Video stabilizatori - DJI Gimbal Osmo Mobile SE viedtālruņa stabilizators - perc šodien veikalā un ar piegādi

Osmo Mobile SE — izveidojiet magnētiskos momentus

Izvērsiet, izveidojiet savienojumu un sāciet darbu. Osmo Mobile SE vieglais, salokāmais korpuss un magnētiskais ātrās atbrīvošanas dizains ļauj to viegli paņemt līdzi un ātri sākt ierakstīšanu. Jaunais statusa panelis ļauj ātri un ērti pārslēgt kardāna režīmus. Daudzas viedās funkcijas palīdz dinamiski tvert un izcelt mirkļus, piešķirot katram kadram radošu elpu.

DJI Gimbal Osmo Mobile SE viedtālruņa stabilizators

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

11995 ar PVN

Ir uz vietas
3 vienības , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

44248
CP.OS.00000214.02
6941565939012
DJI

Jauns

29.03.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
30.03.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
30.03.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
29.03.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Izceltie produkti:

  • 3 asu stabilizācija
  • Magnētiskais dizains
  • Ērts un salokāms
  • ActiveTrack 5.0
  • Vienkāršas apmācības un pēcapstrāde
  • Ātrais rullītis

Produkta funkcijas:

Ņemiet to līdzi

Saliekamā konstrukcija padara Osmo Mobile SE viegli uzglabājamu un transportējamu. Ņemiet to līdzi, lai kur jūs dotos, tāpēc, smēlies iedvesmu, būsiet gatavs sākt filmēt kinematogrāfiskus videoklipus.

Tūlīt gatavs ierakstīšanai

Neatkarīgi no tā, vai tie ir spēles uzvaras vārti vai mazuļa pirmie soļi, jūs vienmēr esat gatavs. Vienkārši pievienojiet viedtālruni kardānam un nekavējoties sāciet ierakstīšanu. Kardānu un magnētisko tālruņa skavu var atdalīt, lai jūs varētu ātri atvienot viedtālruni, lai piezvanītu un kopīgotu aizraujošas ziņas.

Augstas precizitātes bezsuku motori

Osmo Mobile SE ir aprīkots ar maziem, liela griezes momenta bezsuku motoriem, kas ļauj kardānam reaģēt uz nelielām kustībām pat tad, ja tiek izmantoti lieli vai smagi viedtālruņi.

3 asu stabilizācija

Izmantojot jaunus vadības algoritmus, Osmo Mobile SE veic reāllaika kompensāciju, pamatojoties uz kardāna pozu, samazinot kameras vibrāciju, lai uzņemtu sviestaini gludus attēlus.

ActiveTrack 5.0

Balerīnas vai mājdzīvnieka reibinošais grieziens ir viegli iemūžināts programmai ActiveTrack 5.0. Izmantojot nesen optimizēto algoritmu, jūsu kardāna sistēma var stabili izsekot lielākos attālumos, vienlaikus saglabājot objektu kadrā. ActiveTrack var pat ātri atsākt izsekošanu, pat ja objekts uz īsu brīdi aizsprosto un atkal ieiet kadrā.

Laika nobīde

Osmo Mobile SE atbalsta timelapse, motionlapse un hyperlapse ar vienkāršām motionlapse veidnēm, lai jūsu klipus pārvērstu satriecošos videoklipos.

Dynamic Zoom

Izmantojiet tālummaiņas slīdni, lai tuvinātu vai tālinātu, pievienojot fotoattēlam dziļuma sajūtu un laika un telpas saspiešanu.

Žestu vadība

Vai vēlaties uzņemt grupas fotoattēlu, nevienu nepalaižot garām? Vai filmējat video kastingam, bet jums nav neviena, kas ieslēgtu kameru? Varat viegli sākt un pārtraukt ierakstīšanu, vienkārši pavelkot ar roku.

Panorāma

Satriecošas ainavas ir jāuztver vienā gabalā. Panorāma palīdz ātri un vienkārši tvert majestātiskus skatus. Vai izmantojiet CloneMe Panorama, lai iemūžinātu sevi dažādās vietās vienlaikus.

Horizontāli un vertikāli

Izmantojot Quick Roll, varat viegli pārslēgties starp horizontāliem un vertikāliem ierakstiem bez zudumiem. Neatkarīgi no tā, vai pārvietojaties vai stāvat uz vietas, portreta vai ainavas formātā, jums ir pilnīga brīvība ar ierakstiem.

Intuitīvs statusa displejs

Izmantojot jauno integrēto statusa paneli, varat ērti pārbaudīt akumulatora uzlādes līmeni, sistēmas statusu un kardāna režīmu. Nospiediet pogu M, un varat viegli pārslēgties starp četriem kardāna režīmiem un pacelt savus ierakstus jaunā līmenī.

Turpināt

Sekošanas režīmā kamera seko kardāna virziena un slīpuma kustībām un paliek stabila gājiena laikā. Šis režīms ir lieliski piemērots fotografēšanai uz augšu, uz leju un pa diagonāli.

Tilt Lock

Kamera seko tikai kardāna virziena kustībai un saglabājas stabila slīpuma un gājiena laikā, ideāli piemērots fotografēšanai horizontāli vai pārvietošanai ap objektu.

DJI Mimo

Izmantojot ShotGuides, varat izvēlēties no dažādām fotografēšanas pamācībām, kas atbilst jūsu ainai. Norādījumi ir viegli saprotami un ātri izpildāmi. Vienkārši izpildiet norādījumus, un ātri vien ierakstīsit kā profesionālis.

Viegls griezums

Pārslēdzieties no lietotnes DJI Mimo uz lietotni LightCut, kas piedāvā rediģēšanu ar mākslīgā intelekta palīdzību un virkni ekskluzīvu video veidņu. Šis ir viegli lietojams vienas pieturas risinājums, sākot no uzņemšanas līdz pēcapstrādei, lieliski piemērots iesācējiem.

Produkta specifikācijas:

VISPĀRĪGI

  • Saderīgā tālruņa svars: 170–290 g
  • Saderīgā tālruņa biezums: 6,9–10 mm
  • Saderīgā tālruņa platums: 67–84 mm
  • Akumulatora ietilpība: 2600 mAh
  • Akumulatora enerģija: 9,36 Wh
  • Uzlādes temperatūra: 5° līdz 40° C (41° līdz 104° F)
  • Darbības temperatūra: 0° līdz 40° C (32° līdz 104° F)
  • Darbības laiks: apm. 8 stundas (mērot ideālos apstākļos ar pilnībā līdzsvarotu kardānu)
  • Uzlādes laiks: apm. 2 stundas un 12 minūtes (mērot ar 10 W Type-C charger)
  • Bezvadu režīms: Bluetooth 5.1
  • Programmatūra: DJI Mimo
  • Izmēri: garums: 138 mm, diametrs: 32 mm
  • GIMBAL

Mehāniskais diapazons: 
Panna: -161,2° līdz 171,95°
Ritums: -136,7° līdz 198°,
slīpums: -106,54° līdz 235,5°

Maksimālais vadības ātrums: 120°/s

Produkta veidsTelefona stabilizators
Vertikālā filmēšanaIespējama

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
3 vienības