Bezspoguļa kameras - Fujifilm GFX100S 102Mp 43.8x32.9mm G-Mount - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 102 MP 43,8 x 32,9 mm BSI CMOS sensors
  • X-Processor 4 attēla procesors
  • 4K30 video; F-Log gamma, 12 bitu Raw izeja
  • 3,69 mm punktu OLED elektroniskais meklētājs
  • 3,2" 2,36 m-dotu slīpais skārienjūtīgais LCD ekrāns ar noliektu ekrānu
  • 5 asu sensora nobīdes attēla stabilizācija
  • 425 punktu fāzes noteikšanas autofokuss
  • ISO 100-12800, uzņemšana līdz 5 kadriem sekundē
  • 400 MP pikseļu nobīdes daudzkadru uzņemšana
  • 19 filmas simulācijas režīmi

Fujifilm GFX100S 102Mp 43.8x32.9mm G-Mount

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

522995 ar PVN

Piegādes laiks parasti 2 - 5 darba dienas

41925
4547410442861
Fujifilm

Jauns

01.05 - 08.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
02.05 - 09.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
02.05 - 09.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
01.05 - 08.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
5229.95
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

FUJIFILM GFX 100S, kas no jauna definē vidējo formātu, apvieno īpaši augstas izšķirtspējas 102 MP sensoru ar iespaidīgi kompaktu un pārnēsājamu bezspoguļa kameras korpusa dizainu. Šo kameru, kas ir piemērota gan foto, gan video vajadzībām, papildina izturīga konstrukcija, korpusā iebūvēta attēla stabilizācija un precīzs autofokuss, kas padara kameru pieejamāku un izmantojamu dažādām fotografēšanas vajadzībām.

GFX 100S platformas pamatā ir 102 MP 44 x 33 mm BSI CMOS sensors, kas nodrošina īpaši augstu izšķirtspēju, pēc kuras kāro fotofotogrāfi, kā arī iespaidīgas 4K video ierakstīšanas iespējas. Sensors darbojas pārī ar X-Processor 4, lai iegūtu 16 bitu neapstrādātus attēlus ar plašu dinamisko diapazonu, zemu trokšņu līmeni un jutību līdz ISO 12800, un sensora BSI konstrukcija veicina augstu skaidrību un precīzu krāsu atveidi, strādājot dažādos apgaismojuma apstākļos. Runājot par video, DCI un UHD 4K video ierakstīšana ir iespējama ar 4:2:0 10 bitu iekšējo 4:2:0, 4:2:2 10 bitu caur HDMI vai 12 bitu neapstrādātu video, ja ierakstīšana notiek ārēji, un F-log gamma iestatījumu var izmantot arī progresīvākai krāsu gradācijai pēcprodukcijas laikā. Papildus augstas izšķirtspējas uzņemšanai unikālajā sensora konstrukcijā ir iekļauta arī sarežģīta hibrīda autofokusa sistēma ar 425 izvēles fāzes noteikšanas punktiem, kas aptver gandrīz visu kadru un palīdz ar precīziem sejas un acu noteikšanas režīmiem.

Lielisko sensora konstrukciju līdzsvaro īpaši kompaktais izmērs, kas paver virkni jaunu darba scenāriju šai augstas izšķirtspējas platformai. GFX 100S ir gluda un viegla, un tās pārnēsājamība ir papildināta ar spējīgu korpusā iebūvētu attēla stabilizāciju, kas kompensē līdz pat 6 fotokameras drebēšanu, lai uzlabotu fotografēšanu no rokas. Un otrādi, šī stabilizācijas sistēma ļauj arī izveidot 400 MP failus, izmantojot Pixel Shift Multi-Shot režīmu, lai iegūtu īpaši detalizētus nekustīgus objektus. Elegantās formas faktoru papildina arī fiksētais 3,69 m pikseļu EVF, kas nodrošina spilgtu skatu acu līmenī, un aizmugurējais 3,2" skārienjūtīgais LCD ekrāns ar trīs virzienu noliekamu konstrukciju.

102 MP BSI CMOS sensors un X-Processor 4

Izmantojot lielo un ārkārtīgi lielo 102 MP izšķirtspējas 43,8 x 32,9 mm BSI CMOS sensoru ar 43,8 x 32,9 mm lielu izšķirtspēju un X-Processor 4, GFX 100S spēj nodrošināt 16 bitu fotoattēlus ar plašu dinamisko diapazonu, kā arī plašu jutības diapazonu ISO 100-12800, ko var paplašināt līdz ISO 50-102400. Katra pikseļa lielais izmērs ļauj efektīvāk savākt gaismu, kā arī nodrošina vienmērīgākas tonālās un krāsu pārejas, lai radītu raksturīgo trīsdimensiju "vidējā formāta izskatu." Vairāku vidējā formāta izskatu veicina arī tas, ka papildus standarta 4:3 formāta formātam var izmantot dažādus tradicionālos vidējā un lielā formāta formāta formātu, tostarp 1:1, 65:24, 5:4, 7:6, 3:2 un 16:9 formātu.

Attēla procesors un sensors arī piešķir sistēmai daudzpusību un ļauj veikt nepārtrauktu uzņemšanu ar ātrumu līdz 5 kadriem sekundē vai ierakstīt DCI un UHD 4K30 video.

UHD un DCI 4K video ierakstīšana

Izmantojot lielo sensora izmēru ne tikai fotografēšanai, GFX 100S piedāvā arī vilinošu video iespēju klāstu, tostarp iekšēju UHD un DCI 4K30p video ierakstīšanu ar 4:2:0 10 bitu izšķirtspēju, kā arī 4K30p 4:2:2 10 bitu izšķirtspēju, izmantojot HDMI izeju, abos gadījumos ar ātrumu līdz 400 Mb/s, turklāt ir iespējama vienlaicīga ārējā un iekšējā ierakstīšana. Ja strādājat ar Atomos Ninja V, tad UHD 4K30p neapstrādātu 12 bitu izvades režīmā ir iespējams izmantot arī Apple ProRes RAW formātu.

Četru CPU X-Processor 4 ātrdarbība, kas ievērojami uzlabo kopējo video veiktspēju, nodrošina lielu nolasīšanas ātrumu, ierakstot 4K video, kas palīdz samazināt slīdošā slēdža izkropļojumus, filmējot kustīgus objektus.

Papildus atbalstītajam 10 bitu krāsu dziļumam GFX 100 ietver arī F-Log gamma iestatījumu, kas nodrošina vienmērīgu attēlu, ko var izmantot modernās krāsu gradēšanas programmatūrās rediģēšanas laikā. Tas maksimāli palielina potenciālo dinamisko diapazonu sarežģītās ainās, un attēla korekcijas var veikt arī attiecībā uz izgaismojuma toni, ēnu toni, krāsu un asumu. Tiek atbalstīta arī HLG ierakstīšana HDR lietojumiem, un vienlaicīgi var izmantot F-Log, HLG un filmas simulācijas, izmantojot neapstrādātu ārējo izvadi.

Kamerā ir arī 3,5 mm mikrofona ligzda un 3,5 mm austiņu ligzda modernākiem audio risinājumiem.

Attēla stabilizācija ar sensora nobīdi

Iebūvēta 5 asu sensora nobīdes attēla stabilizācija palīdz mazināt kameras drebēšanu, lai tā būtu piemērotāka uzņemšanai no rokas. Šī sistēma darbojas kopā ar jebkuru objektīvu, arī nestabilizētu, bet, ja to izmanto ar objektīviem, kas atbalsta OIS, tā nodrošina līdz aptuveni 6 pieturas punktu kratīšanas samazinājumu.

Korpusa konstrukcija

  • Atjauninātā korpusa forma ir ievērojami kompaktāka un vieglāka nekā iepriekšējiem GFX 100 modeļiem, tāpēc tas ir īpaši piemērots uzņemšanai no rokas filmēšanas vietā un studijas vidē.
  • Magnija sakausējuma korpusa konstrukcija ir gan viegla, gan izturīga, un kameras sistēma ir hermētiski noslēgta pret laikapstākļiem, padarot to mitrumizturīgu un putekļu izturīgu, kā arī aukstumizturīgu līdz 14°F, lai to varētu lietot nelabvēlīgos apstākļos.
  • Fiksēts 3,69 m punkta OLED elektroniskais skatu meklētājs nodrošina augstas izšķirtspējas skatīšanu acu līmenī ar 0,77x palielinājumu.
  • Attēlu atskaņošanai, izvēlnes navigācijai un tiešā skata uzņemšanai ir pieejams arī 3,2" 2,36 m punktu skārienekrāna LCD ekrāns. Šim LCD displejam ir unikāla trīsvirzienu nolieces konstrukcija, kas pārvietojas gan uz augšu, gan uz leju, lai uzņemtu no augsta un zema leņķa, kā arī noliecas uz sāniem, lai tiešā skata režīmā varētu veikt uzņemšanu vertikālā orientācijā.
  • Viena uzlādējama litija jonu akumulatora NP-W235 darbības laiks ir aptuveni 460 kadri ar vienu uzlādi.
  • Pieejami divi UHS-II SD atmiņas karšu slosti, kas ļauj saglabāt attēlus secīgi, dublēt/duplicēt vai šķirot, lai atdalītu JPEG un raw failus.
  • FUJIFILM G objektīva statīvs ir aprīkots ar īsu fokusa atloka attālumu - tikai 26,7 mm, lai atvieglotu objektīvu pielāgošanu un ļautu samazināt aizmugurējās fokusēšanas attālumu, tādējādi labāk novēršot vinjetēšanu un veicinot asumu no malas līdz malai ar GF sērijas objektīviem.
  • Uz augšējās plates izvietotajā 1,8" sub LCD monitorā var ātri apskatīt uzņemšanas iestatījumus un ekspozīcijas datus.
  • Ekspozīcijas režīma grozītājam uz augšējās plates ir arī sešas pielāgotas pozīcijas, lai ātri pārslēgtu iepriekš konfigurētus ekspozīcijas iestatījumus.
  • Integrētais Bluetooth 4.2 zemas enerģijas un Wi-Fi ļauj bezvadu režīmā kopīgot attēlus mobilajā ierīcē vai izmantot ierīci kameras tālvadībai.

Hibrīda autofokusa sistēma

Sensora konstrukcija ietver arī paplašinātu fāzes noteikšanas autofokusa sistēmu, kurā ir 425 izvēles punkti, kas aptver gandrīz visu sensora laukumu. Šī autofokusa sistēma nodrošina ātru un precīzu fokusēšanas veiktspēju, kā arī jutību vājā apgaismojumā līdz -5,5 EV. Attēlveidošanas un fokusēšanas iespējas papildina arī atjauninātais X-Processor 4, kas nodrošina ātru fokusa reakciju objekta izsekošanai, kā arī atbalsta sejas un acu noteikšanas AF, strādājot AF-C režīmā un ierakstot video.

Citas kameras funkcijas

  • Filmu simulācijas režīmi ļauj atveidot vairāku FUJIFILM filmu veidu izskatu un sajūtu, tostarp nesen ieviesto Nostalgic Neg. efektu, kā arī Provia, Velvia, Astia, Classic Chrome, Classic Neg., Pro Neg. Hi, Pro Neg. Standard, Eterna, Eterna Bleach Bypass, Acros, Monochrome un Sepia. Turklāt var pielāgot Grain Effect, kā arī Classic Chrome efektu, lai precīzi pielāgotu attēlu izskatu.
  • Pixel-Shift Multi-Shot režīmā var izveidot masīvus, 400 MP attēlus, apvienojot 16 neapstrādātus attēlus, izmantojot FUJIFILM Pixel Shift Combiner programmatūru, kurus pēc tam var izvadīt kā DNG failu tālākai apstrādei, izmantojot populārāko rediģēšanas programmatūru.
  • Intervālu uzņemšana ir iespējama līdz pat 999 secīgiem kadriem ar 1 sek. līdz 24 stundu aizturi starp ekspozīcijām, kā arī līdz pat 24 stundu slēdža aizturi.
  • Daudzkārtējas ekspozīcijas režīms ļauj fotografēt divus secīgus pārklātus kadrus, un pirmais kadrs tiks parādīts aizmugurējā LCD ekrānā, lai palīdzētu izlīdzināt otro ekspozīciju.
  • Atkarībā no darba plūsmas vajadzībām ir pieejami dažādi failu formāti, tostarp nesaspiesti un saspiesti neapstrādātu failu tipi; Super Fine, Fine un Normal JPEG iestatījumi; TIFF failus var izvadīt, izmantojot kamerā iebūvētu neapstrādātu failu izstrādi.
Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisFujifilm GFX100S
Kameras komplektācijabez objektīva (body)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse