-T30 II ir integrēti vairāki filmu simulācijas režīmi. Šie režīmi atdarina dažu FUJIFILM klasisko filmu veidu izskatu un sajūtu, tostarp Eterna, kas kopē kinematogrāfisku filmu izskatu ar nepietiekami novērtētām krāsām un bagātīgākiem ēnu toņiem; Acros, kas piedāvā gludus toņus, dziļus melnos toņus un smalkas detaļas; un Classic Chrome, kas ir izstrādāts, lai nodrošinātu klusus toņus un dziļu krāsu atveidi, kas ir līdzīga datētai slaidu filmai. Ir pieejami arī vairāki citi efekti gan melnbaltai, gan krāsu fotografēšanai. Papildus simulēt konkrētu filmuveidu, ir pieejams arī Grain Effect režīms, lai atkārtotu veco filmu fotoattēlu izskatu ar organisku teksturētu izskatu, kas ir īpaši pamanāms drukājot.

Bluetooth V4.2 un Wi-Fi koplietošana

Izmantojiet Bluetooth vai Wi-Fi, lai kopīgotu attēlus ar draugiem un ģimeni sociālajos saziņas līdzekļos, savienojot un lejupielādējot attēlus FUJIFILM kameras tālvadības lietojumprogrammā, vai uzreiz savienojiet un izdrukājiet savus izlasi no jebkurš saderīgs FUJIFILM INSTAX viedtālruņa printeris.

XC 15–45 mm f/3.5–5.6 OIS PZ objektīvs

Kameras korpusā ir iekļauta daudzpusīga tālummaiņa, kas aptver daudzus dažādus scenārijus. XC 15–45 mm f/3,5–5,6 OIS PZ objektīvam ir 23–69 mm ekvivalents fokusa attālums, kas viegli aptver platleņķa un telefoto perspektīvas, un minimālais fokusa attālums ir līdz aptuveni 2 collām. Maksimālais f/3,5–5,6 diafragmas atvēruma diapazons nodrošina kompaktu dizainu. Lineārais autofokusa motors nodrošina ātru veiktspēju, savukārt optiskais attēla stabilizators ierobežos kameras vibrācijas ietekmi.
Attēlveidošana
Lēcas stiprinājumsFUJIFILM X
Sensora izšķirtspējaSpēkā: 26,1 megapikseļi (6240 x 4160)
Sensora veids23,5 x 15,6 mm (APS-C) CMOS
Apgriešanas faktors1,5x
Iebūvēts ND filtrsNav
Tveršanas veidsStiski un video
Ekspozīcijas kontrole
Aizvara veidsMehāniskais fokusa plaknes aizvars, elektroniskais aizvars
Aizvara ātrumsMehāniskais aizvars
1/4000 līdz 900 sekundēm programmas režīmā
1/4000 līdz 30 sekundēm diafragmas prioritātes režīmā
1/4000 līdz 900 sekundes aizvara prioritātes režīmā
1/4000 līdz 900 sekundes manuālajā režīmā
Līdz 60 minūtēm spuldzes režīmā
Elektroniski Aizvars
1/32000 līdz 900 sekundēm programmas režīmā
1/32000 līdz 30 sekundēm diafragmas prioritātes režīmā
1/32000 līdz 900 sekundēm aizvara prioritātes režīmā
1/32000 līdz 900 sekundēm manuālajā režīmā
Fiksēta 1 sekunde spuldzes režīmā
Elektroniskais priekšējais aizkars
Līdz 60 minūtēm spuldzes režīmā
< /td>
Spuldžu/laika režīmsSpuldžu režīms
ISO jutībaFotoattēls
160 līdz 12 800 automātiskajā režīmā (pagarināts: 80 līdz 51 200)
Video
160 līdz 12 800 automātiskajā režīmā (pagarināts: 160 līdz 25 600)
Mērīšanas metodeVidējais, centrā svērtais vidējais, vairāku zonu, vietas
Ekspozīcijas režīmiApertūras prioritāte, manuāla, programma, slēdža prioritāte
Ekspozīcijas kompensācija-5 līdz +5 EV (1/3 EV soļi)
Baltās krāsas bilanceIepriekšiestatījumi: automātiskā ainas atpazīšana, krāsu temperatūra, pielāgota, smalka, dienasgaismas (vēsi balts), dienasgaismas (dienas gaisma), fluorescējoša (Silts balts), kvēlspuldze, ēna, zemūdens
Nepārtraukta fotografēšanaMehāniskais aizvars
Līdz 8 kadriem/s pie 26,1 MP līdz 90 kadriem (JPEG)/18 kadriem ( Neapstrādāts)
Mehāniskais aizvars
Līdz 5 kadri/s pie 26,1 MP neierobežotiem kadriem (JPEG) / 19 kadriem (neapstrādāts)
Mehāniskais aizvars
Līdz 4 kadri/s ar 26,1 MP neierobežotiem kadriem (JPEG) / 20 kadriem (neapstrādāts)
Mehāniskais aizvars
Līdz 3 kadri/s pie 26,1 MP ierobežojumam Kadri (JPEG) / 21 kadri (neapstrādāti)
Elektroniskais aizvars
Līdz 20 kadriem sekundē ar 26,1 MP līdz 32 kadriem (JPEG) / 17 kadriem (neapstrādāts)
Elektroniskais aizvars
Līdz 10 kadriem/s ar 26,1 MP līdz 81 kadram (JPEG) / 17 kadriem (neapstrādāts)
Elektroniskais aizvars< br />Līdz 30 kadri/s pie 16,6 MP līdz 26 kadriem (JPEG) / 17 kadriem (neapstrādāts)
Elektroniskais aizvars
Līdz 20 kadri/s pie 16,6 MP, lai palielinātu līdz 53 kadriem (JPEG) / 17 kadriem (neapstrādāts)
Elektroniskais aizvars
Līdz 10 kadri/s pie 16,6 MP līdz 95 kadriem (JPEG)/18 kadriem (neapstrādāts)
Intervāla ierakstīšana
Taimeris2/10 sekunžu aizkave
Nekustīgu attēlu uzņemšana
Attēlu izmēri3:2 neapstrādāts
6240 x 4160
3:2
6240 x 4160
4416 x 2944
3120 x 2080< br />16:9
6240 x 3512
4416 x 2488
3120 x 1760
1:1
4160 x 4160
2944 x 2944
2080 x 2080
Malu attiecība1:1, 3:2, 16:9
Attēla faila formātsJPEG, neapstrādāts
Bitu dziļums14 biti
Iekšējā video uzņemšana
Ierakstīšanas režīmiH.264/MOV
DCI 4K (4096 x 2160) ar 23,98p/24,00p/25p/ 29,97p [100–200 Mb/s]
UHD 4K (3840 x 2160) pie 23,98p/24,00p/25p/29,97p [100–200 Mb/s]
DCI 2K (2048 x 1160) ) pie 23,98p/24,00p/25p/29,97p/50p/59,94p [100 līdz 200 Mb/s]
Pilna HD (1920x1080) pie 23,98p/24,00p/25p/20p9. 59,94p [100–200 Mb/s]
Pilna HD (1920 x 1080) pie 100p/119,88p [200 Mb/s]
Ierakstīšanas ierobežojumsLīdz 10 minūtēm DCI 4K (4096 x 2160)
Līdz 10 minūtēm UHD 4K (3840 x 2160)
Līdz 15 minūtēm DCI 2K (2048 x 1080)
Līdz 15 minūtēm Full HD (1920 x 1080)
Video sistēmaNTSC/PAL
Iebūvētā mikrofona veidsStereo
Audio ierakstīšana2 kanālu LPCM audio
Ārējā video uzņemšana
Ārējie ierakstīšanas režīmi4:2:2 10 biti, izmantojot HDMI
