Mugursomas - Tenba Cineluxe 21L - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • Pleca soma Pro/Cine/ENG platformām
  • Piemērots kamerai, matēšanas kastītei, & piederumiem
  • Ātras piekļuves, "ārsta soma" tipa atvērums
  • Plecu siksna ar gaisa plūsmu & gurnu jostu
  • Ūdensnecaurlaidīga neilona ārpuse
  • Pārklāta ūdens un nodilumizturīga pamatne.
  • 2 sadalītāji, 2 apvalki, objektīva spilvens, maciņš
  • Ūdens pudeles turētājs, piederumu cilpas
  • Priekšpusē pilna garuma kabata
  • Piemērots pārnēsāšanai līdzi 14 x 21 x 11"

Tenba Cineluxe 21L

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

26095 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

54722
0816779020121
Tenba

Jauns

iespējams pēc 29.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 30.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 30.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 29.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
260.95
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Tenba mugursoma Cineluxe Backpack 21 ir paredzēta profesionālu videokameru, kinokameru un ENG platformu ar matēšanas kārbu un citiem piederumiem uzstādīšanai un aizsardzībai. Tai ir "ārsta somas" stila atvērums pa vidu, kas ļauj viegli piekļūt visiem uzglabātajiem rīkiem, ļaujot somai saglabāt savu platību, kad tā ir atvērta, nevis pat dubultot tās izmēru.

Cineluxe mugursomai 21 ir ekspedīciju klases siksnas, ko veido Pivot-Fit plecu siksnas ar gaisa plūsmas kanāliem un noņemama gurnu josta, kas nodrošina komfortu un atbalstu, pārnēsājot lielas kameru sistēmas. Augšā ir arī rokturis somas nēsāšanai vertikālā stāvoklī, bet sānos - rokturis nēsāšanai horizontālā stāvoklī.

Somas ārpuse ir izgatavota no ūdensnecaurlaidīga neilona, un pamatne ir ūdensizturīga un nodilumizturīga. Pamatnei ir arī TPU pārklājums, un to var viegli noslaucīt pēc saskares ar mitrām un netīrām virsmām.

Cineluxe mugursomai 21 ir divas stingras un elastīgas Flex-Core starpsienas (tajās iestrādāta alumīnija loksne), kā arī mīksti polsterēti apvalki objektīvu aizsardzībai, objektīva spilvens un kameras drošības siksna. Komplektā ir arī rāvējslēdzēja aizdares kabatiņa piederumu glabāšanai, un somas priekšpusē ir pieejama pilna garuma kabata, kurā var ievietot šāviena mikrofonus, matēšanas kastes karodziņus, baterijas un citus piederumus. Turklāt somas ārpusē ir saliekams ūdens pudeles turētājs un ar molle savietojamas piederumu cilpas.

Ātra ārsta somas atvēršana

Īpaši plaša atvēršana nodrošina netraucētu piekļuvi aprīkojumam, izmantojot tikai vienu ātru rāvējslēdzēju, kas iet pa vidu. Kameru var glabāt ar pievienotu pamatplati, mikrofonu un/vai matēšanas kārbu.

Flex-Core sadalītāji

Iekšējās starpsienas ir izgatavotas ar alumīnija pastiprinājumu. Tie ir stingri un elastīgi, nodrošinot drošu kameras un objektīvu atdalīšanu, vienlaikus tos var locīt un pārvietot.

Aizsargapvalks & Wraps

Somai ir rāvējslēdzēja aizdares maciņš, un tai ir mīksti polsterēti ietvari jūsu aprīkojumam. Tie aizsargā objektīvus un delikātus piederumus un ļauj tos droši glabāt kopā ar kameras aprīkojumu, lai maksimāli palielinātu iekšējās glabāšanas telpu.

Maza izmēra pēdas

Ārsta somas atvērums nodrošina, ka atvērta soma nekad neaizņem vairāk vietas nekā aizvērta - tas ir ideāli piemērots darbam šaurās telpās. Cineluxe mugursoma 21 saglabā savu izmēru. Atverot somu, atloks vai pārsegs nedivkāršo pēdas laukumu.

Izturība & izturība pret laikapstākļiem

Cineluxe mugursomai 21 ir ūdensnecaurlaidīga 1680D ballistiskā neilona ārpuse, ripstop neilona iekšpuse, drošības jostu kvalitātes siksnas, YKK rāvējslēdzēji un stipri pastiprinātas šuves.

Saderīga ar starptautiskajām aviokompānijām, ko var pārvadāt rokas bagāžā

Atbilst vairuma starptautisko aviokompāniju rokas bagāžas noteikumiem.

Šautenes mikrofona/aprīkojuma kabata

Priekšpusē pa visu garumu esošajā kabatā var ievietot šāviena mikrofonus, matētus karodziņus, baterijas un citus piederumus.

Ādas apdares rokturis

Polsterēts augšējais rokturis ir ērts lietošanai pat tad, ja soma ir pilnībā piekrauta. Tas ir apdarināts ar īstas ādas apdari, kas nodrošina labāku satvērienu.

Ekspedīcijas klases siksnas

Pivot-Fit plecu siksna ar Airflow kanāliem un polsterēta gurnu josta nodrošina komfortu un atbalstu, pārnēsājot lielas kameru sistēmas, un augsta blīvuma putuplasta polsterējums laika gaitā vai intensīvas lietošanas laikā nesaspiežas un nesadalās. Gurnu josta ir viegli noņemama, ja tā nav nepieciešama.

Stingrs aizsargapvalks

Anodēta alumīnija stieņi darbojas kopā ar iekšējo struktūru, lai nodrošinātu aizsardzību no visām pusēm.

Objektīva spilvens & drošības siksna

Komplektā iekļautais putuplasta objektīva spilvens un kameras drošības siksna nodrošina papildu stabilizāciju un ir viegli pārvietojami.

Ķermeņa bruņu pamatnes panelis

Ar TPU pārklāts ūdens un nodilumizturīgs pamats aizsargā somu no slapjām un/vai netīrām virsmām un ir viegli noslaucāms.

Salokāms ūdens pudeles turētājs

Salokāms ūdens pudeles/dzērienu turētājs ir iebūvēts gurnu jostā.

Molle saderīgas piederumu cilpas

Molle cilpas uz plecu siksnas nodrošina stiprinājuma punktus piederumu maciņiem, karabīnēm, atslēgām un citiem piederumiem.

Ārpuse

1680 denjē ballistiskais neilons ar izturīgu ūdensnecaurlaidīgu pārklājumu, drošības jostas klases siksnas un TPU pārklāts ūdensnecaurlaidīgs apakšējais panelis.

Iekšpuse

Viegls ripstop neilons un mīksts, matēts trikotāžas audums.

Aparatūra

YKK rāvējslēdzēji, metinātas tērauda D-veida gredzeni, konturēti rāvējslēdzēju vilcēji un anodēta alumīnija atvēršanas rāmis.
Produkta veidsMugursoma
KrāsaMelns
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība