Objektīvi - Sony FE 12-24mm F2.8 GM (melns) | (SEL1224GM) - ātri pasūtīt no ražotāja

Sony FE 12-24mm F2.8 GM ( SEL1224GM) ir pilnkadra liela atvēruma īpaši platleņķa tālummaiņas objektīvs, kas ir ideāli piemērots ainavu, astrofotogrāfijas un arhitektūras fotografēšanai, vienlaikus nodrošinot papildu mobilitāti aktīviem sporta fotogrāfiem, kuri vēlas uzņemt īpaši plašas perspektīvas. Šis ir daļa no Sony G Master sērijas flagmaņu objektīvu klāsta, tāpēc lietotāji var būt pilnīgi pārliecināti, ka tas nodrošina izcilu attēla kvalitāti līdz pat īpaši platam 12 mm skata leņķim ar F2,8 konstantu atvērumu un skaistu bokeh efektu.

Sony FE 12-24mm F2.8 GM (melns) | (SEL1224GM)

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

283545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 2 - 5 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 5 vienības

33573
SEL1224GM
4548736099784
Sony

Jauns

19.05 - 25.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
21.05 - 28.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
21.05 - 28.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
19.05 - 25.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
2835.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 
Sony FE 12-24mm F2.8 GM (melns) | (SEL1224GM)

FE 12-24mm F2.8 GM priekšrocība ir inovatīva konstrukcija, kas nodrošina izcilu attēla kvalitāti no stūra līdz stūrim visā tālummaiņas diapazonā. Tam ir trīs precīzi XA (ekstrēmi asfēriskie) elementi, tostarp lielākais XA elements, kāds jebkad izgatavots Alpha zīmola objektīviem. Šie XA elementi kopā ar papildu asfērisko elementu efektīvi novērš astigmatismu, komu un lauka izliekumu līdz pat attēla malām. Turklāt trīs ED (īpaši zemas dispersijas) stikla elementi un divi Super ED stikla elementi spēcīgi kontrolē hromatisko aberāciju un kopā nodrošina skaidrību no stūra līdz stūrim, vienlaikus samazinot krāsu izkliedi.

Ārkārtīgi efektīvs peldošais fokusa mehānisms sadala objektīva fokusa grupu divās neatkarīgi regulējamās grupās, nodrošinot gan izcilu tuvplāna veiktspēju, gan maksimālu asumu no jebkura attāluma. Divas neatkarīgi vadāmas grupas palīdz nodrošināt nemainīgu 28 cm minimālo fokusēšanas attālumu visā tālummaiņas diapazonā, un, tā kā objektīvs ir ar iekšējo fokusu, tā garums ir nemainīgs, tāpēc tā smaguma centrs mainās ļoti maz un vienmēr ir optimāli līdzsvarots rokā.

Sony G Master sērijas objektīviem raksturīgais bokeh efekts ir panākts, pateicoties smalkai objektīva sfēriskās aberācijas īpašību noregulēšanai gan konstruēšanas, gan ražošanas procesā. Tajā pašā laikā objektīva XA elementu ārkārtīgi augstā virsmas precizitāte efektīvi slāpē sfērisko aberāciju un kombinācijā ar 9 lameļu apļveida apertūru vēl vairāk uzlabo izsmalcināto bokeh efektu.

FE 12-24mm F2.8 GM izmanto četrus oriģinālus ātrgaitas un augstas jaudas XD (extreme dynamic) lineāros motorus, lai nodrošinātu, ka objektīvs ir saderīgs gan ar pašreizējo, gan nākotnes kameru korpusu ātruma veiktspēju. Ar diviem XD lineārajiem motoriem katrā objektīva fokusa grupā autofokuss ir ātrs un precīzs. Jaunie vadības algoritmi maksimāli uzlabo sistēmas reakciju, vienlaikus panākot nevainojamu sinhronizāciju starp abām fokusa grupām. Papildu priekšrocības ir ārkārtīgi klusa darbība ar minimālu vibrāciju un zemāku enerģijas patēriņu.

FE 12-24mm F2.8 GM pirmo reizi ir izmantots pavisam jauns Nano AR pārklājums II, ko var vienmērīgi uzklāt uz lieliem objektīva elementiem vai ļoti izliektām elementu virsmām. Tas slāpē iekšējos atspīdumus, samazina atspīdumus un spoku veidošanos, nodrošinot skaidrus un skaidrus attēlus, un, neraugoties uz objektīva plašo skata leņķi, Nano AR Coating II saglabā augstu skaidrību un kontrastu visā attēla garumā, pat pie sarežģīta apgaismojuma.

Nemainīgs F2,8 maksimālais atvērums visos fokusa attālumos nodrošina stabilu ekspozīciju, kad tiek veikta tālummaiņa. Tādējādi tas nozīmē, ka slēdža ātrums un ISO jutība var palikt nemainīga, uzņemot filmas. Radošās iespējas, ko sniedz filmu uzņemšana ar 12 mm leņķi un F2,8 konstantu apertūru pilna kadra kamerā, ir neierobežotas, un, izmantojot APS-C vai Super 35 kameru, tālummaiņas diapazona plašais gals kļūst līdzvērtīgs 18 mm, nodrošinot noderīgu tālummaiņas diapazonu filmu uzņemšanai.

FE 12-24mm F2.8 GM sver tikai 847 g un piedāvā daudzas funkcijas, kas nodrošina pilnīgu profesionālu kadru kontroli. Tās ietver pielāgojamu fokusa noturēšanas pogu, fokusa režīma slēdzi, tālummaiņas gredzenu un fokusēšanas gredzenu, kas ir izvietoti tā, lai tos būtu viegli lietot fotografēšanas laikā. Lineārā reakcija MF nodrošina, ka fokusa gredzens tieši reaģē uz vissmalkākajām korekcijām, kad fokusēšana tiek veikta manuāli, tāpēc kontrole ir tūlītēja un precīza. Tas ir izturīgs pret putekļiem un mitrumuii, un objektīva priekšējam elementam ir fluora pārklājums, kas atgrūž ūdeni, eļļu un citus piesārņotājus, tādējādi atvieglojot pirkstu nospiedumu notīrīšanu no objektīva virsmas. Aizmugurējā filtru turētājā var ievietot standarta lokšņu tipa ND, krāsu korekcijas un citus filtrus, kas paplašina izteiksmības iespējas. Loksnes filtru izgriešanas šablons ir iekļauts komplektācijā.

Produkta veidsObjektīvi
SaderībaSony
BajoneteSony FE
Objektīva fokusa attālums, mm12-24
Objektīva fokusa attālumsmaināms
Objektīva tipsplatleņķa
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse