Bezspoguļa kameras - Nikon Z9 korpuss - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 45,7 MP FX formāta saliktais CMOS sensors
  • EXPEED 7 attēla procesors
  • 8,3K 60p N-RAW, 4,1K 60p ProRes RAW
  • 8K30p un 4K120p video, 10 bitu iekšējais ieraksts
  • Līdz 20 fps Raw, 30 fps JPEG uzņemšana
  • 493 punktu autofokuss, objekta noteikšana ar mākslīgo intelekta metodi
  • Reālais tiešraides skatu meklētājs bez aptumšošanas
  • 3,2" 4 asu slīpēšanas skārienjūtīgais LCD ekrāns
  • Vertikāla rokturis, 2x CFexpress B tipa slots
  • 5 GHz Wi-Fi, Bluetooth un GNSS
Product Video
 
 

Nikon Z9 korpuss

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

513545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 2 - 5 darba dienas

54714
4960759906151
Nikon

Jauns

01.05 - 08.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
02.05 - 09.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
02.05 - 09.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
01.05 - 08.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
5135.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Nikon Z9 ir profesionālas klases kamera, kas nodrošina ātrumu, attēla kvalitāti un savienojamību, un to raksturo jauns sensors, uzlabota autofokusa veiktspēja un augstas izšķirtspējas 8K video ierakstīšana. Nikon Z9 ir pirmā bezspoguļa vadošā kamera, un tā izceļas kā kamera, kas ir saistoša fotogrāfiem un filmu veidotājiem, kuri strādā ar visdažādākajiem lietojumiem.

45,7 MP sakopots BSI CMOS sensors

Z9 kameras kodols ir nesen izstrādātais FX formāta 45,7 MP BSI kaudzē saliktais CMOS sensors. Tā stacked konstrukcija nodrošina ātru nolasīšanas ātrumu un palīdz samazināt slīdošo slēdžu skaitu, savukārt BSI konstrukcija nodrošina iespaidīgu skaidrību un minimālu trokšņu līmeni, strādājot ar augstākām jutībām. Ar 45,7 MP tas ir arī augstas izšķirtspējas mikroshēma, kas sniedz priekšrocības ainavu, portretu un citu uz detaļām orientētu žanru uzņemšanā, kā arī ļauj ierakstīt video ar izšķirtspēju līdz pat 8K. Pilna kadra BSI konstrukcija ir pazīstama arī ar izsmalcinātu krāsu un detaļu atveidi, un šis sensors piedāvā dabisko ISO 64-25600 diapazonu, ko var paplašināt līdz ISO 32-102400.

EXPEED 7 attēla procesors

Sensoru papildina uzlabots apstrādes dzinējs EXPEED 7, kas nodrošina aptuveni 10 reizes lielāku ātrumu nekā Z 7II. Šis dzinējs darbojas kopā ar saliktā sensora konstrukciju, lai nodrošinātu iespaidīgi lielu AF ātrumu, sērijveida uzņemšanas ātrumu, lielu bufera ietilpību, vienmērīgu video veiktspēju un ātru vispārējo apstrādi.

  • Maksimālais nepārtrauktās uzņemšanas ātrums ir 20 kadri sekundē, uzņemot attēlu formātā raw, 30 kadri sekundē, uzņemot attēlu formātā JPEG, un iespaidīgs 120 kadru sekundes uzņemšanas ātrums, uzņemot 11 MP fotoattēlus, turklāt visi ātrumi atbalsta pilnīgu AF/AE veiktspēju.
  • Spēj buferēt vairāk nekā 1000 neapstrādātu attēlu sērijā, kas nozīmē, ka neapstrādātu attēlu sekvences var nepārtraukti ierakstīt aptuveni 50 sekundes. Turklāt atskaņošanas laikā varat pāriet uz konkrētās sērijas pirmo kadru, lai paātrinātu kamerā veikto pārskatīšanas procesu.
  • Pirms atbrīvošanas uzņemšana palīdz atvieglot izšķirošā mirkļa uzņemšanu, ierakstot sērijas kadrus līdz pat sekundei pirms faktiskās slēdža atbrīvošanas. Kad šī funkcija ir aktivizēta, sērijveida uzņemšana sāksies, kad aizvars būs nospiests līdz pusei, un buferis saglabās līdz pat sekundes kadru skaitu pirms aizvara pilnīga nospiešanas.
  • Elektroniskais slēdžs nodrošina maksimālo slēdža ātrumu 1/32 000 s, kas ļauj strādāt visgaišākajos apstākļos ar plašākām diafragmām.
  • Stacked sensora konstrukcija samazina slīdošā slēdža izkropļojumus, tāpēc ātri kustīgi objekti, piemēram, golfa nūja, tenisa raketi vai beisbola nūja, netiek izkropļoti, strādājot ar slēdža ātrumu līdz 1/32 000 s.
  • AF aprēķini tiek veikti ar ātrumu 120 kadri sekundē, lai tiktu līdzi lieliem nepārtrauktas uzņemšanas ātrumiem.
  • Jaunais augstas efektivitātes RAW failu formāts saglabā attēla kvalitāti, kas līdzinās nesaspiestiem "raw" failiem, taču failu izmēri ir aptuveni par 30 % mazāki, lai nodrošinātu ātrāku lasīšanu/rakstīšanu atmiņas kartē.
  • Motion Blend Retouch funkciju var izmantot, lai kamerā izveidotu kompozītu, kas attēlo vairākas objekta kustības vienā kadrā.
  • Ar programmaparatūras 2.0 versiju pievienotā uzlabotā garās ekspozīcijas displeja funkcija ietver tiešās ekspozīcijas taimeri aizmugurējā LCD ekrānā, kā arī iespēju aptumšot skatu meklētāju, lai labāk saglabātu redzamību, kas pielāgota redzamībai naktī.

Tikai elektroniskā aizvara konstrukcija

Balstoties uz sensora ātrumu un salikto konstrukciju, Z9 pilnībā atsakās no mehāniskā slēdža un visos uzņemšanas režīmos izmanto tikai elektronisko slēdzi. Sensora ātrums ļauj ierakstīt ar ātrumu līdz 1/32 000 s, un saliktā struktūra samazina kustības izkropļojumus, lai precīzi attēlotu ātri kustīgus objektus, piemēram, golfa nūjas, beisbola nūjas un automašīnas. Turklāt, neraugoties uz to, ka nav mehāniskā slēdža, joprojām tiek atbalstīta zibspuldzes sinhronizācija līdz 1/200 s, kā arī ātrās sinhronizācijas funkcijas.

Atceļot mehānisko slēdžu, Z9 var arī darboties pilnīgi klusi, un nav jāuztraucas par mehāniskā slēdža nolietošanos vai bojājumiem. Var pievienot slēdža atbrīvošanas skaņu, lai apzinātos, kad tiek uzņemts fotoattēls, un skaļumu var regulēt, lai pielāgotu dažādiem darba scenārijiem.

Ātrs un inteliģents autofokuss

493 punktu fāžu noteikšanas AF

Z9, kas aptver visu sensora laukumu, izmanto 493 punktu fāzes noteikšanas AF sistēmu, lai nodrošinātu ātru un precīzu fokusēšanu. Šīs sistēmas priekšrocības nodrošina Z saskarnes ātrgaitas komunikācija kopā ar sensora ātrumu, kas ļauj AF rādījumus nolasīt ar ātrumu līdz pat 120 kadriem sekundē. Šī fokusēšanas sistēma atbalsta arī darbu vājā apgaismojumā, izmantojot zvaigžņu gaismas režīmu, kas ļauj fokusēt līdz -8,5 EV, tādējādi sniedzot ievērojamus ieguvumus astrofotogrāfijā, koncertos un citos nakts fotografēšanas lietojumos.

Objekta noteikšana ar dziļās mācīšanās tehnoloģiju

Izmantojot jaunu algoritmu un dziļās mācīšanās tehnoloģiju, automātiskā objekta noteikšana tagad spēj atpazīt deviņus dažādus objektu tipus, sākot no cilvēkiem, dzīvniekiem, lidmašīnām līdz pat velosipēdiem. Strādājot ar automātiskās zonas autofokusu, šie objekti tiks automātiski atpazīti, fokusēti un izsekoti, lai nodrošinātu asu fokusu, kad objekts pārvietojas kadrā. Īpaši acu noteikšanas AF ir pielāgots uzlabotai precizitātei un precīzākai acu atpazīšanai ainā neatkarīgi no tā, cik mazas vai lielas tās ir attēla kadrā.

Ar Z9 tiek arī debitēts 3D izsekošanas režīms Nikon bezspoguļa kamerā. Šis populārais Nikon bezspoguļa spoguļkameru fokusēšanas režīms tiek apvienots ar objekta noteikšanu, lai fiksētu ātrus, nevienmērīgi kustīgus objektus, kas pārvietojas paralēli un perpendikulāri kamerai. Turklāt ir pieejami trīs dinamiskās zonas AF režīmi ar dažādiem fokusa apgabala izmēriem, kas ļauj uzņemt visdažādākos kustīgu objektu veidus.

Ar programmaparatūru 2.0 ir ieviesti arī 20 veidu pielāgotie platleņķa AF izvēles modeļi, no kuriem 12 tiek atbalstīti video ierakstīšanas laikā, lai nodrošinātu precīzāku AF un objekta noteikšanu noteiktā kadra apgabalā.

8K un 4K video ierakstīšana

Atbalstīta līdz 8K video ierakstīšana

Atbilstoši augstākās klases fotoattēlu īpašībām Z9 ir arī Nikon visspējīgākā videokamera, jo ir pieejamas dažādas izšķirtspējas un kadru ātrums līdz pat 8K. Izmantojot pilnas pikseļu nolasīšanas funkciju, var ierakstīt UHD 8K 30p video, un nepārtraukta uzņemšana iespējama aptuveni 2 stundas un 5 minūtes.

Ir pieejama arī pilna kadra 4K ierakstīšana līdz pat 120p palēninātai atskaņošanai. Izmantojot 8K apgabalu, ir iespējama UHD 4K ierakstīšana ar pārsemplēšanu līdz 60p, lai nodrošinātu lielāku asumu un detalizētību. Tāpat kamerā var ierakstīt augstas izšķirtspējas kadru fragmentus no 8K un 4K video, lai iegūtu attiecīgi 33 MP vai 11 MP fotoattēlus.

Iekšējais N-RAW un ProRes RAW video

Ar programmaparatūras 2.0 versiju pievienotā Z9 spēj iekšēji ierakstīt 12 bitu neapstrādātu video ar izšķirtspēju līdz 8,3K 60p N-RAW formātā, kā arī atbalsta ProRes RAW ierakstīšanu. Raw ierakstīšana nodrošina lielāku tonālo un krāsu brīvību un var uzlabot dinamisko diapazonu, tādējādi uzlabojot krāsu gradācijas vajadzības un pēcapstrādes elastību.

  • N-RAW ir Nikon izstrādāts neapstrādātu datu ierakstīšanas formāts, kas piedāvā iespaidīgi mazus failu izmērus salīdzinājumā ar citiem neapstrādātu datu formātiem, kā arī iespēju izveidot MP4 proxy failus efektīvākai priekšskatīšanai vai pārsūtīšanai.
  • N-RAW ierakstīšana ir pieejama līdz 8,3 K izšķirtspējā ar ātrumu 60p vai 24p; 4,1 K izšķirtspējā ar ātrumu līdz 120p; 5,3 K izšķirtspējā ar ātrumu līdz 60p un 1,5 reizes apgrieztu kadru; un 3,8 K izšķirtspējā ar ātrumu 120p un 2,3 reizes apgrieztu kadru.
  • ProRes RAW ierakstīšana ir pieejama arī ar izšķirtspēju līdz 4,1K un 60p.

ProRes un H.265 10 bitu iekšējā ierakstīšana

Iekšējā ierakstīšana ar 10 bitu krāsu un 4:2:2:2 paraugu ņemšanu ir iespējama ProRes 422 HQ un H.265 kodekos, un atkarībā no darba plūsmas vajadzībām var izmantot H.264 un 4:2:0 krāsu. Lielākai brīvībai, veicot krāsu gradāciju pēc ieraksta, ir pieejams arī 10 bitu N-Log iestatījums, kā arī Flat krāsu profils. Turklāt var izmantot HLG (Hybrid Log Gamma), lai izveidotu HDR gatavu saturu tieši no kameras.

Firmware 2.0 videoklipa atjauninājumi

Uzlabojot Z9 kinematogrāfijas iespējas, ar programmaparatūras 2.0 versiju kamerai tika ieviesti vairāki ar ražošanu saistīti atjauninājumi:

  • Sarkans REC kadra indikators EVF un LCD ekrānā ierakstīšanas laikā, lai viegli atpazītu, kad tiek uzņemts ieraksts.
  • Viļņu formas monitors ekspozīcijas analīzei reāllaikā.
  • Specializēts video informācijas displejs norāda dažādus ierakstīšanas iestatījumus, piemēram, kadra lielumu, kadru ātrumu, audio iestatījumus, kodeku, bitu dziļumu un HDMI izejas iestatījumus. Daži no šiem iestatījumiem būs redzami arī kameras augšējā vadības panelī.
  • Precīza ISO kontrole manuālajā režīmā, lai pielāgotu ekspozīciju ar 1/6 soļa soli.
  • Ātrā AF ieslēgšanas funkciju var piešķirt Fn pogām; tagad ir iespējams piešķirt divus dažādus AF ātrumus dažādām pogām.
  • Tiek atbalstīts lēna slēdža ātruma video, lēnāks par 1/kadru, lai strādātu īpaši vājā apgaismojumā vai radītu apzināti izplūdušus efektus.

Profesionāls korpusa dizains

Reāli reāls skatu meklētājs

Real-Live Viewfinder ir uzlabots elektroniskais skatu meklētājs, kurā izmantots 3,69 m punktu OLED panelis ar regulējamu spilgtumu līdz 3000 cd/m2, kas nodrošina skaidru redzamību spilgtos apstākļos. Šis elektroniskais skatu meklētājs darbojas arī kopā ar divvirzienu tehnoloģiju, kas nodrošina nepārtrauktu uzņemšanu bez aptumšošanas. Firmware 2.0 ir vēl vairāk uzlabojusi meklētāja veiktspēju ar augstas fps funkciju, kas palielina EVF atsvaidzināšanas ātrumu līdz 120 fps vēl vienmērīgākai un reālistiskākai skatīšanai.
tilty-screen

Četru asu slīpēšanas LCD displejs

Pirmo reizi Nikon Z9 ir aprīkots ar 3,2" 2,1 m pikseļu četru asu slīpēšanas skārienjūtīgo LCD ekrānu, kas labāk atbalsta darbu no augstiem un zemiem leņķiem neatkarīgi no tā, vai fotografēšana notiek horizontālā vai vertikālā orientācijā. Šī ekrāna četru virzienu slīpēšanas konstrukcija ļauj vieglāk skatīties no dažādām pozīcijām, un lietotāja saskarnes orientācija mainās arī atkarībā no tā, kā tiek turēts fotoaparāts.

Izturīga, izturīga konstrukcija

  • Divas CFexpress B tipa atmiņas karšu CFexpress ligzdas ļauj elastīgi saglabāt failus un veicina ātrdarbīgu lasīšanu un rakstīšanu, lai neatpaliktu no ātras nepārtrauktas fotografēšanas un augstas izšķirtspējas 8K videoieraksta. Abi slosti ir saderīgi arī ar XQD atmiņas kartēm.
  • Z9 ir optimizēta profesionālai darba plūsmai, un to raksturo ergonomisks formas faktors un vertikālā rokturis, kas ļauj viegli pārslēgties starp horizontālo un vertikālo uzņemšanas orientāciju.
  • Z9 ir izgatavots saskaņā ar tādiem pašiem putekļu un mitruma izturības standartiem kā D6, un tam ir ļoti izturīgs un stingrs magnija sakausējuma šasijas korpuss, kam izdevies būt par 20 % mazākam nekā kādreizējam vadošajam DSLR korpusam.
  • Komplektā iekļautā EN-EL18d baterija nodrošina aptuveni 700 kadru uzņemšanu ar vienu uzlādi. Z9 ir saderīgs arī ar citām EN-EL18 sērijas baterijām.
  • Korpusā iebūvēta vibrāciju samazināšana tagad atbalsta funkciju Synchro VR, lai, lietojot ar izvēlētiem Z objektīviem, panāktu līdz pat 6 pieturzīmju kameras drebēšanas kompensāciju.
  • VR drošības slēdzene nostiprina sensoru un VR mehānismu vietā, lai novērstu bojājumus, ko izraisa kustības ceļojuma laikā.
  • Lai samazinātu putekļu nokļūšanu uz sensora, Z9 ir iebūvēts sensora vairogs, kas aizsargā sensora virsmu, mainot objektīvus. Papildu aizsardzībai pret putekļiem sensoru sedzošajam optiskajam filtram ir arī dubults elektrovadošais un fluora pārklājums.
  • Kensington drošības slots palīdz aizsargāt pret zādzību, ja kamera ir atstāta bez uzraudzības.
  • Apgaismotas pogas nodrošina vieglāku navigāciju un pogu atpazīšanu, strādājot vājā apgaismojumā.
  • Balss piezīmju funkcija, kas ļauj ierakstīt īsas mutiski izteiktas piezīmes fotografēšanas laikā.

Daudzpusīga savienojamība

Atbilstoši profesionālai uzbūves kvalitātei Z9 ir aprīkota ar dažādām savienojamības iespējām, lai atbilstu dažādām darba plūsmas vajadzībām:

  • Pilna izmēra HDMI ports video izvadīšanai uz ārējo ierakstīšanas ierīci vai monitoru.
  • USB 3.2 Gen 2 Type-C ports atbalsta piesaisti, datu pārsūtīšanu un akumulatora uzlādi kamerā.
  • Ethernet ports atbalsta 1000BASE-T vadu LAN savienojumu, lai pārsūtītu failus, izmantojot FTP
  • 10-pin ports nodrošina plašu piederumu klāstu un attālinātu savienojamību
  • Datora sinhronizācijas ports zibspuldzes sinhronizācijai
  • Bluetooth un Wi-Fi (2,4 un 5 GHz) ļauj bezvadu režīmā pārsūtīt failus, attālināti vadīt kameru, izmantojot mobilo ierīci, un darbojas kopā ar NX Mobile Air lietotni failu pārvaldībai
  • GNSS kamerā iebūvētai ģeogrāfiskās atrašanās vietas atzīmēšanai un informācijas par atrašanās vietu ierakstīšanai uzņemšanas laikā

Komplektācijā

  • Nikon Z9 bezspoguļa kamera
  • Nikon EN-EL18d uzlādējams litija jonu akumulators (10,8 V, 3300 mAh)
  • Nikon MH-33 akumulatora lādētājs EN-EL18d, EN-EL18c un EN-EL18b akumulatoriem
  • Nikon EH-7P uzlādes maiņstrāvas adapteris
  • Nikon BL-7 akumulatora kameras vāks
  • Nikon UC-E24 USB kabelis
  • HDMI/USB kabeļa skava
  • Nikon BS-1 piederumu apakšas vāciņš
  • Nikon AN-DC24 siksna
  • Nikon BF-N1 korpusa vāciņš
  • Nikon DK-33 Gumijas acu uzliktnis
  • Ierobežota 1 gada ražotāja garantija

Attēlveidošana
Objektīva stiprinājums
Nikon Z
Sensora izšķirtspēja
Faktiskais: 52,37 megapikseļi
Efektīvais: 45,7 megapikseļi (8256 x 5504)
Attēla sensors
35,9 x 23,9 mm (pilna kadra) CMOS
Attēla stabilizācija
Sensora nobīde, 5 asis
Iebūvēts ND filtrs
Nav
Uzņemšanas veids
Fotoattēli & Video
Ekspozīcijas vadība
Aizslēgarmatūras tips
Elektroniskais aizvērējs
Aizslēgšanas ātrums
Elektroniskais aizvērējs
1/32000 līdz 30 sekundes
0 līdz 900 sekundes manuālajā režīmā
Spuldzes/laika režīms
Spuldzes režīms
ISO jutība
Foto/video
64 līdz 25 600 (paplašināta: 32 līdz 102 400)
Mērīšanas metode
Vidējais centra svērtais, ar izgaismojuma svēršanu, matrica, punktveida iestatīšana
Ekspozīcijas režīmi
Diafragmas prioritāte, manuālā, programma, aizvara prioritāte
Ekspozīcijas kompensācija
-5 līdz 5 EV (1/3, 1/2 EV soļi)
Mērīšanas diapazons
-3 līdz 17 EV
Baltās krāsas balanss
2500 līdz 10 000 K
Iepriekš iestatīti iestatījumi: Automātiski, Duļķains, Pielāgots, Tieša saules gaisma, Zibspuldze, Fluorescējoša gaisma, Kvēlspuldze, Iepriekš iestatīts manuālais iestatījums, Ēnsis.
Nepārtraukta uzņemšana
Elektroniskais slēdžs
Līdz 20 kadriem sekundē ar 45,7 MP un līdz 1000 kadriem (neapstrādāts)
Līdz 30 kadriem sekundē pie 45,7 MP
Līdz 120 kadriem sekundē ar 11 MP
Intervāla ierakstīšana
Pašpaātrinātājs
2/5/10/20 sekunžu kavēšanās
Kustīgu attēlu uzņemšana
Attēlu izmēri
3:2
8256 x 5504
6192 x 4128
4128 x 2752
Aspekta attiecība
1:1, 3:2, 16:9
Attēlu failu formāts
JPEG, Raw
Bitu dziļums
14 bitu
Video uzņemšana
Iekšējie ierakstīšanas režīmi
H.265 4:2:2:2 10 bitu
UHD 8K (7680 x 4320) ar ātrumu 23,98/25/29,97 kadri sekundē
UHD 4K (3840 x 2160) ar ātrumu 23,98/25/29,97/50/59,94/100 kadri sekundē
ProRes 422 HQ 4:2:2 10 bitu
UHD 4K (3840 x 2160) ar ātrumu 23,98/25/29,97 fps
H.265 4:2:0 8 bitu
UHD 4K (3840 x 2160) ar ātrumu 23,98/25/29,97 fps
H.264 4:2:0 8 bitu
UHD 4K (3840 x 2160) ar ātrumu 23,98/25/29,97 kadri sekundē
1920 x 1080p ar ātrumu 23,98/25/29,97/50/59,94/100 kadri sekundē
Neapstrādāts 12 bitu
7680 x 4320 ar ātrumu 59,94 kadri sekundē
Ārējie ierakstīšanas režīmi
HDMI
UHD 8K (7680 x 4320) līdz 29,97 kadriem sekundē
UHD 4K (3840 x 2160)
Sensora apgriešanas režīmi
Super35 / APS-C
4K (3840 x 2160)
1080p (1920 x 1080)
Gamma līkne
HDR-HLG
Ierakstīšanas ierobežojums
Nav
Apraides izeja
NTSC/PAL
IP straumēšana
Nav
Iebūvēta mikrofona tips
Stereo mikrofons
Audio ierakstīšana
2 kanālu LPCM audio ierakstīšana
2-kanālu AAC audio
Interfeiss
Multivides/atmiņas kartes slots
Divi slots: CFexpress B tipa / XQD
Video I/O
1 x HDMI izeja
Audio I/O
1 x 1/8" / 3,5 mm TRS stereo austiņu ieeja
1 x 1/8" / 3,5 mm TRS Stereo mikrofona ieeja/izeja
Barošanas ievade/izvade
1 x USB-C ieeja
Citas I/O
1 x USB-C datu izeja (kopīga ar barošanas ieeju)
1 x RJ45
1 x Nikon 10 kontaktu vadības ieeja
1 x datora sinhronizācijas ligzdas izeja
Bezvadu savienojums
2,4/5 GHz Wi-Fi (802.11b/g), Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac)
Bluetooth
Globālā pozicionēšana (GPS, GLONASS u. c.)
GLONASS, GPS, QZSS
Uzrauga
Displeja izmērs
3.2"
Izšķirtspēja
2 100 000 punktu
Displeja tips
4 asu slīpēšanas skārienjūtīgais LCD ekrāns
Sekundārais displejs
Augšējais: statusa displejs
Skatu meklētājs
Tips
Iebūvēts elektroniskais (OLED)
Izmērs
0.5"
Izšķirtspēja
3 690 000 punkti
Acu punkts
21 mm
Pārklājums
100%
Palielinājums
Aptuveni 0,8x
Dioptrijas regulēšana
-4 līdz 3
Fokuss
Fokusa veids
Automātiskā un manuālā fokusēšana
Fokusa režīms
Nepārtraukts servo AF, manuāla fokusēšana, vienreizējs servo AF
Autofokusa punkti
Fāzes noteikšana: 493
Autofokusa jutība
-8,5 līdz 20 EV
Zibspuldze
Iebūvēta zibspuldze/gaismas
Nav
Zibspuldzes režīmi
Pirmā aizkara sinhronizācija, Izslēgts, Aizmugures sinhronizācija, Sarkano acu samazināšana, Lēna sinhronizācija, Lēna sinhronizācija/sarkano acu samazināšana
Maksimālais sinhronizācijas ātrums
1/200 sekundes
Kompensācija ar zibspuldzi
-3 līdz 1 EV (1/3, 1/2 EV soļi)
Specializētā zibspuldzes sistēma
iTTL
Ārējās zibspuldzes pieslēgums
PC termināls
Vide
Darba temperatūra
14 līdz 104°F / -10 līdz 40°C
Darba mitrums
0 līdz 85%
Vispārīgi
Akumulatora tips
1 x EN-EL18d uzlādējams litija jonu akumulators, 10,8 VDC, 3300 mAh (aptuveni 700 kadri)
Apavu stiprinājums
1 x karstā statīvs
Statīva stiprinājuma vītne
1 x 1/4"-20 Female (apakšējā daļa)
Papildaprīkojuma stiprinājuma vītne
1 x
Konstrukcijas materiāls
Magnija sakausējums
Izmēri (W x H x D)
5,9 x 5,9 x 3,6" / 149 x 149,5 x 90,5 mm
Svars
2,9 lb / 1340 g (ar akumulatoru, ieraksta nesēju)
2,6 lb / 1160 g (tikai korpuss)
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma svars
5,255 lb
Iepakojuma izmēri (LxWxH)
13 x 7,7 x 5,8"
Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisNikon Z9
Kameras komplektācijabez objektīva (body)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse