-18%

Sporta kameru aksesuāri - Telesin GP-DMP-T09 zemūdens korpuss GoPro Hero 9 / 10 / 11 - perc šodien veikalā un ar piegādi

Zīmola Telesin praktiskais korpuss GoPro Hero 9 kamerai ļaus uzņemt oriģinālos kadrus virs un zem ūdens. Tas var ne tikai peldēt virs ūdens, bet arī ir ūdensizturīgs līdz 30 m dziļumam. Tas nodrošina plašu redzes lauku un gaismas caurlaidību 93%. Tā neslīdošā roktura iekšpusē ir arī glabāšanas nodalījums, kurā varat glabāt sīkus priekšmetus.

Telesin GP-DMP-T09 zemūdens korpuss GoPro Hero 9 / 10 / 11

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

5909 ar PVN

€ 72.45

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

42094
GP-DMP-T09
6972860171005
TELESIN

Jauns

29.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
30.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
30.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
29.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Telesin GP-DMP-T09 zemūdens korpuss GoPro Hero 9/Hero 10/Hero 11

Rūpīgi pārdomāts dizains

Tā kā tā izmantošanas dēļ korpusa uzstādīšana ir pasakaini vienkārša. Piederums ir aprīkots ar slēdža pogu, pateicoties kurai jūs zibspuldzē uzņemsiet satriecošus kadrus. Nerūsējošā tērauda detaļas ir izturīgas un izturīgas pret nodilumu. Turklāt regulējama garuma plaukstas turētājs padara maciņa lietošanu drošāku un neļauj to pazaudēt.

Telesin zīmola praktiskais korpuss GoPro kamerai ļaus uzņemt oriģinālos kadrus virs un zem ūdens. Tas var ne tikai peldēt virs ūdens, bet arī ir ūdensizturīgs līdz 30 m dziļumam. Tas nodrošina plašu redzes lauku un gaismas caurlaidību 93%. Tā neslīdošā roktura iekšpusē ir arī glabāšanas nodalījums, kurā varat glabāt sīkus priekšmetus.

Izveidojiet elpu aizraujošus zemūdens kadrus

Korpusa kupols ir izgatavots no vācu akrila stikla, kas izceļas ar augstu izturību, izcilu ierīces aizsardzību, kā arī nodrošina skaidrus, tīrus attēlus. Attālums starp objektīvu un tā augšdaļu ir 70 mm, kas nodrošina optimālu skatu. Piederums ir aprīkots ar īpašiem elementiem, kas neļauj tam iztvaikot. Jums arī nav jāuztraucas par atspīdumiem, kas traucē jūsu fotoattēlu un videoklipu kvalitātei. Turklāt 180° skata lauks ļauj izveidot lieliskus kadrus.

Uzticama un daudzfunkcionāla

Varat izmantot futrāli vairākos dažādos veidos. Par šo piederuma daudzfunkcionalitāti ir atbildīgs tā peldspējas stiprinājums un ūdensnecaurlaidība līdz 30 metru dziļumam. Produkts ļauj ierakstīt unikālus kadrus uz sauszemes, kā arī tieši virs ūdens virsmas. Pateicoties tam, varat uzņemt arī pārsteidzošus zemūdens kadrus.

Praktisks rokturis

Kopa neslīdošais rokturis ir izgatavots no patīkama pieskāriena TPE materiāla. Tas ļauj droši un ērti lietot piederumu gan uz sauszemes, gan zem ūdens. Iekšpusē ir neliels nodalījums, kurā var glabāt, piemēram, atslēgas vai monētas. Varat arī piepildīt to ar ūdeni, lai tas jebkurā situācijā būtu optimāli peldošs.

Rūpīgi pārdomāts dizains

Korpa uzstādīšana ir pasakaini vienkārša, jo tā lietošana. Piederums ir aprīkots ar slēdža pogu, pateicoties kurai jūs zibspuldzē uzņemsiet satriecošus kadrus. Nerūsējošā tērauda detaļas ir izturīgas un izturīgas pret nodilumu. Turklāt regulējama garuma plaukstas turētājs padara maciņa lietošanu drošāku un neļauj to pazaudēt.

Specifikācija

ZīmolsTelesinVārdsGoPro Hero 9/Hero 10 /Hero 11 Dome PortSvars420 gIzmēri185 x 185 x 102 mmMateriālsnerūsējošais tērauds + datorsSaderībaGoPro Hero 9/Hero 10/Hero 11Krāsamelns un dzeltens

Iepakojumu saraksts

peldspējas stienis
kupola ports
uzgriežņu atslēga
tīrīšanas lupatiņa
pretmiglas plēve
lieta
rokas siksna
skrūve
Produkta veidsSporta kameru aksesuāri
Preces ar atlaidi (%)Vidēja atlaide (10-30%)
Aksesuāru tipskorpusi
Atlaides apjoms (€)5 - 20 €

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība