Objektīvi - SAMYANG AF 135MM F/1.8 SONY FE F1215106101 - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 135 mm teleprime objektīvs
  • Ātrs — maksimālais diafragmas atvērums f/1,8
  • Kluss un ātrs STM fokusēšanas motors
  • Ideāli piemērots portretu fotografēšanai
  • Sony FE bajonetes bezspoguļa kamerām

SAMYANG AF 135MM F/1.8 SONY FE F1215106101

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

73545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

16634
F1215106101
8809298887919
SAMYANG

Jauns

07.05 - 14.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
08.05 - 15.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
08.05 - 15.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
07.05 - 14.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
735.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Jaunajam 135 mm ir optiskais dizains, kas sastāv no 13 elementiem 11 grupās (1 U-ASP, 2 HR un 3 ED). Apvienojumā ar Sony pilnrāmja attēla sensoru šis objektīvs nodrošina izcilu asumu un kontrastu visos attēla apgabalos.

Tāpat tas ir aprīkots ar UA (īpaši precīzi asfērisku) objektīvu, kas nodrošina dabisku un izsmalcinātu bokeh efektu. Izmantojot šo vienmērīgo bokeh efektu, ir viegli izveidot attēlus, kas izceļ objektus uz satriecoša fona, neatkarīgi no tā, vai uzņemat portretus, tuvplānus vai pat pilsētas ainavas.

Jaunajam objektīvam ir plāns, moderns un viegls dizains, un tas sver tikai 772 g. Tam ir mikroraksta gumijas fokusa gredzens, kas ir lieliski lietojams, un laikapstākļu blīvējums nodrošina lietošanu pat skarbos laikapstākļos. Objektīvs ir aprīkots ar fokusa bloķēšanas pogu, pielāgotu slēdzi un fokusa diapazona ierobežotāja slēdzi. Pielāgotais slēdzis ļauj klusi pielāgot diafragmas atvērumu, pagriežot fokusa gredzenu. Izmantojot papildu objektīva staciju, varat iestatīt slēdža funkciju atbilstoši savām vēlmēm (nākotnē tiks pievienotas papildu funkcijas, izmantojot programmaparatūras funkciju).

Nospiežot objektīva fokusa aizturēšanas pogu, objektīvs tiks fiksēts noteiktā fokusa attālumā. Kameras korpusa iestatījumos varat piešķirt tādas funkcijas kā Eye AF.

Objektīvs ir aprīkots ar Samyang lineāro STM (soļu motoru), kas gan fotogrāfiem, gan videogrāfiem sniedz klusāku un precīzāku fokusēšanas objektīvu grupu vadību

Minimālais fokusa attālums ir tikai 0,69 m un maksimālais palielinājums 0,243x tuvplāna fotografēšanai. Mazus piederumus un citus objektus var tvert ar izcilu izšķirtspēju un mīkstu, skaistu fona bokeh efektu.

Galvenās specifikācijas

  • Sver tikai 772 g
  • Izcila optiskā veiktspēja
  • Satriecošs bokeh
  • Ātra un klusa AF veiktspēja ar īsu 0,69 m MOD
  • Vienkārši izveidojiet attēlus, kas izceļ objektus uz satriecošā fona

Radīts izteiksmei
Samyang Optics izlaiž MF 135 mm — reprezentatīvu telefoto objektīvu, kas kopš tā izlaišanas 2015. gadā ir iemīļots ar izcilo izšķirtspēju, kā AF objektīvu, lai pieminētu 50. gadadiena kopš tā izdošanas. Parasti MF 135 mm F2 objektīvs ir iemīļots kā portretu fotografēšanas objektīvs, pateicoties tā skaistajai fona izteiksmei, taču laika gaitā MF 135 mm pārsniedza portretu fotografēšanu un kļuva populārāks ainavu un astrofotografēšanai ar izcilu izšķirtspēju pie spilgtas maksimālās diafragmas atvēruma. Iepazīstinām ar Samyang Telephoto AF 135 mm F1.8 FE, kas aprīkots ar izcilu optisko veiktspēju, kas ir atzīta vairāk nekā 50 gadus, AF veiktspēju, kas pastāvīgi attīstās, un ērtībām.

  • Lieliska izšķirtspēja un mazs svars ar jaunizveidoto optisko sistēmu
  • Īpaši precīzs asfērisks objektīvs ar mīkstu un skaistu bokeh efektu
  • Fokusa diapazona ierobežotājs noder portretu un tuvplānu uzņemšanai
  • Optimizēta funkcija astrofotografēšanai — astrofokusa režīms un LED rādītājs


Lieliska izšķirtspēja vieglā formātā
Uzņemot portretus, svarīga ir ne tikai izcila izšķirtspēja, bet arī svars. Īpaši rokās turot fotografēšanas vidē vieglā objektīva priekšrocības ir milzīgas, tāpēc bija nepieciešama inovatīva tehnoloģija, lai vienlaikus apvienotu izšķirtspēju un svaru. Samyang AF 135mm F1.8 FE ir vieglāks nekā citi 135mm objektīvi, kas ir saderīgi ar pilna kadra Sony FE stiprinājumu, taču tas realizē milzīgu izšķirtspēju visā attēla apgabalā un pauž objektu ar skaidru attēla kvalitāti. Ar nepieredzētu izšķirtspēju varat tvert objekta detaļas no plīvojošajiem modeļu matiem līdz miglāju mirgošanai gaismas gadu attālumā!

Pārsteidzošs sniegums no Samyang uzlabotā optiskā dizaina
Optimālā izšķirtspēja tiek panākta, izmantojot 6 speciālo brilles (3 ED, 2 HR un 1 U-ASP) optisko dizainu starp 13 elementiem 11 grupās. Trīs īpaši zemas dispersijas objektīvi (ED) nodrošina skaidru attēla kvalitāti, efektīvi kontrolējot hromatisko aberāciju. Aprīkots ar divām augstas refrakcijas lēcām (HR) ar lielisku refrakcijas indeksu un īpaši precīzu asfērisku objektīvu (UA), kas nodrošina izcilu asumu un kontrastu visās attēla zonās.

Īpaši šaurs dziļums. lauks un elpu aizraujošs Bokeh
AF 135 mm F1.8 FE izmanto liela diametra apertūru, lai nodrošinātu vienmērīgu fona izplūšanu. Tas efektīvi atdala objektu no fona, izmantojot nelielu lauka dziļumu. Turklāt tas ir aprīkots ar UA (Ultra-Precision Aspherical) objektīvu, lai jūs varētu baudīt dabisku un izsmalcinātu bokeh efektu. Izmantojot šo vienmērīgo bokeh efektu, varat brīvi izveidot attēlus, izceļot objektu!

Īss minimālais fokusa attālums
Lai gan tas ir 135 mm telefoto objektīvs, kas efektīvi kontrolē aberāciju visi fokusēšanas attālumi ir ļāvuši sasniegt minimālo fokusu dtikai 0,69 metru (2,26 pēdas) attālums un maksimālais palielinājums 0,243x tuvplāna fotografēšanai. Mazus piederumus un citus objektus var tvert ar izcilu izšķirtspēju un mīkstu, skaistu fona bokeh.

Uzlabots ātrs un kluss AF fotoattēliem un filmām
Precīza objekta izsekošana un ātri, arī AF darbojas klusi un vienmērīgi, uzņemot video. Samyang's Linear STM (soļu motors) apmierina gan fotogrāfus, gan videogrāfus ar klusāku un precīzāku fokusēšanas objektīvu grupu vadību. Optiskais dizains samazina fokusa elpošanu, kas ir īpaši izdevīgi video ierakstīšanai. Skata leņķis gandrīz nemainās, kad fokuss tiek pielāgots no tuva fokusa līdz bezgalībai, tāpēc varat izbaudīt profesionālus kinematogrāfiskus efektus video uzņemšanas laikā, kad objekts virzās uz priekšu vai atpakaļ, vai fokusējas no priekšpuses vai aizmugures.

Pielāgotas pogas, lai maksimāli palielinātu darbību un uzticamību
AF 135mm F1.8 FE ir 3 dažādas pielāgotas pogas, piemēram, fokusa aizturēšanas poga, pielāgotais slēdzis un fokusa diapazona ierobežotāja slēdzis uzlabot lietojamību.

  • Fokusa aizturēšanas poga. Nospiežot šo pogu uz objektīva, objektīvs tiks fiksēts attiecīgajā fokusēšanas attālumā. Kameras korpusa iestatījumos varat piešķirt tādas funkcijas kā Eye AF.
  • Pielāgots slēdzis. Ir pielāgots slēdzis, kuru var iestatīt, lai ļautu klusi regulēt diafragmas atvērumu, pagriežot fokusa gredzenu. Izmantojot papildu objektīva staciju, varat iestatīt režīmu atbilstoši savām vēlmēm*.
  • Fokusa diapazona ierobežotāja slēdzis darbojas tikai AF režīmā. Tas ir noderīgi, ja ir noteikts attālums no objekta. Pārvietojiet fokusa diapazona ierobežotāju uz priekšu vai atpakaļ, lai atlasītu fokusa diapazonu.


*Citas funkcijas tiks pievienotas, izmantojot programmaparatūras atjauninājumus nākotnē.

Produkta veidsObjektīvi
SaderībaSony
BajoneteSony FE
Objektīva fokusa attālums, mm135
Objektīva fokusa attālumsfiksēts
Objektīva tipstele
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse