Bezspoguļa kameras - Canon EOS R8 + RF 24-50mm f/4.5-6.3 IS STM - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • 24,2 MP pilna kadra CMOS sensors
  • 4K60p 10 bitu iekšējais video, C-Log 3
  • Dual Pixel CMOS AF II
  • 2,36 m punktu elektroniskais skatu meklētājs
  • 3,0 collu 1,62 m punktu mainīga leņķa skārienekrāns
  • 40 kadri/s elektroniskais aizvars
  • Mikrofona ieeja, austiņu izeja
  • Daudzfunkciju apavi, UVC tiešraide
  • RF 24–50 mm f/4,5–6,3 IS STM objektīvs

Canon EOS R8 + RF 24-50mm f/4.5-6.3 IS STM

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

212245 ar PVN

Ir uz vietas
2 vienības , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

48609
4549292204889
Canon

Jauns

29.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
30.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
30.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
29.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
2122.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Ieguvumi

Uzņemiet līdz šim labākos attēlus ar 24,2 MP Full Frame CMOS sensoru, kas līdzsvaro detaļas, ātrumu un veiktspēju vājā apgaismojumā. Lielāks sensors uztver sīkāku informāciju spilgtākajās un tumšākajās detaļās, padarot šo kameru ideālu ainavu fotografēšanai. Tas arī ļauj jums uzņemt satriecošus portretus ar skaistu fona bokē. Vairāki HDR režīmi ļauj uzņemt dinamiskāku diapazonu pat ar kustīgiem objektiem³. Kad gaismas līmenis pazeminās, EOS R8 neapstājas uzņemt satriecošus fotoattēlus un videoklipus. Tā lielais Full Frame sensors samazina digitālo troksni, lai kamera varētu uzņemt līdz 102400 ISO (paplašināms līdz 204800) ². Tās Dual Pixel CMOS AF II fokusa jutība ir -6,5 EV5, vairāk vai mazāk tāda pati gaisma kā pusmēness.Mūsu klases vadošais Dual Pixel CMOS AF II atpazīst visu veidu priekšmetus pat tuvu rāmja malām un seko tiem pat tad, ja tie īsi pazūd no skata. Neatkarīgi no tā, vai fotografējat portretus vai ierakstāt intervijas, EOS R8 piestiprinās pie acīm, sejas, galvas vai ķermeņa, lai tie būtu īpaši asi. Fotografējot kustīgus objektus, EOS R8 nepārtraukti ieraksta līdz pat neticami 40 kadriem.¹ ar elektronisko aizvaru. Raw9 pārraušanas uzņemšanas režīms ar ātrumu 30 kadri/s ļauj uzņemt kadrus līdz 0,5 s pirms kameras aizvara pogas nospiešanas, lai neko nepalaistu garām. Paplašiniet savu radošumu ar profesionālu kinematogrāfijas sniegumu un funkcijām. Izbaudiet līdz pat 4K 60p izšķirtspēju, fokusa neatbilstības kompensāciju un mūsu slaveno Canon Log 3 krāsu profilu profesionālai krāsu klasifikācijai. Jūs varat ierakstīt Full HD formātā līdz 180 kadriem/s ar ātrumu līdz 180 kadriem/s, lai radītu vienmērīgus lēnas kustības efektus³. Šī hibrīda kamera ir tik viegli lietojama, ka nekas nevar pārtraukt jūsu radošo plūsmu. EOS R8, kas sver tikai 461 g³, ir mūsu vieglākā Full Frame bezspoguļa kamera līdz šim, tāpēc jūs varat to aizvest biežāk. Jūsu neatdalāms radošais biedrs ir lieliski piemērots fotografēšanai ārā. Īpašs slēdzis ļauj pārslēgties starp foto un video režīmiem, saglabājot iestatījumus katrā no tiem. Mainīga leņķa ekrāns attēlu uzņemšanai no dažādiem leņķiem. Izveidojiet savienojumu ar viedierīcēm, Wi-Fi tīkliem un klēpjdatoriem, lai kopīgotu fotoattēlus un videoklipus ar saviem sekotājiem un draugiem, pateicoties iebūvētajam Wi-Fi un pastāvīgajam Bluetooth® 4.2. Jūs pat varat attālināti vadīt kameru no sava mobilā tālruņa, apstrādāt RAW failus mākoņā8 un izmantot EOS R8 kā augstas kvalitātes tīmekļa kameru.

Canon EOS R8 bezspoguļkamera

Canon EOS R8 bezspoguļa kamera ir viegla, ceļošanai draudzīga pilna kadra kameras korpuss, kas piedāvā jaudīgas fotoattēlu un video iespējas gan fotogrāfiem, gan multivides satura veidotājiem. Izmantojot jaunizveidoto sensoru, kas atrodams arī EOS R6 Mark II, R8 ir aprīkots ar 24,2 MP CMOS sensoru, kas savienots pārī ar DIGIC X procesoru. Kopā šī kombinācija nodrošina izcilu fotogrāfiju veiktspēju, iespaidīgu 4K 60p 10 bitu video un ātru autofokusu.

24,2 MP pilna kadra sensors un DIGIC X apstrāde

Savienojot jaudīgu pilna kadra 24,2 MP CMOS sensoru un DIGIC X attēlu procesoru, R8 nodrošina augstas izšķirtspējas attēlus ar bagātīgām un precīzām krāsām. Šī kamera ir izstrādāta darbam dažādos apgaismojuma apstākļos, un tā piedāvā elastīgu ISO 100-102400 diapazonu, ko var paplašināt līdz ISO 204800 darbam sarežģītos apgaismojuma apstākļos. Izmantojot pilnu sensora platumu, tiek atbalstīts 6K pāriztverts UHD 4K 60p video ieraksts, kā arī Full HD 1080 180p palēninātas kustības atskaņošanai. R8 piedāvā 4:2:2 10 bitu uzņemšanu, un tagad ir pieejams līdz pat 2 stundu video ieraksts ar ātrumu 29,97 kadri sekundē, ļaujot turpināt projektu. DIGIC X attēlu procesors, kas spēj apstrādāt liela ātruma sērijveida attēlus, atbalsta arī nepārtrauktu uzņemšanu ar ātrumu līdz 40 kadriem sekundē un piedāvā pirmsuzņemšanas atbalstu, kas ļauj kamerai sākt attēlu ierakstīšanu 0,5 sekundes pirms aizvara atbrīvošanas pogas nospiešanas.

Dual Pixel CMOS AF II

Uzlabotā Dual Pixel CMOS AF II sistēma ar 1053 automātiskiem AF punktiem, kas aptver visu sensora laukumu, nodrošina ārkārtīgi ātru un precīzu fokusēšanas veiktspēju. Šī fāzes noteikšanas fokusēšanas sistēma piedāvā uzlabotu objekta noteikšanu un izsekošanu ar iespēju gudri atpazīt cilvēkus, dzīvniekus un transportlīdzekļus, vienlaikus automātiski nofiksējoties uz šiem objektiem un saglabājot asu fokusu sērijveida un video uzņemšanas laikā. Turklāt šīs autofokusa sistēmas zemā spilgtuma ierobežojums fokusē līdz iespaidīgajam -6,5 EV, lai nodrošinātu precīzu fokusēšanu tumšos apstākļos.

HDR PQ un Canon Log 3

Lai gan EOS R8 kamera var ierakstīt iespaidīgu video tieši no kameras, satura veidotāji, kuri vēlas spert nākamo soli savā attēlveidošanas ceļojumā, var izvēlēties divas jaudīgas video ierakstīšanas opcijas HDR PQ vai Canon Log 3 video ierakstīšanas režīmā. Izmantojot HDR PQ ierakstīšanu, tiek ierakstīts 10 bitu krāsu fails, kuram nav nepieciešama papildu rediģēšana. Šis 10 bitu HDR fails ir saderīgs ar HDR displejiem, piemēram, televizoriem, monitoriem un viedtālruņiem, kas parāda jūsu video ar vēl lielāku krāsu precizitāti un dinamisko diapazonu nekā standarta displeji. Satura veidotājiem, kuriem patīk rediģēt savus video failus, ir pieejams arī Canon Log 3, kas izveido 10 bitu žurnālfailu, kas ļauj efektīvi atgūt spilgtās un ēnas, kā arī radošas krāsu gradācijas iespējas.

Vertikālais filmas režīms un malu marķieri

Filmu pagriešanas informāciju var iestatīt filmas ierakstīšanas laikā vai pēc tās, ļaujot videoklipus atskaņot vertikālā kompozīcijā, skatoties viedtālrunī. Funkcija Aspect Markers parāda vizuālus marķierus dažādām proporcijām, kas var būt vēlamas viena un tā paša faila ievietošanai dažādās sociālo mediju vietnēs. Šajā displejā tiek apsvērts dažādu piegādājamo failu pareiza kompozīcija, ko var izveidot rediģēšanas laikā.

Tiešraide

UVC/UAC saderība ļauj R8 izmantot kā tīmekļa kameru, lai straumētu tiešraides video Full HD kvalitātē bez papildu datora programmatūras tādās lietojumprogrammās kā Zoom, Microsoft Teams, Skype un līdzīga videokonferenču programmatūra. Pateicoties pilnrāmja attēla sensoram, jūs varēsit izmantot daudzpusīgu ekspozīciju, kā arī spēcīgu fona atdalīšanu, izmantojot spilgtas apertūras objektīvus video konferencēm vai satura tiešraides straumēšanai.

Filmu digitālā IS

Efektīvi ierakstiet stabilus videoklipus ar minimālu aprīkojumu, pat uzņemot rokās, izmantojot Movie Digital IS 5 asu attēla stabilizāciju. Kameras vibrācijas tiek samazinātas vēl vairāk, pateicoties koordinētai Movie Digital IS kontrolei, ja tiek izmantots RF objektīvs ar optisko attēla stabilizāciju.

2,36 m punktu EVF un maināma leņķa skārienekrāna LCD

Nodrošinot augstas izšķirtspējas skatīšanos acu līmenī, R8 ir izstrādāts ar spilgtu un skaidru 2,36 m punktu OLED EVF, kas nodrošina patīkamu elektroniskā skatu meklētāja pieredzi. EVF atbalsta atsvaidzes intensitāti līdz 120 kadriem sekundē un nd ir izstrādāts, lai nodrošinātu 100% spilgtu, asu un krāsainu apskatāmā objekta skatu.

Turklāt lielais 3,0 collu 1,62 m punktu maināma leņķa skārienekrāns ļauj viegli komponēt un fotografējiet praktiski no jebkura leņķa. Izmantojot pieskāriena un vilkšanas funkcionalitāti, varat intuitīvi un ātri pārvietot skārienpaneļa LCD ekrāna autofokusa punktu.

Elastīga savienojamība

  • Vadu un bezvadu savienojamības iespējas nodrošina vairākas fotoattēlu un videoklipu pārsūtīšanas, tiešraides straumēšanas, kā arī kameras attālās vadības metodes. Fiziski kamerai ir tālvadības ports, USB-C ports, mikro-HDMI ports, mikrofona ieeja un austiņu ligzda skaņas pārraudzībai.
  • Iebūvētā Bluetooth savienošana pārī ļauj ērti savienot kameru ar saderīgām viedierīcēm, izmantojot bezmaksas lietotni Canon Camera Connect. Šis zema enerģijas patēriņa bezvadu savienojums palīdz saglabāt akumulatora darbības laiku, vienlaikus nodrošinot kameras tālvadību. Tas arī sūta nepārtraukti atjauninātus GPS atrašanās vietas datus no jūsu tālruņa, ļaujot uzņemtajam pievienot ģeogrāfisko atzīmi, lai jūs precīzi zinātu, kur esat uzņēmis fotoattēlu.
  • Iebūvētais Wi-Fi savienojums nodrošina bezvadu funkcijas, piemēram, attālo tiešraides skatu, failu skatīšanu un pārsūtīšanu, ātri un nevainojami izveidojot savienojumu ar Wi-Fi. Izmantojot lietotni Canon Camera Connect, varat arī pārsūtīt failus uz savu mobilo ierīci, lai tos pārlūkotu un kopīgotu sociālajos saziņas līdzekļos.
  • Iebūvētais USB-C ļauj savienot kameru ar viedtālruni vai datoru. Visas lietotnes Canon Camera Connect funkcijas, kuras var izmantot kopā ar Wi-Fi, tagad ir pieejamas, kad kamera un viedtālrunis ir savienoti, izmantojot USB, izmantojot ar ierīci saderīgu kabeli.
Nākamās paaudzes daudzfunkciju apavi
Atjauninot parasto apavu, daudzfunkciju apavu konstrukcijas priekšpusē ir pievienota tapu rinda, lai nodrošinātu labāku piederumu funkcionalitāti, kā arī nodrošinātu jaudu, lai atlasītu piederumu veidus, kas tradicionāli paļaujas uz atsevišķām baterijām.

Canon RF 24–50 mm f/4,5–6,3 IS STM objektīvs (Canon RF)

Ar vieglu un kompaktu dizainu RF 24–50 mm f/4,5–6,3 IS STM objektīvs ir daudzpusīgs standarta tālummaiņas objektīvs, kas aptver platleņķa un parastā skata fokusa attālumus. Šis objektīvs ir paredzēts ikdienas lietošanai un ir lieliska izvēle video emuāru veidošanai un satura veidošanai, un tas ir lieliski piemērots ainavām, pilsētas ainavām, ielu ainām, portretiem, produktiem un citam. STM pakāpeniskais AF motors nodrošina ātru, vienmērīgu un gandrīz klusu autofokusa veiktspēju, lai atbalstītu gan fotoattēlus, gan video ierakstīšanu, un optiskais attēla stabilizators kompensē līdz pat 4,5 pakāpēm kameras vibrāciju, lai labāk uzņemtu asus fotoattēlus, turot rokās sarežģītos apgaismojuma apstākļos.

  • Standarta platleņķa līdz telefoto tālummaiņas objektīvs ir paredzēts lietošanai ar pilna kadra Canon bezspoguļa kamerām ar RF stiprinājumu.
  • STM pakāpju motors nodrošina ātru, klusu, vienmērīgu un precīzu autofokusa veiktspēju, kas ir ideāli piemērots video ierakstīšanai, kā arī nekustīgai fotografēšanai.
  • Optiskā attēla stabilizatora tehnoloģija kompensē līdz pat 4,5 pakāpēm kameras vibrāciju, lai labāk varētu uzņemt asus fotoattēlus, turot rokās, sarežģītos apgaismojuma apstākļos. Savienojot pārī ar EOS R sērijas kamerām, kurām ir iebūvēts attēla stabilizators (IBIS), tiek nodrošināta līdz pat 7 vibrāciju korekcijas pieturām.
  • Uz objektīva cilindra ir iekļauts fokusa vadības gredzens, kas var tieši pielāgot daudzus iestatījumus, tostarp aizvara ātrumu, diafragmas atvērumu, ekspozīcijas kompensāciju un citus iestatījumus. Šis gredzens atrodas objektīva priekšpusē, un tas efektīvi pievieno trešo skalu kameras galvenajai skalai un ātrās vadības ciparripai.
  • Divi asfēriski elementi un Super Spectra pārklājums samazina dubultošanos un uzplaiksnījumus.
  • Minimālais fokusa attālums 11,8 collas darbam ar tuvplāna objektiem.
  • Kompakts un viegls objektīvs sver tikai 7,4 unces.

Kastē

  • Canon EOS R8 bezspoguļkamera
  • Canon LP-E17 litija jonu akumulators
  • Canon LC-E17 lādētājs LP-E17 akumulatora blokam
  • Canon R-F-5 kameras vāks
  • Kameras siksniņa
  • Apavu pārvalks
  • Ierobežota 1 gada ražotāja garantija
  • Canon RF 24–50 mm f/4,5–6,3 IS STM objektīvs (Canon RF)
  • Canon E-58 II objektīva vāciņš
  • Canon objektīva putekļu vāciņš RF
  • Ierobežota 1 gada ražotāja garantija
ModelisCanon EOS R8
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
2 vienības