Objektīvi - Voigtlander Heliar 40 mm f/2.8 objektīvs Leica M - melns - perc šodien veikalā un ar piegādi

Voigtlander Heliar 40 mm f/2,8 ir kompakts daļēji platleņķa objektīvs. Izstrādāts, izmantojot tradicionālo Heliar konstrukciju un jaunākās optiskās tehnoloģijas, kas nodrošina īpaši precīzu attēlu uzņemšanu.

Voigtlander Heliar 40 mm f/2.8 objektīvs Leica M - melns

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews

54945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 13 darba dienas

52463
4002451006859
Voigtlander

Jauns

05.05 - 22.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
07.05 - 24.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
07.05 - 24.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
05.05 - 22.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
549.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 
Voigtlander Heliar 40 mm f/2,8 ir kompakts daļēji platleņķa objektīvs. Izstrādāts, izmantojot tradicionālo Heliar konstrukciju un jaunākās optiskās tehnoloģijas, kas nodrošina īpaši precīzu attēlu uzņemšanu. 40 mm Objektīva 40 mm fokusa attālums ir zelta vidusceļš starp platleņķa un telefoto objektīviem. Nedaudz platāks leņķis salīdzinājumā ar standarta 50 mm atradīs pielietojumu filmēšanā, kā arī ielu un reportāžu fotogrāfijā. Tā dabiskais attēlveidošanas raksturs ļaus iemūžināt gan satriecošus portretu kadrus, gan elpu aizraujošas ainavas. Heliar konstrukcija Objektīva optiskā sistēma ir atvasināta no klasiskās Heliar konstrukcijas, kas sastāv no 5 elementiem, kas izkārtoti 3 grupās. Sistēmas centrā ir izvietots asfērisks elements, kas būtiski ietekmē objektīva radītā attēla kvalitāti. Heliar 40 mm f/2,8 raksturo ļoti laba hromatiskās aberācijas korekcija, augsts mikrokontrasts un asums no malas līdz malai jau no pilnībā atvērtas diafragmas. Gaismas kontrole Nevainojami funkcionējoša desmit lāpstiņu diafragma ļauj kontrolēt izstarotās gaismas daudzumu. Objektīvs piedāvā regulējamu iestatījumu diapazonu no f/2,8 līdz f/22, nodrošinot brīvību, strādājot ar lauka dziļumu. Minimālais fokusēšanas attālums Leica M-mount korpusiem ir 70 cm. Kvalitāte kompaktā dizainā Voigtlander objektīvi ir pazīstami ar izcilu uzbūves kvalitāti. Ne savādāk ir arī ar Heliar 40 mm f/2,8. Neskatoties uz miniatūro izmēru, viss objektīva cilindrs ir izgatavots no metāla, tāpēc tas saglabās savu precizitāti daudzus gadus. Fokusa gredzens kustas vienmērīgi, taču ar nepieciešamo pretestību precīzai darbībai. Ērtākai lietošanai objektīvs ir aprīkots ar ergonomisku stūmēju, kas vienlaikus ir arī helikoīda kustības fiksators. Bajonets Leica M Objektīvs ir aprīkots ar Leica M bajonetu, kas paredzēts Leica un Voigtlander tālskata kamerām. Izmantojot atbilstošu bajoneta adapteri, to var uzstādīt uz jebkuras Canon R, Fuxjilim X, Nikon Z, Sony E vai Micro 4/3 bezspoguļa kameras. Objektīvs ar savu attēlu aptver visu 35 mm formāta kadru, kā arī ar nelielu vinjeti Fujifilm un Hasselblad kameru vidējā formāta sensorus. Specifikācijas modelis: Heliar 40 mm f/2,8 Leica M - melna optiskā konstrukcija: Fokusa attālums: 40 mm Minimālais atvērums: f/2,8 Maksimālais atvērums: f/22 Redzamības leņķis: Minimālais fokusēšanas attālums: 97 cm Filtra diametrs: 34 mm Izmēri: Svars: 131 g (bez piederumiem) stiprinājums: 2,1 x ⌀5,2 cm: Objektīvs: Leica M krāsa: melna Savietojamība Leica M montāžas tālskata kameras bezspoguļa kameras bezspoguļa kameras, izmantojot atbilstošu adapteri Komplekta saturs Voigtlander Heliar 40 mm f/2,8 objektīvs Leica M - melns aizsarglīdzeklis Priekšējais objektīva vāciņš Priekšējais objektīva vāciņš Objektīva aizmugurējās daļas uzlīmes vāciņš Foto paraugi (© Taichman Maciej)
Produkta veidsObjektīvi
SaderībaLeica
BajoneteLeica M
Objektīva fokusa attālums, mm40
Objektīva fokusa attālumsfiksēts
Objektīva tipsstandarta
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse