Objektīvi - Laowa Lens Probe 24 mm f / 14 Macro 2: 1 for Sony E - ātri pasūtīt no ražotāja


Laowa Probe 24mm f / 14 is a macro lens like no other. Original design allows you to look at the world from up close, and even very close. Enchant an unusual perspective, and even look under the surface of the water.

Laowa Lens Probe 24 mm f / 14 Macro 2: 1 for Sony E

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

177945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 13 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 6 vienības

38805
VE2414FE
6940486700527
Laowa

Jauns

16.05 - 02.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
17.05 - 03.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
17.05 - 03.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
16.05 - 02.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1779.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Laowa Probe 24mm f / 14 ir makro objektīvs, kas līdzinās nevienam citam. Oriģinālais dizains ļauj paskatīties uz pasauli no tuvuma un pat ļoti tuvu. Apburiet neparastu perspektīvu un pat paskatieties zem ūdens virsmas.
Neparasts, bet efektīvs
Objektīva neparastais izskats nav dizaineru kaprīze. To noteica uzdevumi, ar kuriem tai jātiek galā. Objektīva garums ir 41 cm, un tam ir priekšējais optiskais elements, kura diametrs ir mazāks par 2 cm. Tas ļauj diskrēti tuvāk objektam un nokļūt vietās, kas iepriekš nebija sasniedzamas.
Liela mēroga kartēšana (2: 1) un mazs minimālais fokusa attālums (20 mm no priekšējā objektīva) ļaus atklāt makro fotografēšanas pasauli ar iepriekš nezināmu pusi. Nofotografējiet kukaiņus to dabiskajā vidē, nemanāmi izraujiet to cauri lapu biezokņiem vai ieskatieties pudeles iekšpusē. Izveidojiet perfektu kompozīciju, kas palīdzēs jums izcelt iespēju līdz bezgalībai.
Progresīvās tehnoloģijas jūsu rokās
Garais, pilnībā izgatavots no metāla objektīva cilindra slēpj ārkārtīgi sarežģītu optiku, kas sastāv no līdz pat 27 lēcām, kas sakārtotas 19 grupās. 24 mm fokusa attālums nodrošina 85 ° redzes lauku. Pateicoties iepazīstināt ar objektu, ņemot vērā arī ainavu, kurā tas atrodas, kā arī saglabāt daudz vairāk detaļu nekā parasto makro objektīvu gadījumā.
Precīza apdare un augstas kvalitātes materiāli garantē izcilu attēlveidošanas objektīvu. Manuālais fokuss un diafragmas atvēruma gredzeni darbojas nevainojami, nodrošinot precizitāti pretestību. < br /> gaisma tunelī
jo uzlabots optiskais dizains un priekšējā elementa izmērs būtiski samazina attēlam nonākošās gaismas daudzumu. Minimālā diafragma ir tikai f / 14, kas fotografēja plānu, jābūt labi apgaismotam. Objektīvu ražotājs – Venus Optics tomēr neatstāja savu bērnu tumsā bez slepena ieroča. Deviņas gaismas diodes, miniatūra lampiņa, kas veido gredzenu ap objektīva priekšpusi, ļaus efektīvi izgaismot attēlus pat pilnīgā tumsā. Lampu var darbināt no ārēja barošanas avota (piem., Power bank), izmantojot komplektācijā iekļauto USB kabeli.
Objektīvs īpašiem uzdevumiem
Ko vēl jūs varat darīt ar platleņķa objektīvu makro fotografēšanai ar neparastu formu, kas papildus aprīkots ar gredzenveida LED lampu? Nu var likt zem ūdens! Priekšējais elements Laowa Probe 24 mm f / 14 faktiski ir aizsargāts pret mitrumu, putekļiem un laikapstākļiem. Objektīvs bez bailēm varat iegremdēties akvārijā, ezerā vai gāzētajā dzērienā ar burbuļiem. Tas paver lielas iespējas fotografēšanas akvārijā, produktu un kulinārijas lietojumos vai video.
Savietojams ar vairākām sistēmām
Laowa Probe 24mm f / 14 ir pieejams ar stiprinājumiem EF, Nikon F, Pentax Sony E un K. Kombinācijā ar plašu adapteru klāstu bajonetes objektīva stiprinājums praktiski jebkurai kamerai sadarbojas ar vadošajiem ražotājiem .
Filmu veidotājus interesēs Cine objektīva versija, kas aprīkota ar pārnesumu iestatīšanas gredzeniem, lai atvieglotu sadarbību ar sekošanas fokusa sistēmām.
Skatiet, ko varat darīt!
Saka, ka attēls var izteikt vairāk nekā tūkstoš vārdu. Tāpēc skatiet, kā unikālu pieeju var panākt, izmantojot šo objektīvu: Demonstrācijas objektīvs


https://www.youtube.com/watch?v=WrzQjUQds6g foto un video produkts, ko veidojis Wu Chun < br / > https://www.youtube.com/watch?v=NjPnwGOgcAE

objektīvam pievienotie piederumi ir vāciņu komplekts un mikro USB kabelis - USB ļauj pievienot strāvas avotam. Objektīva transportēšana ir vienkāršāka aprīkota ar plecu siksnas materiāla uzmavu. Viss komplekts tiek piegādāts pastiprinātā,

Laowa 24mm f/14 Probe Cine, kas paredzēta Sony E Mount

Šis ir pasaulē pirmais plaša patēriņa klases modelis. zondes objektīvs, kas fokusē no 2:1 makro līdz bezgalībai un ar pārliecinošu platleņķa "Bug Eye" perspektīvu. Šis platleņķa dizains nodrošina lielāku lauka dziļumu pie tuvākiem fokusēšanas attālumiem, nekā tas ir iespējams ar parasto makro objektīvu. Fona detaļas tagad ir atpazīstamas.

Priekšējā objektīva cilindrs ir ūdensnecaurlaidīgs, nodrošinot iespēju iegūt unikālas perspektīvas. LED gredzena gaisma, kas uzstādīta objektīva galā, nodrošina gaismu, lai samazinātu nevajadzīgas ēnas.

Versija “Cine-mod” ar standarta pārnesumu fokusu un diafragmas atvēruma gredzeniem ir īpaši izstrādāta video uzņemšanas nolūkiem. Ietver mainīgas izejas vadības kabeli un izturīgu alumīnija somiņu.

Iepakojumā ir balts USB kabeļa aptumšotājs (ar jaudas regulēšanu), melns USB kabelis (bez jaudas regulēšanas), objektīva maisiņš un metāla korpuss. Lūdzu, ņemiet vērā, ka LED barošanu nodrošina ārējs akumulators (nav iekļauts komplektā).

Specifikācijas

Fokālais attālums24 mm
Maks. Apertūraf/14
Skata leņķis85°
Formātu saderībaPilns kadrs
Lēcas struktūra27 elementi 19 grupās
Apertūras asmeņi7
Min. Fokusa attālums470 mm
Min. Darba attālums20 mm
Maks. Palielinājums2x
Fokusa režīmsManuālais fokuss
Filtra pavediensNav
Izmēri38 x 408 mm
Svars474 g
Monts (kino zonde)Sony E
Produkta veidsObjektīvi
SaderībaSony
BajoneteSony E
Objektīva fokusa attālums, mm24
Objektīva fokusa attālumsfiksēts
Objektīva tipsMacro
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse