Softboksi - Aputure Lantern 66cm Softbox Omnidirectional Bowens Mount - perc šodien veikalā un ar piegādi

Aputure laternas softboksa diametrs 26" ir ideāli piemērots lietošanai virs galvas vai apkārtējās vides apgaismojuma līmeņa paaugstināšanai, un tam ir tāda pati visvirziena gaismas kvalitāte kā "China Balls", taču tas ir izgatavots no izturīgiem materiāliem un aprīkots ar piederumiem, piemēram, svārku komplektu, lai kontrolētu 270 grādu staru izkliedi. Lanternai ir Bowens stiprinājums, kas ir piemērots Aputure gaismām, piemēram, 120d vai 300d sērijas gaismām, taču tā ir saderīga arī ar daudzām citām gaismām, kurās izmanto šo populāro stiprinājumu.

Aputure 66cm Daudzvirzienu laterna Softbokss Bowens stiprinājums

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews

10944 ar PVN

Ir uz vietas
3 vienības , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

39408
AP-LANTERN
6971842180554
Aputure

Jauns

26.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
27.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
26.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Aputure Lantern

Ātra mīksta gaismas risinājums

Virzīta ir viens no ātrākajiem Aputure mīkstajiem gaismas modificētājiem. Šis sfēriskais softbokss var atvērties un būt gatavs lietošanai dažu sekunžu laikā. Kā filmētājiem, jums jākustas ātri, un jūsu apgaismojumam nedrīkst traucēt. Ar Virzītu jūs varēsiet radīt mīkstu un vienmērīgu gaismu, kur vien jūs filmējaties.

Vienmērīga, visaptveroša gaisma

Izgaismojiet visu telpu. Izmantojot 26 sfērisku dizainu, Virzīta izplata gaismu no jūsu LED vai studijas stroboskopiskās gaismas visos virzienos ar 270 grādu staru leņķi. Tagad jūs varat aizpildīt visu telpu ar mīkstu, vienmērīgu gaismu, izmantojot tikai vienu gaismas avotu.

Kontroles māksla

Lai radītu kinematogrāfisku dziļumu, jums jāspēj kontrolēt gaismu, tāpēc Aputure vēlējās papildināt sfēriskās lukturis dizainu. Virzīts ir viens no retajiem sfēriskajiem softboksiem tirgū ar 4 daļēji regulējamu gaismas vadības svārsta. Izmantojot āķa un cilpiņas dizainu, noņemamie svārki var piestiprināties jebkurā pozīcijā, lai ātri un precīzi kontrolētu savu mīksto gaismu. Jūs varat sarullēt svārku uz augšu vai uz leju, lai novērstu nevēlamo gaismu.

Gatavs dinamiskiem filmētājiem

Ar sprieguma balstīto ātru atbrīvošanas dizainu, Virzītu var uzstādīt vai salauzt tikai dažu sekunžu laikā, ļaujot jums uzstādīt mazāk gaismas ātrāk. Kopā ar izturīgo un pārnēsājamo dizainu padara Virzītu par ideālu dinamisku mīkstās gaismas modificētāju. Iemetiet to automašīnas aizmugurē un sāciet filmēt.

Ideāli piemērots jebkuram Bowens montāžas gaismas avotam

Ar iespēju piestiprināties pie jebkura Bowens montāžas studijas stroboskopa vai LED ierīces, piemēram, 120d vai 300d sērijas gaismām, Virzīts ir ideāls foto vai video aksesuārs, lai mīksti apgaismotu plašu teritoriju, saglabājot kontroli.

Komplektā ietilpst

  • Lukturis ar pavasara karkasu
  • Difūzija
  • Auduma barndoors
  • Pārvadāšanas soma
Produkta veidsSoftbokss
Softboksa tipsLaterna

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
3 vienības