Objektīvi un aksesuāri - Sony FE 85mm f/1.4 GM Lens SE-L85F14GM noma

Nomājot šo preci, var tikt pieprasīta ķīlas maksa. Ja tāda būs nepieciešama, tas tiks noteikts rezervācijas procesā.

Sony FE 85mm f/1.4 GM Lens SE-L85F14GM noma

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

2500 par dienu ar PVN

1250 katra nākamā diena -50%
625 sākot no 5. dienas -75%

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 1 318.75
38916
0454873602029
Sony
Rezervē uzreiz

Novērtēts fokusa attālums portretiem — FE 85 mm f/1.4 GM no Sony ir ātrs, īss telefoto objektīvs, kas paredzēts E- montējiet bezspoguļa digitālās kameras. Šis objektīvs ir raksturīgs ar glaimojošu perspektīvu un ātro f/1.4 maksimālo diafragmas atvērumu, un tas spēj izolēt fokusu, lai radītu zema lauka dziļuma efektus, kā arī darbojas vāja apgaismojuma apstākļos. Optiskajā dizainā ir iekļauti trīs īpaši zemas dispersijas elementi, lai samazinātu hromatiskās aberācijas, un viens XA (ekstrēmi asfērisks) elements, kas būtiski kontrolē sfēriskās aberācijas, nodrošinot augstu attēla asuma un skaidrības pakāpi. Turklāt ir uzklāts Nano AR pārklājums, lai ierobežotu dubultošanos un objektīva uzplaiksnījumus, lai palielinātu kontrastu un krāsu precizitāti, strādājot stipra apgaismojuma apstākļos. Šis 85 mm objektīvs ir savienots pārī ar spilgtu f/1,4 diafragmas atvērumu ar īsu telefoto fokusa attālumu, un tas ir ideāli piemērots portretu uzņemšanai un citām situācijām, kur fokusa vadība ir vissvarīgākā.

Papildinot optiskos līdzekļus, šis objektīvs ir ievērojams arī ar 11 lāpstiņu apļveida diafragmu, kas nodrošina gludu, mīksto malu bokeh efektu ar selektīvu fokusa attēlu. Fokusa kontrolei tiek izmantots lineārs SSM (Super Sonic wave Motor), kas ir ātrs un kluss, kā arī nodrošina atsaucīgāku vadību manuālai fokusa darbībai. Objektīvam ir arī putekļu un mitruma necaurlaidīgs dizains, lai atbalstītu fotografēšanu nelabvēlīgos apstākļos, un īpaša fokusa turēšanas poga, AF/MF slēdzis un manuālais diafragmas gredzens nodrošina papildu kontroli fotografēšanas laikā.

Kā daļa no Sony cienījamās G Master sērijas, šis objektīvs ir izstrādāts, lai sasniegtu īpaši augstu izšķirtspēju un asumu. izmantojot dažādu sfērisko un hromatisko aberāciju korekciju. Turklāt šiem objektīviem ir izturīgs un intuitīvi lietojams fiziskais dizains, kas sniedz labumu gan fotografēšanai, gan kino lietošanai.
A portreta garuma fotokamera, kas paredzēta pilna kadra E-mount bezspoguļa kamerām, šī 85 mm f/1.4 ir saderīga arī ar APS-C modeļiem, kur tas nodrošinās 127,5 mm ekvivalentu fokusa attālumu.
Ātra f/1.4 maksimālā diafragma sniedz priekšrocības, strādājot sarežģītos apgaismojuma apstākļos, kā arī nodrošina plašu fokusa pozīcijas kontroli, izmantojot sekla lauka dziļuma metodes.
Optiskajā dizainā ir iestrādāts viens XA elements, kam ir izcila virsmas precizitāte, lai efektīvi kontrolētu astigmatismu, lauka izliekumu, komu un citas sfēriskas aberācijas.
Trīs īpaši zemas dispersijas elementi ar e ir iekļauts objektīva dizainā un palīdz samazināt hromatiskās aberācijas un krāsu šķautnes, lai uzlabotu skaidrību un krāsu neitralitāti.
A Nano AR pārklājums ir uzklāts, lai samazinātu virsmas atspīdumus, uzplaiksnījumus un dubultošanos, lai palielinātu kontrastu un krāsu atveidi spēcīga apgaismojuma apstākļos.
Noapaļota 11 asmeņu diafragma nodrošina patīkamu bokeh kvalitāti, ja tiek izmantotas selektīvas fokusēšanas metodes.
Lineārs SSM sistēma un iekšējais fokusa mehānisms nodrošina ātru, klusu un precīzu autofokusa veiktspēju, kā arī veicina dabiskāku, intuitīvāku manuālā fokusa vadību.
Putekļu un mitruma necaurlaidīgā konstrukcija ļauj labāk strādāt nelabvēlīgos apstākļos, un gumijotie vadības gredzeni uzlabo vadāmību aukstākā temperatūrā.
Manuālā diafragmas atvēruma gredzenu var noņemt, lai nodrošinātu vienmērīgu, klusu diafragmas atvēruma pārslēgšanu, lai izmantotu video lietojumprogrammas.
Veiktspēja
Fokālais attālums85 mm
ApertūraMaksimums: f/1,4
Minimums: f/16
Kameras stiprinājuma veidsSony E (pilnkadra)
Formātu saderība35 mm filmas/pilna kadra digitālais sensors
Skata leņķis19°
Minimālais fokusa attālums2,62 collas (80 cm)
Palielinājums0,12x
Elementi/grupas11/8
Diafragmas asmeņi11, noapaļots
Produkta veidsObjektīvi
BajoneteSony E
Objektīva fokusa attālums, mm85
Objektīva fokusa attālumsfiksēts
Objektīva tipsstandarta
Nomas tehnikas veidsOptika

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība