Bezspoguļa kameras - Sony A6700 18-135mm APS-C bezspoguļa kamera 26MP BSI CMOS UHD 4K AI-AF ILCE-6700B - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 26 MP Exmor R APS-C BSI CMOS sensors
  • BIONZ XR attēla procesors
  • UHD 4K 120p / FHD 240p / 10 bitu 4:2:2
  • Līdz 11 kadru/s uzņemšana, ISO 100-32000
  • 5 asu pikseļu līmeņa attēla stabilizācija
  • Reāllaika izsekošanas autofokuss fotoattēliem & videoklipiem
  • 759 punktu fāzes noteikšana, 93% pārklājums
  • S-Log3, S-Gamut3, S-Cinetone, lietotāja LUT
  • 3" 1,03 m 1,03 m punkta mainīga leņķa LCD skārienekrāns
  • E 18-135 mm f/3,5-5,6 OSS objektīvs

Sony A6700 18-135mm APS-C bezspoguļa kamera 26MP BSI CMOS UHD 4K AI-AF ILCE-6700B

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

218945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 2 - 4 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

54777
ILCE-6700M
9948736146624
Sony

Jauns

150.000000
07.05 - 12.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
08.05 - 14.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
08.05 - 14.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
07.05 - 12.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
2189.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Sony a6700 bezspoguļa kamera

Daudzfunkcionāls rīks daudzfunkcionālam lietotājam

Kompaktā Sony Cinema Line inovāciju, α sērijas nekustīgo attēlu atveidošanas kvalitātes un uz mākslīgo intelektu balstītas atpazīšanas tehnoloģijas sasniegumu sintēze, a6700 bezspoguļa kamera sniedz jaudīgas un daudzpusīgas attēlveidošanas iespējas vērienīgu satura veidotāju rokās. Kamera, ko darbina jaunākā 26,0 MP aizmugures izgaismotā Exmor R CMOS sensora un BIONZ XR procesora kombinācija, tomēr sver mazāk nekā tās priekšgājējs, tādējādi radot mobilu darbarīku, kas spēj nesteidzami nepārtraukti uzņemt 11 kadru sekundes ātrumā vai bez stresa uzņemt UHD 4K video, kas pārsprausts no 6K izšķirtspējas, padarot to par spēcīgu multifunkcionālu rīku radošiem cilvēkiem ar dažādām vajadzībām.

26,0 MP Exmor R CMOS sensors un BIONZ XR procesors

Sony a6700 uzlaboto attēlveidošanas sistēmu nodrošina 26 MP APS-C Exmor R CMOS sensors un BIONZ XR procesors - kombinācija, kas tika ieviesta FX30 digitālajā kinokamerā un spēj nodrošināt 10 bitu UHD 4K attēlus ar ātrumu līdz 120 kadriem sekundē vai maksimālo nepārtrauktās uzņemšanas ātrumu 11 kadri sekundē ar AF un AE, kā arī līdz 59 saspiestiem neapstrādātiem attēliem sērijās. Kameras sensora aizmugures izgaismojuma struktūras ieviešana nodrošina augstāku izšķirtspēju, nezaudējot jutību. Ar ISO diapazonu 100-32000, kas ir paplašināms līdz ISO50-102400, fotografējot fotoattēlus, kamera var lepoties ar veiktspēju vājā apgaismojumā ar minimālu trokšņu līmeni un vairāk nekā 14 pieturzīmju dinamisko diapazonu.

Kinematogrāfisks video UHD 4K

Kopā ar jaudīgo sensoru un procesoru Sony a6700 ikdienas satura veidotājiem un topošajiem filmu veidotājiem piedāvā spēcīgu profesionālo video funkciju komplektu no Cinema Line sērijas.

  • Pilnīga pikseļu nolasīšana no 6K sensora rada augstas kvalitātes UHD 4K video, izmantojot aptuveni 2,4 reizes vairāk datu, nekā nepieciešams 4K video, līdz minimumam samazinot moirē un aliasing.
  • UHD 4K ierakstīšana ir iespējama ar kadru uzņemšanas ātrumu līdz 120p un pilna HD ierakstīšana līdz 240p, izmantojot pilnu 1:1 pikseļu nolasīšanu bez binninga.
  • Ierakstiet 10 bitu 4:2:2, izmantojot uzlabotos XAVC HS un XAVC S-I formātus, lai nodrošinātu nemainīgu veiktspēju un kvalitāti ar datu pārraides ātrumu līdz 600 Mb/s.
  • Ierakstiet vairāk nekā divas stundas 4K 30p režīmā vai vairāk nekā 40 minūtes 4K 60p režīmā uz 128 GB kartes.
  • Režīms Slow & Quick (S& Q) ļauj filmētājiem uzņemt 4K video ar noteiktiem soļiem starp 1-120 kadriem sekundē un Full HD starp 1-240 kadriem sekundē atkarībā no formāta. Šie iestatījumi ļaus palēnināt darbību, kā arī paātrināt lēni kustīgu ainu.
  • S-Cinetone var izmantot, lai nodrošinātu izteiksmīgas krāsas un veselīgu ādas toņu atveidi, kas balstīta uz profesionālo Cinema Line kameru, piem. Šis krāsu profils nodrošina dabiskus vidējos toņus, maigas krāsas un īpaši labi kontrolētus izgaismojumus.
  • S-Log3 un S-Gamut3.Cine Gamma līknes nodrošina vairāk nekā 14 pieturzīmju dinamisko diapazonu un lielāku pēcapstrādes elastību, tostarp citu Sony Cinema Line kameru video saskaņošanu.
  • Ierakstītajos kadros var iestrādāt "Creative Looks", lai ierakstīšanas laikā radītu īpašu noskaņu un līdz minimumam samazinātu montāžas nepieciešamību.
  • Lietotāja izveidotās LUT un priekšnoteikumus var iestatīt, lai precīzi uzraudzītu uzņemto materiālu vai priekšskatītu konkrētu izskatu uzņemšanas laikā, un tos var izmantot kameras monitorā, EVF vai HDMI izejā.
  • Kamera atbalsta tūlītējus time-lapse iestatījumus ar kadru ātruma, ierakstīšanas, apgaismojuma un intervālu pielāgošanu.

Mākslīgā intelekta darbināma autofokusa funkcija un attēla stabilizācija


Sony a6700 kameras AI apstrādes bloks sniedz virkni uzlabotu iespēju kameras autofokusa un attēla stabilizācijas sistēmām, nodrošinot vienmērīgu darbību un skaidrību neatkarīgi no uzņemšanas apstākļiem. Kameras 759 fāzes noteikšanas punkti fotoattēlu režīmā un 495 punkti video režīmā, kas aptver 93% attēla laukuma, ir uzlaboti ar mākslīgā intelekta darbināmu objektu atpazīšanas veiktspēju un izsekošanu reālajā laikā. Citas autofokusa funkcijas ietver fokusa bracketingu līdz pat 299 attēliem ar secīgi pārvietotiem fokusa punktiem, fokusa precizitāti vājā apgaismojumā līdz pat EV -3,0, fokusa elpas kompensāciju, autofokusa palīgsistēmu, fokusa kartēšanu un fokusa peaking autofokusa laikā.

Vlogiem draudzīga AI uzlabota kadrēšana

Turklāt AI apstrādes bloks atpazīst un izseko objektus, ierakstot videoklipu, vienmērīgi veicot automātisko kadrēšanu, lai objekts saglabātu redzamu vietu kadrā un atvieglotu citādi sarežģītu darbu ar kameru. Šo izsekošanu var pielāgot kadrā un pielāgot ātrumu un jutību, un to visu var izdarīt, tikai pieskaras ar pirkstu.

Attēla stabilizēšana

Kameras pikseļu līmeņa 5 asu optiskā attēla stabilizācijas sistēma, kas kompensē piecu dažādu veidu kameras drebēšanu, kas rodas, fotografējot no rokas un uzņemot video, ir algoritmiski optimizēta precīzai noteikšanai un kontrolei līdz pat vienam pikselim. Mākslīgā intelekta apstrādes bloks uzlabo arī saziņu starp korpusu un objektīvu, nodrošinot stabilāku kadrēšanu pirms uzņemšanas. Tas ļauj lietotājiem droši izmantot jebkuru objektīvu, pat pielāgotus objektīvus, lai uzņemtu svarīgus attēlus, nesaskaroties ar izplūšanu kameras drebēšanas dēļ.

Uzlabota attēla atveidošana

Fotoattēlu uzņemšanas operatoriem a6700 piedāvā plašu krāsu atveidošanas un saspiešanas iespēju klāstu optimālai attēla kvalitātei un uzglabāšanas pārvaldībai, ko nodrošina augstas efektivitātes attēlu failu (HEIF) formāta ieviešana, kas šeit pieejams 4:2:0 un 4:2:2 opcijās. Lietotājiem ir arī iespēja izvēlēties starp saspiestu un bezzaudējumu saspiestu opciju, fotografējot neapstrādātus attēlus. AI apstrādes bloks arī palīdz sasniegt labākus ekspozīcijas rezultātus automātiskajā režīmā, saskaņā ar ražotāja veiktajiem testiem sasniedzot par 20 % lielāku uzticamību nekā a6600, ar piemērojamiem algoritmiskiem pielāgojumiem ādas tonim, aizmugures apgaismojuma situācijām un baltā balansam. Tie paši "Creative Looks" priekšnoteikumi, kas pieejami video uzņemšanas režīmā, ir pieejami arī fotografējot, papildus ļaujot lietotāja noteiktās konfigurācijas ar astoņiem regulējamiem parametriem. Optimālai kadru apskatei, kad tie ir piesaistīti izvēlētiem monitoriem un televizoriem, a6700 tagad piedāvā kadru uzņemšanas režīmu Hybrid Log-Gamma, kas nodrošina precīzu dinamisko diapazonu 10 bitu HEIF formātā.

Korpusa dizains un savienojamība

  • Priekšējā komandu ciparrata ieviešana nodrošina papildu kontroles un ātruma līmeni rādītājpirksta galā un garantē, ka jūs nebūsiet visi īkšķi darbības maksimuma brīdī.
  • Izmantojiet kameras USB izejas funkciju ar UVC/UAC vadību, izmantojot datoru, straumēšanas lietojumprogrammām un pārraidēm ar 4K video ar 15 vai 30 kadriem sekundē vai Full HD ar 30 vai 60 kadriem sekundē.
  • Iebūvētais 802.11a/b/g/n/ac Wi-Fi nodrošina saziņu 2,4 GHz un 5 GHz frekvenču joslā, lai nekavējoties kopīgotu attēlus ar mobilajām ierīcēm tiešai kopīgošanai tiešsaistē sociālajos tīklos, pa e-pastu un mākoņdatu glabāšanas vietnēs.
  • Kamera var izveidot savienojumu ar centrālo mākoņplatformu Creators' Cloud, izmantojot Creators lietotni multivides kopīgošanai un glabāšanai, rediģēšanai mākonī un sadarbības rīkiem. Tālruni var izmantot arī kā kameras tālvadības pulti un akumulatora uzlādes un atmiņas līmeņa uzraudzīšanai.
  • Integrētās 3,5 mm austiņu un mikrofona pieslēgvietas ļauj labāk kontrolēt skaņu video ierakstīšanas laikā. Multi-Interface Shoe darbojas arī kā digitālais audio interfeiss.
  • XGA Tru-Finder 2,36 m punkta OLED elektroniskais skatu meklētājs piedāvā spilgtu, augstas izšķirtspējas, 1,07x palielinājuma līdzekli, kas paredzēts novērošanai acu līmenī un sportam, kā arī īpašu 120 kadru/s režīmu, kas nodrošina vienmērīgāku skatīšanu, sekojot kustīgiem objektiem.
  • Uz sāniem atveramais 3,0" 1,03 m pikseļu LCD skārienekrāns ar maināmu leņķi darbojas no augsta, zema un priekšējā leņķa.
  • Uzņem lielas ietilpības Z akumulatora uzlādējamo litija jonu akumulatoru, kas nodrošina aptuveni 570 fotoattēlu/120 minūšu videoieraksta ar vienu uzlādi, ja tiek izmantots LCD ekrāns.
  • Papildus akumulatoram a6700 var darbināt arī ar datora vai mobilā akumulatora USB savienojumu. Šo savienojumu var izmantot arī akumulatora uzlādei.
  • Izturīgs magnija sakausējuma korpuss nodrošina izturīgu profilu un ietver putekļu un mitruma blīvējumus, lai pasargātu no nelabvēlīgiem vides apstākļiem.
  • Jaunais roktura dizains uzlabo vadāmību un stabilitāti garām fotografēšanas sesijām un atvieglo piekļuvi galvenajām vadības pogām un ciparnīcām.

Sony E 18-135 mm f/3,5-5,6 OSS objektīvs

Viegla un stabilizēta daudzpusība

Sony E 18-135mm f/3,5-5,6 OSS ir universāls 27-202,5 mm ekvivalenta tālummaiņas objektīvs, kas paredzēts APS-C formāta E bezspoguļa kamerām ar APS-C formāta bezspoguļa kameru stiprinājumu, kas aptver noderīgu platleņķa un vidēja telefoto diapazonu. Šis labi izstrādātais objektīvs ir piemērots darbam dažādās situācijās, padarot to par ideālu tālummaiņu ceļojumiem, un attēla stabilizācija palīdz samazināt kameras drebēšanu, lai iegūtu asākus attēlus, fotografējot no rokas.

Optiskā konstrukcija

  • Divi īpaši zemas dispersijas elementi palīdz samazināt krāsu izkliedi un hromatisko aberāciju, lai panāktu lielāku skaidrību un krāsu precizitāti.
  • Viens asfēriskais elements palīdz kontrolēt izkropļojumus un mazināt sfēriskās aberācijas, nodrošinot lielāku asumu un precīzāku atveidi.
  • Noapaļota septiņu lāpstiņu diafragma nodrošina patīkamu bokeh kvalitāti, izmantojot selektīvās fokusēšanas metodes.

Attēla stabilizācija un autofokuss

  • Optical SteadyShot attēla stabilizācija palīdz samazināt kameras drebēšanu, lai iegūtu asākus attēlus, fotografējot no rokas ar mazāku slēdža ātrumu. Šo stabilizācijas sistēmu var arī kombinēt ar izvēlētās kameras sensora nobīdes tipa attēla stabilizāciju, lai efektīvāk kontrolētu kameras izplūšanu.
  • Lineārais autofokusa motors nodrošina ātru un precīzu autofokusa darbību un ļauj veikt precīzu un klusu fokusēšanu, ierakstot video.
  • Specializēts AF/MF slēdzis ļauj ātri mainīt fokusēšanas metodes.
  • Minimālais fokusēšanas attālums 1,5', kā arī maksimālais palielinājums 0,29x ir piemēroti darbam ar tuvumā esošiem objektiem.

Iepakojumā

  • Sony a6700 bezspoguļa kamera
  • Sony NP-FZ100 uzlādējams litija jonu akumulators (2280 mAh)
  • Sony ALC-B1EM korpusa vāciņš E-Mount kamerām
  • Pleca siksna
  • Aksesuāru apavu vāciņš
  • Acuokļa vāciņš
  • Ierobežota 1 gada ražotāja garantija
  • Sony E 18-135 mm f/3,5-5,6 OSS objektīvs
  • Sony ALC-F55S 55 mm objektīva priekšējais vāciņš
  • Sony ALC-R1EM aizmugurējais objektīva vāciņš
  • Sony ALC-SH153 Objektīva pārsegs
  • Ierobežota 1 gada ražotāja garantija
Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisSony A6700
Kameras komplektācijaar objektīvu (kit)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse