Objektīvi - Laowa objektīvs 60 mm f/2.8 Macro 2: 1 priekš Sony E - ātri pasūtīt no ražotāja


Laowa 60 mm f/2.8 ir pasaulē pirmais makro objektīvs, kas apvieno divkāršu palielinājuma koeficientu ar fokusēšanu līdz bezgalībai.

Laowa objektīvs 60 mm f/2.8 Macro 2: 1 priekš Sony E

Rated 4.2/5 based on 1 customer reviews

43945 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

38391
VEN6028SFE
0683203854986
Laowa

Jauns

iespējams pēc 31.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 30.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 30.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 31.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
439.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 
Laowa 60 mm f/2.8 ir pasaulē pirmais makro objektīvs, kas apvieno divkāršu palielinājuma koeficientu ar fokusēšanu līdz bezgalībai.
uzlabota objektīvu sistēma, kas ļauj mainīt palielinājuma koeficientu, mainot fokusa plakni. Ar šo objektīvu labi strādāsiet, fotografējot dažāda izmēra objektus, piemēram, kukaiņus, augus vai lielāku priekšmetu detaļas. Minimālā fokusēšana uz bezgalības kopā ar universālo fokusu un lielo diafragmu ļauj objektīvam labi darboties arī portretu un reportāžu fotografēšanā.
Objektīva metāla konstrukcija nodrošina ilgu kalpošanas laiku, un vienmērīgi darbojošais fokusa gredzens padara to pat par daudzu stundu sesijas prieku. Objektīva komplektācijā ir UV filtrs,
Laowa 60 mm f/2,8 ir pasaulē pirmais makroobjektīvs, kas apvieno divreiz lielāku atveidošanas skalu un iespēju fokusēt līdz bezgalībai. Uzlabotais objektīva izkārtojums ļauj mainīt reproducēšanas skalu, mainoties fokusa plaknei. Tas padara objektīvu ideāli piemērotu dažāda izmēra objektu, piemēram, kukaiņu, augu un lielāku objektu detaļu fotografēšanai. Bezgalības fokusēšanas iespēja apvienojumā ar universālo fokusa attālumu un lielo diafragmu padara objektīvu piemērotu arī portretu un reportāžu fotografēšanai. Objektīva metāla konstrukcija garantē ilgu lietošanu, un vienmērīgas darbības fokusa gredzens pat daudzu stundu sesiju padara patīkamu. Objektīvam ir pievienots UV filtrs, kas aizsargā priekšējo lēcu no bojājumiem un netīrumiem. Specifikācijas Optiskā konstrukcija: 9 elementi 7 grupās Fokusa attālums: 60 mm Minimālais atvērums: f/2,8 Maksimālais atvērums: f/22 Redzamības leņķis: Attēla aptvērums: 25,3°: APS-C sensors, pilns kadrs - tikai makro zona diafragmas lameļu skaits: 14 minimālais fokusēšanas attālums: 18,5 cm maksimālais fokusēšanas attālums: bezgalība izšķirtspējas skala: 2:1 fokusēšanas attālumam 18,5 cm 1:1 fokusēšanas attālumam 19 cm 1:2 fokusēšanas attālumam 24 cm filtra diametrs: 62 mm izmēri: Svars: 545 g (bez piederumiem) stiprinājums: 11,5 x ⌀6,9 cm (neskaitot daļu, kas atrodas kameras iekšpusē) svars: 545 g (bez piederumiem): Komplekta saturs Venus Optics Laowa 60 mm f/2.8 Macro 2:1 objektīvs Sony E UV filtrs dekleta vāciņš objektīva priekšpusē Objektīva pārsegs Objektīva pārsegs
Produkta veidsObjektīvi
SaderībaSony
BajoneteSony E
Objektīva fokusa attālums, mm60
Objektīva fokusa attālumsfiksēts
Objektīva tipsMacro
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock