Selfiju statīvs Selfie Stick - Pašbildes nūja Mcdodo SS-1771, ar apgaismojumu un tālvadības pulti (melna) - perc šodien veikalā un ar piegādi

Uzņemiet perfektu selfiju vai iemūžiniet visu ainavu vienā kadrā. Mcdodo pašportretu nūja izvēršas līdz 114 cm garumam un lieliski darbojas arī kā statīvs. Tā piedāvā arī papildu apgaismojumu, kura spilgtumu varat regulēt. Komplektā atradīsiet arī nelielu tālvadības pulti, kas ļauj kontrolēt slēdža darbību attālināti. Tajā pašā laikā pašportretu nūja ir neticami viegla un parocīga - tāpēc to vienmēr varat nēsāt līdzi!

Pašbildes nūja Mcdodo SS-1771, ar apgaismojumu un tālvadības pulti (melna)

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

3245 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

54928
SS-1781
6921002617819
McDodo

Jauns

09.05 - 21.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
10.05 - 23.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
10.05 - 23.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
09.05 - 21.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Lieliski piemērots selfiju uzņemšanai

Iegūstiet vairāk iespēju un veidojiet iespaidīgus kadrus no oriģinālām perspektīvām. Selfiju nūja Mcdodo palīdzēs jums to izdarīt! Šis piederums ļauj regulēt garumu 7 pakāpēs no aptuveni 20-114 cm, lai jūs varētu viegli uzņemt perfektu selfiju uz skaistas ainavas fona vai iemūžināt grupas foto ar draugiem. Tagad kadrā ietilps visi!

Iebūvēts statīvs

Pašbildes nūja ir aprīkota ar atlokāmām kājām, kas nozīmē, ka tā var darboties arī kā statīvs. To veiksmīgi izmantosiet, piemēram, fotografējot no lielāka attāluma, tas noderēs arī ierakstot vlogus vai pamācības. Aksesuāra izgatavošanā izmantoti augstas kvalitātes alumīnija un cinka sakausējumi, kas kopā ar uzlabotu dizainu padara statīvu stabilāku un izturīgāku.

Papildu apgaismojums

Jums vairs nav jānēsā līdzi papildu apgaismojums. Ar Mcdodo jūsu fotogrāfijas un ieraksti izskatīsies perfekti gandrīz jebkuros apstākļos! Pašbildes statīvs nodrošinās jums papildu apgaismojumu, lai bez piepūles uzlabotu jūsu uzņemto kadru kvalitāti. Telefona turētāja abās pusēs ir nelielas lampiņas, tāpēc gaisma vienmēr būs vērsta pareizajā virzienā. Iespējama arī 9 pakāpju spilgtuma regulēšana.

Grozāms tālruņa turētājs

Novietojiet viedtālruni jebkurā leņķī un iegūstiet unikālu perspektīvu. Pašbildes nūja ir aprīkota ar īpaši izstrādātu turētāju - to var pagriezt par 360°. Tagad varat ērti novietot tālruni gan vertikāli, gan horizontāli! Aksesuārs ir saderīgs ar viedtālruņiem ar 3,5-6,7″ diagonāli, kas nozīmē, ka tas viegli darbosies ar lielāko daļu ierīču.

Uzlabots dizains

Pašbildes statīvs sver tikai aptuveni 194 g, un salocīts tas aizņem tik maz vietas, ka vienmēr var būt pa rokai - tas viegli ietilps somā vai mugursomā. Ņemiet to līdzi nākamajās brīvdienās un uzņemiet daudz lielisku fotogrāfiju! Aksesuārs ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, tāpēc tas ir ļoti izturīgs. Turklāt statīva kājām ir neslīdošas uzlikas, kas nodrošina lielāku stabilitāti.

Bezvadu vadība

Jūtieties kā profesionāls modelis. Uzstādiet tālruni uz statīva, uzņemiet vēlamo pozu un nofotografējiet sevi ar vienu klikšķi - ar Mcdodo jūs gandrīz nekas neierobežo! Pašbildes nūjiņa piedāvā nelielu tālvadības pulti bezvadu slēdža vadībai. Ierīcei ir līdz pat 10 m darbības rādiuss, un tā nodrošina ātru un uzticamu savienojumu. Tai ir arī zems enerģijas patēriņš, kas nozīmē ilgu darba laiku.

Produkta veidsPašiņu monopods
Maksimālais augstums, cm114

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse