Pro video kameras - Blackmagic Design Studio Camera 4K Pro CINSTUDMFT/G24PDF - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Micro Four Thirds objektīva stiprinājums
  • Uzņemšana līdz UHD 4K 3840 x 2160p60
  • Tiešraide tiešraidē
  • 12G-SDI, HDMI & 10G Ethernet video I/O
  • Pieejama viena kabeļa PoE darba plūsma
  • 7" Augsta spilgtuma HDR skārienjūtīgais LCD ekrāns
  • Ierakstīšana uz ārējiem USB tipa C diskiem
  • Ieraksta Blackmagic Raw, līdz 25 600 ISO
  • 12G-SDI, HDMI & 10G Ethernet video I/O
  • XLR & 3,5 mm audio ieeja, iebūvēti mikrofoni

Blackmagic Design Studio Camera 4K Pro CINSTUDMFT/G24PDF

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

179545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 2 - 5 darba dienas

52667
CINSTUDMFT/G24PDF
9338716007572

Jauns

03.05 - 10.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
05.05 - 11.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
05.05 - 11.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
03.05 - 10.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1795.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Blackmagic Design Studio Camera 4K Pro G2 ir radīta, lai nevainojami darbotos ar jaudīgiem SDI video komutatoriem, un tagad piedāvā tiešraidi un profesionālus savienojumus, piemēram, 12G-SDI un 10GbE Ethernet. Ethernet savienojums ļauj iestatīt SMPTE stila darba plūsmu, izmantojot pieejamāku viena kabeļa konfigurāciju ar PoE (Power over Ethernet), bet 12G-SDI izeja un programmas atgriešana nodrošina kameras vadības, sarunu un atskaites funkcijas. Šajā jaunākajā 4K Pro modelī saglabātas tādas funkcijas kā 7" skārienjutīgais ekrāns, HDMI izeja, Blackmagic Raw ierakstīšana, HDR atbalsts, XLR audio un Micro Four Thirds objektīva stiprinājums no iepriekšējās modeļa versijas.

Kompakts un viegls dizains

Blackmagic Studio Camera 4K Pro G2 apvieno lielas studijas kameras priekšrocības vienā kompaktā dizainā. Tās vieglais, ar oglekļa šķiedru pastiprinātais polikarbonāta korpuss nodrošina inovatīvu tehnoloģiju miniatūrā dizainā. Kamera ir izstrādāta tiešraižošanai, tāpēc ar tās lielo 7" skatu meklētāju ir viegli izsekot un kadrēt kadrus. Vadību nodrošina komutators vai programmatūra, vai arī kameras iestatījumu izvēlnes skārienjūtīgajā ekrānā un spilgtuma, kontrasta un fokusa palielināšanas pogu izmantošana. Komplektācijā iekļautais statīva stiprinājums ar 15 mm LWS stieņa pieslēgvietām un montāžas plāksni paātrina iestatīšanu.

Jaudīgi apraides savienojumi

Ar 12G-SDI, 10GbE Ethernet, Talkback un sabalansētām XLR audio ieejām Blackmagic Studio Camera 4K Pro G2 modelis ir izstrādāts lietošanai ar jaudīgiem SDI komutatoriem. Interfeisi, kas paredzēti gan apraides, gan patērētāju komponentiem, ietver HDMI ar tally, kameras vadību, ierakstīšanas palaidēju, kā arī austiņu un mikrofonu savienojumus, tostarp divus XLR portus un divus USB Type-C paplašināšanas portus. 10G Ethernet ļauj izmantot visus video, tally, talkback un kameras barošanu, izmantojot vienu savienojumu, tāpēc jūsu iestatīšana ir ātra un pieejamāka.

Globālā tiešraide

Iebūvēta tiešraide nozīmē, ka varat izmantot Blackmagic Studio Camera 4K Pro G2 kā attālinātu kameru jebkurā pasaules vietā un ģenerēt H.264 tiešraidi, kas pa internetu tiek nosūtīta atpakaļ uz jūsu studiju. Jūs pat varat dublēt savu Ethernet savienojumu, pieslēdzot 4G vai 5G viedtālruni vienam no USB-C portiem. Tiešraide tiek pārvērsta atpakaļ video studijā, izmantojot ATEM straumēšanas tiltu, kas atbalsta arī balss signālu, atgriezenisko saziņu un kameras vadību.

Kinematogrāfiski attēli tiešraidē

Pārsteidzošais 4K sensors apvienojumā ar Blackmagic 5. paaudzes krāsu zinātni nodrošina tādu pašu attēlveidošanas tehnoloģiju, kāda tiek izmantota digitālajās filmu kamerās, radot kinematogrāfiskus attēlus tiešraidei. Turklāt, apvienojumā ar iebūvēto DaVinci Resolve primāro krāsu korektoru, jūs iegūstat daudz labākus attēlus nekā ar vienkāršām apraides kamerām. Krāsu korektoru var vadīt pat no komutatora. Studio 4K Pro G2 kameras dinamiskais diapazons ir 13 pieturas punkti, tāpēc tai ir tumšāka melnā un spilgtāka baltā krāsa, kas ir ideāli piemērota krāsu korekcijai. Sensora izšķirtspēja ir 4096 x 2160, kas ir lieliski piemērota gan HD, gan Ultra HD darbiem. Turklāt visi modeļi atbalsta no 23,98 līdz 60 kadriem sekundē.

Izcila veiktspēja vājā apgaismojumā

Blackmagic Studio kamerai 4K Pro G2 ir pastiprinājums no -12 dB (100 ISO) līdz 36 dB (25 600 ISO), tāpēc tā ir optimizēta, lai samazinātu graudainību un troksni attēlos, vienlaikus saglabājot pilnu sensora dinamisko diapazonu. Galvenais dabiskais ISO ir 400, kas ir ideāli piemērots lietošanai studijas apgaismojumā. Sekundārais augstais pamata ISO 3200 ir ideāli piemērots fotografēšanai vāji apgaismotā vidē. Pastiprinājumu var iestatīt no kameras vai attālināti no komutatora, izmantojot SDI vai Ethernet kameras tālvadības pulti.

Pieejami fotoobjektīvi

Pateicoties populārajam MFT objektīvu stiprinājumam, Studio Camera 4K Pro G2 ir saderīga ar plašu pieejamu fotoobjektīvu klāstu. Fotogrāfiskajiem objektīviem ir neticama kvalitāte, jo tie ir paredzēti izmantošanai augstas izšķirtspējas fotogrāfijā. Turklāt aktīvais objektīva stiprinājums ļauj regulēt objektīvu attālināti. Lai novērstu nepieciešamību aizsniegties, lai regulētu objektīva tālummaiņu un fokusu, papildu fokusa un tālummaiņas prasības ļauj regulēt saderīgu objektīvu no statīva rokturiem, gluži tāpat kā lielu studijas kameru. Tas nozīmē, ka, regulējot objektīvu, jūs izvairāties no kameras drebēšanas, tāpēc varat sekot kadriem un vadīt kameru, neatraujot rokas no statīva. Tas nodrošina tādu pašu sajūtu kā dārgs B4 apraides objektīvs.

Fiziskās un skārienekrāna vadības ierīces

Blackmagic Studio kamerām ir gan fiziskas pogas un slēdži, gan skārienjūtīgā ekrāna vadības ierīces. Kameras labajā pusē esošās pogas ļauj regulēt spilgtumu, kontrastu un fokusa palielināšanu. Fokusa pastiprināšanas poga ir ārkārtīgi noderīga, jo tā ļauj precīzi noregulēt detaļu izcelšanu, lai tālummaiņa būtu ideāli fokusēta. Kreisajā pusē esošajām pogām var piešķirt tādas funkcijas kā zebra, viltus krāsas, fokusa pastiprināšana, LUT un citas. Katrai pogai piešķirto funkciju var mainīt, izmantojot izvēlni. Skārienjūtīgajā ekrānā ir arī priekšējais displejs ar svarīgāko uzņemšanas informāciju, kā arī izvēlnes visiem kameras iestatījumiem, LUT un pielāgotiem iestatījumiem.

Kadru uzņemšana ar lielu 7" skatu meklētāju

Lielais 7" augstas izšķirtspējas ekrāns pilnībā mainīs jūsu darbu ar kameru, jo tas ir pietiekami liels, lai kadru kadrēšanu padarītu daudz vieglāku. Pro modelim ir HDR displejs ar īpaši augstu spilgtumu, kas ir ideāli piemērots darbam ārpus telpām saules gaismā. Ekrāna pārklāšanas ekrānā tiek parādīti statusa un ierakstīšanas parametri, histogramma, fokusa maksimuma indikatori, līmeņi, kadru vadlīnijas un daudz kas cits. Varat pat piemērot 3D LUT, lai pārraudzītu kadrus ar vēlamo krāsu un izskatu. Skārienjūtīgajā ekrānā ir arī izvēlnes, un jūs varat ielādēt un pielāgot priekšnoteikumus dažādiem darbiem. Komplektā iekļauto saulessargu var salocīt, lai aizsargātu ekrānu transportēšanai, turklāt tas ir saderīgs ar Blackmagic Studio skatu meklētāja saulessargiem.

Saziņa ar režisoru, izmantojot Talkback

Atšķirībā no plaša patēriņa kamerām Blackmagic Studio 4K Pro kameras modelim ir SDI savienojumi, kas ietver arī talkback, lai komutatora operators varētu sazināties ar kamerām tiešraides laikā. Tas nozīmē, ka režisors var sazināties ar kameras operatoriem, lai vadītu kadru izvēli, novēršot problēmu, kad visām kamerām vienlaikus var būt viens un tas pats kadrs. Pārrunu savienotājs ir iebūvēts kameras sānos un atbalsta standarta 5 kontaktu XLR apraides austiņas. Talkback izmanto 15. un 16. audio kanālu SDI savienojumā starp kameru un komutatoru, kā arī programmas atgriešanas kanālā no komutatora uz kameru. Tas nozīmē, ka jebkura iebūvēta SDI audioierīce var darboties ar Talkback.

Četri savienošanas veidi

Blackmagic Studio kameras var savienot dažādos veidos. Visiem modeļiem ir HDMI, tāpēc tie ir ideāli piemēroti HDMI komutatoriem, piemēram, ATEM Mini. HDMI atbalsta video, atskaņošanas, vadības un ierakstīšanas trigeri, lai nodrošinātu apraides stila darba plūsmu, izmantojot vienu HDMI kabeli. Blackmagic Studio kamerai 4K Pro G2 ir 12G-SDI, tāpēc to var pieslēgt SDI komutatoriem, piemēram, ATEM Constellation. Ir 12G-SDI savienojums kameras izejas video un viens programmas atgriešanai. Programmas atgriešanas savienojums ietver arī tally, talkback un kameras tālvadības pulti. Varat arī izmantot 10G Ethernet, lai iegūtu kameras video, programmas atgriešanu, atskaņošanu, atskaņošanu, kameras vadību un pat barošanu, izmantojot parastu Cat 6a Ethernet kabeli.

Iebūvēta ziņošanas sistēma statusa nodrošināšanai ēterā

Blackmagic Studio kamerām ir ļoti liela signāllampiņa, kas iedegas sarkanā krāsā, ja kamera ir ēterā, zaļā krāsā, ja notiek priekšskatījums, un oranžā krāsā, ja notiek ISO ierakstīšana. Gaismas indikatorā ir arī piestiprināmi caurspīdīgi kameru numuri, tāpēc talantiem ir viegli saskatīt kameru numurus līdz pat 20 m attālumā. Blackmagic Studio kameras atbalsta SDI tally standartu, ko izmanto visos ATEM tiešraides komutatoros, un HDMI tally standartu, ko izmanto ATEM Mini komutatoros. Tas nozīmē, ka režisors var pārraut starp kamerām, un atskaites informācija tiks nosūtīta atpakaļ uz kamerām, izmantojot SDI programmas atgriešanās padevi, un kamerā iedegsies atskaites indikators, kad vien tā ir ēterā. SDI tally novērš sarežģītu vadu ierīkošanu, tāpēc darba iestatīšana ir ātrāka.

Lēta SMPTE Fiber stila darba plūsma

Blackmagic Studio Camera 4K Pro G2 modelis atbalsta kameru savienošanu, izmantojot vienu Ethernet kabeli. Tas ir tik vienkārši - vienkārši pievienojiet to, un esat gatavs. Tradicionālās apraides studijas kameras izmanto SMPTE šķiedru, lai sazinātos un darbinātu kameras; tomēr SMPTE šķiedra ir ļoti dārga. Blackmagic Studio Camera 4K Pro G2 modelim ir 10G Ethernet kā alternatīva SMPTE šķiedrai, tāpēc tā ir daudz lētāka. Ethernet ietver visus kameras video, programmas atgriešanas kanālus, tally, talkback, kameras vadību un barošanu. Blackmagic Studio Converter veic visu video konvertēšanu komutatora galā, kā arī pievieno Ethernet kabeļa barošanu. Tas nozīmē, ka kamerai nav jāpievieno strāvas padeve.

USB paplašināšanas ports piederumiem

Šī kamera ir aprīkota ar ātrdarbīgu C tipa USB paplašināšanas portu, kas ļauj ierakstīt uz ārējiem diskiem vai pieslēgt dažādus piederumus. Pievienojiet ārējo USB zibatmiņas disku, un kamera var ierakstīt augstas kvalitātes 12 bitu Blackmagic RAW failus vēlākai rediģēšanai un krāsu korekcijai. Tas nozīmē, ka varat vienkārši pārvietot disku uz datoru, lai strādātu, un jums nav jātērē laiks failu kopēšanai. Varat pat pievienot papildu fokusa un tālummaiņas prasības, lai varētu pilnībā kontrolēt saderīgus objektīvus. Turklāt USB pieslēgvieta darbinās jebkuru pievienoto tālruni vai disku.

Blackmagic RAW kvalitāte

Blackmagic RAW ir revolucionārs jauns formāts, kas izstrādāts, lai uzņemtu un saglabātu kameras sensora datu kvalitāti. Atšķirībā no ļoti saspiestiem formātiem, piemēram, H.264, Blackmagic RAW novērš saspiešanas problēmas, tāpēc visā pēcapstrādes procesā jūs iegūstat satriecošus attēlus ar neticami detalizētu un bagātīgu krāsu gammu. Blackmagic Raw arī saglabā kameras iestatījumus kā metadatus, tāpēc vēlāk varat mainīt ISO, baltās krāsas balansu un ekspozīciju programmā DaVinci Resolve. Turklāt faili ir mazi un ātri, tāpēc rediģēšanas reakcija ir neticami ātra.

XLR ieejas un iebūvētie mikrofoni

Blackmagic Studio 4K Pro G2 kamerā ir iebūvēti mikrofoni, tāpēc skaņa ir iekļauta konstrukcijā, tādējādi iestatīšana ir daudz ātrāka. Iebūvētie mikrofoni ir izturīgi pret triecieniem un vēju, tāpēc jūs saņemat lielisku skaņu pat sarežģītos apstākļos. Tā kā katrs mikrofons ir novietots ekrāna malās, jūs iegūstat studijas kameras dizaina priekšrocības, kas nodrošina labāku stereo atdalīšanu, nekā tas ir iespējams ar parastu videokameru. Ir arī 3,5 mm audio ieeja videokameras mikrofonu pieslēgšanai, kā arī 3,5 mm austiņu ligzda. Blackmagic Studio kameras 4K Pro G2 modelī ir profesionālas XLR audioieejas un iebūvēts skaļrunis programmas atgriezeniskā audio atskaņojuma noklausīšanai.

Programmas videoklipa monitorēšana

Ar Blackmagic Studio Camera 4K Pro G2 varat skatīties programmas video no komutatora, nospiežot vienu pogu. Vienkārši nospiediet kameras PGM pogu, un skatu meklētājs pārslēgsies no kameras displeja uz programmas atgriešanas plūsmu no komutatora un pārraudzīs komutatora audio. Programmas atgriešana ir fantastiska funkcija, jo dažkārt lielos tiešraides raidījumos kameras operatoriem var nākties ilgi gaidīt, kad tiks izmantota viņu kamera, tāpēc programmas atgriešana ļauj viņiem skatīties raidījumu, kamēr viņi gaida. Tas nozīmē, ka pat tad, ja kameras operators atrodas lielā attālumā no komutatora, viņš var sekot līdzi notiekošajam un saglabāt modrību.

Atbalsta 3D LUT filmas izskata veidošanai

Ja Blackmagic Raw failos tiek izmantota logaritmiskā filmas gamma, lai saglabātu kameras dinamisko diapazonu, var izmantot 3D LUT, lai pārveidotu attēlus skatu meklētāja displejā, lai tie neizskatītos plakani un izplūduši. 3D LUT atrisina šo problēmu, jo tie konvertē attēlu tieši pirms tā attēlošanas LCD displejā. Tas ļauj ierakstītos filmas gammas attēlus konvertēt uz LCD displejā redzamajiem skaistākiem attēliem. 3D LUT tiek saglabātas arī Blackmagic Raw failos, lai tās varētu izmantot vēlākā postprodukcijā, taču tās nekad netiek ierakstītas Blackmagic RAW attēla datos, tāpēc jums vienmēr ir iespēja tās atspējot. Tas nozīmē, ka 3D LUT tiek saglabāts Blackmagic RAW failā, bet tiek izmantots tikai tad, kad to iespējojat.

Lokalizēts 13 populārākajās valodās

Blackmagic Studio kameras ir paredzētas lietošanai visā pasaulē, tāpēc tās atbalsta 13 populāras valodas. Iestatot kameru, varat izvēlēties, vai vēlaties strādāt angļu, vācu, franču, spāņu, poļu, portugāļu, itāļu, krievu, turku, ķīniešu, japāņu, japāņu, korejiešu un ukraiņu valodā. Pārslēgties uz citu valodu ir viegli, vienkārši atverot izvēlnes iestatījumus. Pārslēdzoties starp valodām, ekrāna pārklāšanas ekrāni, head-up displejs un iestatījumu izvēlnes tiks rādītas izvēlētajā valodā, un jūs varat mainīt valodu jebkurā laikā.

Baro no līdzstrāvas vai 10G Ethernet

Blackmagic Studio kamerai 4K Pro G2 ir vairākas barošanas iespējas, tostarp 12 V līdzstrāvas bloķējams barošanas savienotājs, kas novērš kabeļa nejaušu izvilkšanu. Kamerai ir iekļauts barošanas bloks ar pieciem dažādiem maiņstrāvas kontaktligzdas adapteriem dažādām valstīm. Tomēr, ja savienošanai ar Blackmagic Studio Camera 4K Pro modeli izmantojat vienu Ethernet kabeli, tad visu kameru un tās piederumus var barot no Ethernet savienojuma. Blackmagic Studio pārveidotājam ir liels barošanas bloks, kas pievieno PoE barošanu Ethernet kabelim, tāpēc jums nav nepieciešams nekāds kameras barošanas pieslēgums. Tas ir lielisks risinājums gadījumos, kad kameras atrašanās vietā nav pieejama elektrība.

Papildu piederumi

Varat izmantot fokusa un tālummaiņas pieprasījumus, lai tālvadības režīmā vadītu saderīgu objektīvu, un Blackmagic Studio pārveidotāju, lai nodrošinātu vienotu Ethernet savienojumu ar kameru.

Produkta veidsVideo kameras
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse