Sortimenta jaunumi - Baseus Ethernet RJ45, 10Gbps, 1.5m network cable (black) WKJS010201 - ātri pasūtīt no ražotāja

Sērfojiet internetā bez šķēršļiem! Ar Baseus Ethernet RJ45 jūsu savienojums būs ātrs un stabils. Pārraides ātrums ir 10000 Mbps, kas ļauj bez problēmām veikt videozvanus vai videokonferences. Kabelis ir ļoti elastīgs, tāpēc varat to novietot dažādos leņķos. Tajā pašā laikā sabiezinātās kabeļa dzīslas ir aizsargātas pret nevēlamiem traucējumiem.

Baseus Ethernet RJ45, 10 Gbps, 1,5 m tīkla kabelis (melns) WKJS010201

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews
50992
WKJS010201
6932172611361
Baseus

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Ātra un netraucēta pārraide

Ar Baseus Ethernet RJ45 jūsu darbs kļūs vēl ātrāks! Tas ļaus jums lejupielādēt 1250 MB tikai 1 sekundē līdz pat 10000 Mb/s. Jūs varat bez problēmām rīkot videokonferences vai skatīties filmas bez jebkādiem kvalitātes zudumiem vai nevēlamiem traucējumiem.

Pārdomāts dizains

Kabelis ir īpaši elastīgs un pietiekami plakans, lai jūs varētu to brīvi uztīt un uzglabāt. RJ45 Ethernet kabelis ir nodilumizturīgs un izturīgs. Kabelim ir elastīgs fiksators, kas atvienošanu padara mazāk apgrūtinošu.

Dažādi scenāriji, vienāds ātrums

Kabelis nodrošina konsekventu pārraidi dažādos scenārijos. Izbaudiet nepārtrauktu interneta spēļu spēlēšanu, nodrošiniet ātru un stabilu pārraidi birojā un skatieties filmas bez nevēlamiem traucējumiem.

Produkta veidsVadi, kabeļi

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.