Bezspoguļa kameras - Fujifilm X-H2S mirrorless camera 6.2K 26.2MP APS-C body - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 26,1 megapikseļa APS-C X-Trans BSI sensors
  • 4K 120p, 6,2K 30p, FHD 240p 10 bitu video
  • Iekšējais ProRes 422 HQ un F-Log 2
  • 7 soļu ķermeņa attēla stabilizācija
  • 5,76 m-dotu OLED elektroniskais skatu meklētājs
  • 3" 1,62 m-dotu mainīga leņķa skārienjūtīgais LCD ekrāns ar 1,62 m punkta
  • 40 kadri sekundē E. aizvara, 15 kadri sekundē Mech. Shutter
  • 425 punktu hibrīda autofokuss, objekta noteikšana ar mākslīgo automatizāciju
  • ProRes & Blackmagic RAW caur HDMI
  • CFexpress B tipa & SD UHS-II karšu slots
Product Video
 
 

Fujifilm X-H2S mirrorless camera 6.2K 26.2MP APS-C body

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

241545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 10 darba dienas

43277
16756883
4547410469172
Fujifilm

Jauns

25.04 - 09.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
26.04 - 10.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
26.04 - 10.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
25.04 - 09.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
2415.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

FUJIFILM X-H2S ir multimediju bezspoguļa kamera, kas apvieno lieliskas foto un video iespējas, un tai ir nesen izstrādāts X-Trans sensors, pilnveidots autofokuss un objektu noteikšana, kā arī iespaidīgs 6,2K videoieraksta formāts. Šajā kamerā, kas ir X sistēmas virsotnē, apvienota intuitīvisms, dizains un attēlu kvalitāte, ar ko FUJIFILM ir pazīstama, ar svaigu un ātru pieeju video un nepārtrauktas uzņemšanas lietojumiem.

Stacked sensors un 64 bitu apstrāde
X-Trans 5 stacked BSI sensors

X-H2S ir pirmā X sērijas kamera ar saliktu sensoru, kurā ir APS-C formāta 26,1 MP X-Trans 5 salikts BSI sensors, kas palielina nolasīšanas ātrumu un uzlabo veiktspēju vājā apgaismojumā salīdzinājumā ar iepriekšējām paaudzēm. Pirmkārt, kā X-Trans sensors tas izmanto unikālu krāsu filtru masīvu, kas pēc savas būtības samazina moirē un veicina dabiskāku krāsu atveidi; tālāk, BSI konstrukcija palīdz samazināt troksni un uzlabot toonalitāti un skaidrību; un, visbeidzot, kaudzē saliktā konstrukcija ievērojami samazina slīdošo aizvaru un citus kustības kropļojumus, lai labāk piemērotu ātrdarbīgu video un fotoattēlu uzņemšanai.

X-Processor 5

Jaunizstrādātā sensora partneris ir jauns dzinējs - X-Processor 5 -, kas izmanto 64 bitu apstrādi, lai salīdzinājumā ar X-T4 nodrošinātu 3 reizes lielāku ātrumu gan video, gan foto uzdevumiem. No video puses tas ļauj ierakstīt līdz pat 6,2K izšķirtspēju ar lielu bitreitu, piemēram, ProRes 422 HQ, vai ar lielu ātrumu, piemēram, 240 kadru/s uzņemšanu Full HD izšķirtspējā.
Fotogrāfiju pusē šī ātrā apstrāde nozīmē ātrāku uzņemšanu, kas piemērota kustīgu objektu fotografēšanai. Strādājot ar elektronisko slēdžu, iespējams fotografēt ar ātrumu līdz pat 40 kadriem sekundē, un buferi veido 140 secīgi nesaspiesti neapstrādāti kadri. Izmantojot mehānisko slēdžu, iespējams uzņemšanas ātrums līdz 15 kadriem sekundē, kā arī iespēja vienā sērijā uzņemt līdz pat 1000 neapstrādātu kadru.

Šī apstrāde, kas dod labumu gan video, gan fotoattēlu uzņemšanai, ir lietderīga arī sarežģītajai un mākslīgā intelekta atbalstītajai autofokusa sistēmai, palīdz sasniegt 14 soļu dinamisko diapazonu un nodrošina plašu jutības diapazonu no ISO 160-12800.

Jaudīgas video iespējas
4K 120p un 6,2K 30p iekšējā ierakstīšana

X-H2S, kam ir tieksme uz video, ir aprīkota ar labi izstrādātu ierakstīšanas sistēmu, kas šo kameru ierindo "hibrīdkameru" kategorijā, un tā vienlīdz labi darbojas gan video, gan video ierakstīšanā. Iekšējā 4:2:2 10 bitu ierakstīšana ir iespējama gan DCI/UHD 4K izšķirtspējā ar ātrumu līdz 120p, gan Full HD izšķirtspējā ar ātrumu līdz 240p, kā arī ar atvērtu 3:2 6,2K iestatījumu, kas ir piemērots anamorfiskiem lietojumiem. Tiek atbalstīti arī dažādi kodeki, tostarp H.265 un trīs ProRes līmeņi: 422 HQ ar augstu bitreitu, standarta 422 un vairāk saspiestais 422 LT. Turklāt ir iespējama nepārtraukta ierakstīšana līdz 90 minūtēm ar visu kadru ātrumu un izšķirtspēju.
Ārējā neapstrādātā formāta ierakstīšana
Izmantojot pilna izmēra HDMI pieslēgvietu, ir iespējama neapstrādāta video ierakstīšana, ja to savieno ar saderīgu ārējo ierakstīšanas ierīci. Ir iespējama gan ProRes RAW, gan Blackmagic RAW ierakstīšana, kā arī iespēja strādāt ar F-Log vai F-Log 2 profiliem, un abos formātos var strādāt ar izšķirtspēju līdz pat atvērtajiem 6,2K.

Uzlabots autofokuss un attēla stabilizācija
Hibrīdais autofokuss ar dziļas mācīšanās mākslīgo intelektu

Uzlabotās apstrādes rezultātā autofokusa darbība ir ievērojami ātrāka un inteliģentāka. Šī hibrīda fokusēšanas sistēma izmanto 425 fāzes noteikšanas punktus un tagad ir jutīga līdz pat -7 EV, lai strādātu patiešām vājā apgaismojumā. Turklāt, balstoties uz dziļo mācīšanos, mākslīgā intelekta adaptīvais algoritms nozīmē, ka šī fokusēšanas sistēma ir labāk piemērota, lai automātiski noteiktu un izsekotu dažādus objektu tipus. Salīdzinot ar iepriekšējām fokusēšanas sistēmām, X-H2S sejas un acu noteikšanas spējas ir uzlabotas, lai nodrošinātu lielāku precizitāti un ņemtu vērā unikālas iezīmes, piemēram, brilles, sejas aizsegus un matu līnijas. Ir paplašināts arī atpazīto objektu tipu klāsts, iekļaujot automašīnas, lidmašīnas, vilcienus, motociklistus, putnus, zirgus, suņus, kaķus un citus.

Attēla stabilizācija ķermenī

Iebūvēta 5 asu sensora nobīdes attēla stabilizācija palīdz samazināt kameras drebēšanu līdz pat 7 pieturzīmēm. Šī sistēma darbojas kopā ar lielāko daļu X sērijas objektīvu, arī ar nestabilizētiem objektīviem, un sniedz priekšrocības, strādājot ar lēnākiem slēdža ātrumiem un fotografējot sarežģītos apgaismojuma apstākļos. Turklāt digitālo attēla stabilizāciju var izmantot arī video ierakstīšanas laikā, lai vēl vairāk palīdzētu stabilizēt uzņemtos kadrus, īpaši ierakstot no rokas.

Korpusa konstrukcija

Praktisks un izturīgs dizains

Lielam OLED elektroniskajam skatu meklētājam ir skaidra 5,76 m pikseļu izšķirtspēja un 0,8x palielinājums, kas nodrošina spilgtu, skaidru un detalizētu skatu acu līmenī.
Aizmugurējam 3,0" LCD displejam ir augsta 1,62 m pikseļu izšķirtspēja un skārienekrāna saskarne intuitīvai vadībai. Turklāt tā mainīgā leņķa konstrukcija nozīmē, ka ekrānu var pagriezt uz sāniem, noliekt uz augšu vai uz leju un aizvērt ar ekrānu pret korpusu, lai to aizsargātu.
1,28" melnbaltais LCD ekrāns uz augšējās plates ir vienkāršs līdzeklis ātrai uzņemšanas iestatījumu pārskatīšanai.
Divi atmiņas karšu slosti ietver vienu CFexpress B tipa slotu un vienu SD UHS-II slotu, kas nodrošina failu saglabāšanas elastību. CFexpress B tipa slots ir prioritāri jāizmanto, lai ierakstītu video ar lielāku bitu pārraides ātrumu un veiktu ātru nepārtrauktu uzņemšanu, savukārt SD slots ir ērta alternatīva rezerves kopiju veidošanai vai fotografēšanai, kam nav tik liela izšķirtspēja.
NP-W235 akumulators nodrošina aptuveni 720 kadru uzņemšanu ar vienu uzlādi, strādājot ar EVF ekonomiskajā režīmā, vai aptuveni 580 kadru uzņemšanu parastajā režīmā.

Savienojamība

Pilna izmēra A tipa HDMI ports video izvadīšanai uz ārējo ierakstīšanas ierīci vai monitoru.
USB 3.2 Gen 2 C tipa ports atbalsta piesaisti, datu pārsūtīšanu un akumulatora uzlādi kamerā.
3,5 mm austiņu un ārējā mikrofona pieslēgvietas labākai audio ierakstīšanas kontrolei.
Datora sinhronizācijas ports zibspuldzes sinhronizācijai.
2,5 mm tālvadības ports vadu tālvadības pults izmantošanai.
Integrētā Bluetooth un Wi-Fi savienojamība ļauj bezvadu režīmā kopīgot attēlus mobilajā ierīcē vai izmantot ierīci kameras tālvadībai.

Filmu simulācijas režīmi

Filmu simulācijas režīmi ļauj atveidot vairāku FUJIFILM filmu veidu izskatu un sajūtu, tostarp Provia, Velvia, Astia, Classic Chrome, Classic Neg, Nostalgic Neg, Pro Neg Hi, Pro Neg. Standard, Eterna, Eterna Bleach Bypass, Acros, Monochrome un Sepia. Turklāt var regulēt Grain Effect (graudu efekts), kā arī Color Chrome (krāsu hroma efekts), lai precīzi pielāgotu attēlu izskatu.

Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisFujifilm X-H2S
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse