Plecu somas - Manfrotto pleca soma Speedy 30 (MB MN-M-SD-30) - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Aizsargājoša kameras un klēpjdatora pleca soma
  • Ideāli piemērota spoguļkamerai kopā ar 3 papildu objektīviem
  • Flexy Camera Shell aizsardzība
  • NeverLose statīva stiprinājums
  • Regulējama plecu siksna

Manfrotto pleca soma Speedy 30 (MB MN-M-SD-30)

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

10944 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

32044
MB MN-M-SD-30
8024221668056
Manfrotto

Jauns

iespējams pēc 25.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 24.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 24.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 25.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Manfrotto Manhattan Speedy 30 pleca soma ir ideāli piemērota aktīviem pilsētniekiem un visiem tiem, kuri atrodas pastāvīgā kustībā kopā ar savu foto piederumu komplektu. Manfrotto Manhattan kameru somas ir paredzētas līdznēsāšanai no mājas uz darbu vai jebkuru citu vietu, kurp dodaties, — vai ejot vai braucot ar velosipēdu.

Pateicoties Manfrotto izņemamam ieliktnim, Speedy 30 spēj ietilpināt vidēja līmeņa DSLR kopā ar pievienotu standarta tālummaiņas objektīvu un trīs papildu objektīviem, tai skaitā 70/200 mm f/2.8. Manfrotto izstrādātā inovatīvā aizsargsistēma ļauj viegli pārvērst šo somu DSLR turētājā. Sarkanie elastīgie sadalītāji ļauj pielāgot somas iekšpusi atbilstoši fotografēšanas un ikdienas vajadzībām. Speedy 30 ietilpina 14 collu klēpjdatoru un 9,7 collu planšetdatoru. Tā ir arī aprīkota ar stabilizācijas siksnu, ļaujot jums mierīgi braukt ar velosipēdu un būt pilnīgi pārliecinātam par savu ierīču drošību, lai arī cik nelīdzens būtu ceļš. Lai aktivizētu šo funkciju, piestipriniet stabilizācijas siksnu pie ergonomiskās plecu lences. Lidostā piestipriniet siksnu somas aizmugurē, izveidojot stiprinājumu pie bagāžas ratiņiem. Ja vēlaties ņemt sev līdzi statīvu, nostiprināšanai izmantojiet NeverLose statīva atloku — attaisiet rāvējslēdzēja kabatu somas apakšējā daļā. Vienkārši savienojiet to ar priekšējām sprādzēm, un jūs esat gatavs ceļam! Gadījumā, ja aprīkojumu nav nepieciešams ņemt līdzi, varat šo somu izmantot kā parastu ikdienas somu, vienkārši izņemot iekšējo futrāli.            

Rūpīgi izvēlēti labākie materiāli: kvalitatīvs ballistiskais audums pasargā somu no skrāpējumiem, savukārt pārklātais materiāls pamatnē atvieglo somas tīrīšanu. No ārpuses audums ir apstrādāts ar ūdeni atgrūdošu pārklājumu, turklāt komplektā ietilpst lietus pārsegs sliktu laikapstākļu gadījumā.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock