Statīvu galvas - Manfrotto 494 Center Ball head MH494-BH - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 19,8 lb kravnesība
  • Saderīgs ar statīviem vai atbalsta sistēmām, kas aprīkotas ar 3/8"-16 stiprinājumu.
  • Izmanto lodveida savienojumu, kas palīdz maksimāli palielināt pagriešanas un noliekšanas elastību.
  • Lodveida savienojums nodrošina 360° pagrieziena kontroli, to var noliekt līdz 90° leņķim, un to var fiksēt.
  • Iebūvēts RC2 ātrās atbrīvošanas kameras fiksators un 200PL-PRO ātrās atbrīvošanas plate
  • Galvenā bloķēšanas poga ļauj ātri pagriezt lodveida savienojumu, pagriezt to leņķī, pilnībā noliekt vai atgriezt vertikālā stāvoklī.
  • Sekundārā bloķēšanas poga ļauj galvai griezties 360° leņķī.
  • Lodveida savienojuma kustībām paredzētais spriedzes regulēšanas ciparnīca
  • Izturīga alumīnija sakausējuma konstrukcija

Manfrotto 494 Center Ball head MH494-BH

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

7745 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas

48918
MH494-BH
8024221652994
Manfrotto

Jauns

09.05 - 19.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
10.05 - 21.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
10.05 - 21.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
09.05 - 19.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Visiem amatieru fotogrāfiem, kas meklē nelielu, bet jaudīgu lodes galvu. 494 alumīnija lodveida galva ļauj ātri un precīzi pozicionēt kameru. 494 Center ir viegla un kompakta, un tā ir ideāli piemērota ikvienam, kas meklē ātru un vienkāršu risinājumu.

Tā ir izgatavota no ļoti izturīga viegla alumīnija, padarot to īpaši pārnēsājamu un pietiekami izturīgu, lai izturētu līdz pat 8 kg svaru. Tas ir ideāls risinājums visu veidu spoguļkamerām ar tālummaiņas objektīviem un pat vidēja formāta spoguļkamerām.

Šī lodveida galva apvieno praktiskumu ar augstu funkcionalitāti un piedāvā trīs neatkarīgas vadības ierīces: galveno pogu lodveida bloķēšanas kontrolei, integrēto berzes kontroles pogu, kas regulē lodveida saspriegumu, lai ierīces svars vienmēr būtu perfekti līdzsvarots un attēli tiktu bez piepūles kadrēti, un neatkarīgo panorāmas pogu, kas nodrošina horizontālas horizontālās kustības saglabāšanu un kameras pārvietošanu horizontāli - vislabāk ainavu fotografēšanai.

494 lodveida galvai ir unikāla ātrās noņemšanas plāksne, kas nodrošina pilnīgu saderību ar Manfrotto RC2 un Arca-swiss. Ar šo alumīnija plāksnīti, kas piestiprināta pie kameras, visas Manfrotto galvas un gandrīz visas tirgū pieejamās statīva galvas ar arkas stiprinājumiem var ātri un bez piepūles noregulēt, nenoņemot sastāvdaļas. 494 konstrukciju raksturo ārkārtīgi vienkārša uzstādīšana un uzticama lietošana jebkurā konfigurācijā.

For all amateur photographers looking for a small but powerful bullet head. The 494 aluminium ball head allows fast and accurate camera positioning. The 494 Center is lightweight and compact and is ideal for anyone looking for a quick and easy solution. It is made from highly durable lightweight aluminium, making it extremely portable and strong enough to support a weight of up to 8kg. It's the perfect solution for all kinds of SLRs with zoom lenses and even medium format SLRs.

This ball head combines practicality with high functionality and offers three independent controls: a main knob for controlling the ball lock, an integrated friction control knob that adjusts the tension of the ball so that the weight of the device is always perfectly balanced and images are effortlessly framed, and an independent panorama knob that keeps the horizon flat and moves the camera horizontally - the best for landscape photography.The 494 ball head features a unique quick release plate that makes it fully compatible with the Manfrotto RC2 and Arca-swiss. With this aluminum plate attached to the camera, all Manfrotto heads and almost all tripod heads on the market with arcade attachments can be quickly and effortlessly adjusted without having to remove the components.The 494 design features extremely easy setup and reliable use in any configuration.

Key features:

  • 19.8 lb load capacity
  • Compatible with tripods or support systems that feature a 3/8"-16 mount
  • Uses ball-and-socket joint to help maximize pan-and-tilt flexibility
  • Ball-and-socket joint provides 360° of swivel control, is tiltable down to a 90° angle, and can be locked into place
  • Integrated RC2 quick release cam lock and a 200PL-PRO quick release plate
  • Primary locking knob allows ball-and-socket joint to be quickly swiveled, angled, fully tilted, or returned to its upright position
  • Secondary locking knob allows head to rotate 360°
  • Dedicated tension control dial for the ball-and-socket joint's movements
  • Durable, aluminum-alloy construction





Head TypeBall Head
Base Mount3/8"-16 Female
Camera Mounting Screw1/4"-20 Male & 3/8"-16 with Bushing
Quick Release Plate TypeArca-Type, RC2
Load Capacity19.8 lb / 9 kg
Number of Bubble LevelsNone
Friction ControlYes
Independent Pan LockYes
MaterialAluminum
Produkta veidsStatīvu aksesuāri

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse