Video statīvi - SmallRig 3989 Lieljaudas oglekļa šķiedras video statīvu komplekts FreeBlazer - perc šodien veikalā un ar piegādi

Video galva ar regulējamu bezpakāpju amortizācijas sistēmu ļauj vienmērīgi pagriezt kameru ar dažādu vēlamo ātrumu.

Ja tās smaguma centra augstums ir 55 mm, panoramēšanas un slīpēšanas pretsvara sistēma var palīdzēt precīzi kontrolēt kameru vai citas platformas, kas sver līdz pat 8 kg, nodrošinot lielisku dinamisko līdzsvaru.
Video galva var nest līdz pat 10 kg.

Tai ir nesen izstrādāts uzskrūvējams ātrās atbrīvošanas plāksnes stiprinājums, kas ir efektīvāks montāžas risinājums nekā tradicionālie bīdāmie stiprinājumi, kas ir saderīgs ar DJI RS 2 / RS 3 / RS 3 Pro ātrās atbrīvošanas plāksni un Manfrotto ātrās atbrīvošanas plāksni, lai realizētu brīvu pārslēgšanos starp stabilizatora un statīva uzņemšanu.

SmallRig 3989 Lieljaudas oglekļa šķiedras video statīvu komplekts FreeBlazer

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

36544 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 10 darba dienas

Pieejamais daudzums: 9 vienības

48835
3989
6941590012087
SmallRig

Jauns

15.05 - 28.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
16.05 - 30.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
15.05 - 28.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
365.44
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

SmallRig 3989 Lieljaudas oglekļa šķiedras video statīvu komplekts FreeBlazer

Ir noņemams teleskopiskais rokturis ērtai glabāšanai un lietošanai, un tas ir piemērots gan kreisās, gan labās rokas lietotājiem.

Video galvai ir arī viens 1/4"-20 vītņotais caurums maģiskās rokas un citu piederumu atbalstam, kā arī iebūvēta uzgriežņu atslēga, kas palīdz uzstādīt un atbrīvot kameru.

Citas funkcijas: oglekļa šķiedras statīva kājas, vieglas un izturīgas, ar maināmām platām kājiņām un smailes kājiņām atkarībā no reljefa; pielāgota pārnēsāšanas soma labākai uzglabāšanai, aizsardzībai un pārnēsāšanai.

SmallRig FreeBlazer Kit (3989) ir video statīva komplekts ar regulējamām kājām, kas ātri savelkamas un izvelkamas, izmantojot atlokāmās slēdzenes, ar augstumu no 94 cm līdz 197 cm un salocītu 99 cm garumu. Komplektā ietilpst SmallRig FreeBlazer (4167) oglekļa šķiedras statīva kājas un SmallRig DH10 (4165) izturīga video galva.

Video galva ar regulējamu bezpakāpju amortizācijas sistēmu ļauj vienmērīgi pagriezt kameru ar dažādu vēlamo ātrumu. Ja tās smaguma centra augstums ir 55 mm, panoramēšanas un slīpēšanas pretsvara sistēma var palīdzēt precīzi kontrolēt kameru vai citas platformas, kas sver līdz 8 kg, nodrošinot lielisku dinamisko līdzsvaru. Video galva var nest līdz pat 10 kg. Tai ir nesen izstrādāts uzskrūvējams ātrās atbrīvošanas plāksnes stiprinājums, kas ir efektīvāks montāžas risinājums nekā tradicionālie bīdāmie stiprinājumi, kas ir saderīgs ar DJI RS 2 / RS 3 / RS 3 Pro ātrās atbrīvošanas plāksni un Manfrotto ātrās atbrīvošanas plāksni, lai realizētu brīvu pārslēgšanos starp stabilizatora un statīva uzņemšanu. Ir noņemams teleskopiskais rokturis ērtai glabāšanai un lietošanai, un tas ir piemērots gan kreisās, gan labās rokas lietotājiem. Video galvai ir arī viens 1/4"-20 vītņotais caurums, lai atbalstītu maģisko roku un citus piederumus, kā arī iebūvēta uzgriežņu atslēga, kas palīdz uzstādīt un atbrīvot kameru. Tai ir arī oglekļa šķiedras kājas, kas ir vieglas un izturīgas, ar maināmām platām kājām un smailes kājām atkarībā no reljefa; kā arī pielāgota pārnēsāšanas soma labākai glabāšanai, aizsardzībai un pārnēsāšanai.

Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse