Objektīvi - RICOH/PENTAX PENTAX HD D FA 21MM F/2.4 ED LIMITED DC WR BLACK 28040 - ātri pasūtīt no ražotāja

  • K-Mount objektīvs/pilna kadra formāts
  • Diafragmas diapazons: no f/2,4 līdz f/22
  • Minimālais fokusēšanas attālums: 7,1"
  • Augstas kvalitātes daudzslāņu HD pārklājums
  • 11 elementi 8 grupās
  • 4 īpaši zemas dispersijas elementi
  • Īpaši zemas dispersijas elements
  • Noapaļota 8 lāpstiņu diafragma
  • Pret laikapstākļu iedarbību izturīga konstrukcija
  • Priekšējā filtra vītne: 67 mm

RICOH/PENTAX PENTAX HD D FA 21MM F/2.4 ED LIMITED DC WR BLACK 28040

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

140995 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

15524
28040
0027075302976
RICOH/PENTAX

Jauns

01.05 - 08.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
02.05 - 09.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
02.05 - 09.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
01.05 - 08.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1409.95
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Pentax HD PENTAX-D FA 21mm f/2.4ED Limited DC WR objektīvs, kas šeit piedāvāts melnā krāsā, nodrošina īpaši platleņķa redzes lauku K-mount pilna kadra DSLR kamerām. Šis objektīvs ir ideāli piemērots arhitektūras un ainavu fotografēšanai, un tas nodrošina izsmalcinātu optisko konstrukciju, kas nodrošina izcilu asumu un vienmērīgu apgaismojumu. Plašais 92° skata leņķis ir labi piemērots vispusīgai fotografēšanai gan iekštelpās, gan ārtelpās. Ja to izmanto attālu objektu, piemēram, ainavu, uzņemšanai, tas nodrošina stabilu, vienmērīgu attēla atveidi visā attēla laukā un nodrošina asus, skaidrus un augstas izšķirtspējas attēlus.

Plašajai, platleņķa perspektīvai kontrastē tuvas fokusēšanas sistēma, kas nodrošina minimālo fokusēšanas attālumu 7,1", kā arī 0,26x maksimālo palielinājumu darbam ar tuvumā esošiem objektiem. Tā f/2,4 maksimālais atvērums ļauj strādāt vājā apgaismojumā, kā arī nodrošina labāku lauka dziļuma kontroli, lai izolētu objektus. Astoņu lāpstiņu noapaļotā diafragma arī veicina vienmērīgu un patīkamu bokeh kvalitāti. Šim objektīvam ir arī augstas kvalitātes HD pārklājums, kas nodrošina izcilu attēla atveidi, kontrolē spoku un atspīdumu veidošanos, lai iegūtu augsta kontrasta attēlus ar precīzu, neitrālu krāsu līdzsvaru, kā arī aizsargājošs SP pārklājums uz objektīva priekšējās virsmas, kas atgrūž putekļus, traipus un gružus. Turklāt cilindrs, pārsegs un vāciņš ir izgatavoti no augstas kvalitātes alumīnija, kas rūpīgi apstrādāts, nodrošinot pievilcīgu izskatu un skaistu tekstūru.

Izcila optika

Četri ED (īpaši zemas dispersijas) stikla elementi un viens Super ED stikla elements samazina hromatisko aberāciju un novērš krāsu izplūdumu ne tikai galvenajā fokusa zonā, bet arī apkārtējos defokusētajos apgabalos. Objektīvā ir arī liela atvēruma negatīvais meniska optiskais elements, divdimensiju asfērisks stikla formas optiskais elements un augstas refrakcijas stikla optiskais elements pirmajā lēcu grupā, lai samazinātu kopējo izmēru.

Augstas izšķirtspējas pārklājums

PENTAX oriģinālais HD pārklājums ir augstas kvalitātes daudzslāņu pārklājums, kas samazina vidējo atstarojamību redzamajā spektrā līdz mazāk nekā 50 procentiem, efektīvi samazinot atspīdumu un spoku attēlus sarežģītos apgaismojuma apstākļos un aizmugures apgaismojumā.

Elektromagnētiskais diafragmas mehānisms

Šajā objektīvā ir iebūvēts elektromagnētiskās diafragmas mehānisms, kas nodrošina ļoti precīzu ekspozīcijas kontroli, lietojot to kopā ar saderīgām digitālajām spoguļkamerām. Tas nodrošina vienmērīgu, bezrūpīgu video uzņemšanu vietās, kur ir raksturīgas ievērojamas spilgtuma izmaiņas, piemēram, uz skatuves ar strauji mainīgiem apgaismojuma apstākļiem vai mežā ar filtrējošiem saules stariem.
Papildu funkcijas
  • Īpaši platleņķa 21 mm objektīvs ir paredzēts pilna kadra Pentax K-mount kamerām, tomēr to var izmantot arī ar APS-C modeļiem, kur tas nodrošinās 31,5 mm ekvivalentu fokusa attālumu.
  • SP (Super Protect) pārklājums pasargā objektīva priekšējo virsmu no putekļiem vai traipiem.
  • Iebūvēts motors, kas darbina AF mehānismu, lai nodrošinātu vienmērīgu un klusu autofokusa darbību.
  • Astoņu lāpstiņu apļveida diafragma rada skaistus gaismas starus ar smailiem gaismas avotiem un rada dabisku, skaistu bokeh efektu pie atvērtas un lielākas diafragmas.
  • QFS/A (Quick-Shift Focus System) tūlītējai pārslēgšanai uz manuālās fokusēšanas režīmu, neveicot fokusēšanas režīma pārslēgšanas operācijas, pēc tam, kad objekts ir fokusēts ar kameras autofokusa sistēmu.
Produkta veidsObjektīvi
SaderībaPentax
Bajonetecita
Objektīva fokusa attālums, mm21
Objektīva fokusa attālumsfiksēts
Objektīva tipsplatleņķa
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse