Skaņas ierakstītāji - Olympus digital recorder VN-541PC, black - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Augstas kvalitātes WMA ieraksti
  • 4 GB iekšējā atmiņa
  • USB 2.0 savienojums
  • Trokšņus slāpējošs mono mikrofons
  • Ērti lietojams ar vienu roku

Olympus digital recorder VN-541PC, black

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

6444 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

23134
V405281BE000
4545350050719
Olympus

Jauns

iespējams pēc 27.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 26.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 26.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 27.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Lietotājam draudzīga darbība. Vienkāršs un ar vienu roku
Vienkāršais ierakstītājs VN-541PC ir ideāls risinājums visiem studentiem un ikvienam, kas pirmo reizi gatavojas lietot digitālo balss ierakstītāju.

Izstrādāts tūlītējai diktēšanai
Vienkārši pabīdiet REC slēdzi — balss ierakstītājs uzreiz sāk ierakstīšanu pat tad, ja barošana ir izslēgta. Slēdzis atrodas diktofona priekšpusē, tādējādi ļaujot aklu darbību. Jūs vairs nekad nepalaidīsit garām nevienu sarunu.

Optimizēti iestatījumi pielāgotiem balss ierakstiem
Pārliecinieties, vai jūsu balss ieraksti ir droši, izvēloties kādu no piedāvātajiem ainas MEMO, TALK, MUSIC vai LP (“Long Play”). Saglabātās mapes tiek sakārtotas pēc ierakstīšanas sižeta, lai jūs varētu viegli meklēt ieraksta sižetā. Tas var saīsināt faila meklēšanas laiku.

Izstrādāts, lai uztvertu katru signālu
Trokšņu slāpēšanas funkcija efektīvi samazina nevēlamos apkārtējās vides trokšņus, piemēram, gaisa kondicionētāja vai projektora radīto troksni. ventilatora troksnis, kas nodrošina skaidru atskaņošanas kvalitāti. Funkcija ir ļoti efektīva, atskaņojot sapulču ierakstus. To var iestatīt, ilgi nospiežot trokšņu samazināšanas pogu, kamēr diktofons ir apturēts vai atskaņo failu.

Vienkāršs savienojums, lai saglabātu datus
Vienkārši pievienojiet balss ierakstītājs pie datora ar mikro USB kabeli. Šādi jūs varēsiet pārvaldīt visus savus datus vidē, pie kuras esat pieradis.

Mazāk trokšņu. Vairāk skaņas
Zemās frekvences filtrs efektīvi novērš zemākas frekvences trokšņus, piemēram, gaisa kondicionētājus, projektorus un āra vēju, lai nodrošinātu vēl skaidrākus balss ierakstus. Izmantojot VN-541PC, zemā griezuma filtrs vienmēr ir ieslēgts, izņemot gadījumus, ja ir ieslēgts mūzikas skats.

Paplašiniet ierakstīšanas iespējas
Izmantojiet iebūvēto mikrofona ligzdā ar Olympus mikrofonu klāstu, lai paplašinātu skaņas uztveršanas iespējas. Izmantojiet austiņu ligzdu, lai pārraudzītu skaņu, lai pārbaudītu, vai kvalitāte atbilst nepieciešamajai izvadei.

Izveidota atbilstoši rādītājpirkstam
Darbība ir ievērojami uzlabota, ar lielām, labi pamanāmām pogām, kuras var darbināt ar īkšķi, un priekšējo skaļruni ērtai klausīšanai. Ierīce ir izstrādāta tā, lai tā atbilstu rādītājpirkstam, un to ir vieglāk pārnēsāt.

Nekad nepalaidiet garām neko, jo akumulatora darbības laiks ir ilgāks
Ar samazinātu enerģijas patēriņu un pagarināts akumulatora darbības laiks, VN sērijas digitālais balss ierakstītājs ir ērtāks nekā jebkad agrāk.

Produkta veidsIeraksta iekārtas
Savienojuma spraudnisUSB

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock