Sortimenta jaunumi - Orico RJ45 Cat.6 Flat Ethernet Network Cable 20m (Black) PUG-C6B-200-BK-EP - ātri pasūtīt no ražotāja

Orico plakanais Ethernet tīkla kabelis, RJ45, Cat.6, 20 m (melns)

Orico RJ45 Cat.6 plakanais Ethernet tīkla kabelis 20 m (melns) PUG-C6B-200-BK-EP

Rated 4/5 based on 1 customer reviews
51440
PUG-C6B-200-BK-EP
6954301165798
ORICO

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Orico tīkla kabelis nodrošina ātru un ērtu piekļuvi internetam. Tas nodrošina signāla pārraidi ar ātrumu 1000 Mb/s, un, pateicoties tā izturīgajai konstrukcijai, izstrādājums ir izturīgs pret bojājumiem un nodrošina augstas kvalitātes savienojumu bez traucējumiem līdz pat 100 m. Turklāt tas ļauj skatīties 1080P kvalitātes videoklipus bez buferēšanas un spēlēt spēles bez kavēšanās, nodrošinot vēl lielāku iegremdēšanos.

Ātrdarbīga signāla pārraide

PUG-C6B-200-BK-EP nodrošina 1000 Mbps signāla pārraidi un piekļuvi optisko šķiedru tīklam. Tas darbojas efektīvāk nekā CAT 5 kabelis. Turklāt alumīnija un 32 AWG vara izmantošana netraucē signālam un nodrošina izturību pret oksidēšanos, izturību un izturību, un tā signāla diapazons sasniedz 100 m.

Lielāka iegremdējamība

Izbaudiet perfektu video un audio sinhronizāciju ar PUG-C6B-200-BK-EP. Orico izstrādājums ļauj skatīties 1080P kvalitātes video bez buferēšanas un spēlēt iecienītākās spēles, neuztraucoties par kavēšanos. Tagad jūs varat laicīgi izvairīties no pretinieka uzbrukuma un iegūt priekšrocības!

Izturīga konstrukcija

Orico kabelis ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, tāpēc tas kalpos jums ilgu laiku. Tā biezums nepārsniedz 1,47 mm, tāpēc jūs varat to veiksmīgi novietot zem paklāja, durvīm utt. Pārdomāta kabeļa konstrukcija novērš traucējumus un uzlabo signāla kvalitāti. Turklāt apzeltītie savienotāji nodrošina stabilu savienojumu, un, pateicoties PVC apvalkam, tas ir izturīgs pret ūdeni, saules gaismu, zemām temperatūrām un stiepšanos.

Produkta veidsVadi, kabeļi

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.