DCI 4K (4096 x 2160) ar 23,98 p/ 24,00p/25p/29,97p
UHD 4K (3840 x 2160) pie 23,98p/24,00p/25p/29,97p
DCI 2K (2048 x 1080) pie 23,90p/2245 p p/50p/59,94p
Full HD (1920 x 1080) ar 23,98p/24,00p/25p/29,97p/50p/59,94p
Pilna HD (1920 x 1080) ar 19,8 p11 /span>
IP straumēšanaNav
saskarne
Multivides/atmiņas kartes slotsViens slots: SD/SDHC/SDXC (UHS-I)
Video I/O1 x Mikro-HDMI izeja
Audio I/O1 x 2,5 mm Submini TRS stereomikrofona ieeja
Cita I/O1 x C tipa USB (USB 3.2/3.1 Gen 1) datu ievade/izvade (kopīgota ar strāvas ievadi)< br />1 x 2,5 mm sub-mini vadības ieeja (koplietojama ar mikrofona/līnijas ievadi)
1 x PC sinhronizācijas ligzdas izeja
Barošanas I/O1 x C tipa USB ieeja/izvade
BezvaduWi-Fi, Bluetooth
Globālā pozicionēšana (GPS, GLONASS utt.)Nav
Monitors
Izmērs3.0"
Izšķirtspēja1 040 000 punktu
Displeja veidsNoliecams skārienekrāna LCD
Skatu meklētājs
VeidsIebūvēta elektroniska
Izmērs0,39"
Izšķirtspēja2 360 000 punktu
Pārklājums100%
PalielināšanaApm. 0,62 x
Fokuss
Fokusa veidsAutomātisks un manuāls fokuss
Fokusa režīmsNepārtraukta servo AF, manuālais fokuss, viena servo AF
Autofokusa punktiFāzes noteikšana: 425
Flash
Iebūvēta zibatmiņa
Flash režīmiAutomātisks, komandieris, pirmā aizkara sinhronizācija, liela ātruma sinhronizācija, manuāla, izslēgta, otrā priekškara sinhronizācija, lēnā sinhronizācija, automātiskā TTL sinhronizācija
Pamācības numurs16,4 '/5 m pie ISO 100
Maksimālais sinhronizācijas ātrums1/180 sekunde
Īpaša Flash sistēmaTTL
Ārējais zibatmiņas savienojumsHot Shoe, datora terminālis
Vide
Darbības temperatūra14 līdz 104°F / -10 līdz 40°C
Darbības mitrums10–80% (nekondensējošs)
Vispārīgi
Akumulatora veids1 x NP-W126S atkārtoti uzlādējams litija jonu, 7,2 VDC, 1260 mAh
statīva stiprinājuma vītne1 x 1/4"-20 sieviete (apakšā)
Piederumu stiprinājums1 x Hot Shoe Mount
Izmēri (P x A x D)4,7x3,3x1,8"/118,4x82,8x46,8 mm
Svars13,51 oz/383 g (korpuss ar akumulatoru un atmiņu)
11,6 oz/329 g (tikai korpusam)
Komplekta objektīvs
Fokālais attālums15–45 mm (35 mm ekvivalentais fokusa attālums: 23–69 mm)
Maksimālā apertūraf/3,5–5,6
Minimālā apertūraf/22
Skata leņķis86,9° līdz 36°
Maksimālais palielinājums0,24x
Minimālais fokusa attālums2"/5 cm
Optiskais dizains10 elementi 9 grupās
Diafragmas asmeņi7, noapaļots
Fokusa veidsAutofokuss
Attēla stabilizācija
Filtra lielums52 mm (priekšpuse)
Izmēri (ø x L)2,4 x 1,7 collas/62,2 x 44,2 mm
Maksimālā paplašinājuma garums2,6 collas/65,2 mm
Svars4,8 oz/135 g
Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisFujifilm X-T30 II
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse