Manfrotto XPRO 4-Section photo monopod, aluminum with Quick power lock MPMXPROA4

Jaunais 4 sekciju monopods XPRO ir profesionāls fotokameras monopods, kas paredzēts fotogrāfiem, kuri izmanto monopoda augstumu, lai paceltos virs pūļa un iegūtu plašu fotografēšanas leņķu diapazonu. Šīs modernās Manfrotto kājas ir pārmantojušas profesionālo statīvu klāsta, piemēram, 190 kolekcijas un 055 kolekcijas, ideālo stingrības un bloķēšanas drošības kombināciju.

Manfrotto XPRO 4-Section photo monopod, aluminum with Quick power lock MPMXPROA4

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

11945 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

8126
MPMXPROA4
Manfrotto

Jauns

iespējams pēc 09.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 09.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 09.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 09.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Šis monopods ir saderīgs ar Manfrotto pilnas kustības bāzi (MVMXPROBASE) un ļauj pārveidot jūsu foto monopodu par profesionālu pilnas kustības video monopodu. Inovatīvais FLUIDTECH risinājums nodrošina 3D plūstošu kustību - pagrieziena, slīpuma un pagrieziena, izmantojot novatorisku tehnoloģiju, kuras pamatā ir pamatnes iekšpusē izvietota sfēriska sistēma, kas nodrošina maksimāli vienmērīgu kustību paplašinātā perspektīvu diapazonā. Trīs ievelkamas kājas padara to ļoti viegli pārnēsājamu, kad tas ir salocīts, un ļauj monopodu ērti pārnēsāt visur.

MVMXPROBASE var piestiprināt pie XPRO foto monopoda, atskrūvējot kājiņu monopoda apakšdaļā, un pārveidot foto monopodu par video monopodu, lai nodrošinātu vienmērīgu video filmēšanu.
MVMXPROBASE ir saderīgs ar visiem XPRO foto monopodiem, izņemot MMXPROA3B.

MPMXPROA4 ir 4 sekciju monopods, kura augstums sasniedz 180 cm (70,9 collas). Komplektā ar 234RC foto monopoda galvu un ar virs tās uzstādītu kameru tas ievērojami paplašina vertikālo diapazonu, paverot jaunas fotografēšanas pieredzes dimensijas.
Jaunās D formas alumīnija caurules ievērojami uzlabo pretestību pret rotāciju visā monopoda garumā, sekojot fotogrāfa straujajām rotācijas kustībām. Apvienojumā ar Quick Power Lock (QPL), kas stingri fiksē sviru uz monopoda caurules plakanās puses, tas novērš nevēlamas kustības.
Pateicoties jaunā dizaina kāju sasilnim, kas nodrošina izcilu saķeri, un dubultajai 1/4'' - 3/8'' fotokameras stiprinājuma skrūvei, šīs jaunās paaudzes monopodi ir ērtāki, ātrāki un daudzpusīgāki darba apstākļos.

MMXPROA3 aizstāj Manfrotto 680B.

Lūdzu, ņemiet vērā: ja jums pieder gan XPRO video monopods, gan XPRO foto monopods un vēlaties izmantot video pamatni ar abiem statīviem, jums būs nepieciešams iegādāties rezerves daļu: R108852

Lūdzu, ņemiet vērā: Ja jums pieder gan XPRO Monopod Video, gan XPRO Monopod Photo un vēlaties izmantot video pamatni ar abiem statņiem, jums būs jāiegādājas rezerves daļa: R108852

Produkta veidsStatīvu aksesuāri

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock