Canon EF 40mm f/2.8 STM Pancake Lens

Rated 4/5 based on 1 customer reviews
27675
Canon

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Galvenās funkcijas
  • EF stiprinājuma objektīvs/pilna kadra formāts
  • Apertūras diapazons: f/2,8 līdz f/22
  • Viens asfērisks elements
  • Super Spectra pārklājums
  • STM pakāpju motors vienmērīgai, klusai AF

Tas ir raksturīgs ar savu plānu pankūku dizainu, EF 40 mm f/2,8 STM no Canon ir gluds un daudzpusīgs īss-parasts modelis, kas ir ideāli piemērots ikdienai, pastaigām. -ap šaušanu. Tā maksimālā f/2.8 diafragma palīdz realizēt tā slaido augumu, kā arī ir piemērota darbam sarežģītos apgaismojuma apstākļos un nodrošina lauka dziļuma kontroli, strādājot ar selektīvās fokusa paņēmieniem. Optiskajā dizainā ir iestrādāts viens asfērisks elements, kas palīdz samazināt kropļojumus un sfēriskās aberācijas, nodrošinot augstu asumu un skaidrību. Ir arī uzklāts Super Spectra pārklājums, kas palīdz samazināt objektīva uzplaiksnījumus un dubultošanos, lai uzlabotu kontrastu un krāsu precizitāti spēcīga apgaismojuma apstākļos. Turklāt, izmantojot gan fotoattēlu, gan video lietojumprogrammas, tiek izmantots STM pakāpeniskais AF motors, lai nodrošinātu ātru, precīzu un gandrīz klusu autofokusa veiktspēju.

  • Īss normāla garuma prime ir paredzēts pilna kadra Canon EF-mount DSLR, taču to var izmantot arī ar APS-C modeļiem, kur tas nodrošina 64 mm ekvivalentu fokusa attālumu.
  • Pieticīgi spilgta f/2.8 maksimālā diafragma dod priekšrocības darbam vājā apgaismojumā, ļauj kontrolēt lauka dziļumu un palīdz saglabāt kopējo fizisko dizainu kompaktu un vieglu.
  • Pankūku formas faktors ir mazāks par 1 collu biezumam, kas nodrošina īpaši pārnēsājamu un daudzpusīgu dizainu.
  • Viens asfērisks elements ierobežo kropļojumus un sfērisku aberāciju, lai nodrošinātu lielāku asumu un precīzu atveidojumu.
  • Atsevišķiem elementiem ir uzklāts Super Spectra pārklājums, lai samazinātu dubultošanos un uzplaiksnījumus, tādējādi nodrošinot lielāku kontrastu un krāsu neitralitāti, strādājot stipra apgaismojuma apstākļos.
  • STM pakāpeniskais AF motors nodrošina vienmērīgu, gandrīz klusu autofokusu, ko papildina aizmugurējā fokusa sistēma, uzlaboti AF algoritmi un ātrdarbīgs centrālais procesors ātrai AF veiktspējai.
  • Noapaļota septiņu asmeņu diafragma nodrošina patīkamu ārpus fokusa kvalitāti, kas dod labumu sekla lauka dziļuma un selektīvu fokusa metožu izmantošanai.
Fokālais attālums40 mm
Maksimālā apertūraf/2.8
Minimālā apertūraf/22
Lēcas stiprinājumsCanon EF
Objektīva formāta pārklājumsPilnkadra
Skata leņķis57°
Minimālais fokusa attālums11,81"/30 cm
Maksimālais palielinājums0,18x
Optiskais dizains6 elementi 4 grupās
Diafragmas asmeņi7, noapaļots
Fokusa veidsAutofokuss
Attēla stabilizācijaNav
Filtra lielums52 mm (priekšpuse)
Izmēri (ø x L)2,69x0,9"/68,2x22,8 mm
Svars4,59 oz/130 g
SaderībaCanon
BajoneteCanon EF
Objektīva fokusa attālums, mm40
Objektīva fokusa attālumsfiksēts
Objektīva tipsstandarta

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.