Bezspoguļa kameras - Panasonic LUMIX DC-S5 Kit (S5 + R2060) DC-S5KE-K - ātri pasūtīt no ražotāja
  • 24,2 MP pilna kadra CMOS sensors
  • 6K30p 4:2:0 10 bitu video ierakstīšana
  • C4K/4K60p 4:2:2:2 10 bitu neierobežots
  • 3,68 m punkta 0,78x palielinājums OLED LVF
  • 3,0" 1,84 m punkta slīpums/brīvs leņķis Touch-LCD
  • 779 punktu fāzes noteikšanas AF sistēma
  • 5 asu sensora nobīdes attēla stabilizācija
  • ISO 100-51200, uzņemšana līdz 30 kadriem sekundē
  • Divi UHS-II SD slots; Wi-Fi & Bluetooth

Panasonic LUMIX DC-S5 Kit (S5 + R2060) DC-S5KE-K

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

178545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 2 - 5 darba dienas

54184
DC-S5KE-K
5025232940080
Panasonic

Jauns

07.05 - 14.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
08.05 - 15.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
08.05 - 15.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
07.05 - 14.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1785.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Jaunā (9/2020) LUMIX S5 hibrīda pilnkadra bezspoguļa kamera ar L-Mount stiprinājumu piedāvā izcilu veiktspēju gan foto, gan video režīmos, izcilu mobilitāti - to novērtēs gan topošie fotogrāfi, gan prasīgie videogrāfi, t. sk. Dual Native ISO tehnoloģiju, 14 EV dinamisko diapazonu, V-Log un LUT Assist funkcijām, iekšējo 4K ierakstīšanu 10 bitu 4:2:2 kvalitātē no visas sensora zonas, ievērojami uzlabotu AF sistēmu gan fotoattēliem, gan video (sejas/acs/galvas/ķermeņa/dzīvnieka noteikšana) ar īpaši ātru AF-S fokusēšanu pie 0.08s, laika koda atbalsts, 5asu dubultā stabilizācija ar līdz 6,5EV, kas optimizēta gan foto, gan video, divi SD karšu slosti (UHS II, UHS I), barošana un uzlāde kustībā, izmantojot USB-C, Wi-Fi un Bluetooth utt.

LUMIX S5, jaunākais LUMIX S saimes loceklis ar L-Mount, piedāvā 10 bitu iekšējo 4K ierakstīšanu 60p/50p ar 4:2:0 krāsu izlasi un 30p/25p ar līdz pat 4:2:2 izlasi, arī 4K kvalitātē. Šis modelis atbalsta arī ārējo 10 bitu ierakstīšanu 60p/50p izšķirtspējā ar 4:2:2:2 paraugu ņemšanu 4K izšķirtspējā, izmantojot HDMI. 8 bitu ierakstīšanai 4K izšķirtspējā ar ātrumu 30/25 kadri sekundē un 4:2:2:0 paraugu ņemšanu nav laika ierobežojuma!

LUMIX S5 bezspoguļa kameras pamatā ir 24M FF CMOS sensors, kas var lepoties ar plašu dinamisko diapazonu un augstu jutību. Dual Native ISO tehnoloģija ievērojami uzlabo attēla kvalitāti gan spilgtās ainās, gan tumsā, izmantojot ekstrēmu jutību līdz pat ISO 51200. Panasonic izcilā siltuma izkliedēšanas tehnoloģija garantē stabilu un ilgstošu video ierakstīšanu. LUMIX S5 piedāvā vairāk nekā 14 EV dinamisko diapazonu, kas ir tāds pats kā digitālajām filmu kamerām, kā arī V-Log / V-Gamut profilu, kas pārņemts no VariCam sērijas. Pieejami arī dažādi ierakstīšanas formāti un režīmi, tostarp anamorfiska, palēnināta uzņemšana un uzņemšana ar laika intervālu 4K ar ātrumu 60p un 4K HDR.

LUMIX S5 ir arī papildu priekšrocība - inovatīvs ātrs un precīzs autofokuss gan foto, gan video režīmos. Pateicoties inovācijām fokusēšanas funkcijās ar objekta tipa un daļu noteikšanu reālajā laikā, ierīce ātrāk un precīzāk seko cilvēka acīm, sejai, galvai vai ķermenim. LUMIX S sērijā ir arī Dual I.S.2 attēla stabilizācijas tehnoloģija, kas ir Body I.S. (piecu asu attēla stabilizācija kameras korpusā) un O.I.S. (divu asu optiskā attēla stabilizācija objektīvā) kombinācija. Šī stabilizācija ļoti efektīvi kompensē attēla izplūšanu, ļaujot strādāt ar līdz pat
6,5EV ilgāku ekspozīcijas laiku. Izturīgā un hermētiski noslēgtā pret šļakatām un putekļu izturīgā konstrukcija garantē augstu uzticamību, ko īpaši novērtē prasīgi fotogrāfi un videogrāfi.

Lai nodrošinātu plašākas fotografēšanas un ierakstīšanas iespējas, ir pieejams 96M augstas izšķirtspējas režīms (JPEG/RAW), Live View Composite un HLG foto režīms. Pateicoties augstajai energoefektivitātei un jaunajam 2200 mAh ietilpīgajam akumulatoram, ar šo modeli var uzņemt aptuveni 470 attēlus (ja ir aktivizēts LVF režīms) / 1500 attēlus (enerģijas taupīšanas LVF režīmā). Ir arī iespēja uzlādēt un darbināt akumulatoru, izmantojot USB-C savienotāju.

LUMIX S5 ir divas SD karšu slotas (UHS-IIx1 un UHS-I x1), Wi-Fi 5 GHz / 2,4 GHz atbalsts un Bluetooth 4.2.

Augsta attēla kvalitāte

LUMIX S5 ir aprīkots ar pilna kadra CMOS sensoru ar 24,2 megapikseļu izšķirtspēju (35,6 mm x 23,8 mm). Tas var lepoties ar plašu dinamisko diapazonu un nodrošina asus attēlus ar izcilu skaidrību un minimālu trokšņu līmeni, turklāt ar maksimālo jutību ISO 51200. Tā ir ideāla kamera lietošanai, īpaši vājā apgaismojumā.

LUMIX S5 ir arī aprīkota ar Dual Native ISO tehnoloģiju, kas pirmo reizi tika ieviesta Panasonic VariCam profesionālo filmu kameru līnijā. Dual Native Sensor piedāvā filmu veidotājiem vairāk radošu iespēju, tostarp uzņemšanu vājā apgaismojumā. LUMIX S5 Dual Native ISO režīmā ISO ir 640 un 4000.

LUMIX S5 pilnībā izmanto sensora potenciālu, piedāvājot augstas izšķirtspējas režīmu, kas pilnīgi precīzi iemūžina pat vissīkākās detaļas fotogrāfijās, saglabājot tās kā skaistus, ļoti reālistiskus RAW un JPEG attēlus. Kad sensors kustas, astoņi attēli tiek automātiski eksponēti, pateicoties stabilizācijai ķermenī (Body I.S.), no kuriem jaunākā Venus Engine procesora versija sastāda iegūto 96 megapikseļu (12 000 x 8 000 pikseļu) fotogrāfiju. Šis režīms ir piemērots ainavu, makroattēlu, produktu fotografēšanai un smalku detaļu mākslinieciskai fotogrāfijai. Īpaši augstas izšķirtspējas attēli īpaši izceļas, fotografējot ainavas vai statiskus objektus ar statīvu.

Izmantojot kustības kompensēšanas funkciju, šo režīmu var izmantot, fotografējot no rokas, un to var izmantot arī situācijās, kad kompozīcijā ir kustīgi objekti. LUMIX S5 kameras korpusā ir integrēts Body I.S. (attēla stabilizators), kas nodrošina spēcīgu drebēšanas un nevēlamu roku kustību korekciju. Panasonic ir izstrādājis algoritmu, kas precīzi nolasa informāciju par drebēšanu no žiroskopa, attēla sensora un akselerometra. Rezultātā kratīšanās tiek labāk atpazīta un kompensēta, ļaujot strādāt ar 6,5 f soļu garāku ekspozīcijas laiku. Pateicoties LUMIX S sērijas objektīvos izmantotajai Body I.S. (5 asu stabilizācija) un optiskās attēla stabilizācijas (O.I.S., 2 asu stabilizācija) kombinācijai, Dual I.S. 2 spēj kompensēt 6,5 f-soļus. Tas ir ļoti noderīgi, strādājot ar telefoto objektīviem un ne tik ideālos apstākļos: vājā apgaismojumā vai turot kameru tikai ar vienu roku. Piecu asu stabilizācija darbojas gan fotoattēlu, gan video režīmos, tostarp 4K ieraksta režīmā. Body I.S. kompensē kustības pat tad, ja kamera ir aprīkota ar objektīvu bez optiskās stabilizācijas.

Izmantojot jauno Live View Composite funkciju, kamera atbrīvo slēdzi noteiktos ekspozīcijas intervālos un apvieno liela spilgtuma daļas vienā attēlā. Kamera, fotografējot B (Bulb) režīmā, summē katra nākamā kadra kopējo spilgtumu, savukārt Live View Composite režīmā kamera nosaka tikai mērķa objektu, spilgtās attēla daļas, un lietotājs pēc saviem ieskatiem var tās apvienot tiešajā skatā. Tas ir noderīgi, lai uzņemtu uguņošanas ierīču vai zvaigžņu kadrus nakts debesīs, kur fonam nav nepieciešams palielināt pastiprinājumu.

Video ierakstīšana

LUMIX sērija, kas ir hibrīdo bezspoguļa kameru un videokameru pionieris, piedāvā visplašāko modeļu klāstu, kas spēj ierakstīt 10 bitu 4K video. Kā jaunākais šīs saimes pārstāvis LUMIX S5 var ierakstīt 10 bitu 4K iekšēji ar ātrumu 60/50 sn/s, izmantojot 4:2:0 krāsu izlasi un 30/25
sn/s ar 4:2:2:2 krāsu izlasi, arī 4K kvalitātē un līdz 30 minūšu garumā. 8 bitu 4K ierakstīšanai nav laika ierobežojuma.

LUMIX S5 piedāvā vairāk nekā 14 EV dinamisko diapazonu, kas ir gandrīz tāds pats kā Panasonic filmu kamerām. Tādējādi tā spēj precīzi atveidot ainas ar ārkārtīgi lielu spilgtuma un ēnu diapazonu. Spēja uzņemt precīzas krāsas un patiesi reālus ādas toņus ir nepieciešama ikvienam filmu veidotājam.

LUMIX S5 ir aprīkota ar slaveno VariCam kinokameras kolorimetriju un piedāvā augstu dinamisko diapazonu un plašu krāsu spektru. Īpašais V-Log režīms nodrošina ļoti plakanu attēlu ar plašu dinamisko diapazonu, kas atvieglo pēcapstrādi. LUMIX S5 CMOS sensors nodrošina plašu V-Gamut krāsu gammu, kas ir plašāka nekā BT.2020 krāsu gamma.

LUMIX S5 komplektā ir bezmaksas lejupielādējamas 35 LUT korekcijas VariCam filmu kamerām. Ar GH5 / GH5S ir viegli saskaņot krāsu toni ar V-Log S1H / S1 un V-Log L ierakstītiem kadriem. Pieejami arī tādi parocīgi mērījumu rīki kā Waveform Monitor un V-Log View Assist.

Slow & Quick Motion režīms piedāvā iespaidīgus palēninātus un paātrinātus kadrus 4K (1-60 sn/s, 30x paātrinājums līdz 2,5x palēninājums) vai FHD (1-180 sn/s, 60x paātrinājums līdz 7,5x palēninājums). Šajā režīmā var izmantot arī automātisko fokusēšanu (AF).

4K izšķirtspējā ir pieejams arī augsta dinamiskā diapazona (HDR) video režīms. LUMIX S5 ieraksta video ar ITU-R BT.2100 atbilstošu gamma līkni, un lietotājs tagad var izvēlēties Hybrid Log Gamma (HLG) izvēlnē Photo Style. Foto režīms HLG piedāvā plašāku dinamisko diapazonu, lai atveidotu spilgtumus un ēnas ar dabiskāku kontrastu. Papildus JPEG/RAW, HLG fotoattēlus var saglabāt arī HSP formātā ar pilnu izšķirtspēju (5 888 x 3 312 ar 16:9 formāta attiecībām).

Lai nodrošinātu vienmērīgāku secīgu uzņemšanu, ir pieejama 6K FOTO5 funkcija, kas iemūžina vērtīgākos mirkļus ar ātrumu 30 kadri sekundē, izvēloties labāko fotoattēlu no visas 6K sērijas (4:3 vai 3:2 formātā). Iegūtais augstas izšķirtspējas attēls ir aptuveni 18 MP liels.

Ātrs un ļoti precīzs autofokuss

LUMIX S5 var lepoties ar ļoti ātru un precīzu autofokusu gan fotografējot, gan ierakstot video. Kontrasta autofokusa un dziļuma no defokusa (DFD) tehnoloģijas kombinācija fokusē mērķi aptuveni 0,08 sekundēs.
piedāvā izcilu -6 EV spilgtuma noteikšanu un AF vājā apgaismojumā ar uzlabotu jutību, pateicoties optimizētai sensora noregulēšanai. Kombinācijā ar LUMIX S sērijas objektīviem lietotāji var pilnībā izmantot maksimālo sensora un objektīva saziņas ātrumu 480 sn/s.

LUMIX S5 ietver arī mūsdienīgas mākslīgā intelekta tehnoloģijas, kas nosaka konkrētus objektus - cilvēkus un ātri kustīgus dzīvniekus, tostarp suņus, kaķus un putnus. Papildus cilvēka acīm, sejai un ķermenim tagad reāllaika noteikšana spēj noteikt arī cilvēka galvu, lai nodrošinātu vēl precīzāku fokusēšanu. Kamera nepārtraukti izseko cilvēku, pat ja viņš ātri kustas, pagriežas pret objektīvu ar muguru, noliec galvu vai pārvietojas lielākā attālumā no objektīva. DFD tehnoloģijas uzlabojumi ir uzlabojuši arī AFC veiktspēju, kas arī ļauj lietotājiem izsekot mazus vai ātri kustīgus objektus un uzņemt tos fokusā, kad vien tiek nospiests aizvars.

Mobilitāte un ergonomika

LUMIX S5 var lepoties ar lielisku mobilitāti, pamatfunkciju uzticamību un paplašināmību. Lai izturētu vissmagākos apstākļus, tā korpuss ir izgatavots no magnija sakausējuma un ir noturīgs pret šļakatām un putekļusargs. Pateicoties optimālajam siltuma sadalīšanas komponentu izvietojumam, atsevišķas detaļas nepārkarst, tāpēc LUMIX S5 var piedāvāt ilgu videoierakstu bez laika ierobežojumiem.

LUMIX S5 ir liels LVF (Live View Finder) ar lielu palielinājuma koeficientu (aptuveni 0,74x). Ļoti precīzs un ātrs 2 360 000 pikseļu OLED displejs nodrošina lielu reakcijas ātrumu ar minimālu laika nobīdi (mazāk nekā 0,005 s).

3" 3:2 LCD pašattēla monitoru ar augstu 1 840 000 pikseļu izšķirtspēju ir iespējams lietot ar pieskārienu. Kadru kompozīciju dažādos populāros formātos, piemēram, 16:9, 4:3, 1:1, 4:5, 5:4 un 9:16, var kontrolēt arī ierakstīšanas laikā, izmantojot masku rāmīšus. Pateicoties izteiksmīgajam REC kadru indikatoram, jūs vienmēr varēsiet redzēt, vai notiek ierakstīšana.

LUMIX S5 ir divi SD atmiņas karšu slots - viens slots UHS-I formātam un otrs ātrgaitas, augstas ietilpības UHS-II (90. klases video) formātam. Augsta enerģijas blīvuma akumulatoru var uzlādēt, izmantojot USB.

Saderība ar Bluetooth 4.2 (BLE: Bluetooth Low Energy) nodrošina pastāvīgu savienojumu ar viedtālruni vai planšetdatoru ar minimālu enerģijas patēriņu. LUMIX S5 iestatījumus var arī kopēt un bezvadu režīmā pārsūtīt uz citām S5 kamerām, ja jums ir vairākas kameras. Papildus 5 GHz (IEEE802.11ac) Wi-Fi kamera atbalsta arī 2,4 GHz (IEEE802.11b/g/n) standartus, piedāvājot drošu un stabilu savienojumu jebkurā vietā, lai nodrošinātu netraucētu tālvadību un ātru datu pārsūtīšanu.

Papildaprīkojums, programmatūra

LUMIX S5 ir pieejami dažādi piederumi, lai uzlabotu tās lietojamību un lietošanas ērtumu. Ārējais mikrofona adapteris (DMW-XLR1) ir savienojams ar XLR savienotājiem, lai ierakstītu augstas kvalitātes stereo skaņu. Ar akumulatora vertikālo rokturi (DMW-BGS5) var uzņemt aptuveni 940 kadrus (LVF režīmā) / 3000 kadrus (energotaupības LVF režīmā), pateicoties papildu akumulatoram, kas ir paslēpts iekšpusē. Ir pieejami arī citi piederumi, piemēram, tālvadības slēdža atbrīvošanas ierīce (DMW-RS2), DC savienotājs (DMW-DCC17) un rokas rokturis/statīvs (DMW-SHGR1).

LUMIX Tether lietojumprogrammatūra ļauj veikt vadību, izmantojot USB. Pieslēgšana ļauj arī uzreiz apskatīt attēlu lielā datora ekrānā. Ja vēlaties pārraidīt tiešraidē, varat arī izmantot LUMIX Tether straumēšanai kopā ar LIVE VIEW funkciju.

LUMIX Sync lietotne iOS/Android ierīcēm ļauj pārsūtīt fotoattēlus uz viedtālruni vai planšetdatoru un attālināti tos kontrolēt, izmantojot vienkāršu bezvadu savienojumu.

Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisPanasonic DC-S5
Kameras komplektācijaar objektīvu (kit)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse