-€46

Sporta kameru aksesuāri - Third-Person Backpack Mount Insta 360 - perc šodien veikalā un ar piegādi

Komplektā ietilpst:

  • Mugursomas stiprinājuma rāmis
  • Mugursomas siksna x2
  • Vidukļa siksna x2
  • Oglekļa šķiedras stabs

Third-Person Backpack Mount Insta 360

Rated 5/5 based on 1 customer reviews
52598
6970357853625
Insta360

Jauns

iespējams pēc 29.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 30.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 30.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 29.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

'Third-Person' mugursomas stiprinājums

Izveidojiet oriģinālus videomateriālus no trešās personas perspektīvas. Šis praktiskais stiprinājums ļauj piestiprināt Insta360 kameru pie mugursomas un ierakstīt unikālus kadrus no aizmugures. Atbrīvojiet rokas un bez piepūles iegūstiet satriecošus rezultātus! Piederums ir izstrādāts tā, lai pēc iespējas samazinātu triecienus — lai jūs varētu viegli sagatavot vienmērīgu, stabilu video.

Unikāli 'Third-Person' perspektīvas kadri

Vai fotografējat vienatnē? Vai vēlaties izveidot oriģinālu trešās personas perspektīvas videoklipu? Vai arī vēlaties izveidot dronam līdzīgu kadru? Ar stiprinājumu jūs varat viegli sasniegt vēlamos efektus! Gatavos videoklipus var rediģēt, izmantojot speciālo lietotni. Braukšana ar skrejriteni, kāpšana kalnos, snovborda triki vai varbūt smaiļošana? Iemūžiniet savus piedzīvojumus no neparastas perspektīvas!

Izsmalcināts visās detaļās

Aizmirstiet par nevēlamiem triecieniem un vibrācijām. Pateicoties pārdomātajam roktura dizainam un FlowState stabilizācijas tehnoloģijai, ko atbalsta Insta360 kameras, varat bez raizēm ierakstīt pat visdinamiskākos kadrus. Tajā pašā laikā produkts ir ļoti viegli uzstādāms, viegls, izturīgs un ērti lietojams. Tas ir arī aprīkots ar regulējamām siksnām, kas ļauj to viegli piestiprināt vairumam mugursomu.

Komplektā ietilpst:

  • Mugursomas stiprinājuma rāmis
  • Mugursomas siksna x2
  • vidukļa siksna x2
  • Oglekļa šķiedras stabs
Produkta veidsKameras aksesuāri
SaderībaInsta 360
Preces ar atlaidi (%)Īpaša atlaide (virs 50%)
Atlaides apjoms (€)20 - 50 €

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība