Telefona turētājs - Phone holder / Stand with Dual Ring Light Cygnett (black) CY3538VCSLR - perc šodien veikalā un ar piegādi

Vai bieži ierakstāt vlogus ar tālruni? Vai jūs veidojat tiešraides? Ja jā, Cygnett ir piedāvājums tieši jums! Tālruņa statīvs ir aprīkots ar 2 LED gaismām. Tas atbalsta līdz pat 3 apgaismojuma režīmiem, turklāt tas stabili tur jūsu viedtālruni.

Īpaša skava ļauj bez problēmām uzstādīt ierīci jebkurā vietā, un, pateicoties USB pieslēgvietai, jūs varat to ērti uzlādēt. Tagad varat ierakstīt, neuztraucoties par nelabvēlīgu apgaismojumu!

Phone holder / Stand with Dual Ring Light Cygnett (black) CY3538VCSLR

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews
52401
CY3538VCSLR
0848116029740
Cygnett

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Ierakstiet kā profesionālis

Izbaudiet vieglumu, ar kādu varat izveidot profesionālus videomateriālus. Cygnett statīvs izmanto LED gaismu, kas palīdz izcelt jūsu seju fotogrāfijās un videoklipos, radot maigu mirdzumu un novēršot plankumus un ēnas. Divu gredzenveida lampu konstrukcija ļauj jums uzņemt fotoattēlus vai videoklipus ar vairāk nekā vienu personu, un ar regulējamo rokturi jūs pielāgosiet tālruņa pozīciju atbilstoši savām pašreizējām vajadzībām.

Pielāgojiet gaismu savām vajadzībām

Cygnett statīvs piedāvā līdz 3 apgaismojuma režīmiem, piemēram, silti balts, neitrāli balts un vēsi balts. Ierīce arī ļauj regulēt krāsu temperatūru no 3000K līdz 6500K un 10 soļu spilgtuma regulēšanu līdz 440 lm. Tas ļauj viegli iestatīt pareizo apgaismojuma līmeni un realizēt katru jūsu radošo izdomu.

Lietošanas ērtums

Pateicoties piederuma portatīvajai konstrukcijai, varat brīvi ņemt to līdzi jebkurā vietā un ērti filmēt video. Īpašais skava ļauj stiprinājumu piestiprināt pie galda vai rakstāmgalda. Izstrādājums ir ļoti universāls un labi darbosies ar dažādiem tālruņu modeļiem. Šis ir ideāls sīkrīks cilvēkiem, kuriem nepieciešams uzticams apgaismojums selfiju uzņemšanai, straumēšanai, ierakstīšanai vai produktu vai portretu fotografēšanai.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.