Zoom H6essential sound recorder H6e

  • Progresīvs rokas audio ierakstītājs
  • Filmu veidotājiem, mūziķiem & satura veidotājiem
  • 32 bitu pludiņš: Nav nepieciešama līmeņa regulēšana
  • Noņemami X/Y mikrofoni spēj apstrādāt līdz 135 dB
  • 4 XLR-1/4" TRS kombinētās ieejas ar priekšpastiprinātājiem
  • Divi A/D pārveidotāji
  • Iebūvēts mikseris un viļņu formas displejs
  • Funkcionē kā 6x2 USB-C audio interfeiss
  • Saderīgs ar alternatīvām kapsulām
  • Saderīgs ar BTA-1 Bluetooth adapteri

Zoom H6esenciālais skaņas ierakstītājs H6e

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

29545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

56659
10012069
4515260029204
Zoom

Jauns

iespējams pēc 21.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 21.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 21.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 21.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
295.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Prezentēts kā Zoom vadošais rokas ierakstītājs

H6 Essential portatīvais ierakstītājs piedāvā sešus celiņus ar nevainojamu, neizkropļotu skaņu bez nepieciešamības iestatīt līmeņus. Ar 32 bitu plūstošo ierakstīšanu un karsti maināmiem X/Y mikrofoniem, kas bez grūtībām spēj izturēt 135 dB, H6 Essential piedāvā daudzpusīgu, nesāpīgu audio risinājumu.

Četrās XLR-1/4" kombinētajās XLR-1/4 ieejās ir zema trokšņa līmeņa un augstas kvalitātes Zoom mikrofonu priekšpastiprinātāji un 48 V fantoma jauda profesionālu kondensatora mikrofonu darbināšanai. Iebūvētais mikseris ir viegli lietojams ar spilgtu 2" krāsu displeju, lai regulētu atsevišķus celiņus un tieši apskatītu viļņu formas reālajā laikā. H6 Essential var izmantot USB-C portu ne tikai barošanai, bet arī līdz pat divu audio kanālu straumēšanai uz datoriem un viedierīcēm, darbojoties kā 6-in / 2-out interfeisam. Turklāt diktofonu var uzstādīt uz statīva, kas ļauj to ērti izmantot stacionārā vietā vai uz kameras, izmantojot adapteri, lai veiktu ierakstus lauka apstākļos.

Aprīkots ar pieejamības iespējām

Essential sērijas videoreģistrators ir izstrādāts, lai nodrošinātu piekļuvi cilvēkiem ar redzes traucējumiem. Pārvietojieties pa izvēlni, izmantojot iebūvēto skaļruni vai austiņas. Radītāji var izvēlēties angļu, spāņu, franču, japāņu, japāņu, vācu, itāļu vai ķīniešu valodu.

Nākamās paaudzes 3.0 kapsulu sistēma

Atrodiet sev piemērotu kapsulu

H6 Essential ir ļoti daudzpusīga, lai atbalstītu ikvienu radošo personību. Šim nolūkam H6 Essential ir noņemama X/Y mikrofona kapsula, ko var nomainīt ar vairākiem izvēles moduļiem, lai atbilstu jūsu konkrētā lietojuma vajadzībām.

XYH-6e Stereo mikrofona kapsula (iekļauta komplektā)

Noklusējuma kapsula, kas nāk kopā ar H6 Essential, papildina divus augstas kvalitātes mikrofonus X/Y stereo izkārtojumā. Šis izkārtojums ir visjutīgākais pret tieši priekšā esošo skaņu, vienlaikus uztverot tīru stereoattēlu.

SSH-6e Stereo Shotgun kapsula

SSH-6e ietver ļoti virzītu mikrofonu, kas uztver skaņu centrā, kā arī divvirzienu sānu mikrofonu, kas uztver skaņu no kreisās un labās puses. Vidējā sānu stereo attēls ir regulējams no mono līdz ultraplašai stereo uztveršanai. Varat uzņemt dialogu ar centrālo mikrofonu un pēc tam pievienot vēlamo vides skaņas daudzumu, ko uztver sānu mikrofoni.

EXH-6e ieejas kapsula

Ja ir nepieciešamas vairākas ieejas, vienkārši pievienojiet EXH-6e dubulto XLR-1/4" TRS kombinēto kapsulu. Tā ļauj pieslēgt divus papildu mikrofonus, instrumentus vai līnijas līmeņa avotus.

Ja pieslēgsiet strāvas padevi kapsulas USB-C pieslēgvietai, var izmantot fantoma barošanu. Ir 3,5 mm ligzda līnijas vai mikrofona līmeņa ievadei, un lavalier mikrofoniem ir pieejams pieslēguma barošana.

Īpašās funkcijas

Lielāks dinamiskais diapazons

Pateicoties 32 bitu pludiņam un diviem AD pārveidotājiem, H6 Essential uztver milzīgu dinamisko diapazonu. Tas sniedz iespēju veidotājiem ierakstīt perfektu skaņu bez klipiem katru reizi.

Ultratīri priekšpastiprinātāji

Četrās XLR-1/4" TRS kombinētajās XLR-1/4 ieejās ir izmantoti Zoom ultratīrie priekšpastiprinātāji, kas atbalsta 48 V fantomspēju un 4 dBu profesionālu līnijas līmeņa ieeju. Iebūvētie X/Y mikrofoni var uztvert skaņu līdz pat 135 dB SPL, kas ir līdzvērtīgi reaktīvās lidmašīnas pacelšanās skaļumam.

Audio interfeisa iespējas

Nosūtiet audio, izmantojot USB-C, 32 bitu pludiņā, vienlaikus ierakstot SD kartē. Kad H6 Essential ir savienota ar Windows, Mac, iOS vai Android ierīci, izmantojot USB-C portu, to var izmantot kā 6 ieejas / 2 izejas audio interfeisu.

Miksējiet, monitorējiet un ierakstiet

Izmantojiet iebūvēto mikseri, lai viegli pielāgotu katra ieraksta audio līmeni. Tam ir arī viļņu formas displejs, tāpēc varat redzēt ierakstīto audio ieraksta laikā.

Satura veidotājiem

  • Mūziķiem: H6 Essential ir pārnēsājama studija. Mikrofonējiet līdz pat 4 instrumentiem, izmantojot XLR ieejas, un izmantojiet X/Y mikrofonus, lai ierakstītu visu ansambli skaistā stereo.
  • Filmu veidotājiem: 32 bitu pludiņieraksta funkcija sniedz filmu veidotājiem pārliecību par katru uzņemto kadru. Maināmās kapsulas, četras XLR ieejas un bezvadu laika kods (izmantojot papildu adapteri) padara H6 Essential nenovērtējamu jebkurā filmēšanas laukumā.
  • Podkāsteru veidotāji: Ja ikviens vēlas piedalīties jūsu podkāstā, H6 Essential ir nodrošināts ar četrām XLR ieejām. Lai iegūtu divas papildu XLR ieejas, pievienojiet papildu EXH-6e kapsulu.

Papildu savienojumi

Savienojums ar iOS ierīci

Izmantojiet BTA-1 Bluetooth adapteri (iegādājams atsevišķi), lai savienotu ar iOS ierīci un attālināti ierakstītu, pielāgotu miksēšanu, skatītu viļņu formas un mainītu iestatījumus.

Bluetooth sinhronizācija ar laika kodu

Izmantojot papildu BTA-1 Bluetooth adapteri, varat arī izveidot pāri ar Bluetooth taimkoda ierīcēm audio un video sinhronizācijai.

Mazs iepakojums, lielas funkcijas

Mīksti skārienjūtīgi vadības elementi

Ierakstīšanas un rotācijas vadības elementi ir rūpīgi izstrādāti, lai nodrošinātu klusu darbību.

Iebūvēts skaļrunis

Varat izmantot iebūvēto skaļruni, lai noklausītos savus ierakstus ātrai uzziņai. Skaļrunis nodrošina līdz pat iespaidīgu 500 mW jaudu.

Ieeja un izeja

Izmantojiet 3,5 mm līnijas izeju, lai izveidotu savienojumu ar kameru, un izmantojiet 3,5 mm austiņu izeju, lai pārraudzītu audio.

Spilgtas krāsas displejs

Spilgts pilnkrāsu 2" LCD ekrāns atvieglo navigāciju pa H6 Essential izvēlni un funkcijām.

Lielas ietilpības krātuve

H6 Essential atbalsta microSDXC kartes līdz pat 1 TB, lai ierakstītu stundām un stundām audio.

Ilgs akumulatora darbības laiks

H6 Essential nodrošina līdz pat 10 stundu akumulatora darbības laiku, izmantojot četras AA baterijas, un tas nodrošinās ilgas ierakstīšanas sesijas. Ja baterijas nav pieejamas, izmantojiet USB-C kopnes barošanu ar kontaktligzdām un barošanas bankām.

Produkta veidsIeraksta iekārtas
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock