Portatīvie akumulatori - Ugreen Nexode wall charger, 2x USB-C + USB, 65W 90409 - ātri pasūtīt no ražotāja

Vai bieži ceļojat? Iegādājieties lādētāju, kas darbosies jebkurā pasaules malā! UGREEN izstrādājums piedāvā izejas jaudu līdz 65 W un ir aprīkots ar līdz pat 3 pieslēgvietām, kas atbalsta ātru uzlādi. Pateicoties GaN tehnoloģijai, tam izdevies nodrošināt augstu veiktspēju, vienlaikus saglabājot kompaktu izmēru. Komplektā atradīsiet arī 3 maināmus kontaktdakšus - ES, Apvienotās Karalistes un ASV.

Ugreen Nexode wall charger, 2x USB-C + USB, 65W 90409

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

6545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

52173
90409
6957303894093
UGREEN

Jauns

iespējams pēc 20.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 20.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 20.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 20.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Ātra uzlāde

Negaidiet pārāk ilgi, līdz jūsu iekārta atkal būs gatava lietošanai. Lādētājs atbalsta ātro uzlādi - tā USB-C porti var nodrošināt līdz pat 65 W jaudu. Turklāt, ja izmantojat vairāk pieslēgvietu, ierīce inteliģenti pielāgos savu darbību, lai nodrošinātu optimālu veiktspēju.

Uzlādējiet 3 ierīces vienlaicīgi

Lādētājs ir aprīkots ar 3 pieslēgvietām - 2x USB-C un 1x USB-A. Tāpēc varat tam vienlaikus pievienot līdz pat 3 ierīcēm! Aizmirstiet par nepieciešamību gaidīt, kamēr viena ierīce ir gatava, pirms uzlādējat citu. Lādētājs izceļas arī ar plašu saderību. Tas ļauj bez problēmām uzlādēt dažādu modeļu viedtālruņus, klēpjdatorus vai bezvadu austiņas.

Labi darbojas arī ceļojuma laikā

Pateicoties GaN tehnoloģijai, lādētājs veiksmīgi apvieno veiktspēju un nelielus izmērus. Tas ir pietiekami viegls un kompakts, lai vienmēr būtu pa rokai! Turklāt tam ir maināmi kontaktdakši (ES, ASV un Apvienotās Karalistes). Tas nozīmē, ka lādētāju var ērti izmantot arī ārzemēs, piemēram, ASV, Kanādā vai Apvienotajā Karalistē.

Lietošanas drošība

Lādētājs ļauj ne tikai ātri, bet arī droši uzlādēt ierīces. Tas ir aprīkots ar uzlabotu sistēmu, kas aizsargā to no pārkaršanas, pārsprieguma, īssavienojuma un pārslodzes. Tā rezultātā jums nav jāuztraucas par tā bojāšanu! Izstrādājums ir arī ļoti izturīgs - lielisks ieguldījums gadiem ilgi.

Iepakojumā

  • Lādētājs
  • ES kontaktdakša
  • ASV kontaktdakša
  • Apvienotās Karalistes kontaktdakša
Produkta veidsLādētājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock