Statīvu aksesuāri - Genesis R60 Clamp multifunction holder - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • Plašs attālums starp spailēm - ļauj turētāju piestiprināt pie dažāda veida virsmām, kuru biezums nepārsniedz 43 mm, piemēram, galda virsmām, margām, caurulēm vai zariem.
  • Daudzpusība - 1/4" un 3/8" vītņu stiprinājums padara turētāju saderīgu ar lielāko daļu foto un kino piederumu, kamerām, fotoaparātiem, galviņām, tālruņu turētājiem, kardāniem.
  • Masīvums - izturīgs, izgatavots no izturīga materiāla, tam ir neslīdošas spailes, tas viss padara to lieliski piemērotu pat vairākus kilogramus smagas iekārtas pārvietošanai.
  • Regulējama galva - ļauj iestatīt piestiprināto aprīkojumu vajadzīgajā leņķī.

Genesis R60 Clamp multifunction holder

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

2745 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

54630
5901698719937
Genesis

Jauns

iespējams pēc 24.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 24.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
iespējams pēc 24.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 24.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

GenesisGear R60 ir daudzfunkcionāls rokturis, kas paredzēts fotogrāfiem un filmu veidotājiem. Universālajam skavānam ir seši 1/4" un divi 3/8" vītnes (tostarp viens ARRI vītņgriezums), pateicoties kuriem tam var piestiprināt lielāko daļu foto un video aprīkojuma un piederumu. To var izmantot, lai piestiprinātu kameras, kardāna, spoguļkameras, bezspoguļa kameras, kā arī GoPro vai tālruņus.

GenesisGear R60 rokturis ir pamatīgi izgatavots no izturīgiem un stipriem metāliem: nerūsējošā tērauda un alumīnija. Tam ir neslīdošas, silikona spailes ar attālumu no 14 līdz 43 mm. Tas dod iespēju piestiprināt pie dažāda veida virsmām, gan plakanām, gan noapaļotām, piemēram, pie darba virsmas, margām, caurulēm vai zariem. Augstākā izgatavošanas kvalitāte ļauj piestiprināt pat smagas foto un kino iekārtas, neuztraucoties par to stabilitāti un drošību.

Šis unikālais GenesisGear rokturis ir ideāls risinājums visu līmeņu fotogrāfiem un filmu veidotājiem. Tā nelielais svars un nelielais izmērs ļauj to vienmēr ņemt līdzi. Lietošanas daudzpusība un plašās montāžas iespējas ļauj strādāt dažādos un sarežģītos apstākļos. Interjeros, uzstādot rokturi uz galda virsmas, mēs iegūstam interesantus un ar statīvu grūti iegūstamus aprīkojuma izvietojuma leņķus. Izmantojot to brīvā dabā, varēsiet stabilizēt ierīces, izmantojot, piemēram, koku zarus. Tas darbosies arī kā sporta kameras turētājs, ko var droši piestiprināt, piemēram, pie velosipēda stūres.

Produkta veidsStatīvu aksesuāri

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock