Bezspoguļa kameras - Nikon Z8 Body + Z 24-120mm - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 45,7 MP FX formāta stacked CMOS sensors
  • Viegls dizains, par 30% mazāks nekā Z9
  • 8.3K 60p N-RAW, 4.1K 60p ProRes RAW
  • 8K30p un 4K120p video, 10 bitu iekšējais
  • Līdz 20 kadri/s Raw, 30 kadri/s JPEG uzņemšana
  • 493 punktu AF, uz AI balstīta objekta noteikšana
  • Reāls tiešraides skatu meklētājs bez aptumšošanas
  • 3,2 collu 4 asu noliecams skārienekrāna LCD
  • CFx B tipa un SD atmiņas karšu sloti
  • NIKKOR Z 24-120 mm f/4 S objektīvs
Product Video
 
 

Nikon Z8 Body + Z 24-120mm

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews

553545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 2 - 5 darba dienas

52602
4960759910042
Nikon

Jauns

01.05 - 08.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
02.05 - 09.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
02.05 - 09.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
01.05 - 08.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
5535.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Bezspoguļa kamera Nikon Z8

Kompakts, viegls, jaudīgs

Izveidots, izmantojot vadošo DNS, Nikon Z8 ir kompakta, viegla kamera, kurā ir daudz Z9 tehnoloģiju, taču tā ir gludākā, pārnēsājamākā iepakojumā. . Z8, kas nodēvēta par izcilāko hibrīda kameru, piedāvā tādas pašas pārbaudītas sensora, apstrādes un AF iespējas kā vadošajam modelim ar jaunu korpusa dizainu, kas labāk atbilst kardāna lietošanai, notikumu fotografēšanai un citām rokas lietojumprogrammām.

Galvenais sensors un apstrāde

45,7 MP stacked BSI CMOS sensors

FX formāta 45,7 MP BSI stacked CMOS sensors ar to pašu sensoru, kas debitēja modelī Z9, piedāvā noderīgu izšķirtspējas, ātra nolasīšanas ātruma, iespaidīgas skaidrības un minimāla trokšņa kombināciju. . Saliktais dizains palīdz samazināt slēdžus, savukārt BSI apzīmējums nodrošina uzlabotu trokšņa līmeni, strādājot paplašinātā ISO 32-102400 diapazona augšdaļā. Turklāt 45,7 MP izšķirtspēja un pilna kadra sensora izmērs ir izdevīgi, kas ir izdevīgi fotogrāfiem, kuri strādā detalizētos žanros, kā arī ļauj ierakstīt video ar izšķirtspēju līdz 8K.

EXPEED 7 attēlu procesors

Sensoru papildina apstrādes dzinējs EXPEED 7, kas nodrošina aptuveni 10 reizes lielāku ātrumu nekā Z7 II. Šis dzinējs darbojas kopā ar vairāku sensoru dizainu, lai realizētu iespaidīgi lielu AF ātrumu, sērijveida uzņemšanas ātrumu, lielu bufera ietilpību, vienmērīgu video veiktspēju un ātru visaptverošu vadāmību.
  • Lielākais nepārtrauktās uzņemšanas ātrums 20 kadri/s, uzņemot neapstrādātā formātā, 30 kadri/s, uzņemot JPEG formātā, 60 kadri/s, uzņemot 19MP JPEG, izmantojot DX apgabalu, un iespaidīgs uzņemšanas ātrums 120 kadri/s, ierakstot 11MP nekustīgus attēlus, ar visiem ātrumiem atbalsta pilna AF/AE veiktspēja.
  • Sērijveidā var buferizēt vairāk nekā 1000 neapstrādātus attēlus, kas nozīmē, ka neapstrādātu attēlu secības var ierakstīt nepārtraukti aptuveni 50 sekundes. Atskaņošanas laikā varat arī pāriet uz pirmo konkrētā sērijveida kadru, lai paātrinātu pārskatīšanas procesu kamerā.
  • Iepriekšizlaides tveršana palīdz vieglāk uzņemt izšķirošos momentus, ierakstot kadrus sērijveidā vienu sekundi pirms aizvara atlaišanas. Kad šī funkcija ir aktivizēta, sērijveida uzņemšana tiks sākta, kad aizvars ir nospiests līdz pusei, un buferis saglabās līdz pat sekundes vērtībai kadrus pirms slēdža nospiešanas līdz galam.
  • Elektroniskais aizvars nodrošina maksimālo aizvara ātrumu 1/32 000 s, lai strādātu visspilgtākajos apstākļos ar plašāku diafragmu.
  • Skaņu sensoru dizains samazina aizslēga izkropļojumus, tāpēc ātri kustīgi objekti, piemēram, golfa nūja, tenisa rakete vai beisbola nūja, nešķiet izkropļoti, strādājot ar aizvara ātrumu līdz 1/32 000 s.
  • AF aprēķini tiek veikti ar ātrumu 120 kadri/s, lai neatpaliktu no liela nepārtrauktas uzņemšanas ātruma.
  • Augstas efektivitātes RAW faila formāts saglabā attēla kvalitāti, kas ir līdzīga nesaspiestiem neapstrādātajiem failiem, taču ar aptuveni 30% mazāku failu izmēru, lai nodrošinātu ātrāku lasīšanu/rakstīšanu atmiņas kartē.
  • Skaidrus var saglabāt arī HEIF faila formātā; noderīga attīstība no JPEG, šī 10 bitu formātapiedāvā par 1 miljardu vairāk krāsu lielākam reālismam un dinamiskam diapazonam, skatoties ar HLG saderīgos displejos, vienlaikus saglabājot mazo JPEG faila izmēru.
  • Funkciju Motion Blend Retouch var izmantot, lai izveidotu kamerā iebūvētu kompozītmateriālu, kas attēlo vairākas objekta kustības vienā kadrā.
  • Ilgās ekspozīcijas displejā ir iekļauts reāllaika ekspozīcijas taimeris aizmugurējā LCD ekrānā, kā arī iespēja aptumšot skatu meklētāju, lai labāk saglabātu nakts laikā pielāgoto redzamību.

Elektronisks dizains tikai ar aizvaru

Paļaujoties uz sensora ātrumu un daudzveidīgo dizainu, Z8 pilnībā atsakās no mehāniskā slēdža un izmanto tikai elektronisko aizvaru visiem uzņemšanas režīmiem. Sensora ātrums ļauj ierakstīt līdz pat 1/32 000 sek., un saliktā struktūra samazina kustības kropļojumus, lai precīzi attēlotu ātri kustīgus objektus, piemēram, golfa nūjas, beisbola nūjas un automašīnas. Turklāt, neskatoties uz to, ka nav mehāniska slēdža, zibspuldzes sinhronizācija ir līdz 1/200 sek. joprojām tiek atbalstīts, kā arī liela ātruma sinhronizācijas funkcijas.

Noņemot mehānisko aizvaru, Z8 var darboties arī pilnīgi klusi, un nav jāuztraucas par mehānisko slēģu nodilumu vai bojājumu. Var pievienot aizvara atbrīvošanas skaņu, lai informētu, kad tiek uzņemts fotoattēls, un skaļumu var pielāgot, lai tas atbilstu dažādiem darba scenārijiem.

Skaistāki portreti

Ideāli piemērots portretiem, Z8 uzlabo sensora raksturīgās iespējas, izmantojot virkni apstrādes rīku un fotografēšanas funkciju, lai uzlabotu portretus:
  • Precīzi noregulējiet nokrāsu un spilgtumu fotografēšanas laikā, lai iegūtu precīzāku vadību uzņemšanas laikā.
  • Ādas mīkstināšanu var izmantot līdz trim objektiem vienā kadrā, un tā nedaudz aizmiglo ādu, lai iegūtu patīkamāku tekstūru, vienlaikus saglabājot būtisko asumu uz acīm un matiem.
  • Manuālā baltā balansa vadība ir intuitīvāka, veicot pielāgojumus, un automātiskā baltā balansēšana ir optimizēta arī cilvēkiem.

Ātrs un inteliģents AF

493 punktu fāzes noteikšanas AF

Aptverot visu sensora laukumu, Z8 izmanto vadošo 493 punktu fāzes noteikšanas AF sistēmu, lai nodrošinātu ātru un precīzu fokusēšanas veiktspēju. Šīs sistēmas priekšrocības ir Z interfeisa ātrgaitas saziņa, kā arī sensora ātrums, kas nodrošina AF rādījumus ar ātrumu līdz 120 kadriem/s.
Šī fokusēšanas sistēma atbalsta arī darbu vāja apgaismojuma apstākļos ar Starlight režīmu, kas ļauj fokusēt līdz -9 EV, lai gūtu lielu labumu astrofotografēšanai, koncertiem un citām nakts fotografēšanas programmām. Noderīgs arī darbam sarežģītos apgaismojuma apstākļos, aizmugurgaismotais AF izmanto atsevišķus AF sensora pikseļus, ļaujot šiem apgabaliem tīši pāreksponēt fokusa precizitātes nolūkos, neietekmējot ierakstītā attēla faktisko ekspozīciju.
Galvenais fokusēšanas režīms DSLR kamerās, kas debitēja bezspoguļam ar Z9, Z8 ietver arī 3D izsekošanas AF, kas tiek savienota pārī ar objekta noteikšanu, lai fiksētos uz ātriem, neregulāri kustīgiem objektiem, kas kustas. paralēli un perpendikulāri kamerai. Turklāt ir trīs dinamiskā apgabala AF režīmi ar dažādiem fokusa apgabala izmēriem, lai tvertu dažādu veidu kustīgus objektus.

Priekšmeta noteikšana ar padziļinātas mācīšanās tehnoloģiju

Iemantotu algoritmu un dziļās mācīšanās tehnoloģiju izmantošanaZ9, ieskaitot izsmalcināto objektu noteikšanu, Z8 var atpazīt dažādus objektu veidus, sākot no cilvēkiem līdz dzīvniekiem un beidzot ar lidmašīnām un velosipēdiem. Strādājot automātiskā apgabala AF režīmā, šie objekti tiks automātiski noteikti, fokusēti un izsekoti, lai nodrošinātu asu fokusu, kad objekts pārvietojas pāri kadram.

Īpaši ir bijis acu noteikšanas AF. pielāgota, lai uzlabotu precizitāti un uzlabotu acu atpazīšanu ainā neatkarīgi no tā, cik mazas vai lielas tās ir attēla rāmī, un to var izmantot arī kopā ar pielāgotu plata apgabala AF dažādām objektu formām un izmēriem.

Video spēkstacija

Iekšējais 8K60 un 4K 120 ieraksts

Tāpat kā video, Z8 atbilst Z9 ierakstīšanas iespējām arī šeit, jo ir pieejamas dažādas izšķirtspējas un kadru nomaiņas ātrums līdz pat 8K. Izmantojot pilnu pikseļu nolasīšanu, UHD 8K 30p video var ierakstīt ar nepārtrauktu uzņemšanu aptuveni 2 stundas 5 minūtes.

UHD 4K un Full HD ierakstīšana ir iespējama arī dažādos kadru nomaiņas ātrumos, ieskaitot pilnu kadra 4K ierakstīšana ar izšķirtspēju līdz 120p palēninātai atskaņošanai. Izmantojot 8K apgabalu, ir iespējams UHD 4K ierakstīšana ar pārtveršanu līdz 60p, lai palielinātu asumu un detalizāciju. Turklāt augstas izšķirtspējas kadru satvērienus var ierakstīt kamerā no 8K un 4K video, lai iegūtu attiecīgi 33 MP vai 11 MP fotoattēlus.

12 bitu N-RAW un ProRes RAW video

Tiek atbalstīts iekšējais 12 bitu neapstrādāts ieraksts ar izšķirtspēju līdz 8,3K 60p N-RAW formātā, kā arī iekšējais ProRES RAW HQ. Neapstrādāta ierakstīšana nodrošina lielāku toņu un krāsu platumu, kā arī var uzlabot dinamisko diapazonu, uzlabojot krāsu gradācijas vajadzības un pēcapstrādes elastību.
  • N-RAW ir paša Nikon neapstrādāts ierakstīšanas formāts, kas piedāvā iespaidīgi mazus failu izmērus salīdzinājumā ar citiem neapstrādātiem formātiem, kā arī iespēju izveidot MP4 starpniekserverus efektīvākai priekšskatīšanai vai pārsūtīšanai.
  • N-RAW ierakstīšana ir pieejama līdz pat 8,3K ar 60p vai 24p; 4,1 K līdz 120p; 5,3 K līdz 60 p ar 1,5 reižu apgriešanu; un 3,8 K ar 120 p ar 2,3 reižu apgriešanu.
  • ProRes RAW ierakstīšana ir pieejama arī ar izšķirtspēju līdz 4,1 K un 60p.

ProRes un H.265 10 bitu ierakstīšana

Iekšējā ierakstīšana tiek atbalstīta arī ar 10 bitu krāsu un 4:2:2 iztveršanu ProRes 422 HQ un H.265 kodekos, kā arī H.264 un 4:2: Atkarībā no darbplūsmas vajadzībām var izmantot 0 krāsu. Lai iegūtu plašāku rīcības brīvību, veicot krāsu šķirošanu pastā, ir pieejams arī 10 bitu N-Log iestatījums, kā arī plakanais krāsu profils. Turklāt HLG (Hybrid Log Gamma) var izmantot, lai izveidotu HDR gatavu saturu tieši no kameras.

Ierakstīšanas atbalsts

Palīdzot iespaidīgajām ierakstīšanas specifikācijām, Z8 ir iekļauti arī dažādi noderīgi ierakstīšanas rīki un funkcijas, ko var izmantot ražošanā:
  • Sarkans REC kadra indikators EVF un LCD ekrānā ierakstīšanas laikā, lai viegli atpazītu, kad tiek uzņemts ieraksts.
  • Īpašais video informācijas displejs norāda dažādus ierakstīšanas iestatījumus, piemēram, kadra izmēru, kadru ātrumu, audio iestatījumus, kodeku, bitu dziļumu un HDMI izvades iestatījumus. Daži no šiem iestatījumiem būs redzami arī kameras augšējā vadības panelī.
  • Fokusa noteikšana un zebras svītras ir vizuāli palīglīdzekļi, kas palīdz sasniegt asu fokusu un precīzu ekspozīciju.
  • Viļņu formas monitors reāllaika ekspozīcijas analīzei.
  • Smalka ISO vadība manuālajā režīmā, lai pielāgotu ekspozīciju ar soli 1/6.
  • Fn pogām var piešķirt ātrā AF-ON funkciju; tagad dažādām pogām ir iespējams piešķirt divus dažādus AF ātrumus.
  • Tiek atbalstīts video ar lēnu aizvara ātrumu, kas ir mazāks par 1/kadru, darbam piemļoti vāja apgaismojuma apstākļos vai apzināti izplūdušu efektu radīšanai.
  • Laika koda saistīšana ir iespējama, strādājot ar papildu laika koda ģeneratoru.
  • Papildinot video iespējas, Z8 atbalsta arī 24 bitu lineāro PCM skaņas ierakstīšanu un piedāvā saderību ar ārējiem XLR mikrofoniem, izmantojot papildu digitālo adapteri Tascam CA-XLR2d-AN.

Mazāks profesionāls korpusa dizains

Gluda, modulāra un izturīga konstrukcija

  • Z8, kas tiek uzskatīta par īstu DSLR D850 pēcteci un mazāku vadošo Z9 turpinājumu, ir lieliska izmēra un veiktspējas ziņā. Tas ir par 30% mazāks nekā Z9 un par 15% mazāks nekā D850.
  • Salīdzinot ar Z9, ar iebūvēto vertikālo rokturi, Z8 ir vairāk modulāra konstrukcija, ļaujot to saglabāt maza izmēra ikdienas fotografēšanai vai savienot pārī ar papildu MB-N12 jaudas bateriju komplektu. rokturis uzlabotai ergonomikai, fotografējot vertikāli, un ilgākam akumulatora darbības laikam. Turklāt mazākais, vieglākais dizains padara Z8 par ideālu kandidātu takelāžam vai lietošanai uz kardāna video izmantošanai.
  • Divi karšu sloti — viens CFexpress B tipa slots un viens UHS-II SD slots — nodrošina elastīgu failu saglabāšanu. CFx slots ir piemērots datu ietilpīgām lietojumprogrammām, piemēram, 8K ierakstīšanai un ātrdarbīgai sērijveida uzņemšanai, savukārt SD slots saglabā saderību ar populāro atmiņas formātu. Turklāt CFx B slots ir saderīgs arī ar XQD atmiņas kartēm.
  • Izveidots, izmantojot videi draudzīgu Seerebo oglekļa šķiedru un izturīgu magnija sakausējumu, Z8 ir gan izturīgs, gan viegls, sverot tikai 2 mārciņas.
  • Premium laika apstākļu blīvējums aizsargā pret putekļiem un mitrumu, lai nodrošinātu drošu lietošanu skarbos klimatiskajos apstākļos.
  • Iekļautais akumulators EN-EL15c nodrošina aptuveni 340 kadrus vienā uzlādes reizē, ja galvenokārt izmanto skatu meklētāju, vai 370 kadrus vienā uzlādē, ja galvenokārt izmanto LCD monitoru. Z8 ir saderīgs arī ar citiem EN-EL15 sērijas akumulatoriem.
  • Vibrāciju samazināšana korpusā tagad atbalsta sinhrono VR, lai sasniegtu līdz pat 6 pakāpēm kameras vibrācijas kompensāciju, ja to lieto kopā ar atlasītajiem Z objektīviem.
  • Palīdzot samazināt putekļu daudzumu, kas nonāk pie sensora, Z8 ir iebūvēts sensora vairogs, kas aizsargā sensora virsmu, mainot objektīvus. Papildu putekļu novēršanai uz optiskā filtra, kas pārklāj sensoru, ir arī dubults elektrovadošs un fluora pārklājums.
  • Izgaismotas pogas nodrošina vieglāku navigāciju un pogu atpazīšanu, strādājot vājā apgaismojumā.

Reāllaika skatu meklētājs

  • Real-Live skatu meklētājs ir uzlabots EVF, kas izmanto 3,69 m punktu OLED paneli ar regulējamu spilgtumu līdz 3000 cd/m2, lai nodrošinātu skaidru redzamību spilgtos apstākļos. Šis EVF darbojas arī kopā ar divu straumju tehnoloģiju, lai nepārtraukti fotografētu bez aptumšošanas, un tam ir augsta fps funkcija, kas palielina EVF atsvaidzes intensitāti līdz 120 kadriem sekundē, lai nodrošinātu vienmērīgāku un reālistisku skatīšanos.

Četru asu noliecams LCD

  • Tāpat kā Z9, arī Z8 ir iekļauts unikāls 3,2 collu 2,1 m punktu četrasu noliecams skārienekrāns, kas labāk atbalsta darbu no augsta un zema leņķa neatkarīgi no tā, vai fotografēšana notiek horizontālā vai vertikālā orientācijā. Šī ekrāna četrvirzienu noliece dizains ļauj vieglāk skatīt no dažādām pozīcijām, un lietotāja interfeisa orientācija arī mainīsies atkarībā no kameras turēšanas veida.

Daudzpusīga savienojamība

Atbilstoši profesionālajai uzbūves kvalitātei, Z8 ir aprīkots ar dažādām savienojamības iespējām, kas atbilst dažādām darbplūsmas vajadzībām:
  • Pilna izmēra HDMI ports video izvadīšanai uz ārēju ierakstītāju vai monitoru
  • 3,5 mm austiņu un mikrofona pieslēgvietas ārēja mikrofona pievienošanai un iebūvēta audio uzraudzībai
  • Divi USB-C porti: viens atbalsta failu pārsūtīšanu un piesaisti, bet otrs ir paredzēts strāvas padevei un akumulatora uzlādei.
  • USB-C sakaru terminālis atbalsta USB-LAN savienojumu, ja tas ir savienots pārī ar papildu USB-C uz Ethernet adapteri. Tas nodrošina 1000BASE-T vadu LAN savienojumu failu pārsūtīšanai, izmantojot FTP.
  • 10 kontaktu ports piedāvā plašus piederumus un attālo savienojumu
  • Bluetooth un Wi-Fi (2,4 un 5 GHz) nodrošina failu bezvadu pārsūtīšanu, kameras tālvadību, izmantojot mobilo ierīci, un darbojas kopā ar lietotni NX Mobile Air failu pārvaldībai.

Nikon NIKKOR Z 24–120 mm f/4 S objektīvs

Viss vienā daudzpusība

Patiesi daudzpusīgs ikdienas objektīvs NIKKOR Z 24-120 mm f/4 S no Nikon ir plats. - leņķa līdz īsa telefoto tālummaiņai, kas aptver ārkārtīgi noderīgu fokusa attālumu diapazonu, lai gūtu labumu no dažādiem lietojumiem no ainavas līdz portretiem. Pastāvīgā f/4 maksimālā apertūra nodrošina nemainīgu veiktspēju visā tālummaiņas diapazonā, un objektīvam ir uzlabots optiskais dizains, kas nodrošina augstu asumu un skaidrību. Šis objektīvs ir piemērots lielākajai daļai vajadzību, un tam ir arī salīdzinoši kompakts un viegls dizains.

Optiskais dizains

  • Trīs ED elementi, viens asfērisks ED elements un trīs asfēriski elementi apvienojumā ar hromatiskām un sfēriskām aberācijām tiek efektīvi novērstas visā tālummaiņas diapazonā, lai nodrošinātu ievērojamu asumu un skaidrību.
  • ARNEO un nanokristālu pārklājumi tiek izmantoti, lai novērstu spoku veidošanos, atspīdumus un uzplaiksnījumus, lai panāktu uzlabotu kontrastu un skaidrību, strādājot spēcīgā apgaismojumā un pretgaismas apstākļos. Nano kristāla pārklājums kontrolē nejaušu gaismu no diagonāla virziena, bet ARNEO Coat kontrolē nejaušu gaismu no vertikāla virziena.

Autofokuss

  • Daudzfokusa sistēmā ir iekļauti divi atsevišķi AF piedziņas bloki, kas ir sinhronizēti, lai nodrošinātu īpaši ātru un precīzu fokusēšanu visā tālummaiņas diapazonā. Šajā sistēmā tiek izmantoti soļu motori, kas piedāvā iespaidīgi vienmērīgu un klusu autofokusa veiktspēju, kas ir labi piemērota gan fotogrāfijām, gan video lietojumprogrammām.
  • Ir iespējama arī pilna laika manuālā fokusa ignorēšana, un tiek izmantots iekšējais fokusēšanas dizains, kurā fokusēšanas laikā tiek pārvietotas tikai iekšējās objektīvu grupas, lai lietošanas laikā saglabātu objektīva kopējo garumu un veicinātu lielāku fokusēšanas ātrumu.
  • Speciāls manuālā fokusa gredzens objektīva aizmugurē taustei un precīzai fokusa pozīcijas kontrolei.
  • Minimālais fokusa attālums 1,1 collas, kā arī maksimālais palielinājums 0,39 reizes sniedz priekšrocības darbam ar tuvplāna objektiem.

Apstrāde un dizains

  • Programējamo vadības gredzenu var izmantot, lai kontrolētu diafragmas atvērumu, ISO vai ekspozīcijas kompensāciju.
  • Piešķiramā L.Fn poga darbojas kopā ar kameras Fn pogām, lai nodrošinātu nevainojamus punktus ātrai ekspozīcijas iestatījumu un citu funkciju maiņai.
  • Pret putekļiem un mitrumu izturīgs objektīva cilindrs, kā arī priekšējais fluora pārklājums uzlabo objektīva lietošanu nelabvēlīgos apstākļos.

Nikon Z8 bezspoguļkameras specifikācijas


objektīva stiprinājumsNikon Z
Sensora izšķirtspējaFaktiskais: 52,37 megapikseļi
Efektīvs: 45,7 megapikseļi (8256 x 5504)
Attēla sensors35,9 x 23,9 mm (pilna kadra) CMOS
Attēla stabilizācijaSensora pārslēgšana, 5 ass
Iebūvēts ND filtrsNav
Tveršanas veidsStatiski un video
Ekspozīcijas kontrole
Aizvara veidsElektroniskais aizvars
Aizvara ātrumsElektroniskais aizvars
1/32000 līdz 30 sekundēm
0 līdz 900 sekundēm manuālajā režīmā
Spuldžu/laika režīmsSpuldžu režīms
ISO jutībaFoto/video
64–25 600 (Pagarināts: 32–102 400)
Mērīšanas metodeCentrā svērtais vidējais, izceltā svērtais, matrica, vieta
Ekspozīcijas režīmiApertūras prioritāte, manuāla, programma, slēdža prioritāte
Ekspozīcijas kompensācija-5 līdz +5 EV (1/3, 1/2 EV soļi)
Mērīšanas diapazons-3 līdz 17 EV
Baltās krāsas balanss2500 līdz 10 000 K
Iepriekšiestatījumi: automātiskais, mākoņains, pielāgots, tieša saules gaisma, zibspuldze, dienasgaismas spuldze, kvēlspuldze, iepriekš iestatīta manuāla, ēna
Nepārtraukta fotografēšanaElektroniskais aizvars
Līdz 20 kadri/s pie 45,7 MP līdz 1000 kadriem (neapstrādāts)
Līdz 30 kadri/s pie 45,7 MP Neierobežotiem kadriem (JPEG)
Līdz 60 kadri/s pie 19 MP
Līdz 120 kadri/s pie 11 MP
Intervāla ierakstīšana
Taimeris2/5/10/20 sekunžu aizkave
Nekustīgu attēlu uzņemšana
Attēlu izmēri

3:2
8256x5504
6192x4128

4128 x 2752

Malu attiecība1:1, 3:2, 16:9
Attēla faila formātsJPEG, neapstrādāts
Bitu dziļums14 biti
Video uzņemšana
Iekšējie ierakstīšanas režīmi>UHD 4K (3840 x 2160) ar 23,98/25/29,97/50/59,94/100 kadri/s
ProRes 422 HQ 4:2:2 10 bitu
UHD 4K ( 3840 x 2160) pie 23,98/25/29,97 kadri/s
H.265 4:2:0 8 biti
UHD 4K (3840 x 2160) pie 23,98/25/29,97 kadri/s
H.264 4:2:0 8 biti
UHD 4K (3840 x 2160) ar 23,98/25/29,97 kadri/s
1920 x 1080p pie 23,98 /25/29.97/50/59.94/100 kadri/s
Neapstrādāts 12 biti
7680 x 4320 pie 23,98/25/29,97/50/59,94 kadri/s
Ārējie ierakstīšanas režīmiHDMI
UHD 8K (7680 x 4320) līdz 29,97 kadri/s
UHD 4K (3840 x 2160)
Sensora apgriešanas režīmiSuper35/APS-C
4K (3840x2160)
1080p (1920x1080)
Ātrās/lēnās kustības atbalsts
Gamma līkneHDR-HLG
Ierakstīšanas ierobežojumsNav
Apraides izvadeNTSC/PAL
IP straumēšanaNav
Iebūvētā mikrofona veidsStereo
Audio ierakstīšana2 kanālu 24 bitu 48 kHz LPCM audio
saskarne
Multivides/atmiņas kartes slots1. vieta: CFexpress B tips/XQD
2. vieta: SD/SDHC/SDXC (UHS-II)
Video I/O1 x HDMI izeja
Audio I/O1 x 1/8"/3,5 mm TRS stereo austiņu ieeja
1 x 1/8"/3,5 mm TRS stereo mikrofona ieeja/izvade
Strāvas ievade/izvade1 x USB-C ieeja
Cita ievade/izvade1 x USB-C datu izvade
1 x Nikon 10 kontaktu vadības ieeja
Bezvadu2,4/5 GHz Wi-Fi (802.11b/g), Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac)
Bluetooth
Saderīga ar mobilo lietotniJā: Android un iOS
Lietotnes nosaukums: SnapBridge
*No 2023. gada maija: sazinieties ar ražotāju, lai uzzinātu par jaunāko saderību.
Globālā pozicionēšana (GPS, GLONASS utt.)Nav
Monitors
Izmērs3,2"
Izšķirtspēja2 100 000 punktu
Displeja veids4 asu noliecams skārienekrāna LCD
Sekundārais displejsAugšā: statusa displejs
skatu meklētājs
VeidsIebūvēta elektroniskā (OLED)
Izmērs0,5"
Izšķirtspēja3 690 000 punktu
Acu punkts23 mm
Aptvērums100%
PalielināšanaApm. 0,8 x
Dioptriju regulēšana-4 līdz +3
Fokuss
Fokusa veidsAutomātiskais un manuālais fokuss
Fokusa režīmsNepārtraukta servo AF, manuālais fokuss, viena servo AF
Automātiskā fokusa punktiFoto, video
Fāzes noteikšana: 493
Automātiskā fokusa jutība-9 līdz +19 EV
Flash
Iebūvēta zibatmiņa
Zibspuldzes režīmiPirmā aizkara sinhronizācija, izslēgta, aizmugurējā sinhronizācija, sarkano acu efekta samazināšana, lēna sinhronizācija, lēna sinhronizācija/sarkano acu efekta samazināšana
Maksimālais sinhronizācijas ātrums1/200 sekunde
Flash kompensācija-3 līdz +1 EV (1/3, 1/2 EV soļi)
Īpaša zibatmiņas sistēmaiTTL
Ārējais zibatmiņas savienojumsKarstā pēda
Vide
Darbības temperatūra14 līdz 104°F / -10 līdz 40°C
Darbības mitrums0 līdz 85%
Vispārīgi
Akumulatora veids1 x EN-EL15c Uzlādējams litija jonu, 7 VDC, 2280 mAh (aptuveni 340 šāviņi)
statīva stiprinājuma vītne1 x 1/4"- 20 stiprinājums
Piederumu stiprinājums1 x Karstās pēdas stiprinājums uz kameras korpusa
Izgatavošanas materiālsMagnija sakausējums
Izmēri (P x A x D)5,7 x 4,7 x 3,3 collas/144 x 118,5 x 83 mm
Svars1,8 lb/820 g (tikai korpusam)
2,0 lb/910 g (ar akumulatoru, ierakstīšanas datu nesēju)
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma svars3,565 mārciņas
Kastes izmēri (LxWxH)9,55 x 8,3 x 6,05 collas

Nikon NIKKOR Z 24–120 mm Spec F/4 S objektīvs (Nikon Z) 

Fokālais attālums24–120 mm
Maksimālā diafragmaf/4
Minimālā diafragmaf/22
objektīva stiprinājumsNikon Z
Objektīva formāta pārklājumsPilnkadrs
Skata leņķis84° līdz 20° 20'
Minimālais fokusa attālums1,1 colla/35 cm
Maksimālais palielinājums0,39x
Optiskais dizains16 elementi 13 grupās
Membrānas asmeņi9, noapaļots
Fokusa veidsAutofokuss
Attēla stabilizācija
Filtra lielums77 mm (priekšpuse)
Izmēri (ø x L)3,3 x 4,6 collas/84 x 118 mm
Svars1,4 lb/630 g
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma svars2,29 mārciņas
Kastes izmēri (LxWxH)11,8 x 5,2 x 5,2 collas
Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisNikon Z8
Kameras komplektācijaar objektīvu (kit)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse