Mugursomas - Manfrotto backpack Advanced Befree (MB MA-BP-BFR) - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Ērta Manfrotto Advanced sērijas mugursoma
  • Ietilpina digitālo spoguļkameru kopā ar 6 papildu objektīviem
  • Nodalījums 15 collu klēpjdatoram un 9,7 collu planšetdatoram
  • Speciāla kabatiņa Befree statīvam
  • Ātrās piekļuves atvērums aizmugurē

Manfrotto backpack Advanced Befree (MB MA-BP-BFR)

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

14545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas

vienības

ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

32048
MB MA-BP-BFR
8024221686777
Manfrotto

Jauns

22.05 - 01.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
23.05 - 02.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
23.05 - 02.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
22.05 - 01.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Iepazīstieties — jaunā Manfrotto Advanced Befree kameras mugursoma ar jaunu “nogludinātu” dizainu un lielāku aizmugures piekļuvi!

Advanced Befree mugursoma ir pietiekami liela, lai ietilpinātu gan DSLR standarta komplektu, gan personīgās mantas. Apakšējā nodalījumā ir iespējams izvietot vidēja līmeņa DSLR kameru, piemēram, Canon 5D Mark IV kopā ar pievienotu 70/200 mm f/2.8 objektīvu un līdz sešiem papildu objektīviem. Polsterētais kameras nodalījums ir aprīkots ar Manfrotto aizsardzības sistēmu un izvietots tuvu ķermenim somas mugurpusē, nodrošinot maksimālu drošību jūsu vērtīgajam foto aprīkojumam. Savukārt augšējā nodalījumā atliek pietiekami daudz vietas personīgajām mantām. Klēpjdatora nodalījums ietilpina 15 collu klēpjdatoru un 9,7 collu planšetdatoru, turklāt tas ir viegli atverams, nepārvietojot foto aprīkojumu vai personīgās mantas, kas lieti noder, piemēram, drošības pārbaudēs lidostās. Šo somu varat izmantot kā kameras / klēpjdatora mugursomu vai parastu ikdienas somu.   

Somas iekšējos sadalītājus ir iespējams izņemt un apvienot somas augšējo un apakšējo nodalījumu, vienkārši sabrucinot starpsienu starp tiem un vienā mirklī pārvēršot Befree Advanced ērtā ceļojuma somā. Šī populārās Advanced kolekcijas mugursoma ir izgatavota no izturīgiem, augstas veiktspējas materiāliem. Statīvu ir iespējams pārnēsāt divos veidos: nostipriniet to ar izturīgo sānu siksnu vai ievietojiet paplašināmajā statīva kabatā. Jaunie Befree Advanced sērijas statīvi te ietilpinās nevainojami. Šo pašu kabatu varat izmantot, lai pārnēsātu DJI OSMO vai OSMO Mobile ierīci. Vairākas iekšējās un ārējās kabatas un futrāļi ļauj ērti organizēt dažādus aksesuārus un citus piederumus.

Izmantojiet ietverto lietus pārsegu lietainos laika apstākļos. Daudzpusība un praktiskums, ko nodrošina šīs somas pārdomātais dizains un papildu piekļuve no aizmugures, sniedz sirdsmieru kā profesionāļiem, tā arī amatieru fotogrāfiem gan tuvos, gan tālos ceļojumos.

Produkta veidsMugursoma
KrāsaMelns

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse