-€5

Objektīvi un aksesuāri - Sony FE 85mm f/1.8 portretu objektīvs E-Mount SEL-85F18 noma

  • 28 mm telefoto objektīvs ar fiksētu fokusa attālumu
  • Ātrdarbīgs — f/1,8 maksimālā apertūra
  • Augstas kvalitātes Sony optika
  • Ideāli piemērots ikdienas fotografēšanai
  • Sony E-bajonetes kamerām ar APS-C un pilnkadra sensoru

Nomājot šo preci, var tikt pieprasīta ķīlas maksa. Ja tāda būs nepieciešama, tas tiks noteikts rezervācijas procesā.

Sony FE 85mm f/1.8 portretu objektīvs E-Mount SEL-85F18 noma

Rated 4.2/5 based on 1 customer reviews

1100 par dienu ar PVN

550 katra nākamā diena -50%
275 sākot no 5. dienas -75%

€ 16.00

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 502.20
42077
0454873605835
Sony
Rezervē uzreiz

  • Plašs F1.8 maksimālais diafragmas atvērums nodrošina skaistus defokusēšanas efektus
  • 9 asmeņu apļveida diafragma rada skaistu apaļu defokusētu bokeh efektu
  • ED stikla elements asumam no stūra līdz stūrim, minimālais fokusa attālums: 2,63 pēdas (0,8 m)
  • Dubultā lineārā motora sistēma ātrai, klusai un precīzai fokusēšanai
  • Tieša vadība ar pielāgojamu fokusa turēšanas pogu un AF/MF slēdzi


Uzņemiet skaistus portretus ar šo 85 mm F1.8 pilna kadra E-mount vidējas telefoto objektīvu par pieņemamu cenu. Šis kompaktais, vieglais objektīvs ir ideāli piemērots gan pilnrāmja, gan APS C kamerām. 9 asmeņu ātrā F1.8 diafragma nodrošina skaistus fona defokusēšanas efektus, savukārt putekļu un mitruma izturīgs dizains nodrošina spēcīgu uzticamību. (kameras korpuss tiek parādīts, pārdodot atsevišķi)

85 mm fokusa attālums ir lieliska izvēle portretu fotografēšanai, jo maksimālā F1.8 diafragmas atvērums paver brīnišķīga galvenā objektīva bokeh pasauli. Lielā F1.8 maksimālā diafragma nodrošina skaistus defokusēšanas efektus un nodrošina milzīgu gaismas daudzumu vājā apgaismojumā vai vājā apgaismojumā.

Tiešais AF/MF slēdzis uz objektīva cilindra ļauj ērti izvēlēties starp autofokusu vai manuālo fokusu, nepiekļūstot nevienai izvēlnei.

Izsmalcinātajā optiskajā dizainā ir iekļauts ED (īpaši zemas dispersijas) stikla elements, kas ievērojami samazina hromatisko aberāciju un nodrošina izcilu kontrastu visā attēlā, pat pie lieliem diafragmas atvēruma iestatījumiem, tādējādi radot attēlu no stūra līdz stūrim. asums.

Putekļu un mitruma izturīgs dizains padara šo objektīvu piemērotu lielas slodzes izmantošanai ārpus telpām, īpaši, ja to apvieno ar kameru, kas nodrošina laikapstākļu noturību.

Tiek izmantota dubultā lineārā motora sistēma, lai nodrošinātu ātru un precīzu fokusēšanu pat pie izaicinošas maksimālās F1.8 apertūras, kur lauka dziļums ir ļoti mazs. Darbība ir atsaucīga un klusa neatkarīgi no tā, vai fokusējat manuāli vai izmantojat autofokusu. Tas ar ātrās reakcijas spēju precīzi pielāgot fokusu padara to ideāli piemērotu arī filmu ierakstīšanai.

9 asmeņu apļveida diafragmas atvērums maksimāli palielina skaistumu, ko tver šis lielais diafragmas atvēruma galvenais objektīvs, radot iespaidīgus attēlus, kuros objekts izceļas pret vienmērīgi defokusētu fona bokeh efektu, kā arī dabiski atveidotiem attēla punktiem. defokusēta gaisma.

Fokusa aizturēšanas poga ne tikai pilda savu galveno funkciju, lai bloķētu fokusu pārkomponēšanas laikā, bet to var pielāgot vairākām citām funkcijām atkarībā no jūsu vajadzībām. Papildus fokusa noturēšanai šīs pielāgotās funkcijas ietver: Eye AF, AF On, Aperture Preview, Shoot Result Preview vai Bright Monitoring.

Lai panāktu fokusu, pārvietojas tikai optiskās sistēmas vidējās grupas, tāpēc objektīva kopējais garums fokusēšanas laikā nemainās. Tas ir īpaši svarīgi, ja to izmanto video ierakstīšanai. Citas svarīgas priekšrocības ir ātra automātiskā fokusēšana un īss minimālais fokusēšanas attālums. Tāpat negriežas filtra vītne objektīva priekšpusē, kas ir ērti, izmantojot polarizējošo filtru.

Produkta veidsObjektīvi
BajoneteSony E
Objektīva fokusa attālums, mm85
Objektīva fokusa attālumsfiksēts
Objektīva tipsstandarta

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Sony FE 85mm f/1.8...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Sony FE 85mm f/1.8...
Šo nomas Sony FE 85mm f/1.8... vari iegādāties ar atlaidi par: € 502.20 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.