ChroszielVintenSystemVision8ASwithGroundSpreader

  • Vision 8AS šķidruma galva, 100 mm bļoda
  • flowtech 100 oglekļa šķiedras statīvs
  • Atbalsta līdz 30,9 kg
  • Noņemams zemes izkliedētājs
  • Pārnēsāšanas rokturis, gumijas satveramās kājas
  • Mīksts pārnēsāšanas futrālis

Chrosziel Vinten System Vision 8AS ar zemes izkliedētāju

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

690545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

56539
Chrosziel

Jauns

iespējams pēc 20.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 19.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 19.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 20.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
6905.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Šis Vinten System Vision 8AS ar flowtech 100 oglekļa šķiedras statīvu atbalsta kameras un piederumus, kas sver līdz 30,9 kg, un ir piemērots vidēji lielām un lielām videokamerām. 8AS galvai ir 100 mm bļoda, regulējams panorāmas stienis, bīdāma balansēšanas plāksne kameras līdzsvarošanai un mainīga pretsvara regulēšana, un tai ir mainīga slīpuma pretestība. Galvai ir arī slīpuma diapazons no -90 līdz 90°.

Komplektā iekļautais oglekļa šķiedras statīvs flowtech 100 ir viegls, atbalsta 100 mm bļodu un ir aprīkots ar zemes izkliedētāju. Statīvam ir noņemami gumijas zābaki, kurus var pārvilkt pāri smailei un savienot kājas ar izkliedētāju. Divpakāpju kājām ir trīs fiksācijas punkti, un tās var individuāli regulēt, kad izkliedētājs ir noņemts. Statīvs ir izturīgs līdz 66 kg, kas viegli spēj izturēt gan fluīda galvas, gan jūsu kameras un piederumu svaru.

Turklāt katrai statīva kājai ir magnētiska fiksācijas sistēma, kas ir pietiekami spēcīga, lai noturētu tās kopā transportēšanas laikā, bet ir pietiekami elastīga, lai viegli atbrīvotu kājas, kad vēlaties tās uzstādīt. Izmantojiet komplektā iekļauto polsterēto pārnēsāšanas somu, lai uzglabātu vai transportētu galvu un kājas.

Vinten V4045-0001 Vision 8AS Fluid Head (melna)

Vinten V4045-0001 Vision 8AS Fluid Head ir paredzēta plecu videokamerām ar svaru līdz 30,8 kg. 100 mm lodveida pamatnes fluīdajai galvai ir apgaismots līmenis, sānu slodzes sistēma stiprināšanai un LF vilkšanas vadība, kas nodrošina profesionālu Vinten sajūtu.

Melna krāsa

Vision 8AS piedāvā modernu melnu krāsu tiem, kas vēlas mainīt Vinten tradicionālo balto aprīkojumu.

Līdzsvars

Ar 8AS var panākt perfektu līdzsvaru, jo ir bezgalīgi regulējams pretsvars.

Burbuļlīmenis

Zili izgaismotais burbuļlīmenis ir estētiski patīkams un viegli saskatāms daudzos apgaismojuma apstākļos.

Vilkšanas kontrole

LF vilkšanas kontrole ir ciparu kalibrēta, un tai piemīt vienmērīga profesionāla sajūta.
Vinten flowtech 100 oglekļa šķiedras statīvs ar zemes izkliedētāju

Vinten flowtech 100 oglekļa šķiedras statīvs ar zemes izkliedētāju atsakās no parastās vienkāršās vai dubultās oglekļa šķiedras cauruļu konstrukcijas; tā vietā ir pārveidota kāju forma, lai uzlabotu izturību pret vērpjot. Kājas sver tikai nedaudz vairāk par 7,1 mārciņu, taču tās var izturēt līdz pat 66 mārciņu lielu lietderīgo slodzi un izstiepties no minimālā augstuma 16,9" līdz maksimālajam augstumam 62,6", izmantojot komplektā iekļauto noņemamo zemes izkliedētāju. Katrai kājai ir viena fiksācijas svira, kas bloķē un atbloķē sekcijas.

Katra kāja izstiepjas vai savelkas neatkarīgi no pārējām divām, un, kad tā ir atvienota no izkliedētāja, katra kāja var griezties, neietekmējot pārējās kājas. Tas ir īpaši noderīgi, strādājot nelīdzenā vai nelīdzenā apvidū. Varat pilnībā noņemt izkliedētāju un nofiksēt katru kāju vienā no trim pozīcijām, lai pēc vēlēšanās varētu strādāt bez izkliedētāja. Tas ļauj izstiept kājas ļoti plaši, lai uzņemtu zemus kadrus, kamēr statīva kājas saglabā savu vērpes stabilitāti. Dubultie smaili katras kājas galā nodrošina papildu saķeri, strādājot uz mīkstāka pamata, un jūs varat piestiprināt komplektā iekļautās gumijas kājas pie dubultajiem smaiļiem, lai nodrošinātu labāku saķeri, strādājot uz cietām vai jutīgām virsmām. Kopā ar kājām ir iekļauts stiprinājuma stiprinājums un pārnēsāšanas rokturis, kas tiek piestiprināts pie bļodas sāniem, izmantojot 3/8"-16 vītņotos montāžas caurumus.

Funkcijas

  • Divpakāpju, oglekļa šķiedras, 100 mm bļodas statīvs.
  • Trīs 3/8"-16 piederumu montāžas caurumi ir integrēti 100 mm bļodas ārpusē.
  • Kājas pašas par sevi sver tikai 7,1 mārciņu, bet spēj izturēt līdz pat 66 mārciņām.
  • Kāju dizains un konstrukcija nodrošina milzīgu vērpes stabilitāti. Citiem vārdiem sakot, kājas ir noturīgas pret savērpšanos, kad statīva galva tiek pagriezta.
  • Lietojot zemes izkliedētāju, varat izmantot komplektā iekļautās gumijas kājiņas, lai pasargātu jutīgas virsmas no statīva kāju smailes.
  • Katrai kājai ir viena fiksācijas sviras slēdzenes konstrukcija kājas augšdaļā pie 100 mm bļodas. Tas ļauj no vienas vietas atskrūvēt visas trīs kāju daļas, ietaupot laiku un vienlaikus samazinot ķermeņa nodilumu, jo, lai nolaistu vai paceltu kājas, nav jānoliecas, lai atskrūvētu apakšā esošo slēdzeni.
  • Kājās ir iebūvēts fiksācijas mehānisms, kas ļauj kājām brīvi kustēties, ja strādājat ar izkliedētāju, vai bloķēties vienā no trim leņķiem, ja strādājat bez izkliedētāja.
  • Ar izkliedētāju augstuma diapazons ir no 16,9 līdz 62,6". Tomēr, ja noņemat zemes izkliedētāju un izmantojat iebūvēto bloķēšanas mehānismu, izmantojamā augstuma diapazons ir no 10,2 līdz 60,2".
  • Aizverot kājas, ir vieta, kur zemes izkliedētāju var salocīt uz augšu, vienlaikus paliekot piestiprinātam. Kājām ir magnētiska fiksācijas sistēma, kas ir pietiekami spēcīga, lai tās noturētu kopā transportēšanas laikā, bet ļauj arī viegli atbrīvot kājas, kad vēlaties tās uzstādīt.

Vinten mīkstais futrālis Vinten Vision 3, 6, 8 un 11 statīviem

Vinten mīkstais statīvu futrālis ir polsterēts un paredzēts Vinten Vision 3, 6, 8 vai 11 (2 posmu) statīvu sistēmas pārnēsāšanai. Tam ir iekšējās un ārējās kabatas dokumentiem vai piederumiem, vairāki rokturi un polsterēta, regulējama plecu siksna.

Mīksta, izturīga, polsterēta un pret laikapstākļiem izturīga statīva soma.

Rievota iekšpuse

Divi īpaši lieli rāvējslēdzēja aizdari un rāvējslēdzējs visā garumā ērtai piekļuvei

Kabatas

  • Liela caurspīdīga ārējā kabata dokumentu glabāšanai
  • Pilnībā rāvējslēdzēja aizdares aizdares iekšējās kabatas panorāmas stieņu, kameras plākšņu un citu piederumu glabāšanai
  • Ar pieskārienu pieslēdzama kabata darbības rokasgrāmatām
Ielīmējamas pamatgalvas balansēšanas instrukcijas

Pārnēsāšanas iespējas

  • Rokturu pāris ar pieskārienam piestiprināmu ērtu satveršanas apvalku, kas novietots, lai līdzsvarotu sistēmu
  • Viegli polsterēti rokturi abos galos
  • Viegli polsterēta regulējama plecu siksna

Savietojamība

  • Vinten Vision 3, 6, 8 vai 11 (divpakāpju) statīvu sistēmas
Produkta veidsVideo statīvs
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock