Telefonu statīvi - Stand holder LDNIO MG07 for phone (white) MG07 - ātri pasūtīt no ražotāja

LDNIO tālruņa statīvs ļaus ērti lietot tālruni. Tam ir regulējams augstums un 3 slīpuma režīmi.

Tas ir neslīdošs un saderīgs ar daudziem viedtālruņu modeļiem ar ekrāna diagonāli līdz 7,2" collām.

Stand holder LDNIO MG07 for phone (white) MG07

Rated 4/5 based on 1 customer reviews
51060
MG07
6933138691489
Ldnio

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Pielāgojamība

Augstuma un slīpuma leņķa regulēšanas funkcija ļauj viegli pielāgot statīvu savām vajadzībām. Pieejami 3 slīpuma režīmi - 30, 60 vai 100 grādi. Statīvs ļauj ērti skatīties iecienītākos seriālus, pārlūkot tīmekli vai veikt videozvanus.

Mazs izmērs

LDNIO statīvu varat ērti paņemt līdzi, lai kur vien vēlaties. Salocītu to var viegli ievietot somā, mugursomā vai bagāžā. Turklāt izstrādājumam ir plaša saderība. Jūs to varēsiet uzstādīt uz populārākajiem viedtālruņiem ar maksimālo diagonāli 7,2" collas.

Lietotājam draudzīgs

Īpaši izstrādātais dizains stabili notur jūsu viedtālruni. Savukārt silikona pārklājums neļauj tam nejauši izslīdēt no statīva. Statīvs ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, tāpēc jums nav jāuztraucas par bojājumiem.

Produkta veidsTelefona turētājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.