Objektīvu adapteri - Metabones Leica R Lens to Sony E-mount Speed Booster ULTRA 0.71x MB_SPLR-E-BM2 - ātri pasūtīt no ražotāja

Metabones MB_SPLR-E-BM2 (MB_SPLR_E_BM2, MB/SPLR/E/BM2, MB SPLR E BM2) Leica R, lai pievienotu ātruma pastiprinātāju ULTRA 0,71x (melns matēts)

Metabones Leica R Lens to Sony E-mount Speed Booster ULTRA 0.71x MB_SPLR-E-BM2

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

49545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

49047
MB_SPLR-E-BM2
4897050181324
Metabones

Jauns

iespējams pēc 20.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 19.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 19.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 20.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
495.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Metabones MB_SPLR-E-BM2 (MB_SPLR_E_BM2, MB/SPLR/E/BM2, MB SPLR E BM2) Leica R, lai pievienotu ātruma pastiprinātāju ULTRA 0,71x (melns matēts)

Sony Metabones e-Mount kameras ātruma pastiprinātājs ULTRA Leica R stiprinājuma objektīvs uzlabo oriģinālo Metabones Speed Booster ar 5 elementu/4 grupu optisko dizainu, kas ietver īpaši augstu refrakcijas indeksu uz tantala bāzes stiklu uzlabots asums un samazināti kropļojumi un vinjetes. Speed Booster ULTRA ļauj APS-C formāta E-Mount kamerai piestiprināt pilna kadra Leica R Mount objektīvu, tādējādi palielinot skata leņķi un palielinot maksimālo diafragmas atvērumu par aptuveni vienu f/stop.

Kad objektīvs, kas paredzēts pilna kadra sensoriem vai 35 mm filmai, ir piestiprināts kamerai ar APS-C izmēra sensoru, tas pārraida lielāku gaismas laukumu, nekā tika izveidots mazākais sensors, un tādējādi arī efektīvais leņķis. objektīva skats samazinās. Ātruma pastiprinātājs kondensē gaismu no objektīva un projicē to uz APS-C sensoru, ļaujot sensoram izmantot visu objektīva gaismu un efektīvi samazina APS-C E-Mount kameras apgriešanas koeficientu no 1,5 līdz 1,07 reizēm, rada pilna kadra skata leņķi ar APS-C sensoru. Atbilstošs maksimālās diafragmas atvēruma palielinājums par vienu f/stop padara objektīvu efektīvāku vāja apgaismojuma situācijās un spēj radīt nelielu lauka dziļumu.

Metabones ātruma pastiprinātāji ir kvalitatīvi izgatavoti, izmantojot precīzi apstrādātu misiņu ar hroma pārklājumu gan kameras korpusā, gan pastiprinātāja objektīva pusē, lai nodrošinātu vienmērīgu montāžu, kvalitatīvu estētiku un izturību. Šim adapterim ir noņemama statīva pēda, kas ir saderīga ar Arca Swiss, Markins un Photo Clam lodīšu galviņām.

Lai gan objektīvs fiziski derēs, automātiskā diafragma (AE mērīšana) vai citas automātiskās funkcijas netiek saglabātas, izmantojot šo ātruma pastiprinātāju. Šie ātruma pastiprinātāji ir pilnībā saderīgi tikai ar bezspoguļa kamerām, kurās ir APS-C vai mazāki attēla sensori. Tie fiziski derēs Sony pilnrāmja bezspoguļa kamerām, taču kamerai jābūt iestatītai apgriešanas režīmā, lai pilnībā atbalstītu ātruma pastiprinātāja funkcijas.

  • Ļauj piestiprināt pilna kadra Leica R Mount objektīvu E-mount APS-C formāta kamerai, tādējādi palielinot skata leņķi un palielina maksimālo diafragmas atvērumu par vienu f/stop.
  • Speed Booster ULTRA dizainā ir iekļauts īpaši augsta indeksa optiskais stikls uz tantala bāzes, lai uzlabotu optisko veiktspēju ar uzlabotu stūra asumu un samazinātu kropļojumu un vinjetes veidošanos. Šī stikla tehnoloģija un optiskais dizains lieliski darbojas ar profesionālas klases f/2.8 tālummaiņas objektīviem un ātrdarbīgiem fiksēta fokusa attāluma objektīviem, piemēram, 50 mm f/1.2, kas darbosies kā 35.5 mm f/0.9 objektīvs ar augstu kontrastu un izšķirtspēju no no centra līdz attēla malām.
  • Precīza pielāgošana un stabils savienojums — objektīvam nav brīvas spraugas, spraugas vai šūpošanās, kad tas ir uzstādīts uz ātruma pastiprinātāja, un nav nepieciešami pielāgojumi, lai tas atbilstu jūsu objektīvam. Ātruma pastiprinātāja kameras puse un objektīva puse ir izgatavota no misiņa, kas ir precīzi apstrādāts un hromēts.
  • Speed Booster izmanto matētu melnu apstrādi, lai samazinātu iekšējo atstarošanos līdz minimumam, lai saglabātu maksimālo iespējamo optisko kvalitāti ar objektīvu. Ārpusei ir melna satīna virsmas apdare.
  • Izstrādāts, lai sasniegtu bezgalības fokusu, vienlaikus saglabājot pareizo reģistrācijas attālumu, kas nepieciešams, lai uzturētu CRC objektīvu vai objektīvu ar peldošiem elementiem optisko kvalitāti.
  • Ātruma pastiprinātājam ir noņemama statīva pēda, kas ir saderīga ar Arca Swiss, Markins, Photo Clam lodīšu galviņām.
  • Lai gan objektīvs fiziski derēs, automātiskā diafragma (AE mērīšana) vai citas automātiskās funkcijas netiek saglabātas, izmantojot šo ātruma pastiprinātāju.
Produkta veidsObjektīvu adapteri
Adaptera tipsspeed booster
Adapteris izmantojams kamerāmLeica R/SL
Adapteris izmantojams opikaiSony E
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock