VoigtlanderNokton35mmf09lensforFujifilmX

Voigtlander Nokton 35 mm f/0,9 ir izcils objektīvs, kas radīts darbam ar APS-C formāta sensoriem, objektīvs, kura analogs pilnkadra sistēmā ir leģendārais Nokton 50 mm f/1,0, kas pārsteidz ar fenomenālu plastiskumu, izcilu kontrastu un krāsu atveidi.

Voigtlander Nokton 35mm f/0.9 objektīvs priekš Fujifilm X

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

168545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 13 darba dienas

26453
4002451006446
Voigtlander

Jauns

04.05 - 21.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
06.05 - 23.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
06.05 - 23.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
04.05 - 21.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1685.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Voigtlander Nokton 35 mm f/0,9 ir izcils objektīvs, kas radīts darbam ar APS-C formāta sensoriem, objektīvs, kura analogs pilnkadra sistēmā ir leģendārais Nokton 50 mm f/1,0, kas pārsteidz ar fenomenālu plastiskumu, izcilu kontrastu un krāsu atveidi.

Klasiskā 50 mm ekvivalents pilnkadra kamerā Nokton piedāvātais 35 mm fokusa attālums ir ekvivalents klasiskajam 50 mm objektīvam pilnkadra kamerās. Objektīvs nodrošina 43,8 redzamības lauku, kas ir līdzīgs tam, ko redz cilvēka acs. 50 ir viens no populārākajiem fokusa attālumiem portreta vai reportāžas fotogrāfijā, garantējot acīm tīkamu perspektīvu un lauka dziļumu.

35 mm Nocton atradīs pielietojumu daudzās fotografēšanas jomās, sākot no portreta līdz produktu un reportāžas fotogrāfijai. Optiskais šedevrs Nokton 35 mm f/0,9 optiskais dizains ir īsts meistardarbs. Nelielā, šim gaišumam nelielā objektīva caurulē ir iebūvēti 10 optiskie elementi, kas sakārtoti 8 grupās. Lai nodrošinātu visaugstāko attēla kvalitāti, objektīva vidū ir peldošais elements, objektīvs ar asfērisku lēcu abās pusēs un kroņa perlamutrs: Priekšējā asfēriskā lēca ar īpaši augstu refrakcijas koeficientu.

Tieši pateicoties šiem elementiem, objektīva radītais attēls valdzina ar kvalitāti un raksturu. Precīza gaismas kontrole Nokton 35 mm diafragmas atvērums piedāvā regulējamu vērtību diapazonu no f/0,9 līdz f/22, kas nodrošina tieši tik nepieciešamo lauka dziļuma pielāgojamību lielākajai daļai ikdienas lietojumu. Diafragmu var regulēt ar 1/3 EV soli. Ar 12 lapiņām, kas regulē diafragmas atvērumu, tiek radīti brīnišķīgi krēmīgi izplūdumi nefokusētās zonās. Kvalitāte bez kompromisiem Voigtlander objektīvi vienmēr ir bijuši pazīstami ar savu augstākās kvalitātes apstrādi, un tāds ir arī Nokton 35 mm f/0,9 objektīvs. Viss cilindrs ir izgatavots no metāla, tāpēc objektīvs saglabās savu precizitāti daudzus gadus.

Iestatīšanas gredzeni pārvietojas samtaini gludi, nodrošinot precizitāti un komfortu fotografēšanas laikā. Fujifilm X stiprinājums Objektīvs ir aprīkots ar Fujifilm X stiprinājumu, un tas ir paredzēts apzinīgiem fotogrāfiem, kas meklē manuālu objektīvu ar visaugstāko optisko kvalitāti. Objektīvā iebūvētā elektronika nodrošina attēla stabilizācijas atbalstu un fokusa iestatīšanas un apstiprināšanas sistēmu.

Tā arī ļauj pārsūtīt uz korpusu uzņemto attēlu EXIF datus. Specifikācija Modelis: Nokton 35 mm f/0,9 Fujifilm X optiskā konstrukcija: 10 elementi 8 grupās fokusa attālums: 35 mm (ekvivalents 50 mm pilna kadra objektīvam) minimālais atvērums: f/0,9 maksimālais atvērums: f/22,0 skata leņķis: Minimālais fokusēšanas attālums: 43,8 Diafragmas lameļu skaits: 12 Minimālais fokusēšanas attālums: 20 Minimālais fokusēšanas attālums: 22,8 Maksimālais fokusēšanas attālums: 35 cm Maksimālā attēla skala: Filtra diametrs: 62 mm izmēri: 6,5 x 7,3 cm svars: 492 g (bez piederumiem) stiprinājums: 6,5 x 7,3 cm: Objektīvs ir aprīkots ar Fujifilm X stiprinājumu* *Lobjektīva pareizai darbībai nepieciešama jaunākā kameras programmatūras versija. Pašreizējais saderīgo kameru modeļu un to programmatūras versiju saraksts ir pieejams ražotāja tīmekļa vietnē. Mēs iesakām izmantot jaunāko programmatūras versiju, lai pilnībā izmantotu objektīva funkcionalitāti.

Lietojot objektīvu ar kamerām, kas neatbalsta saziņu ar to, kameras iestatījumos jāaktivizē fotografēšanas bez objektīva funkcija. Pirms objektīva lietošanas iesakām kameras korpusā mainīt diafragmas rādījuma iestatījumus no TNo uz FNo un mainīt lauka dziļuma skalas rādījumu uz filmas standarta rādījumu. Dažos FUJIFILM kameru modeļos objektīvs var nedarboties pareizi AUTOMĀTISKAJĀ REŽĪMA, S vai P režīma laikā. Iesakām strādāt MANUAL MODE M vai Apertūras PRESELECTION MODE. Komplekta saturs Voigtlander Nokton 35 mm f/0,9 objektīvs Fujifilm X saules aizsarga uzlīme objektīva priekšpusē uzlīme objektīva aizmugurē Foto paraugi ( Taichman Maciej)

Produkta veidsObjektīvi
SaderībaFujifilm
BajoneteFuji X
Objektīva fokusa attālums, mm35
Objektīva fokusa attālumsfiksēts
Objektīva tipsplatleņķa
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse