DJI RS 4 Pro Camera Gimbal Stabilizer RS4

  • Viegls dizains ar 10 lb kravnesību
  • OLED skārienekrāns ar automātisko bloķēšanu
  • 2. paaudzes dabiskā vertikālā uzņemšana
  • Automatizēta asu bloķēšana
  • Džoistikas vai Bluetooth režīma pārslēgšana
  • Papilduports bezvadu raidītājs, LiDAR
  • Asis ar teflona pārklājumu, ActiveTrack Pro
  • 13 stundu darbības laiks
Product Video
 
 

DJI RS 4 Pro kamera gimbal Stabilizators RS4

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

86900 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

57004
CP.RN.00000345.03
6941565974686
DJI

Jauns

03.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
04.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
04.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
03.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
869
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Paaugstināta darbības efektivitāte

Dzimtā vertikālā uzņemšana un paplašinātā piederumu ekosistēma padara DJI RS 4 Pro par jaudīgu rīku bezspoguļa kameru uzņemšanas operatoriem. gimbal sver aptuveni 2,74 lb un sup portsver 10 lb, kas ir ideāli piemērots kompakto kameru būvēm. Ar teflonu pārklātas asis samazina berzi, nodrošinot vienmērīgāku balansēšanu un darbību. Intuitīvas funkcijas ietver precīzas regulēšanas pogu, automātiski bloķējošu OLED ekrānu un RSA saziņu port paplašinātiem piederumiem.

Otrās paaudzes ātrās noņemšanas plāksnes konstrukcija

Izmantojot iepriekšējās modeļa versijas divslāņu ātrās noņemšanas plāksnes, RS 4 ļauj ērti uzstādīt un balansēt kameru. Horizontālā plāksne ļauj ātrāk pāriet uz dabisko vertikālo uzņemšanu. Precīzas regulēšanas poga regulē slīpuma asi, lai veiktu precīzus pielāgojumus. Augšējā plāksnē ir izvietojuma vadotnes drošai kameras montāžai.

Savietojamība

Pilnu saderīgo kameru sarakstu skatiet DJI tīmekļa vietnē, kur atrodama jaunākā saderības informācija.

Otrās paaudzes automātiskās asu bloķēšanas ierīces

Kad kamera ir izslēgta, nospiediet un turiet ieslēgšanas pogu, lai atbloķētu trīs asis, kas ļauj veikt ātru iestatīšanu tikai divu sekunžu laikā. Nospiediet ieslēgšanas pogu vienu reizi, lai bloķētu asis un pārietu miega režīmā, uzlabojot efektivitāti glabāšanas laikā. Mazākas atstarpes pēc bloķēšanas samazina gimbal kratīšanos.

RSA komunikācija port

RSA komunikācija port integrē Ronin sērijas piederumus gimbal konfigurācijā. Pievienojiet Ronin specifiskus vai trešo pušu piederumus ar vadības iespējām dažādām uzņemšanas konfigurācijām. DJI RS SDK protokols ļauj trešo pušu ražotājiem izveidot pielāgotas funkcijas RS 4.

Bezvadu shutter vadība

RS 4 Pro supports bezvadu shutter vadību ar divu režīmu Bluetooth, ietaupot laiku un pūles. Kontrolējiet video un foto uzņemšanu, nospiežot ierakstīšanas pogu uz stabilizatora. Savienotās kameras var automātiski atjaunot savienojumu, tādējādi novēršot nepieciešamību pēc kameras vadības kabeļa.

Atjaunināts ActiveTrack Pro

Jaunākās paaudzes ActiveTrack Pro nodrošina precīzu izsekošanu bez papildu aprīkojuma. Novērojiet vai kadrējiet objektu OLED skārienekrānā. Papildu LiDAR bloks projicē 76 800 diapazona punktus 20 metru zonā.

Integrētas vadības ierīces

  • Pārslēdziet starp Pan Follow, Pan and Tilt Follow un FPV režīmiem, izmantojot gimbal režīma slēdzi. Pielāgojiet FPV režīmu 3D Roll 360, portrait vai Custom. Funkcijas ietver kustības uzņemšanu, izsekošanu un panorāmas uzņemšanu.
  • Sprūda pogu var pielāgot FPV režīmam, liekot asīm sekot roktura kustībai, kad tā tiek turēta nospiesta.

Automašīnas stiprinājuma režīms

Automašīnas stiprinājuma režīms optimizē stabilizāciju, ņemot vērā transportlīdzekļa vibrācijas un vēja pretestību, nodrošinot stabilu uzņemšanu.

Ceturtās paaudzes RS stabilizācijas algoritms

RS 4 Pro ir aprīkots ar nākamās paaudzes stabilizācijas algoritmu, kas nodrošina uzlabotu stabilitāti, pārvalda vertikālu uzņemšanu, ātras kustības un zema leņķa uzņemšanu. Motora griezes moments visās trijās asīs ir palielināts par 20, nodrošinot lielāku jaudu.

Automātiski bloķējošs OLED ekrāns

RS 4 Pro ir aprīkots ar fiksētu OLED skārienekrānu ar automātiskās bloķēšanas funkciju, lai novērstu nejaušu pārslēgšanos un taupītu akumulatoru.

Integrēta uzraudzība un vadība

Pielāgojiet kameras ekspozīciju lietotnē Ronin vai pārvaldiet gimbal ar virtuālo džokstiku, lai nodrošinātu integrētu uzraudzību un kontroli. Izmantojiet Ronin attēla raidītāju, lai ar viedtālruni attālināti vadītu RS 4 Pro gimbal un nodrošinātu dinamiskas kameras kustības.

Uzlabots akumulators un ātra uzlāde

RS 4 Pro akumulatora rokturis ir aprīkots ar kasetnes konstrukciju, kas nodrošina ērtu akumulatora nomaiņu un kompaktu glabāšanu. Tas nodrošina līdz pat 13 stundu darbības laiku un atbalsta port 18 W PD ātro uzlādi ar uzlādes laiku 1,5 stundas. Lai nodrošinātu nepārtrauktu enerģijas padevi, gimbal var lietot uzlādes laikā.

Produkta veidsKameras stabilizators
ModelisDJI RS 4
Vertikālā filmēšanaIespējama
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība