-33%

PULUZ PU636 Metal Ball Head 360 Panorama Tripod Adapter

  • Ražotājs: Puluz
  • Modelis PU636
  • Savietojamība Kameras, stiprinājumi, statīvi un piederumi, kas montējami ar ¼ skrūvi

PULUZ PU636 Metāla lodveida galvas 360 panorāmas statīva adapteris

Rated 4.2/5 based on 1 customer reviews
54945
PU636
5905316147362
Puluz

Jauns

iespējams pēc 30.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 01.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 01.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 30.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Adapteris statīvam PULUZ PU636 bumba, metāla 360 Panorama

Puluz adapteris ir svarīgs jūsu kameras stiprinājuma elements. Tas nodrošina iespēju uzņemt panorāmas kadrus no statīva, nodrošinot lielu daudzpusību. Izstrādājums darbojas ar statīviem un ¼ skrūves stiprinājumiem. Ar ¼ skrūvi var piestiprināt kameras, gaismas vai tālruņa turētājus, nodrošinot plašu saderību un ērtības, kas jums nepieciešamas. Izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, tas garantē jūsu ierīču drošību. Neraugoties uz izturīgo konstrukciju, izstrādājums ir viegls un pārnēsājams, tāpēc tas veiksmīgi kalpos jums, lai kur vien tas būtu nepieciešams.

Panorāmas fotoattēli

Puluz adapteris nodrošina daudzpusību jebkuram statīvam. Pateicoties tā lodveida galvai, tas nodrošina 360° vertikālu rotāciju un 135° horizontālu rotāciju. Šāds risinājums ļaus jums novietot savu aprīkojumu pareizajā leņķī, pielāgojot kadru savām vajadzībām.

Plaša saderība

Izstrādājums ir aprīkots ar ¼ skrūves atveri, tāpēc tas nodrošina plašu saderību ar daudziem statīviem vai stiprinājumiem. Adaptera skrūve (¼) nodrošina tiešu montāžu kamerām un videokamerām vai ārējiem stiprinājumiem, piemēram, tālruņa stiprinājumiem. Adaptera kravnesība ir 1,5 kg, tāpēc varat būt droši, ka jūsu ierīces ir drošībā.

Izturīga konstrukcija

PU636 ir lodveida adapteris, kas izveidots no augstas kvalitātes materiāliem, nodrošinot jūsu ierīču drošību un nepieciešamo stabilitāti. Izstrādājums ir izturīgs pret bojājumiem, vienlaikus tas ir viegls un pārnēsājams. Turklāt tas ir aprīkots ar silikona spilventiņu ierīču stiprināšanai, kas nodrošina vēl lielāku stabilitāti.

Produkta veidsStatīvu aksesuāri
Preces ar atlaidi (%)Īpaša atlaide (virs 50%)
Atlaides apjoms (€)līdz 5 €

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
7 vienības