AGMNVG40TacticalBinoculaireNachtkijkerGen2 WhitePhosphor

  • 1x AGM NVG40 nakts redzamības binoklis (baltais fosfors);
  • 1x pārnēsāšanas futrālis;
  • 1x audums objektīvam;
  • 1x CR123A baterija;
  • 1x lietotāja rokasgrāmata;
  • 1x Pilnkrāsains iepakojums

AGM NVG40 Tactical Binoculaire Nachtkijker Gen 2+ White Phosphor

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

629945 ar PVN

Prece būs pieejama pasūtīšanai pēc 2024-06-03

Piegādes laiks parasti 8 - 14 darba dienas

24014
0810027774934
AGM

Jauns

09.05 - 27.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
10.05 - 28.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
10.05 - 28.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
09.05 - 27.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
6299.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

NVG40 WP no amerikāņu AGM Global Vision ir nakts redzamības binoklis/brilles baltā po fosfora krāsā no absolūtā tirgus augstākā segmenta. Nakts redzamības binoklis ir izstrādāts atbilstoši MIL specifikācijas parametriem un ir risinājums taktiskiem lietojumiem, profesionāliem lietotājiem, airsofteriem un citiem prasīgiem entuziastiem. Ierīce ir tikai 11,5 cm gara, sver mazāk nekā 650 gramus un sniedz iespēju regulēt interpupilāro attālumu. Tas padara AGM NVG40 ideāli piemērotu lietošanai kā nakts redzamības brilles.

IIT un optikas kvalitāte

Nakts redzamības binoklim ir divas Gen2 PHOTONIS Commercial attēla pastiprinātāja caurules ar balto fosforu (P45). To lietderības koeficients jeb FOM ir 1400-1800 un izšķirtspēja 51-64 lp/mm. Skatītājam ir tīras lampas, tāpēc FOV nav redzamu plankumu. Tādējādi jūs varat redzēt vidi baltā/zilā krāsā, kas ir asa kā skuveklis. NVG40 ir pieejams arī ar zaļo fosforu (P43), ar Photonis ECHO IIT vai ar 51 grāda redzamības lauku.

Ierīcei ir 1x optiskais palielinājums, 26 mm objektīvs un tā fokusējas jau no 25 cm attāluma. Pateicoties lielam 40 grādu redzamības laukam, jūs varat redzēt lielu daļu apkārtējās vides ar vienu acu uzmetienu un viegli saglabāt kustīgus mērķus FOV. Abas lēcas ir pilnībā pārklātas ar daudzslāņu pārklājumu, lai pasargātu no skrāpējumiem un netīrumiem.

Ārējās funkcijas

Ierīcē ir iebūvēts infrasarkanais izgaismotājs, kas ļauj redzēt pat tad, kad nav gaismas. Tas var būt noderīgi, piemēram, ja atrodaties tumšā telpā bez logiem un vēlaties spēt izlasīt tekstus. Infrasarkano staru gaismekli var iestatīt divos jaudas līmeņos. Korpusa augšpusē ir NVG interfeiss, kas ļauj AGM NVG40 pievienot ķiverei vai briļļu komplektam, lai to varētu lietot bez rokām. Enerģiju nodrošina komplektā iekļautā CR123 baterija (papildu baterijas ir pieejamas papildu piederumos). Ar vienu akumulatoru tālskati var lietot līdz 20 stundām.

Binokļa priekšrocības

Tā kā nakts redzamības binokulāram ir divi IIT, tas uztver divreiz vairāk gaismas nekā monokulārs vai biokulārs. Tas nodrošina daudz lielāku gaismas jaudu. Tas ne tikai nodrošina ļoti spilgtu attēlu, bet jūs varat izmantot tālskati arī situācijās, kad gaismas gandrīz nav. Binokulāra priekšrocība ir arī tā, ka tas ir ērts ilgstošai un nepārtrauktai lietošanai. Tas ir tāpēc, ka jums nav pastāvīgi jāspiež viena acs, kā tas ir monokulāra gadījumā.

Lietošana AGM NVG40 WP (NW1i)

AGM NVG40 ir viss, kas jums nepieciešams, ja meklējat labāko, ko piedāvā nakts redzamības iespējas. Tāpēc tas ir piemērots profesionāļiem un taktiskiem lietojumiem. Taču arī izmantošanai medībās, apsardzē vai prasīgiem privātiem lietotājiem šis ir lieliska izvēle.

Šī nakts redzamības optika ir aprīkota ar attēla pastiprinātāja caurulīti, tāpēc ierīci nevar izmantot dienas laikā. Ierīce automātiski izslēdzas, ja ir pārāk daudz gaismas.

Tehniskie dati

- Attēla pastiprinātāja caurule (IIT): PHOTONIS Commercial Gen.2
- Dioptrijas regulēšana: -6 līdz 2
- Regulējams starppupilārais attālums (56 līdz 72 mm)
- Fokusē no 25 cm
- Pilnībā daudzslāņu objektīva lēcas
- Gaidīšanas režīms un spilgtas gaismas izslēgšana
- Trīs LED indikatori FOV: IR, akumulatora stāvokļa un pārmērīgas gaismas indikatori
- Darbības laiks: līdz 20 stundām ar vienu CR123A akumulatoru (iekļauts komplektā)
- AGM Global Vision pants: 14NV4122454011i (NW1i)

Vēlaties uzzināt vairāk par nakts redzamības ierīci vai neesat pārliecināts, kāds būtu ideāls nakts redzamības skeneris jūsu vajadzībām? Tad sazinieties ar mums.

Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse