Sporta kameru aksesuāri - Tether Tools Rapid sloksnes 30 gab. - ātri pasūtīt no ražotāja

RapidStrips stiprina RapidMount SLX un RapidMount Q20 pie vertikālām virsmām.

Tether Tools Rapid sloksnes 30 gab.

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

3545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

10610
0818307012882
Tether Tools

Jauns

iespējams pēc 21.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 21.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 21.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 21.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

RapidStrips ir vienreizējas lietošanas rūpnieciski ražota divpusējā līme, kurā izmantota sintētiskā gumija, kas nodrošina izcilu veiktspēju, bet pēc noņemšanas neatstāj lipīgas paliekas - līdzīgi kā līmlente. RapidStrips ir arī viegli noņemamas un nebojā virsmas. RapidStrips piestiprinās gandrīz pie jebkuras gludas vai viegli teksturētas virsmas, piemēram, ģipškartona, finiera, stikla, spoguļa, lamināta, stikla šķiedras, metāla, flīžu, porcelāna un marmora. Komplektā ietilpst EasyPeel plāksnītes ātrai uzstādīšanai.

RapidStrips piestiprinās pie gludām un viegli teksturētām virsmām, tostarp ģipškartona, krāsotām sienām, finiera, stikla, spoguļa, lamināta, stikla šķiedras, metāla, flīžu, porcelāna un marmora. Nestipriniet uz neapstrādāta koka, ķieģeļiem, mīkstām plastmasām, vinila, auduma, Venēcijas krāsotām virsmām vai tapetēm.
Līme jāuzklāj uz tīras, gludas, sausas virsmas, kad virsmas temperatūra ir no 0 grādiem pēc C līdz 150 grādiem pēc F (-17 grādiem pēc C).

Ieteicamais pielietojums
Uzstādiet RapidMount SLX vai RapidMount Q20 uz jebkuras gludas, krāsotas vai viegli teksturētas virsmas, piemēram, ģipškartona, finiera, stikla, spoguļa, lamināta, stikla šķiedras, metāla, flīžu, porcelāna, marmora un citām.



Produkta veidsPiedzīvojumu kameru stiprinājumi
SaderībaGoPro
Stiprinājuma veidsLīmējams

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock