Bezspoguļa kameras - Sony ZV-E1 4K vloga bezspoguļa kamera AI 12.1Mpx FF - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Paredzēts satura veidotājiem
  • 12 MP pilna kadra Exmor R CMOS sensors
  • UHD 4K 120p / FHD 240p / 10 bitu 4:2:2
  • 5 ass SteadyShot attēla stabilizācija
  • 15+ stops dinamiskais diapazons, mākslīgā intelekta automātiskā kadrēšana
  • Vairāku seju atpazīšana, laika nobīde
  • Produktu skatloga iestatījums
  • S-Log3, S-Gamut3, S-Cinetone, lietotāja LUT
  • Paplašināts ISO 80–409 600
  • Iekšējais mikrofons + ieejas, USB straumēšana

Sony ZV-E1 4K vloga bezspoguļa kamera AI 12.1Mpx FF

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

229945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 2 - 5 darba dienas

48553
ZVE1BDI.EU
5013493459694
Sony

Jauns

01.05 - 08.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
02.05 - 09.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
02.05 - 09.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
01.05 - 08.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
2299.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Sony nāk klajā ar pasaulē mazāko un vieglāko pilnkadra vlogu kameru ZV-E1

Kompānija Sony paziņo par jauno ZV-E1 – maināmu objektīvu vlogu kameru ar augstas veiktspējas 35mm pilna kadra attēla sensoru, kas ļauj radīt kvalitatīvu saturu. ZV-E1 ir viens no Sony E-mount klāsta modeļiem ar uzlabotām tehnoloģijām, lai varētu veidot kinematogrāfiskus attēlus ar bagātīgu krāsu gradāciju, lai satura veidošanai netraucētu troksnis un būtu augsta jutība. Jaunajam modelim ir pasaulē kompaktākais un vieglākais korpuss, nodrošinot mobilitāti, savukārt izsmalcinātā kameras darbība gādā par vlogeru radošo brīvību un daudzpusību.

Izteiksmīgi kadri, kas izceļ objektu

ZV-E1 vloga kamera ir aprīkota ar 35mm pilnkadra aizmugures apgaismojuma attēla sensoru CMOS Exmor R™, kam ir aptuveni 12,1 megapikselis, kas nodrošina augstu jutību, zemu trokšņa līmeni un lielisku bokeh efektu.

BIONZ XR™ attēlu apstrādes procesoram jaunajā modelī ir līdz pat 8 reizēm lielāka apstrādes jauda, tādējādi ievērojami uzlabojot augstas jutības veiktspēju, gradācijas atveidi, krāsu reproducēšanu, nodrošinot zemu trokšņu līmeni un daudz ko citu. Lielo attēla sensora ģenerēto datu apjomu var apstrādāt reāllaikā, pat uzņemot 4K (QFHD: 3840 x 2160) 120p materiālu. BIONZ XR™ procesors arī ievērojami uzlabo autofokusa (AF) ātrumu un precizitāti.

Augstas kvalitātes 4K (QFHD) video var ierakstīt ar pilna kadra nolasījumu un 10 bitu 4:2:2 krāsu dalījumu, neizmantojot pikseļu summēšanu. Tas nodrošina augstas izšķirtspējas 4K kadrus, kas nerada muarē rakstu (moiré) vai saraustītas kontūras (jaggies).

Lietotāji var uzņemt 4K 60p izšķirtspējas kadrus un tos transkodēt līdz 4K 120p, izmantojot Sony “Creators’ Cloud” platformu. Atskaņojot video lēnā vai ātrā kustībā S&Q režīmā, vienlaikus izmantojot XAVC S-I formātu ar 60p, maksimālais bitu pārraides ātrums 600 Mb/s (4:2:2 10 bitu, H.264, All-I) nodrošina izcilu attēlu kvalitāti. Izmantojot XAVC S formātu, var uzņemt līdz pat 10 reizēm palēninātu kustību ar Full HD izšķirtspēju un ar ātrumu 240 kadri sekundē, nodrošinot jaunu skatījumu uz dinamisku sporta veidu vai kādu citu darbību.

15 soļu dinamiskais diapazons ļauj uzņemt dabiska izskata kadrus pie dažāda apgaismojuma, nezaudējot izgaismoto vai ēnaino vietu detaļas. Standarta ISO diapazons ir no 80 līdz 102 400 gan attēliem, gan video. Paplašinātais fotoattēlu diapazons ir no 40 līdz 409 600, un paplašinātais diapazons video ir no 80 līdz 409 600.

Kino cienīgi kadri uzņemti reālajā pasaulē

ZV-E1 modelim ir Cinematic Vlog Settings iestatījumi – tie intuitīvi nosaka un lietotāju informē par to, kā izveidot ainas, kas izskatās kā mākslas filmās.

Vispārējo kinematogrāfisko sajūtu vēl vairāk uzlabo 24 kadri sekundē kadru uzņemšanas ātrums un platekrāna Cinemascope malu attiecība (2,35:1) ar melnām joslām virs un zem attēla. ZV-E1 modelī ir integrēta arī S-Cinetone tehnoloģija.

Mākslīgais intelekts un vadošā tehnoloģija nodrošina konsekventi augstas kvalitātes kadrus

Reāllaika atpazīšanas autofokuss ietver inovatīvu mākslīgā intelekta mikroshēmu, kas analizē objekta formu, lai precīzi atpazītu kustības – cilvēka pozas noteikšanas tehnoloģija atpazīst ne tikai acis, bet arī ķermeņa un galvas stāvokli, tādējādi ļaujot nofokusēties un izsekot objektam, kas vērsts prom no kameras. Mākslīgā intelekta apstrādes bloks var pat atšķirt vairākus objektus ar atšķirīgu pozu, un ir uzlabota arī atsevišķu seju atpazīšana, lai autofokuss spētu izsekot objektu pat sarežģītās situācijās, piemēram, kad objekta seja ir sasvērta uz sāniem, atrodas ēnā vai arī pret to spīd izteikta gaisma. Kamerai ir arī vairāku seju atpazīšanas funkcija, kas automātiski pielāgo bokeh efektu un fokusu uz vairākām atpazītām sejām, uzņemot grupas pašbildes vai grupas portretus.

Papildus cilvēkiem un dzīvniekiem mākslīgā intelekta apstrādes vienība ļauj atpazīt putnu, kukaiņu, transportlīdzekļus kā objektus, nodrošinot vēl lielāku elastību un uzticamību autofokusam gan fotoattēlu, gan video uzņemšanas laikā.

Kompakta, precīza stabilizācijas iekārta un žiroskopa sensori ar optimizētiem algoritmiem nodrošina līdz pat 5,0 pakāpju stabilizāciju, kas palīdz nodrošināt attēlu kvalitāti.

Dinamiskā aktīvā režīma stabilizācija ir aptuveni par 30% efektīvāka nekā iepriekšējos modeļos nodrošinātais aktīvais režīms.

ZV-E1 ir integrēta vēl viena uz mākslīgo intelektu balstīta funkcija – automātiskā video kadrēšana, kas ir ideāli piemērota interviju, mūzikas priekšnesumu, ēdiena gatavošanas un daudzu citu darbību ierakstīšanai. Izmantojot objektu atpazīšanas tehnoloģiju, automātiskās kadrēšanas funkcija automātiski apgriež kadru, lai video uzņemšanas laikā vienmērīgi un stabili noturētu objektu kadrā.

Ar ZV-E1 kameru attēlu toņi kadros ir optimizēti, tāpēc āda ir dabiska un skaisti atveidota neatkarīgi no tā, vai tiek uzņemta pašbilde vai vlogs. Kamerai ir arī Bokeh slēdzis, kas ar vienu pieskārienu uzlabo fona bokeh efektu un nodrošina gludas ādas efektu video uzņemšanas laikā. Jaunajā modelī ir funkcija Product Showcase, lai lietotāji varētu netraucēti pārslēgt fokusu no vadītāja sejas uz produktu, kas tiek turēts objektīva priekšā, un atpakaļ.

Vienmērīga, vienkārša un daudzpusīga tālummaiņa

Tālummaiņas slēdzis, kas atrodas kameras roktura augšpusē, ne tikai kontrolē saderīgus tālummaiņas objektīvus, bet arī ļauj izmantot Clear Image Zoom funkciju ar bezmotora tālummaiņu un fiksētajiem objektīviem. Tas var ievērojami samazināt nepieciešamo objektīvu skaitu, kas nepieciešams uz vienu projektu.

Kontrole pār laiku

Kamerā iestrādātā Time-lapse funkcija ir parocīga lietotājiem, kuri vēlas izteiksmīgā veidā ierakstīt darbību secību konkrētā laika intervālā, piemēram, mākoņu, cilvēku, pilsētu un citu lēni mainīgu objektu kustības. Ekspozīcijas intervālu var iestatīt no 1 sekundes līdz 60 sekundēm.

Uzlabots audio

ZV-E1 vloga kamera ir aprīkota ar augstas veiktspējas 3 kapsulu mikrofonu ar maināmu virzienu, kas spēj uztvert skaidru skaņu pat situācijās, kad vējš un citi vides trokšņi var samazināt audio kvalitāti. Mikrofons ir aprīkots ar vēja aizsargu, nodrošinot skaidru audio ierakstu un samazinot troksni vējā. Mikrofons var uztvert skaņu no runātāja pēc sejas atpazīšanas funkcijas.

Kamera ietver arī Multi Interface (MI) pieslēgvietu ar digitālo audio interfeisu, kā arī mikrofona un austiņu pieslēgvietas piedāvā paplašinātas audio iespējas.

Uzlabota rediģēšana

ZV-E1 ieraksta attēla stabilizācijas un kameras pagriešanas metadatus, kas var būt noderīgi rediģēšanas procesā.

Ērta vlogu filmēšanai

ZV-E1 ir izstrādāta vieglai un ērtai lietošanai, ar sāniski atveramu, grozāmu LCD ekrānu, kas nodrošina labu redzamību un ļauj ar pieskārienu mainīt iestatījumus un izmantot dažādas funkcijas.

Jaunajam modelim ir putekļu un mitruma izturīgs dizains. ZV-E1 var vadīt pat ar vienu roku, ja tiek izmantots filmēšanas rokturis ar bezvadu tālvadības pulti (GP-VPT2BT).

“Creators’ Cloud” un vienkārša savienojamība ar viedtālruni

Satura veidotāji var ērti un vienkārši kopīgot sevis radīto saturu, izmantojot nesen izziņoto Sony “Creators’ Cloud” plaformu un savienojot kameru ar viedtālruni. Lietotāji var ātri augšupielādēt klipus viedtālrunī, izmantojot Shot Marks, lai identificētu ierakstītā materiāla sadaļas ar 15, 30 un 60 sekunžu klipiem, kas tiek pārsūtīti izmantošanai platformā.

“Creators’ App” var izmantot, lai vadītu ZV-E1 no viedtālruņa un pārsūtītu kamerā uzņemtos fotoattēlus un video uz viedtālruni. No tā var arī pārraudzīt kameras akumulatora un multivides statusu, kā arī datumus un kameras nosaukumu var rediģēt pēc vajadzības. “Creators’ App” nodrošina arī ērtu veidu, kā atjaunināt kameras programmatūru.

Augstas kvalitātes tiešraides straumēšana

Straumējiet augstākās kvalitātes tiešraides saturu tā, it kā tas būtu savienots ar personālo datoru vai viedtālruni, izmantojot USB. Vlogu kamera ZV-E1 var darboties kā 4K (2160p) tīmekļa kamera – to var izmantot tiešsaistes sapulcēm, tiešraides pasākumiem un pat vienkāršām sarunām ar ģimeni un draugiem.

Izstrādāta, domājot par ilgtspējību

Sony ir apņēmies nodrošināt ilgtspējīgu nākotni ar globālām iniciatīvām, piemēram, Road to Zero un 2030. gada atjaunojamās enerģijas mērķi. Vloga kamera ZV-E1 ir īpaši izstrādāti, ņemot vērā ilgtspējību.

Turklāt ZV-E1 ietver jaunas pieejamības funkcijas, kas atvieglo darbību ar kameru vairākos veidos, tostarp ir iestrādāta ekrāna lasītāja funkcionalitāte vājredzīgiem cilvēkiem.

Attēlveidošana
Lēcas stiprinājumsSony E
Sensora izšķirtspējaSpēkā: 12,9 megapikseļi (4240 x 2832)
Sensora veids35,6 x 23,8 mm (pilna kadra) CMOS
Attēla stabilizācijaDigitāls, 5 asu
Iebūvēts ND filtrsNav
Tveršanas veidsStiski un video
Ekspozīcijas kontrole
Aizvara veidsElektroniskais aizvars, mehāniskais fokusa plaknes aizvars
Aizvara ātrums1/8000 līdz 30 sekundei
1/8000 līdz 1 sekundei filmas režīmā
ISO jutībaFotoattēls
80 līdz 102 400 (Pagarināts: 80 līdz 409 600)
Mērīšanas metodeCentrā svērtais vidējais, izceltā svērtais, vairākas, vietas
Mērīšanas diapazons3–20 EV
Nekustīgu attēlu uzņemšana
Attēlu izmēri3:2
12 MP (4240 x 2832)
5,1 MP (2768 x 1848)
3 MP (2128 x 1416)
Attēla faila formātsHEIF, JPEG, neapstrādāts
Bitu dziļums10 biti
Video uzņemšana
Iekšējie ierakstīšanas režīmiRawXAVC HS 4:2:0 10 bitu
UHD 4K (3840 x 2160) ar 50/59,94 fps [45–150 Mb/s]
UHD 4K (3840 x 2160) ar ātrumu 23,98 kadri/s [30–100 Mb/s]
RawXAVC HS 4:2:2 10 bitu
3840 x 2160 ar ātrumu 50/59,94 kadri/s [100–200 Mb/s]
3840 x 2160 ar ātrumu 23,98 kadri/s [50–100 Mb/s]
RawXAVC S 4 :2:2 8 bitu
UHD 4K (3840 x 2160) ar ātrumu 50/59,94 kadri/s [100–200 Mb/s]
UHD 4K (3840 x 2160) pie 25/29,97 fps [140 Mb/s]
UHD 4K (3840 x 2160) ar ātrumu 23,98 fps [100 Mb/s]
RawXAVC S 8 biti
1920 x 1080p pie 100/120 kadriem/s [60 līdz 100 Mb/s]
1920 x 1080p pie 50/59,94 kadriem/s [25 līdz 50 Mb/s]
1920 x 1080p pie 25/29,97 kadriem/s [16 līdz 50 Mb/s /s]
1920 x 1080p pie 23,98 fps [50 Mb/s]
RawXAVC S 10 biti
1920 x 1080p pie 23,98/25/29,97/50 /59,94 kadri/s [50 Mb/s]
RawXAVC S-I 10 biti
3840 x 2160 ar 59,94 kadri/s [600 Mb/s]
3840 x 2160 pie 50 bitu fps [500 Mb/s]
3840 x 2160 ar 29,97 kadri/s [300 Mb/s]
3840 x 2160 ar 25 kadri/s [250 Mb/s]
3840 x 2160 ar 23,98 kadri/s [ 50 Mb/s]
1920 x 1080p ar 59,94 kadri/s [222 Mb/s]
1920 x 1080p pie 50 kadri/s [185 Mb/s]
1920 x 1080p pie 29,97 Mb/s [1 /s]
1920 x 1080p ar 25 kadri/s [93 Mb/s]
1920 x 1080p ar 23,98 kadri/s [89 Mb/s]
Ārējie ierakstīšanas režīmiNav
Ātrās/lēnās kustības atbalsts
Ierakstīšanas ierobežojumsNav
Apraides izvadeNTSC/PAL
IP straumēšanaNav
Iebūvētā mikrofona veidsStereo
saskarne
Multivides/atmiņas kartes slotsViens slots: SD/SDHC/SDXC (UHS-II)
Video I/ONav
Audio I/O1 x 1/8"/3,5 mm TRS stereo mikrofona ieeja
1 x 1/8"/3,5 mm TRS stereo austiņu izeja
Barošanas I/O1 x USB-C ieeja
Cita I/O1 x USB-C (USB 3.2 / 3.1 Gen 1) datu ievade/izvade (koplietota ar strāvas ievadi)
1 x Sony Vairāku/mikro USB vadība
BezvaduWi-Fi, Bluetooth
Saderīga ar mobilo lietotni
*No 2023. gada marta: sazinieties ar ražotāju, lai uzzinātu jaunāko saderību.< /span>
Globālā pozicionēšana (GPS, GLONASS utt.)Nav
Monitors
Izmērs3.0"
Izšķirtspēja1 036 800 punktu
Displeja veidsArtikulējošs skārienekrāna LCD
Fokuss
Fokusa veidsAutomātisks un manuāls fokuss
Fokusa režīmsAutomātiska, tieša manuāla fokusēšana, manuāla fokusēšana
Autofokusa punktiFotoattēls
Fāzes noteikšana: 759
Video
Fāzes noteikšana: 627
Autofokusa jutība6 līdz +20 EV
Flash
Iebūvēta zibatmiņa
Ārējais zibatmiņas savienojumsIntelligent Hot Shoe
Vide
Darbības temperatūra32–104 °F / 0–40 °C
Vispārīgi
Akumulatora veids1 x NP-FZ100 atkārtoti uzlādējams litija jonu (aptuveni 570 kadri)
Enerģijas patēriņš≤7 W
statīva stiprinājuma vītne1 x 1/4"-20 sieviete
Piederumu stiprinājums1 x Intelligent Hot Shoe
Izmēri (P x A x D)4,8x2,8x2,1"/121x71,9x54,3 mm
Svars14,1 oz/399 g (tikai korpusam)
1,1 lb/483 g (ar akumulatoru, ierakstīšanas datu nesēju)
Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisSony ZV-E1
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse